A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oláhbá
rohadék milan<#zavart1>

Forza LAZIO!!

McFrost
emberek....CSALT A MILAN , DE MEGÚSZTA!!!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Johnny23
emberek....NO COMMENT

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

fsgh
undorító de örüljetek csak...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
MERDA FIAMME LE MORTE MILAN

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
csaló bagázs , merda Berlusconi - merda Milan

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Johnny23
én ugy fogalmaznék "érintettek"

..azért ez az enyhités nem véletlen,ha már a
egy Juve-t kidobták a B-be,akkor,ha "megérdemeltük"volna minket se kíméltek volna,biztos vagyok benne!!

Most azt mondom a "vádaskodok" inkább a csalok,nem mi!

FORZA MILAN FOREVER!!!!!!

Matthewpamer
nagy csalók vagytok
merda BILAN

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Johnny23
..naggyon örülök ennek, csak azt sajnálom,hogy elszalasztottuk Cannavaro-ékat,mert most aztán ténleg Berlunak zsebébe kéne nyulni,kellenek a "JÓ IGAZOLÁSOK"!! Fõleg védõ,csatár poszton Sheva helyére.<#worship><#worship><#hawaii><#circling>

Johnny23
"A megfellebbezhetetlen, másodfokú ítéletek enyhítettek az olasz bundabotrányban vétkes futballklubok büntetésein, viszont a Juventus így is csak a másodosztályban indulhat idén, de nem 30, hanem 17 pontos hátrányról. A Lazio és a Fiorentina visszakerült az elsõ ligába, a Milan maradt ott, és indulhat a Bajnokok Ligájában.

Megerõsítette a Juventus visszasorolását a B-ligába az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) sportbírósága kedd esti fellebbviteli határozatában. A torinói klub a májusban kirobbant bundabotrányban való vétkessége miatt a következõ szezonban csak a másodosztályban, a Serie B-ben indulhat, viszont nem az elsõ fokon meghatározott 30, hanem 19 pontos hátrányról.

A jogerõs döntések a másik három vádlott klub, a Lazio, a Fiorentina és a Milan büntetéseit is enyhítették.

A korábban a B-be számûzött Lazio és Fiorentina egyaránt az A-ligában folytathatja 11, illetve 19 pontos levonással. A római klub viszont nem indulhat az UEFA-kupában, a firenzei pedig a Bajnokok Ligájában.

Az elsõ fokon pontlevonással és az európai kupáktól való eltiltással sújtott Milan maradhat az A-ban és nem -15, csak -8 ponttal kell indulnia. Nevezhet a Bajnokok Ligájára is.

A bíróság 30 pontot vont le a Milan, a Fiorentina és a Lazio 2005-2006-os bajnokságban elért eredményébõl, így születtek meg a fenti döntések. A Juventust az utolsó helyre minõsítették, nekik maradt a B.

A botrányban központi szerepet játszó, legkeményebben büntetett egyesület elveszíti két legutóbbi, idei és tavalyi bajnoki címét is, azaz ezt a döntést helyben hagyta a fellebbviteli bíróság.

forrás: index.hu"

Ehhez még hozzátartozik az,hogy a Lazio,Fiorentina és Milan a 2004/05 szezonba -30 pontos büntit kapott,a Juve az utolsó helyre sorolták!
Vagyis így a Milan a 3.helyen "végzett" !!

....AZAZ MEHETÜNK A BL-be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#taps><#taps><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

9csöves9
hol?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Van igazság!😊

Nuno88
gratulálok

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

McFrost
fáj az igazság?
külömben sem szóltam hozzád , meg senkihez sem , úgy hogy hanyagoljál!

ezért megérte megszületned

fsgh
😄DDDDDASDADASDADDDASDADAS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
bundás genyók

Nuno88
Az AC Milan középpályása, Clarence Seedorf a sajtótájékoztatóján öt különbözõ témában fejtette ki véleményét.

ELÕSZEZON:
„Keményen dolgozunk, és közben jól is érezzük magunkat. Természetesen most egy kicsit más a helyzet, de mi pontosan azt tesszük, amit mindig.”

