A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Didának sokat köszönhetünk (BL döntõ 2003...stb.), de ez a szezon már nem épp az övé volt,sok gólt kaptunk miatta
na de mind1 döntsék el az "okosok" mi legyen 😊
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Rino Gattuso ügynöke, Andrea D’Amico a BBC-nek elmondta, hogy a középpályás továbbra is a Milan mezét fogja viselni.
„Gennaro örül, hogy a Milanban marad. Nem érdekli a nemrégiben meghozott ítélet, és továbbra is úgy fog játszani, mint eddig. A Milan vezetõi kijelentették, hogy nem adják el senkinek, és Rino mindent el fog követni, hogy a csapattal a lehetõ legmesszebb jussanak el.”
Forrás: acmilan.com
Az AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi hajlandó támogatni Carlo Ancelotti elhatározását, és megpróbálja megszerezni a Juventus csatárát, Zlatan Ibrahimovicot. A svéd játékos nem akarja a B-ligába követni jelenlegi csapatát, de a tavalyi szezon gyenge teljesítménye után számos nagy klub (köztük a Chelsea és a Real Madrid) érdeklõdése is alábbhagyott.
A múlt héten napvilágot látott hírek szerint Ibra megállapodott az Inter gárdájával, de a kék-feketék elnöke, Massimo Moratti inkább Luca Tonit szeretné megszerezni, és Ancelotti meg van gyõzõdve arról, hogy most kell leigazolni a játékost.
Berlusconi biztos benne, hogy egy 15 millió Font értékû ajánlattal rá tudja venni a torinoiakat, hogy megváljanak a támadótól.
Forrás: tribalfootball.com
a botrányt mi úsztuk meg a legszerencsésebben de ha az UEFA-Kupában tudnánk indulni az nagyon jó lenne <#eljen>#eljen>
végre találtam egy normális fórumot <#eljen>#eljen>
A közlemény szerint a klub nyugalomra inti szurkolóit: egyetlen játékost sem fognak eladni, a csapat együtt marad.
Sevcsenko távozása és a Bajnokok Ligája szereplés elmaradása után a szurkolók joggal féltek attól, hogy a klub legnagyobb sztárjai olyan csapathoz igazolnak majd, ahol játszhatnak a legnevesebb európai kupában."(goal.com)
Forrás: acmilan.hu
Gattuso a múlt héten jelentette ki, hogy a Milanban marad, a futballbotrány végkimenetelétõl függetlenül: "Biztos vagyok benne, hogy a Milannál leszek a következõ szezonban is, és a Serie A-ban fogok játszani" - nyilatkozta a világbajnok játékos.
Azonban úgy tûnik, hogy a pénteki itélet után, mely szerint a Milan nem indulhat a Bajnokok Ligájában, Gattuso újra átgondolja a döntését.
"Le fogunk ülni Gennaróval, hogy megbeszéljük a történtek következményeit. Csak miután ezt megtettük, döntünk majd arról, hogy mi lenne a legjobb a jövõjének" - nyilatkozta Andrea D'Amico, a játékos ügynöke.
Gattuso esetleges távozása biztosan megrendítené a csapatot, azonban jó hír a vörös-fekete szurkolóknak, hogy Alberto Gilardino és Kaká kijelentették: maradnak a Milanban.
Forrás: channel4.com
ha Gatti elmegy én elveszrem a hitem...õ mindég is ayt mondta,hogz õ marad milánóba.nem hinném,hogz távoyik

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
meg most bizti nincs szezon,nincs hírek.én elválalom,hogy mindég bedobom a híreket,de ti is adjátok neki.így estefele dobálódzok,mert nemvagyok egész nap otthon
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
A vezetõk elleni szankciók
Az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani egyéves, míg a játékvezetõkért felelõs egykori vezetõ, Leonardo Meani 3 év 6 hónapos eltiltást kapott.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
A BL tuti eluszott 2006/2007-re.
Azért bárhogy is,de az bebizonyosodni láccik,hogy a Milan volt legkevésbé sáros az ügyben. Ugyanakkor Galliani 1éves eltiltása is mutat vmit,és naggyon örülök,hogy Berlusconi visszatért a kopasz helyére,vhogy nemvolt az igazi én mindig is éreztem (pláne,ha az átigazolási idõszakokat nézzük<#shakehead>#shakehead>)!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
"A Milan hivatalos nyilatkozata hatalmas igazságtalanságnak minõsíti a döntést, és azonnali fellebbezés benyújtását igéri.
