A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!Hajrá Brazília!!!
München ist ROT!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
"Nagyon büszke vagyok, hogy újra magamra ölthetem a Milan mezét. Amikor elhagysz egy ilyen klubot, egy ilyen csapatot, akkor nehéz visszatérni, de nekem most megvan rá a lehetõségem. A múlt nyáron azért távoztam, mert játszani akartam, de most örülök, hogy újra itt lehetek. Jó évet tudhatok magam mögött Firenzében, és számomra nagyon fontos volt, hogy újra formába lendüljek, ami nagyon nehéz, ha nem léphetek pályára. Mostanra mindent elrendeztem Carlo Ancelottival. A Milanban nõttem fel, és sokat tanultam itt. Tisztában vagyok az itteni elvárásokkal, és a klub céljaival."
forrás: http://milanfans.uw.hu
Az AC Milan újonnan visszatért elnöke, Silvio Berlusconi nem tart az Olaszországban kialakult botrány következményeitõl, és továbbra is igényt tart a két bajnoki címre.
„A Milan csalás áldozata lett, és továbbra is igényt tartunk minimum a két bajnoki címre. Egyáltalán nem félek az ítélettõl.” – mondta Berlusconi.
Forrás: acmilan.com
<#worship>#worship><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
...na viszont olvastam,hogy ma pontot tessznek az i-re a bundaügyben. 17h-tol kiadnak 1hivatalos "birói közleményt", ami("90%-os pontossággal") leirja ki mennyire bûnös és mi vár rá 2006/2007-re!!!<#kuss>#kuss><#wow3>#wow3>
Az AC Milan hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták a Rennes játékosát, Yohann Gourcuffot. A francia középpályás 1986. július 11-én született Lorient városában, és 2011. június 30-áig írt alá a piros-feketékhez.
..nemtom,sztem nem igazolt volna "egy B ligás" csapatba, mit gondoltok ?!!
lehet õk már többet tudnak!!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Úgy tûnik, hogy négy elsõ osztályú csapat a vártnál sokkal keményebb büntetésre számíthat - legalábbis ez derül ki az olasz futballbotrány kivizsgálásával megbízott Borelli jelentésébõl, amit már át is adott az ügyészségnek.
A legtöbbet a Juventus veszítheti, ugyanis könnyen lehet, hogy másodosztály helyett a Serie C-ben találja magát a torinói alakulat.
A Fiorentina és a Lazio várhatóan súlyos pontlevonásokkal kezdi majd a következõ idényt a Serie A-ban, a Milan helyzete azonban még ennél is komolyabb: legenyhébb esetben pontlevonás a következõ szezonra, legsúlyosabb esetben pedig akár a Serie B-be történõ visszasorolás is elképzelhetõ.
Borelli szerint a "Juve-rendszer" mellett létezett egy "Milan-rendszer" is, melynek létezését Adriano Galliani tagadta az elõzõ hetekben. A jelentésbõl az derül ki, hogy bár a Moggi-Giraudo által létrehozott rendszer volt a legerõsebb, a Milan rendszere csak egy lépéssel volt lemaradva a zebrákétól, és így a Milan is súlyos büntésekkel számolhat.
Forrás: goal.com
ájjjáj<#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting><#shakehead>#shakehead>
„Hallottam a jövõmet firtató szóbeszédekrõl,” – nyilatkozta a 22 éves játékos. „Úgy gondolom a Világbajnokság miatt van ennyi találgatás a jövõmmel kapcsolatban, mert az emberek ilyenkor mindig egy nagy átigazolást várnak. Az elmúlt 5 évben ezerszer hallottam már ilyen híreket, de ezek sosem befolyásoltak. Most megpróbálok a Világbajnokságra koncentrálni, mert jelenleg ez a legfontosabb a számomra.”
