A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
oks igazad van h Dida nagyon jó kapus de sztem ez a szezon már váltást igényelne...
Didának sokat köszönhetünk (BL döntõ 2003...stb.), de ez a szezon már nem épp az övé volt,sok gólt kaptunk miatta

na de mind1 döntsék el az "okosok" mi legyen 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Néha bizonytalan, viszont olyanokat is kifog amit más nem. Buffon sokoldalúbb, ez tény, de Dida a világ egyik legjobb vonalkapusa. Az meg nem véletlen hogy Abbiati mögöttük csak másodhegedûs szerepet töltött be mindkét csapatban.

Nuno88

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

EmIn3m02
SAD?:MDSAM?:AM?:SD

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Nuno88
igen fõleg a bakiparádéival...

Dida sokkal jobb kapus.

Nuno88
oks 😊

fsgh
megbeszéltük😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nuno88
én speciel örülnék neki...

fsgh
oo de jó lenne ha hozátok menne Ibra és nem hozzánk<#vigyor2><#duma>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nuno88
hát sajna ez van... én szivesebben látnám Dida helyén

fernando torres
szegény csóka...pedig jó kapus...jobb csapatot érdemelne,meg nem azt hogy dobálják kölcsönbõl kölcsönbe

Nuno88
ja és Abbiati kölcsönbe ment a Torinó gárdájához...

Nuno88
Két új hír:

Rino Gattuso ügynöke, Andrea D’Amico a BBC-nek elmondta, hogy a középpályás továbbra is a Milan mezét fogja viselni.

„Gennaro örül, hogy a Milanban marad. Nem érdekli a nemrégiben meghozott ítélet, és továbbra is úgy fog játszani, mint eddig. A Milan vezetõi kijelentették, hogy nem adják el senkinek, és Rino mindent el fog követni, hogy a csapattal a lehetõ legmesszebb jussanak el.”

Forrás: acmilan.com

Az AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi hajlandó támogatni Carlo Ancelotti elhatározását, és megpróbálja megszerezni a Juventus csatárát, Zlatan Ibrahimovicot. A svéd játékos nem akarja a B-ligába követni jelenlegi csapatát, de a tavalyi szezon gyenge teljesítménye után számos nagy klub (köztük a Chelsea és a Real Madrid) érdeklõdése is alábbhagyott.

A múlt héten napvilágot látott hírek szerint Ibra megállapodott az Inter gárdájával, de a kék-feketék elnöke, Massimo Moratti inkább Luca Tonit szeretné megszerezni, és Ancelotti meg van gyõzõdve arról, hogy most kell leigazolni a játékost.

Berlusconi biztos benne, hogy egy 15 millió Font értékû ajánlattal rá tudja venni a torinoiakat, hogy megváljanak a támadótól.

Forrás: tribalfootball.com

Nuno88
olvastam h ügynöke szerint Zambrotta a Milanba játszana és ha ez nem jön össze neki csak ezután menne másik csapatba... <#eljen>

Nuno88
remélem lehet hinni a cikkeknek és nem távozik senki sem a Milanból...
a botrányt mi úsztuk meg a legszerencsésebben de ha az UEFA-Kupában tudnánk indulni az nagyon jó lenne <#eljen>

Nuno88
szasztok Milanosok!

végre találtam egy normális fórumot <#eljen>

"Az elmúlt napok átigazolási találgatásait követõen a Milan hivatalos közleményben tudatta, hogy sem Kaká, sem Pirlo, sem Gattuso nem hagyja el a csapatot ezen a nyáron.
A közlemény szerint a klub nyugalomra inti szurkolóit: egyetlen játékost sem fognak eladni, a csapat együtt marad.
Sevcsenko távozása és a Bajnokok Ligája szereplés elmaradása után a szurkolók joggal féltek attól, hogy a klub legnagyobb sztárjai olyan csapathoz igazolnak majd, ahol játszhatnak a legnevesebb európai kupában."(goal.com)

Forrás: acmilan.hu

Palinko
Gennaro Gattuso jövõje még mindig bizonytalan - legalábbis ügynöke szerint a középpályás még nem kötelezte el magát a Milan mellett.

Gattuso a múlt héten jelentette ki, hogy a Milanban marad, a futballbotrány végkimenetelétõl függetlenül: "Biztos vagyok benne, hogy a Milannál leszek a következõ szezonban is, és a Serie A-ban fogok játszani" - nyilatkozta a világbajnok játékos.

Azonban úgy tûnik, hogy a pénteki itélet után, mely szerint a Milan nem indulhat a Bajnokok Ligájában, Gattuso újra átgondolja a döntését.

