A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
ruud naon jo

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Johnny23
"Sheva helyett Nistelrooy?

Az AC Milan készen áll arra, hogy bejelentkezzen a Manchester United csatáráért, Ruud van Nistelrooyért. Az olasz óriásklub, a jelenlegi egyesületében boldogtalan holland játékossal akarja pótolni a Chelseahez távozó Andriy Shevchenkot.

A Milan egyik illetékese a News of the Worldnek a következõket mondta:
„Van Nistelrooy az a személy, akit akarunk. Õ egyike azon kevés játékosnak a világon, akik pótolni tudják Shevát.”

Most már majdnem biztosra vehetõ, hogy Van Nistelrooy 8,4 millió Font ellenében elhagyja az Old Traffordot, miután összekülönbözött Sir Alex Fergusonnal. Az egykori PSV játékosért szinte egész Európa sorban áll. Az AC Milanon kívül a városi rivális Inter is meg szeretné szerezni Nistelrooyt, de a holland inkább a piros-feketékhez csatlakozna.

Forrás: tribalfootball.com"

..hát nemtom Van Nistelrooy is már 30éves. Tisztelem,nagy játékos,de sztem olyan,mint Crespo,vagyis tul van a fénykorán(ez az idei szezonja<#duhos2>),de ne legyen igazam.

Nistelrooy mellett ,akik még"közel a tûhöz" Sheva pótlására: Ibrahimovic,Tevez,Drogba,Crespo,Adriano,Eto'o

..ki mit gondol?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

LasCar16
most olvastam h. a Lyon elengedi Réveillere-t---> ebbõl annyi érinti a Milant h. elõtte is érdeklõdtünk utána, kíváncsi leszek<#wink>

#acm

Palinko
LoL de egy kicsit náci.de nem baj 😄

én szeretnék a milanról új híreket inkább,meg,hogy a juveból jön-e valaki,vagy a szemét zebrák megint kihúzzák magukat? szerintem a következõ év nagyon érdekes lesz....
LasCar16
csak h. jobb legyen a hangulat<#bohoc>

#acm

LasCar16
nem ide tartozik de én azóta is röhögök rajta😄DD

A McLaren istálló Magyarországon állított össze egy új teamet, mivel észrevették,
hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idõ alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.

Mivel a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a
boxokban, egy pillanat alatt kirúgták a sokat próbált teamüket, és romákból
összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek.

Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott. A romák fantasztikus három
másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit.A probléma a következõ
tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a
gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.

😄

#acm

Palinko
Shevchenko OFFICIAL WEB PAGE -na ez már nem kell a fenti bannerbe szerintem
tényleg,mikor lesz már új házigazda?

szerintem nem kár Sheváért.Remélem a klubb jó igazolásokat csinál.
LasCar16
ennyi elég volt mára nem csoda ha ma a poharak ill az üvegek fenekére nézek😄

#acm

Elég mazoista vagy, hogy ilyeneken gondolkozol.😊

forza milan
Csak felvetettem,érted...hogyha ötis elengednénk....vmikor

LasCar16
Bojinov figyelmesen olvasott😄

#acm

LasCar16
nem eladni😄 Kaká cseréje/alternatíva😄😄<#wow2><#vigyor> ma mélyponton vagyunk...

#acm

Johnny23
...ezt honnan veszed?<#csodalk>

forza milan
Ha Kakát eladjuk én beszarok!