A csatár úgy néz ki, hogy elhagyja az Atletico Madrid csapatát, és az ukránoknak lõtt gólja után a Manchester United még jobban érdeklõdik iránta. Azonban a piros-feketék is igényt tartanak a támadóra, és állítólag jobb helyzetben vannak, mint az angolok. A Milan és az Atletico a múltban már több játékost cserélt egymás között, mint például Jose Mari, Fabricio Coloccini, Cosmin Contra vagy Demetrio Albertini.
Fernando Torres fiatal és agilis helyettese lehetne a Chelseahez távozó Andriy Shevchenkonak, és még maradna is körülbelül 10 millió Font a gárda további megerõsítésére. Az olasz média úgy tudja, hogy Torres 5 évre kerül a milánóiakhoz, és évi 2.5 millió Fontot fog keresni, de a bejelentésre csak a Világbajnokság után kerül sor.
Forrás: channel4.com
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Az olaszországi hírek szerint a Milan azon munkálkodik, hogy a nyáron egy szenzációs átigazolás keretében megszerezze az Atletico Madrid csatárát, Fernando Torrest. A spanyol játékos jelenleg a Világbajnokságon szerepel, és egy esetleges jó teljesítménnyel jelentõsen megemelné az árát.
Az 'El Nino' becenévre hallgató tehetség egyike Európa legjobb támadóinak, és többször kapcsolatba hozták már egy angliai szerzõdéssel, de a most keringõ pletykák szerint a piros-feketék benne látják Andrei Shevchenko helyettesét.
Azonban az Atletico Madrid mindent el fog követni, hogy megtartsa a 22 éves támadóját, és Torres is kijelentette, hogy csak akkor hagyja el a Vicente Calderont, ha a klub is úgy akarja.
„Úgy érzem, hogy a jövõm a Világbajnokság után fog eldõlni,” – nyilatkozta Torres. „Ha elhagyom a Madridot, akkor az csak egy közös megegyezéssel jöhet létre.”
Ennek ellenére a spanyolok akaratának ellentmondva a Milan állítólag kész egy igen kedvezõ ajánlattal tesztelni a madridiak eltökéltségét.
Forrás: planetfootball.com"
15/06/2006 15:30
Today Silvio Berlusconi returns to his post as president of A.C. Milan to the delight of Rossoneri fans. Over the years there have been victories to celebrate and losses to mourn, but one thing remains the same: Milan are there and are competitive at the top edge of football. With the season ticket campaign off to a start and Berlusconi back at the helm, there is extra significance for season subscribers as they secure their seats with a kind of proud confidence. It's a time to think of the past and look ahead to the future, with memories flashing back and forth on moments like Rijkaard’s Cup of Champions goal and the night of Milan-Lyon. The seats and sectors are but small details in the grand scheme of something greater and that something greater is Milan."
Berlu papa visszatért <#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Azonban a milánóiak a 11 millió Font mellé még Marcos Cafut is hajlandóak lennének odaadni Alvesért. Del Nido nem válna meg játékosától 12 millió Font alatt, de ez nem tántoríthatja el a Milant, akiknek Andriy Shevchenko eladásával jelentõs összeg folyt be a kasszájukba.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A MILANT ÉRT TÁMADÁSOKRÓL:
"Ez nem más, mint egy kétségbeesett próbálkozás a riválisunktól, hogy mentse magát. Ez csakis a Juventus szisztémája, mindenki más csak megszenvedte. Semmitõl sem kell félnünk, semmit sem kell bizonyítanunk. Ez az egész ügy egy hónapon belül lezárul és akkor végre újra a focié lesz a fõszerep és ez a befektetõknek is vonzóbb lesz. Mindenestre eddig egyetlen Milant támogató cég sem lépett ki a klub mögül. Én harcolok a klub igazáért, bármilyen támadás is érje. Várom, hogy milyen ítéletet hoz a sportbíróság a Moggi rendszerrel kapcsolatban"
SHEVCHENKO TÁVOZÁSA:
"Sokat beszéltem vele az utolsó pár napban, és láthattam azt is amikor õszinte könnyek voltak a szemében. Tudom mi késztette arra, hogy elhagyja a klubot, miután oly sokat tett a csapatért hosszú éveken keresztül. A távozásnak különbözõ okai voltak, többek közt az olasz futball kiszámíthatatlan mûködése is. Mindenképpen megtaláljuk azt a játékost, aki pótolhatja õt, annak ellenére, hogy már így is világklasszis embereink vannak Gilardino, Inzaghi, Amoroso és Borriello személyében."