A 10-ES SZÁMÚ MEZ:
„A 10-es számú mez különleges a számomra. Nagyszerû érzés, ha a kedvenc számodat választhatod. Abból a szempontból is remek dolog, ha azt vesszük figyelembe, hogy kik viselték elõtted ezt a mezt.”

AZ OLASZ LABDARÚGÁS HELYZETE:
„Mi most csak várunk, hogy mi lesz az ügy végkifejlete, mi fog történni a következõ szezonban. Felkészültünk mindenre. Úgy kell viselkednünk, mint az elõzõ években. A pontlevonás miatt nem aggódunk, azt a pályán le lehet dolgozni. Meglátjuk mi lesz kedden az ítélet. Továbbra is nyugodt légkörben fogunk edzeni, és biztosak vagyunk a jó eredmény elérésében.”

AZ OLASZOK VILÁGBAJNOKI SZEREPLÉSE
„Általánosságban ez nem az olasz labdarúgás legjobb idõszaka, mert sok játékos távozik más európai klubokhoz. Remélem, hogy nemsokára rendezõdik a helyzet. Büszke vagyok a csapattársaimra, hogy megnyerték a Világbajnokságot. Ezzel sokat tettek az olasz labdarúgásért.”

A SAJÁT VÁLOGATOTTSÁGÁRÓL
„Van Basten soha nem mondta el nekem, hogy miért nem hívott be a keretbe. Soha nem dolgoztunk együtt, és így nem is tudott engem megítélni, viszont behívott olyan játékosokat, akik elõtte még nem voltak válogatottak. Sajnálom a szurkolókat, mert más játékosokkal jobb eredményt érhetett volna el a holland csapat. Úgy gondolom, hogy jól teljesítettem a Milanban, de mégsem kerültem be a nemzeti együttesbe. Azonban én már elõre nézek. Tovább folytatom a Milannal, és csak a jövõ tudja mi fog történni.”

Forrás: acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
A Chelsea csatára, Hernan Crespo egy nyilatkozatban adott hangot annak a vágyának, hogy vissza szeretne térni az AC Milanba.

„Jelen pillanatban minden játékos el szeretné hagyni Olaszországot, de nincs jobb hely ennél az országnál a futballra, és az életre. Roman Abramovich egy házat, egy magánrepülõt és még több pénzt kínált nekem, de én azt mondtam neki, hogy vissza szeretnék térni a hazámba.”

Forrás: tribalfootball.com

Nuno88
Vasárnap egy Milan-különítmény látogatta meg a kórházban fekvõ Gianluca Pessottot. Carlo Ancelotti, Mauro Tassotti, Paolo Maldini és Alessandro Costacurta is tisztelettét tette az egykori játékosnál. A vizitrõl Ancelotti a következõket mondta:

„Gianluca jó állapotban van, a hangja nyugodt, az arca kipihent volt, ami örömteli hír.”

A piros-feketék csapatkapitánya, Paolo Maldini is ugyanazon a véleményen volt, mint edzõje.

„Gianluca aggódott a szövetség ítélete miatt, de már a jövõrõl beszélt. Szerencsére jól van.”

Forrás: acmilan.com

Nuno88

Nuno88
hála az égnek... de most Sheva helyett egy másik fiatal csatár kellene nem egy kiégett öreg

DJ Bee18
Gilardino-nál így tettek, fiatalítottak 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Nuno88
figy sztem nem egy 30 éves embert kellene igazolni (mint mindig áltlában -.-)
nem értem miért nem tudnak egy fiatalabb csatárban gondolkodni :\

Nuno88
szerintetek nem nagy a banner? :S

csak egy kép kéne oda és kész sztem...

Nuno88
hát jah még Camoranesit lehetne elhozni... neki én se mondanék nemet 😊

Johnny23
Camoranesi-t azért is emeltem ki,mert körülötte is nagy a csend,nemtudni mi lesz vele illetve Brocchi,Foggia vagy Dalla Bona (akik ugye visszajöttek) simán elbujhatank mögötte !!!

Johnny23
..Crespo ténleg jó játékos. De lehet Ibra,márcsak a kora miatt is jobb lenne v. esetleg Drogba,bár sztem õ nem jön. Ibra-ra még van esély. Ez a Suazo gyerek ,akirõl itt még "csivitelnek",hát padra,ha akar jöhet. Amoroso meg mehet.

