36663
-
#11875 sztem is mert ez így nem állapot h Gila meg Pippo van csak, Pato januártól, Ronaldo meg kitudja mikortól lesz -
#11874 A sérült és nehezen gyógyuló Ronaldo doppingvizsgálatra számíthat
A Milan brazil csatárának, Ronaldónak a visszatérése lassan esedékessé válik, mivel lassan vége lesz a hazájában, Brazíliában rajta végzett génkezelésnek. Ez azonban akár balul is kiüthet, hiszen az Olasz Doppingszövetség vizsgálatot tervez a játékosnál arra hivatkozva, hogy a kezelés során tiltott anyag kerülhetett a játékos szervezetébe. A kezelés kapcsán a brazil orvosok gyatra munkával vádolták meg olasz kollágáikat, a támadó pedig további kezelésre meghatározatlan ideig Rio de Janeiróba utazott.
Ronaldo tehát ellenőrzésre számíthat, amint hazatér Rio de Janeiróból, a szövetség legalábbis hivatalosan ezt közölte Luigi Fratival, az Olasz Olimpiai Szövetség elnökével.
A csatárt már egy ideje hazájában kezelik, mivel a brazil orvosok azzal vádolták meg olasz kollégáikat, hogy gyatra munkát végeztek, így hazájában a mielőbbi felgyógyulás érdekében jelenleg is génterápiát alkalmaznak Ronaldónál.
A kezelés lényege az, hogy kivonják a proteint a játékos véréből, és azt a sérült testrészbe, a combba injektálják a gyorsabb gyógyulás miatt.
Luigi Frati szerint a kezelés során illegális ajzószer kerülhetett a brazil fenomén szervezetébe, így már kilátásba helyezett egy ellenőrzést, ha a játékos megérkezik Olaszországba.
Ronaldo régóta várt milánói visszatérése két napon belül esedékes lett volna, ennek útjában azonban egyelőre ott áll a vizsgálat, ami persze korántsem biztos, hogy pozitív eredményt hoz.
Mindenki csalódott volt a késlekedés miatt, leginkább maga a játékos, ezért Brazíliába utazott további kezelésre, klubja pedig csak vonakodva engedte el hazájába, mivel a kezdeti szóbeszéd ott szerint hosszabb időt is eltölthetett volna, míg felépül.
Ronaldo 2007 januárjában érkezett a Real Madrid csapatából Milánóba, nagyszerűen debütált és tizennégy mérkőzésen hét alkalommal talált be az ellenfél kapujába.
A futballista saját bevallása szerint is remekül érzi magát a klubnál, a régi formája is visszatérni látszik, így nem csoda, ha minél előbb szeretne újra pályára lépni az AC Milan színeiben.
nso -
#11873 januárban kell még egy "erős" /képzett csatár mindenféleképpen !! -
#11872 Újabb fejlemények láttak napvilágot Ronaldo ügyét illetően. Mint az közismert, a brazil szupersztár egy rejtélyes sérülés miatt nem tudta a csapattal kezdeni az idényt, a Milan orvosi stábja pedig nem tudott mit kezdeni az akkor még apróságnak tartott sérüléssel. Ronaldo az eseményektől egyre frusztráltabb lett, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve elutazott Brazíliába, ahol a válogatott orvosának segítségét kérte. Az ottani diagnózis szerint Ronaldót Milánóban félrekezelték, és az első becslések szerint legalább két hétre lehet szüksége a felépüléshez.
Közben Adriano Galliani nyugodtan reagálta le a történéseket, engedélyezett Ronaldónak pár nap pihenőt Brazíliában, de azért kiküldte a klub egyik orvosát, hogy felügyelje a játékos kezelését. Galliani azonban érezhetően nem hajlandó engedélyezni Ronaldónak, hogy a felépülés egész ideje alatt Brazíliában maradjon, így könnyen elmérgesedhet a helyzet, ha a játékos ennek ellenére nem tér vissza Milanellóba.
Miután a tegnapi hírek a korábbi két héttel szemben már legalább egy hónapos kihagyást jósolnak Ronaldónak, így legkorábban a hetedik fordulóban, a Lazio elleni mérkőzésen láthatjuk a pályán Il Fenomenót.
Forrás: channel4.com
----------------------------------
fog még ez idén játszani? :||| -
#11871 -
#11870 A nyáron az AC Milan csapatába szerződő, mindösszesen 17éves csodacsillag, Alexander Pato, bevallotta, hogy a félelem miatt nem igazolt Angliába, a Chelsea FC csapatához.