"Le fogunk ülni Gennaróval, hogy megbeszéljük a történtek következményeit. Csak miután ezt megtettük, döntünk majd arról, hogy mi lenne a legjobb a jövõjének" - nyilatkozta Andrea D'Amico, a játékos ügynöke.

Gattuso esetleges távozása biztosan megrendítené a csapatot, azonban jó hír a vörös-fekete szurkolóknak, hogy Alberto Gilardino és Kaká kijelentették: maradnak a Milanban.

Forrás: channel4.com

ha Gatti elmegy én elveszrem a hitem...õ mindég is ayt mondta,hogz õ marad milánóba.nem hinném,hogz távoyik
Matthewpamer
tessék:

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Nando De Napoli
vki képet az új mezrõl plz...

acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers

forza milan
😊ok,nemtom mivan Shevával,de majd felsegitjük vhogy ezta totyikot😄

Palinko
na azért foxx
meg most bizti nincs szezon,nincs hírek.én elválalom,hogy mindég bedobom a híreket,de ti is adjátok neki.így estefele dobálódzok,mert nemvagyok egész nap otthon
forza milan
Hárman!

DjCooll
ja ja😄

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Palinko
vagyunk ketten 😄
LoL
DjCooll
ó fej Ac Milan Fanokat keresek akikkel jol ellehet beszélgetniRemélem sokan fogtk jelentkezni!<#vigyor3> létszi írjonok azok akire eek illenek

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
csáó néhány hír!!<#buck> ha nem olvastátok volna!Jelen pillanatban az Empoli nem rendelkezik az UEFA-Kupa induláshoz szükséges engedéllyel, és így elképzelhetõ hogy nem állhat rajthoz a második számú európai küzdelemsorozatban. Ez lehetõséget adhat a Milan számára, hogy a piros-feketék indulhassanak a 2006/2007-es kiírásban.

A vezetõk elleni szankciók
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani egyéves, míg a játékvezetõkért felelõs egykori vezetõ, Leonardo Meani 3 év 6 hónapos eltiltást kapott.

gabber_saviola
miláné nem lehet mert Õk is szörméztek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

EmIn3m02
senkié

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

forza milan
és a 2005ös Scudi a mienk vagy kié?

Én az acmilan.hu-n kívül nem látogatok más magyar Milan-oldalt, úgyhogy felõlem akármilyen lehet.😊

DjCooll
Írjatok az oldalról véleményt<#vigyor3> mert ismerem az oldal szerkesztõjét!! szal átadom neki😄

DjCooll
www.kingmilan.gportal.hu érdekes egy oldal De jó!

DjCooll
Mind 1 gyerekek de legalább maradunk a Seria A ban ez már valami és remélem azért csak meggyõzük õet hogy Bl-ben a helyünk!

Johnny23
Most olvastam a acmilan.com-on,hogy az UEFA kupába indulásra még lehet esélyünk.

A BL tuti eluszott 2006/2007-re.

Azért bárhogy is,de az bebizonyosodni láccik,hogy a Milan volt legkevésbé sáros az ügyben. Ugyanakkor Galliani 1éves eltiltása is mutat vmit,és naggyon örülök,hogy Berlusconi visszatért a kopasz helyére,vhogy nemvolt az igazi én mindig is éreztem (pláne,ha az átigazolási idõszakokat nézzük<#shakehead>)!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Az egész botrány alatt tagadtunk mindent. Berlusconi a bajnoki címeket is meg akarta pályázni, bár abból már nem lesz semmi.

Johnny23
ez még nem minden :

"A Milan hivatalos nyilatkozata hatalmas igazságtalanságnak minõsíti a döntést, és azonnali fellebbezés benyújtását igéri.

Forrás: goal.com, acmilan.com"

<#eljen><#vigyor2>

...a végén még a BL-ben is indulhatunk (bár ez csak álom már sztem)<#nezze>

R10
hát még úgy ahogy könnyen megúsztátok

!!!Hajrá Brazília!!!