Gera? <#idiota><#hehe>

LasCar16
"Középpályán megváltoztatunk néhány dolgot, hogy Andrea Pirlo -nak több szabadsága legyen. Sokszor nagyon szoros õrizetet kapott így nem tudta megmutatni valódi képességeit. Szeretnék egy olyan típusú játékost beépíteni, mint Emerson vagy Edmilson .............. Pirlo szerepköre megváltozna? deh Kaká "cseréjére" nem tom h. kit kéne igazolni...deh sztem ez a napokban ki fog derülni

#acm

Johnny23
Gallas természetesen igen,Crespo (akit nagyon tisztelek ténleg jó játékos,bizonyitotta a BL döntõn emlékezzünk)DE nemhiszem,hogy potolni tudná Sheva-t (megaztán már 30éves õ is). Viszont ha még jönne pl. Ibra is ...csak ugy akkor már sok a csatár

..mondjuk Amoroso-n tul lehetne adni

...viszont arra baromi kiváncsi vagyok ,hogy kit húz be a vezetõség Kaká "alternativájának"

LasCar16
há' nem rajtam múlik😄 de...?

#acm

DONGUBA
nem lenne rossz de.........

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

fernando torres
Marquezrõl tegyetek le

LasCar16
Olasz sajtóértesülések szerint a 35 millió eurós vételár mellett a Milan Hernan Crespot és William Gallast szeretné "váltságdíjként". comment?

#acm

LasCar16
Metzelder Dortmund bekkje:d 23 éves National ELf egyik alapköve, legalábbis eddig az volt tavaly nyáron nem sikerült leszerzõdtetni, az okra már nem emléxem, statja jó volt a 2004-05ös szezonban,ebben a szezonban sokat volt sérült..hát ..ennyi😄

#acm

Marquez valószínûleg hosszabbít a Barcával <#vigyor2>

forza milan
Kia picsa aza Metzelder,életembe nem hallottam róla...

LasCar16
Murinho Drogbát nem akarja Lengedni..deh ha péézt kapnak..akkor nem nagyon szólhat bele... lásd Sheva transfer ,Gallas is hozzánk vágyikP 10millka max érte😄 Marquez is, nah deh Metzelder?😄 sztem egy védekezõ kpályás se ártana Emerson, Viera..> Pirlo nem volt idén elég jó, talán kicsit más szerepkört kéne találni? mit gondoltok?P

#acm

forza milan
Márquéz,Gallas,Drogba!Ebböl elhuzhatnánk öket,nagyonjó playak!Forza Braida!😄Forza egész vezetöség!Forza Milan!😄

Johnny23
<#sir>..ez van emberek, 1ébként sztem ez a "családi okok" duma 1nagy marhaság !!

..remélem minõségi emberkéket fogunk hozni

DJ Bee18
hoppá

de az 50 misivel nagyon jól jártatok, gondolom ezért is dõlt el ilyen hamar. Mert sztem Sheva lassan túl lesz csúcsformáján...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

LasCar16
akár😄 szerintetek kit kéne Sheva helyére venni? Adriano, Tevez, Toni?... de remélem h. Crespo visszatér a következõ szezonban... télleg Metzelder után érdeklõdünk még?

#acm

forza milan
50 milláé 5 jó playert lehet igazolni!AKÁR::::...

LasCar16
<#sir> nah mind1 ez van az õ döntése..dolog jó oldala 50millió euró<#banplz> 2 jó playert simán lehet igazolni egy pénzért... nah Forza Milan

#acm

Grave Digger
Sajnos ma hivatalosan is eldõlt, hogy Shev elhagyja a klubot:/

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

LasCar16
bár a cikket nem olvastam de a kép elég meggyõzõ, de még nincs hivatalos bejelentés, de remélem marad <#bee1>... ha Henry a szívére hallgatott akkor remélem Sheva is..nah mind1 figyeljük az eseményeket<#lookaround>

#acm

R10
ezt még csak a nemzetisport mondta

!!!Hajrá Brazília!!!

Sziasztok!
Andrij Sevcsenko: CHELSEA!
Sheva Londonba költözik
LasCar16
én majd csak akkor ha hivatalosan is bejelentik😊<#zavart2>

#acm

R10
nemzetisport már tutira veszi h Londonba költözik

!!!Hajrá Brazília!!!

LasCar16
Andrij Sevcsenko délután háromkor, Milanellóból távozóban ennyit mondott az újságíróknak: "Ma nem nyilatkozom. Holnap is Milánóban leszek. Holnap találkozunk."0525
vagyis ma közli...