Emellett kihangsúlyozta, hogy nem bírná el viselni, a Premier League elvárásait.
"Sok neves klub megkeresett, s érdeklődött irántam, de én nem akartam máshova igazolni, csak a Milan csapatához, hisz már előre tudtam, hogy hol is fogom folytatni a pályafutásomat."
"Csak is azért igazoltam el Olaszországba, mert az ideális az én játékstílusomhoz, nem pedig az angol foci." - mondta Alexander Pato a Don Ballon-nak. -
#11869 hmm de jól gyűlnek a gondok.... -
#11868 Tovább nőttek Roberto Donadoni problémái, miután vasárnap reggelre kiderült, hogy könnyen lehet Andrea Pirlóra sem számíthat a szerdai, Ukrajna elleni Eb-selejtezőn. A Milan középpályása rúgást kapott a franciák elleni 0-0-s találkozón, ezért ma csak könnyített edzésen vett részt a válogatott edzőtáborában. A hírek szerint még tüzetesebb orvosi vizsgálatok várnak Pirlóra, csak ezután derülhet ki, hogy pályára léphet-e szerdán. -
#11867 Kiev:
-
#11866 hát a nyakamat rá h őt innn nem viszi senki sehova -
#11865 Jah jó van... az írásodat félre értelmeztem. Meg mivel José bizalma rossz Sheva iránt... ezért is fogtam fel így a dolgokat.
sorry -
#11864 Sheva is vendég volt a gálameccsen-.- korábban a dinamoban játszott:) -
Wedgee #11863 Mert bizony a Chelsea-ből nem ment sehova!
(sry hogy nem egybe írtam) -
Wedgee #11862 Ezt honnan veszed??? -
#11861 He... várjatok má. Shevchenkó visszament D. Kijevbe????:OO -
#11860 A Milan új hetese, a Dinemo Kiev elleni mérkőzésen góllal bemutatkozó Alexandre Pato a következőképpen nyilatkozott a találkozót követően:
"A tegnapi este nagyon fontos volt számomra. Lehetőséget kaptam rá, hogy találkozzam Sevcsenkóval, aki a Milan történelmének legfontosabb hetese. Nagyon nehéz lesz felérni vele, nagy dolgokat csinált a Milannál. Sokat kell tehát dolgoznom. A gólom? Nem először szereztem fejesgólt. A brazil U20-as válogatottban is szereztem egy hasonló találatot. Csatár vagyok, a tizenhatoson belül érzem otthon magam, de a pálya bármely részén szeretek kombinálni a csapattársaimmal. Jól érzem itt magam. Próbálom a legnagyobb figyelemmel végigcsinálni az edzéseket, hiszen tisztában vagyok vele, hogy még sokat kell fejlődnöm. A barátságos mérkőzésen történtekre nem is szabad gondolnom."
Leonardo egészen odáig ment, hogy Patót egyenesen Andrij Sevcsenkóhoz hasonlította:
"Amikor a pályán van, egyértelműen látszik letisztult játéka, különleges tehetsége van az előkészítésre és a befejezésre is. Igazi karizmatikus egyéniség a pályán. Tudja, hogy fejezze be a támadásokat. Szeret játékban lenni, akárcsak Seva. Képes csatárként játszani, és közvetlenül a csatárok mögött is. Tovább fog fejlődni, és a Milanban megvan a megfelelő környezet, hogy erre képes legyen."
A csapat vezetőedzője, Carlo Ancelotti is rendkívül pozitívan reagált Pato teljesítményére:
"Pato nagyszerű mérkőzést játszott. Az első fellépés sosem könnyű, de ő bizonyította tehetségét, és mindent jól csinált a pályán. Mindenki azonnal láthatja rajta, hogy tehetséges, labdával és labda is nélkül is ugyanolyan ügyes. Most persze még tovább kell javulnia, egy kis tapasztalat a hasznára lesz. Azonban már most teljes egészében a csapathoz tartozik. A csatársorban bárkivel képes lesz együtt játszani, hiszen képes alkalmazkodni, megérti a többiek játékát, és mindig lehet neki passzolni."
Forrás: acmilan.hu -
#11859 A hírek szerint Ronaldo legalább további két hétig nem állhat Carlo Ancelotti vezetőedző rendelkezésére, miután a játékost orvosai figyelmeztették: a Milannál rosszul kezelték a sérülését.
