A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Az AC Milan készen áll arra, hogy bejelentkezzen a Manchester United csatáráért, Ruud van Nistelrooyért. Az olasz óriásklub, a jelenlegi egyesületében boldogtalan holland játékossal akarja pótolni a Chelseahez távozó Andriy Shevchenkot.
A Milan egyik illetékese a News of the Worldnek a következõket mondta:
„Van Nistelrooy az a személy, akit akarunk. Õ egyike azon kevés játékosnak a világon, akik pótolni tudják Shevát.”
Most már majdnem biztosra vehetõ, hogy Van Nistelrooy 8,4 millió Font ellenében elhagyja az Old Traffordot, miután összekülönbözött Sir Alex Fergusonnal. Az egykori PSV játékosért szinte egész Európa sorban áll. Az AC Milanon kívül a városi rivális Inter is meg szeretné szerezni Nistelrooyt, de a holland inkább a piros-feketékhez csatlakozna.
Forrás: tribalfootball.com"
..hát nemtom Van Nistelrooy is már 30éves. Tisztelem,nagy játékos,de sztem olyan,mint Crespo,vagyis tul van a fénykorán(ez az idei szezonja<#duhos2>#duhos2>),de ne legyen igazam.
Nistelrooy mellett ,akik még"közel a tûhöz" Sheva pótlására: Ibrahimovic,Tevez,Drogba,Crespo,Adriano,Eto'o
..ki mit gondol?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
#acm
én szeretnék a milanról új híreket inkább,meg,hogy a juveból jön-e valaki,vagy a szemét zebrák megint kihúzzák magukat? szerintem a következõ év nagyon érdekes lesz....
A McLaren istálló Magyarországon állított össze egy új teamet, mivel észrevették,
hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idõ alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.
Mivel a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a
boxokban, egy pillanat alatt kirúgták a sokat próbált teamüket, és romákból
összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek.
Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott. A romák fantasztikus három
másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit.A probléma a következõ
tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a
gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.
😄
#acm
tényleg,mikor lesz már új házigazda?
szerintem nem kár Sheváért.Remélem a klubb jó igazolásokat csinál.
#acm
#acm
..mondjuk Amoroso-n tul lehetne adni
...viszont arra baromi kiváncsi vagyok ,hogy kit húz be a vezetõség Kaká "alternativájának"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
#acm
#acm
#acm
..remélem minõségi emberkéket fogunk hozni
de az 50 misivel nagyon jól jártatok, gondolom ezért is dõlt el ilyen hamar. Mert sztem Sheva lassan túl lesz csúcsformáján...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
#acm
#acm
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
#acm
Andrij Sevcsenko: CHELSEA!
Sheva Londonba költözik
vagyis ma közli...
#acm
!!!Hajrá Brazília!!!
!!!Hajrá Brazília!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2005/2006 SZEZONRÓL:
"A szezon eleji nehézségeken sikerült túllépnünk. Összességében pozitívnak értékelem az idényt. A csapat az isztambuli vereség után képes volt talpraállni. A kezdet nehézségek után közbejött néhány sérülés is. A szezon második fele fontos volt és mindenki láthatta az igazi erõnket. A szurkolóink mások mint a többi csapatnál, ezt megmutatták a Roma elleni meccsen is. Tudják, hogy nagyszerû évet zártunk és demonstrálták mennyire profik és sportszeretõek.
MILAN-SCHALKE 3-2 ÉS KAKHABER KALADZE:
"A Schlake elleni mérkõzés a szezon fordulópontja volt, sok feszültséggel és sikeres végkifejlettel. Kaladze számára is meghatározónak bizonyult. Bebizonyította, hogy milyen jól képes beilleszkedni a középsõ védõ pozíciójába. Erdeteileg ez az õ igazi posztja. Tavaly nyáron a klubnál maradt és megmutatta mennyire értékes játékos."
ANDRIY SHEVCHENKO:
"Reméljük úgy zárul az ügy, ahogy tavaly Kaladze esetében. Nem akarunk olyan játékost megtartani, aki el akar menni. A klub mindent megtett azért, hogy megtartsa õt. Andriy sosem mutatta , hogy problémája lenne velem, a klubvezetéssel vagy a csapattársaival. Azon az eseten is túlléptünk már, ami a Livorno meccsen történt, amikor lecseréltem õt. Õ is tudja, hogy nem megfelelõen viselkedett amikor csapattársa a pályára lépett. Senki sem mondta neki, hogy menjen el, de ha õ szeretne távozni, akkor kérnie kell a klubot, hogy engedje el. Még ha így is alakulna, akkor is további egyeztetésekre van szükség a helyes döntés meghozatalához. Ha ezek a lépesek nem történnek meg, Sheva marad a klubnál"
REAL MADRID: "Én még mindig itt vagyok. Megtisztelõ volt hallani, hogy a Real Madrid kapcsán felmerült a nevem, de remek a kapcsolatom a Milan-nal. Ez a legjobb hely egy edzõnek ahhoz, hogy nyugodtan dolgozzon. Nagyon szorosan kötõdöm ide, a kapcsolatom a játékosokkal õsznte és közvetlen"
2006/2007 SZEZON:
"Középpályán megváltoztatunk néhány dolgot, hogy Andrea Pirlo -nak több szabadsága legyen. Sokszor nagyon szoros õrizetet kapott így nem tudta megmutatni valódi képességeit. Szeretnék egy olyan típusú játékost beépíteni, mint Emerson vagy Edmilson és ez a játékos a csapatnál Massimo Ambrosini. Úgy számolunk, hogy július 20-án teljes értékû játékosként tér vissza. Nincs szükség radikális változtatásokra inkább a mérkõzések alatt próbálunk majd különbözõ variációkat alkalmazni. Továbbra is négy védõvel és két csatárral fogunk felállni."
Forrás: acmilan.com
...szóval a lényeg,hogy ez a lista mindössze "találgatás" nya