36663
-
#11955 Oddo le - Bonera be -
#11954 nekem továbbra is nagyon szépen megy -
#11953 nah nekem kezd szarakodni a sopcast... 76. percben -
#11952 Kaká 3 embert szivatott meg :DDDDD -
#11951 Oddo bomba -
#11950 Pippo ajtó-ablak és fölé rúgta :D -
#11949 Janku harmadszorra már közelebb járt a kapuhoz:)))) így tovább! -
#11948 mekkora játék megint, nem hiszem el, Janku bombáját blokkolta a védő :) -
#11947 Pippo hagyta ki megint :) -
#11946 Kaká kezd formábalendülni:) szép volt utolsó pillanatban szerlték de azért két emberen átment:) -
#11945 megint kimaradt egy helyzet... -
#11944 na kezdődött FORZA AC MILAN!!! -
#11943 félidő... nah fujjunk egyet de ne eresszünk le -
#11942 Kaká csel a kezdőkörnél kicsit nyálas volt :D -
#11941 Kaká és Seedorf varázsolt egyet:))) szép akció volt ez is.. Pippo életveszély ma:) -
#11940 Oddoval nem tudom mi van ő kicsit kilóg szvsz :|| -
#11939 Pirlo+Inzaghi lesz az új halálos fegyver:D :) -
#11938 Kaká nem tudta ellőni, de kár :( -
#11937 érett a 3. Kakának egy kicsit hosszú volt..jó a meccs eddig nagyon is;) -
#11936 Dida is kiheverte a Siena elleni meccset..nagy védés!:D -
#11935 Pirlo továbbra is jó formában.. ez csak See-n múlott;) -
#11934 fúúúú ha Seedorf átveszi akkor 3:0 -
#11933 jaja! nem is lett volna hozzá méltó -
#11932 játékunk is gyönyörű.. külön öröm nem csak a vezetés -
#11931 áldom az eget h nem engedtük el Romába vagy nem adtuk el Romába -
#11930 nagyon jó kis meccs! Forza Milan ;) -
#11929 hát Inzaghi tényleg valami csoda. nem gondoltam volna hogy lesz még ilyen jó színvonala "öregkorára" :D -
#11928 PIPPO!!! SAKK MATT!!! -
#11927 pippooo de szép volt:D:D 2-0 -
#11926 Ruit azért nem kellene hagyni lőni..nah erre kapufa a Benficának:S -
#11925 Pippo lövést védett a kapus! -
#11924 ne kiabáld el :) -
#11923 hát asszem ma kitömjük a Benficát:) -
#11922 így tovább fiúk nem kell ráülni az eredményre! -
#11921 -
#11920 9. perc 1-0 ide:D szbiból nagy gól:) -
#11919 pirlooooooooooooooo !!!!:D -
#11918 mai meccs interneten -
#11917 Dida teljesítményét a tavalyi szezonban rengeteg kritika érte, és mitagadás, a brazil kapus gyakran nem állt a helyzet magaslatán a piros-feketék gólvonalán. A Milan ennek ellenére megnyerte a Bajnokok Ligáját, és a vezetők meghosszabbították a kapus szerződését, aki a hétvégi, Siena elleni idegenbeli bajnokin ismét a szurkolók idegeit borzolta, a hazaiak egyetlen találata az ő hibája után született. Carlo Ancelotti ugyanakkor nem hibáztatja kapusát, elfogadja, hogy a szezon folyamán újabb hibák várhatóak tőle.
- Remélem, Dida idén s úgy fog teljesíteni, akárcsak az elmúlt években. Még ha el is követ néhány hibát, a bizalmam iránta töretlen. Minden kapus hibázik, ez hozzátartozik a játékhoz, ez alól Dida sem lehet kivétel. Most már a sérülése is rendbe jött, nem zavarja az edzésben, ezért nincs okom kételkedni a képességeiben - nyilatkozta Ancelotti. -
#11916 A Siena elleni meccset pihenés miatt ugyan kihagyta Kaká, ám a ma esti BL nyitányon már újra ott lesz a pályán. Cálja egyértelmű és világos: megvédeni a trófeát.
"Nagyon felkészültnek érzem magam a Benfica elleni mérkőzés előtt. Szeretnék a szezon végén újra BL győzelmet ünnepelni. Ez egy nehéz küzdelem lesz, de mind jómagam, mind a társaim szeretjük a majdnem lehetetlen kihívásokat. A Milan tele van igazi bajnokokkal és emiatt úgy érzem, teljesülhet a vágyunk. Persze azt sem bánnám, ha ismét sikerülne begyűjtenem a gólkirályi címet is."
"Ma este Rui Costa ellen kell játszanom, aki egy igazán különleges játékos. Csodás emlékeim vannak róla. Bár azonos poszton játszottunk a Milanban, és rivalizáltunk a kezdő helyért, ő mindig támogatott és segített nekem. Rui nagyon fontos személy volt a karrieremben."
"Magáról a Benficáról nem sokat tudok, de biztos vagyok benne, hogy Carlo Ancelotti teljes képet ad nekünk az ellenfelünk játékáról. Az utolsó bajnoki győzelmüket láttam, ahol Rui Costa szép gólt szerzett. Az nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a portugál csapat rendelkezik azzal a tudással, amivel gondot okozhat nekünk."
Forrás: acmilan.com