Johnny23
Kemény ítéletek a bundabotrányban

Négy olasz élvonalbeli együttest talált bûnösnek a mérkõzések eredményének manipulálásában a római sport döntõbíróság. A Juventust, a Fiorentinát és a Laziót a másodosztályba sorolták vissza, pontbüntetéssel is sújtották õket. Az elsõ fokú határozat ellen három napon belül lehet fellebbezni.
Amikor még minden szép volt... A Juventus játékosai májusban átvehették a bajnoki címért járó serleget, most vissza kell adniuk, hiszen a sport döntõbíróság szerint nem tisztességes küzdelemben lettek elsõk

A "fõbûnös" Juventus (amelyre Stefano Palazzi szövetségi ügyész a legsúlyosabb büntetést kérte) a döntés értelmében a B-ligában indulhat, de 30 pontos hátrányból, és elveszik tõle a 2005-ös bajnoki címet, míg a 2006-osat nem osztják ki; a Fiorentina 12 pontos hátrányból kezdheti a B-ligát, a Lazio hétpontos hátrányból rajtolhat a másodosztályban, míg a Milan 2005-06-os teljesítményébõl 44 pontot levonnak, így nem indulhat a Bajnokok Ligájában, a 2006-07-es A-ligás bajnokságot pedig -15 pontról kezdi.

A megvádolt személyek közül Luciano Moggi és Antonio Giraudo (a Juventus két egykori igazgatója) ötéves, Adriano Galliani Milan-alelnök egyéves, Andrea Della Valle Fiorentina-elnök 3 év 6 hónapos, Diego Della Valle Fiorentina-tulajdonos négyéves, Claudio Lotito Lazio-elnök hároméves, Franco Carraro volt szövetségi elnök és Massimo De Santis nemzetközi játékvezetõ négy év hat hónapos eltiltást kapott, míg felmentettek négy játékvezetõt: Rodomontit, Bertinit, Messinát, Rocchit és Tagliaventót.

Ha a büntetések másodfokon is érvényben maradnak, az Inter és a Roma indulhat a BL fõtábláján, a Chievo és a Palermo a BL selejtezõjében, a Livorno, az Empoli és a Parma pedig az UEFA-kupában, míg a kiesett Lecce, Messina és Treviso az A-ligában marad.

A megvádolt kluboknak és személyeknek most három napjuk van, hogy eldöntsék, fellebbeznek-e. A fellebbviteli testület talán július 20-án, csütörtökön ül össze, és minden bizonnyal 24-én, hétfõn hozza meg végleges döntését, még éppen idõben ahhoz, hogy 25-én, az UEFA által szabott határidõre be lehessen nevezni a csapatokat az európai kupákba.

<#felkialtas><#kuss><#dumcsi>

Palinko
www.acmilan.hu
acmilan.lap.hu
DjCooll
ciao én egy Milan drkker vagyok és keressek Milanos emberéket akik tatabányán vagy környékén laknak!Akike ezzek igazok az lgyenek szívesek írni nekem!!köcce elöre is!persze más is írhat nyugotan!(épp most tervezek egy oldalt létrehozzni amiben csak Milan os olgo lennének

Barca topikban is õ a házigazda, választottunk is 3x házigazdajelöltet de még mindig semmi változás, de azért próbálkozzatok hátha... 😊

Palinko
Házigazda: Sheva
fenn írja...
nem tudom,már olyan régen volt....
beszélünk a modikkal,hogy adják át a helyét másnak?
aki foglalkozik a fórummal?
pl. én foglalkoznék,sak nem bizti,hogy jól csinálnám...
DJ Bee18
itt is sheva a házigizda? hová a búsba tûnt?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Palinko
tényleg mikor lesz új házigazdánk.sheva már nem hiszem,hogy visszajön.pedig õ jól csinálta.méltú utódra várok... vagy agyák már valakinek...
Palinko
LOPTAM A HÍRT AZ "OLASZ FOCI SZERELMESEINEK" TÉMÁBÓL:

most olvastam , hogy a Gazzetta már tudni véli a büntiket:
Juve---> B , -20 pont
Fio---> B , -10 pont
Lazio---> , -6 v 7 pont
és !!!!!!!!!!!!!!!!
Milan---> A , -15 pont , BL nuku
Elméletileg ma hirdetnek elsõ fokon ítéletet.

Sziasztok!
Én is Milan drukker vagyok (még a Van Basten éra óta), illetve válogatott szinten olasz drukker. Épp ideje, hogy ismét megnyerték a vb-t, mert ez az a válogatott amely amióta az eszemet tudom, mindíg ott van a végelszámolás körül, és mégsem nyertek semmit.(EB,V😎
Remélem a Milant nem fogják leminõsíteni a B ligába, tényleg valaki nem tudja, hogy mi a legfrissebb fejlemény ebben az ügyben???!
Egyébként le a kalappal az olasz válogatott elõtt, ilyen háttérrel(bunda botrány)meg tudták nyerni a VB-t. Külön öröm, hogy a franciák ellen, mivel utálom a gallokat!

FORZA MILAN!!!
FORZA SCADRA AZZURRA!!!
tep
FORZA ITALIAAAAAAAA!!!!!!

\"SLICE of LIFE\"