..Zambrotta-t elcsesztük de nagyon,sztem óriási baklövés volt elhalasztani,igy akkor legalább Oddo remélem meglesz,bár Zamb jobb lett volna.

..hátra sztem Nesta mellé kéne még vkit "lõni". Mondjuk Cannavaro lett volna a legjobb oda is valljuk meg,ha Juve-s ,ha nem!!

..Behrami,nemis tudom sztem nem fog jönni,ha jön is padra.

..ugyebár nagy kérdés Buffon,aki naggyon jó kapus,érdemes lenne pénzt feccölni bele de csak ha Dida ténleg menni akar.

..Favalli-t nagy marhaság volt leigazolni !

..a Juve-bõl még,akit meggondolnék kp.-ra az Camoranesi,bármennyire is unszimpi,sztem remek játékos.

..1picit,ami miatt aggódom,hogy Kaká alternativája ez a 19éves Gorkuff srác lenne??! (bár ahogy Rui Costa nyomta a végén,annál már csak jobb lehet)

...így állunk most.<#rolleyes>

DJ Bee18
sztem Crespo jól nyomja. Vagy történt valami, amirõl nem tudok?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Nuno88
Ariedo Braida, az AC Milan átigazolásokért felelõs igazgatója kijelentette, hogy még nem mondtak le Gigi Buffon megszerzésérõl. Az olasz kapus ügynökének múlt heti nyilatkozatának ellentmondva, Braida szerint az üzlet még létre jöhet.

„A Milanba szeretnénk hozni Buffont, de még idõt kért tõlünk, hogy átgondolhassa a helyzetet.” – mondta Braida.

A piros-feketék vezetõje kitért még Hernan Crespo esetleges leigazolására is.

„Sok idõ van még augusztus végéig. Ha Carlo Ancelotti megkér minket, hogy igazoljuk le Crespot, akkor mi mindent megteszünk ennek érdekében.”

>>>ne ne istenem csak Crespot ne...inkább Zlatan csak ne Crespo... Buffonbõl meg sztem nem lesz semmi 😞

Nuno88
Megkezdõdött a felkészülés:

Nuno88
Mezbemutató:

Nuno88
😄DDDDD

én szivesen lennék ott 😊

fsgh
húúú de piros ez a szoba itt e bírnék megmaradni sokáig😛😄

Nuno88

Nuno88
a képeken Coppola, Favalli, Foggia és fehérben a Gorkufff gyerek látható 😊

Nuno88
na még néhány kép:

[center]

Nuno88
nekem tetszik az új mez

Nuno88

Nuno88
Zambrotta, Thuram: Irány Barcelona! >>> csak sajna most komoly 😞

eurobarcan is tényként veszik a hírt 😞

Nuno88
hát remélem ez is kacsa

Palinko
össze vissza beszélnek õk néha...
Nuno88
na Zambrotta se jön hozzánk a Nemzetisport szerint... megy a Barcaba

Nuno88
...

Matthewpamer
Nyerni akar persze h az Interbe menne!

Nuno88
hát én meg remélem h nem megy oda

Palinko
:S nem hiszem,hogy inkább az interbe megy buffon...mert nem csak a klubb dönti el...
Nuno88
A Juventus vezetõje, Alessio Secco tagadta azokat a híreket, miszerint Gigi Buffon az AC Milanba igazol.

„Christian Abbiati Torinoba kerülése nem jelenti azt, hogy Buffont eladjuk a Milannak. Jelenleg a kapus velünk van,” – mondta Secco.

Valójában a Juve elöljárói neheztelnek a Milanra, mert úgy gondolták, hogy Buffonért cserébe megkapják Abbiatit. Azonban a milánóiak örökös cserekapusa a Torino csapatához került, és ezzel elszállt a piros-feketék reménye, hogy megszerezzék az olasz válogatott elsõszámú hálóõrét.

A hírek szerint az Inter kerül most nyerõ helyzetbe, és Massimo Moratti 15 millió Euró mellett Francesco Toldo kínálja a kiváló kapusért.

fááááák <#boxer>

Nuno88
Marzoratti az Empoli kölcsönjátékosa lett és holnap kezdõdik a felkészülés 😊