Il Fenomeno augusztus óta izomsérüléssel bajlódik, de Maertens professzor szakvéleménye szerint a Siena elleni, szeptember 15-i mérkőzésen már pályára léphetett volna. A játékos azonban kételkedett a professzor véleményében, ezért Brazíliába utazott, hogy találkozzon a brazil válogatott orvosával, Jose Luis Runco-val, aki úgy ítélte meg a helyzetet, hogy Ronaldót Milánóban félrekezelték, és még legalább két hétre van szüksége a teljes felépüléshez.
A Milan így valószínüleg a Siena, a Parma és a Palermo elleni mérkőzésen is a brazil sztár nélkül fog pályára lépni. Ez mindenképpen rossz hír a vörös-feketék számára, hiszen mivel az újonnan igazolt Alexandre Pato csak januártól szerepelhet hivatalos mérkőzésen, Carlo Ancelottinak csak Filippo Inzaghi, Alberto Gilardino és a fiatal Willy Aubameyang áll rendelkezésére a csatárposzton.
Ez érdekes hogy fére kezelték:S -
#11858 Simán elnézném Rómában vagy a Sevillában...10-et simán érne, még lehet ide is adnátok:DDDD az jó lenne... de ez csak álom lehet. -
V4ZZ4 #11857 Góllal köszönt be az 5.5 milliárdot érő brazil csodagyerek
Nemes egyszerűséggel csak csodagyereknek hívják Milánóban a Bajnokok Ligája győztes együttes legújabb szerzeményét, a brazil Patót. A 17 éves játékost a dél-amerikai ország labdarúgásának egyik legnagyobb tehetségének tartják, a szakemberek szerint akár Ronaldinhóhoz hasonló karriert futhat be, így aztán nem csoda, hogy az AC Milan kivetette rá a hálóját. A jelek szerint nem hiába, hiszen az ifjú brazil a Milan mezében lejátszott első meccsén gólt szerzett.
nah szóval ő az ;) -
#11856 Ez a Pato gyerek igéretesnek tűník. Mióta került ide, ki ő, kicsoda? -
#11855 Pato edzése Milanelloban -
#11854 Dinamo Kiev-AC Milan 2:2
-
#11853 Az urtolsó pár percre Carlo Ancelotti mester a Primavera-csapatban szereplő fiát , Davide Ancelottit is bedobta a mélyvízbe. :) -
#11852 Pato szép fejes, Gila meg harias volt végre! -
North #11851 Egyelőre csak a gólok itt. -
#11850 nem is rossz ilyen kerettel! Szép volt Pato! -
#11849 Az AC Milan 2-2-es döntetlent játszott a Dinamo Kiev vendégeként. A Milan találatait a frissen igazolt tehetséges brazil csatár, Pato, illetve Gilardino szerezte.
Dinamo Kiev - Milan 2-2 (1-2)
Gólszerzők: Milevsky (5.), Gavrancic (21.); illetve Pato (45.), Gilardino (50.)
MILAN (4-4-2):
Kalac (Fiori – a szünetben); Bonera, Nesta (Caraglia 79.), Digao, Favalli; Cafu, Brocchi (Ancelotti 88.), Emerson, W. Aubameyang (Cosner 65.); Pato (Rampinini 88.), Gilardino (P. Aubameyang 86.)
Forrás: gazzetta.it -
#11848 hát jah, nagyon nagy reményeket fűzök ehhez a sráchoz :) -
#11847 tudom és még csak most kezdte a felkészülést:))) -
#11846 hát Patonak tétmérkőzés csak januárban lesz :( -
#11845 remélem folytatják a jó szériát gilával egyetemben majd a közeljövőben:) -
#11844 bászki összefoglalót majd :D north kollega:) -
#11843 nekem ennek a Pato gyereknek nagyon tetszett a játéka! -
#11842 77' Dynamo Kyiv [2 - 2] AC Milan
5' [1 - 0] A. Milevsky
21' [2 - 0] G. Gavrancic
45' [2 - 1] A. Pato
50' [2 - 2] A. Gilardino
Copyright © 1998-2007 LiveScore.com
-
#11841 2:2 PATO BETALÁLT!!! -
#11840 mennyi lett a vége? -
V4ZZ4 #11839 hm ezzel a csapattal azért nem olyan nagy bűn kikapni, nekem a fio elleni x nem tetszett... -.- a bajnokságok kéretik komolyan venni, ezt plz valaki mondja el nekik ;) -
#11838 ma van a meccs?:O -
#11837 vezet a Dinamo Kyev -.- -
#11836 http://195.200.64.242/ch33/ --- itt elméltileg megy, bár nekem nem műkszik :(