"Sheva eladása egyszeri alkalom volt, mást nem kívánunk eladni. Ez egyben figyelmeztetés a többi klubnak így a Real Madridnak is. Ha bárki megkeresné a játékosainkat azt mi azonnal jelentjük a FIFA-nak. A játékosaink boldogok a Milanban. Ha valaki nem az, mint Sheva esetében, akkor is a klubban marad, amíg ki nem tölti a szerzõdését."
A JÖVÕ STRATÉGIÁJA:
"Itt kell megemlítenem, hogy a klub június 15-tõl megújul, ugyanis ekkor tér vissza az elnöki székbe Silvio Berlusconi. Újra a Berlusconi-Galliani szövetség irányítja a klubot. Ami az átigazolásokat illeti, tárgyalásban vagyunk a Rennes támadó középpályásáért Yoann Gourcuff-ért."
EGYENLEG: "Szeretném leszögezni, hogy a pénzügyi mérleget csak december 31-én készítjük el, és ebbe nem számítjuk bele Shevchenko eladási árát."
OLASZ FOCI:
"A mienk a harmadik bajnokság Európában az érdeklõdést és a bevételeket tekintve. A legjobban jelenleg a spanyol liga mûködik. Spanyolországban egy klub sokkal többet nyer a közvetítési jogokból, így fordulhat elõ például az is, hogy a Barcelonának nincs mezszponzora."
2006. június 1., csütörtök, 19:18
"Lars-Christer Olsson, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fõigazgatója csütörtökön kijelentette: az olasz klubok nem vehetnek részt az európai klubtornákon, ha a július 27-28-i sorsolásokig nem zárják le az országban a fogadási botrány kapcsán elindított vizsgálatokat, és a vétkesek nem kapják meg büntetésüket.
"Természetesen senki sem szeretné olasz klubok nélkül megrendezni a kupasorozatokat, de ha a sorsolás idõpontjáig nem rendezõdik a helyzet, akkor nem marad más választásunk" - mondta Olsson.
Guido Rossi, az olasz szövetség (FIGC) élére ideiglenesen kinevezett kormánybiztos ígéretet tett arra, hogy az UEFA által megadott határidõig helyreáll a rend az olasz futballban. "Nem gondoltam volna, hogy ennyire súlyos a helyzet, de meg fogjuk oldani, nincs más választásunk - jelentette ki Rossi. - Az ügyészségtõl úgy tájékoztattak, hogy három héten belül elkészülnek a vádiratok."
"Ha rajtam múlik, akkor a Juventus a következõ szezonban a másodosztályban szerepel, legutóbbi két bajnoki címét pedig nem tarthatja meg" - hangoztatta Mario Stagliano, a FIGC ügyeivel foglalkozó vizsgálóbíró.
Lapértesülések szerint a torinói klub írásos garanciát kért Fabio Capello vezetõedzõtõl arra, hogy a másodosztályban is vállalja a gárda irányítását, a tréner azonban nem írta alá az errõl szóló nyilatkozatot. Több lap úgy véli, hogy a Juventus kizárása esetén a tréner a Real Madrid irányítását veszi át.
Az olasz labdarúgás történetének legnagyobb botránya május 5-én robbant ki. A kulcsfigura Luciano Moggi, a Juventus leköszönt igazgatója, akit azzal vádolnak, hogy a 2004/2005-ös szezonban játékvezetõk segítségével manipulálta a csapat mérkõzéseinek eredményét, fenyegetéssel próbált futballistákat arra rávenni, hogy a klubhoz szerzõdjenek, továbbá nyomást gyakorolt Marcello Lippi szövetségi kapitányra a válogatott keretek kialakításakor.