Forrás: goal.com, acmilan.com"
<#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
...a végén még a BL-ben is indulhatunk (bár ez csak álom már sztem)<#nezze>#nezze>
Négy olasz élvonalbeli együttest talált bûnösnek a mérkõzések eredményének manipulálásában a római sport döntõbíróság. A Juventust, a Fiorentinát és a Laziót a másodosztályba sorolták vissza, pontbüntetéssel is sújtották õket. Az elsõ fokú határozat ellen három napon belül lehet fellebbezni.
Amikor még minden szép volt... A Juventus játékosai májusban átvehették a bajnoki címért járó serleget, most vissza kell adniuk, hiszen a sport döntõbíróság szerint nem tisztességes küzdelemben lettek elsõk
A "fõbûnös" Juventus (amelyre Stefano Palazzi szövetségi ügyész a legsúlyosabb büntetést kérte) a döntés értelmében a B-ligában indulhat, de 30 pontos hátrányból, és elveszik tõle a 2005-ös bajnoki címet, míg a 2006-osat nem osztják ki; a Fiorentina 12 pontos hátrányból kezdheti a B-ligát, a Lazio hétpontos hátrányból rajtolhat a másodosztályban, míg a Milan 2005-06-os teljesítményébõl 44 pontot levonnak, így nem indulhat a Bajnokok Ligájában, a 2006-07-es A-ligás bajnokságot pedig -15 pontról kezdi.
A megvádolt személyek közül Luciano Moggi és Antonio Giraudo (a Juventus két egykori igazgatója) ötéves, Adriano Galliani Milan-alelnök egyéves, Andrea Della Valle Fiorentina-elnök 3 év 6 hónapos, Diego Della Valle Fiorentina-tulajdonos négyéves, Claudio Lotito Lazio-elnök hároméves, Franco Carraro volt szövetségi elnök és Massimo De Santis nemzetközi játékvezetõ négy év hat hónapos eltiltást kapott, míg felmentettek négy játékvezetõt: Rodomontit, Bertinit, Messinát, Rocchit és Tagliaventót.
Ha a büntetések másodfokon is érvényben maradnak, az Inter és a Roma indulhat a BL fõtábláján, a Chievo és a Palermo a BL selejtezõjében, a Livorno, az Empoli és a Parma pedig az UEFA-kupában, míg a kiesett Lecce, Messina és Treviso az A-ligában marad.
A megvádolt kluboknak és személyeknek most három napjuk van, hogy eldöntsék, fellebbeznek-e. A fellebbviteli testület talán július 20-án, csütörtökön ül össze, és minden bizonnyal 24-én, hétfõn hozza meg végleges döntését, még éppen idõben ahhoz, hogy 25-én, az UEFA által szabott határidõre be lehessen nevezni a csapatokat az európai kupákba.
<#felkialtas>#felkialtas><#kuss>#kuss><#dumcsi>#dumcsi>
fenn írja...
nem tudom,már olyan régen volt....
beszélünk a modikkal,hogy adják át a helyét másnak?
aki foglalkozik a fórummal?
pl. én foglalkoznék,sak nem bizti,hogy jól csinálnám...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
most olvastam , hogy a Gazzetta már tudni véli a büntiket:
Juve---> B , -20 pont
Fio---> B , -10 pont
Lazio---> , -6 v 7 pont
és !!!!!!!!!!!!!!!!
Milan---> A , -15 pont , BL nuku
Én is Milan drukker vagyok (még a Van Basten éra óta), illetve válogatott szinten olasz drukker. Épp ideje, hogy ismét megnyerték a vb-t, mert ez az a válogatott amely amióta az eszemet tudom, mindíg ott van a végelszámolás körül, és mégsem nyertek semmit.(EB,V😎
Remélem a Milant nem fogják leminõsíteni a B ligába, tényleg valaki nem tudja, hogy mi a legfrissebb fejlemény ebben az ügyben???!
Egyébként le a kalappal az olasz válogatott elõtt, ilyen háttérrel(bunda botrány)meg tudták nyerni a VB-t. Külön öröm, hogy a franciák ellen, mivel utálom a gallokat!
FORZA MILAN!!!
FORZA SCADRA AZZURRA!!!