#acm

R10
a mai nemzetisport úgy lejelent meg h Shevchenko: Chelsea >>> akkor ár eldõlt? :\\\

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
gabber_saviola
flém off

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DJ Bee18
De vicces gyerek vagy 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DONGUBA
ez egy sza

õ az

bannold magas sg-rõl gubica
thx

DONGUBA
Carlo Ancelotti nyilatkozott a Milan Channelnek:

2005/2006 SZEZONRÓL:
"A szezon eleji nehézségeken sikerült túllépnünk. Összességében pozitívnak értékelem az idényt. A csapat az isztambuli vereség után képes volt talpraállni. A kezdet nehézségek után közbejött néhány sérülés is. A szezon második fele fontos volt és mindenki láthatta az igazi erõnket. A szurkolóink mások mint a többi csapatnál, ezt megmutatták a Roma elleni meccsen is. Tudják, hogy nagyszerû évet zártunk és demonstrálták mennyire profik és sportszeretõek.

MILAN-SCHALKE 3-2 ÉS KAKHABER KALADZE:
"A Schlake elleni mérkõzés a szezon fordulópontja volt, sok feszültséggel és sikeres végkifejlettel. Kaladze számára is meghatározónak bizonyult. Bebizonyította, hogy milyen jól képes beilleszkedni a középsõ védõ pozíciójába. Erdeteileg ez az õ igazi posztja. Tavaly nyáron a klubnál maradt és megmutatta mennyire értékes játékos."

ANDRIY SHEVCHENKO:
"Reméljük úgy zárul az ügy, ahogy tavaly Kaladze esetében. Nem akarunk olyan játékost megtartani, aki el akar menni. A klub mindent megtett azért, hogy megtartsa õt. Andriy sosem mutatta , hogy problémája lenne velem, a klubvezetéssel vagy a csapattársaival. Azon az eseten is túlléptünk már, ami a Livorno meccsen történt, amikor lecseréltem õt. Õ is tudja, hogy nem megfelelõen viselkedett amikor csapattársa a pályára lépett. Senki sem mondta neki, hogy menjen el, de ha õ szeretne távozni, akkor kérnie kell a klubot, hogy engedje el. Még ha így is alakulna, akkor is további egyeztetésekre van szükség a helyes döntés meghozatalához. Ha ezek a lépesek nem történnek meg, Sheva marad a klubnál"

REAL MADRID: "Én még mindig itt vagyok. Megtisztelõ volt hallani, hogy a Real Madrid kapcsán felmerült a nevem, de remek a kapcsolatom a Milan-nal. Ez a legjobb hely egy edzõnek ahhoz, hogy nyugodtan dolgozzon. Nagyon szorosan kötõdöm ide, a kapcsolatom a játékosokkal õsznte és közvetlen"

2006/2007 SZEZON:
"Középpályán megváltoztatunk néhány dolgot, hogy Andrea Pirlo -nak több szabadsága legyen. Sokszor nagyon szoros õrizetet kapott így nem tudta megmutatni valódi képességeit. Szeretnék egy olyan típusú játékost beépíteni, mint Emerson vagy Edmilson és ez a játékos a csapatnál Massimo Ambrosini. Úgy számolunk, hogy július 20-án teljes értékû játékosként tér vissza. Nincs szükség radikális változtatásokra inkább a mérkõzések alatt próbálunk majd különbözõ variációkat alkalmazni. Továbbra is négy védõvel és két csatárral fogunk felállni."

Forrás: acmilan.com

DONGUBA
az ki a fos?

Johnny23
...jóvan na emberek

...szóval a lényeg,hogy ez a lista mindössze "találgatás" nya

cafu már nyugdíjas

R10
hát jah szép álom lehet csak vigyáz a kezed nehogy vízbe érjen 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

Johnny23
jaja Cafu-val már lezsirozták