A botrány következtében távozott a Juventus teljes vezérkara, lemondott Franco Carraro, a szövetség elnöke, és nem mûködhet közre a németországi vb-n Massimo de Santis FIFA-játékvezetõ.
A tágabb értelemben vett bundaügyben a Juventus, a Fiorentina és a Lazio mellett érintett az AC Milan és az Internazionale, illetve több tucat játékos és bíró is. A hatóságok mérkõzések végeredményének befolyásolása mellett hamis könyvelés, valamint tiltott szerencsejátékban való részvétel miatt vizsgálódnak.
(MTI)"
...gyerekek nagyon szorul a hurok és sztem evvel jár azis persze,hogy mindenki ela akar huzni Olaszbol!! Félek,hogy nagy gáz lesz itt!!!
Toom én nem vagyok Milan Fan de ez a hír engem is lázba hozott. Én Arsenalos vagyok és Szerintem Sheva Jól döntött hogy eligazolt amugy meg csak 53-at adtak érte. Jól járt a Chelsea.
MSI GX600PX-214hu Notebook
<#eplus2>#eplus2>
#acm
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Elmondta, hogy a döntését már meghozta és a Milanhoz szeretne szerzõdni. Tudja, hogy Rui Costa távozásával rá, mint Kaká helyettsére van szükség. A brazilt csodálja játéktudásáért.
Megkérdezték tõle, mi a véleménye az olasz futballborányról. Erre azt válaszoltam, hogy nem túl tiszta a helyzet számára, de úgy érzi a Juventushoz képest a Milan nincs komoly bajban. Ha mégis visszasorolnák a csapatot a B ligába, mindent újra kell gondolnia.
Beszélt még arról is, hogy a Rennesben õ a középpályán játszott és fõleg támadó feladatot látott el.
Már csak a két klubnak kell megállapodnia a játékos árában, hogy Yohan aláírhassa a szerzõdését.
Forrás: gazzetta.it
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
szóval,ugy a Milan arról volt híres mindíg,hogy mennyire otthonos klub éshogy a játékosoknak mennyire "kellemes" a Milan +mint egy nagy "család" stb.!! Erre hirtelen ,mindenki el akar menni. Kiderült ugye,Seedorf és az Arsenal érdeklõdése, Nesta-árol is elkezdtek olyan pletykák,hogy visszatérne a Lazio-hoz (amellett,hogy õ is vmikor még azt nyilatkozta,hogy nálunk fejezné be).Aztán,ami évközben volt Gattuso-val kapcsolatban is ,hogy õ is menne....
..komolyan a végén az egész klubbnál csak Costacurta,Maldini (nameg persze Simic<#hehe>#hehe>) fog maradni.<#wilting>#wilting>
tribalfootball.com - June 1, 2006
AC Milan midfielder Kaka wants a move to Real Madrid.
Predrag Mijatovic, who is representing Real Madrid presidential candidate Ramon Calderon, has learned that Kaka has told close friends he'd accept an offer to move to the Madrid giants, says AS.
Mijatovic made Kaka aware of Calderon's interest through the Brazilian's entourage and now knows the midfielder wants a move to Real.
..hát ez nemigaz a végén Kaka is elhagy minket??!<#wow3>#wow3><#bdead>#bdead><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
..ha ez megtörténne én 1edül csak Ronaldinho-val tudnék vigasztalodni (+Totti<#kuss>#kuss>),DE azt gondolom nagyon hülye lenne a vezetõség,ha belemenne,mert aztán Kaka még fiatal is!!...deha kiderül,hogy itt is az van,hogy Õ akar lelépni,hát elásom magam!!
sztem a 7es számot fogja ott is kapni..mivel az a tavalyi szezonban Maniche-é volt😛 õ meg nem kellett egy fél évnél tovább😛
#acm