36663
  • LasCar16
    de könyörgöm már 3. meccs óta ez van!!!! legalább vernének meg minket tisztességgel de az ilyen vereségeket nem bírom elviselni.... nem tudok mit írni nagyon mérges vagyok
  • Yulcsa
    hát ez így nagyon nem lesz jó!! sűrgősen csinálni kell valamit! csak nehogy Ancelottit tegyék ki...
  • LasCar16
    az isten bassza meg!!!!!!!!!! 4-0ra kellett volna megnyernünk erre kikapunk 2-1re ... ilyen nincs...áááááááááá
  • tep
    B+ , kikaptunk
  • Yulcsa
    ajjajj... 2-1 :( Kalac...
  • Nuno88
    nevetséges komolyan mondom... csatár kell de kurva gyorsan
  • Nuno88
    második kapufánkat lőjjük :(

Seedorf is egyet meg most Pirlo
  • Yulcsa
    én drukkolok Gilának, hogy végre megtörjön a jég nála...
  • Nuno88
    jól játszunk szép gólt lőttünk, csak megint kimaradnak a helyzetek, Gila küzd hajt remélem betalál, és azt is remélem h nem ülünk rá az eredményre megint
  • Yulcsa
    szerintem is. legalább magyar hanggal nézhetjük :)
  • Nuno88
    jó lesz ez így
  • LasCar16
    Carlo a "European Coach of the Year 2006-07" díjjal a kezében:
  • LasCar16
    Itt a hivatalos válasz:
    Üdvözlöm!
    A Palermo-Milan kapta a legtöbb szavazatot, de a Fiorentina-Romára is
    rengeteg voks érkezett, ráadásul a szavazás kiírása után alakult úgy a
    helyzet, hogy a táblázaton elfoglalt helyezés alapján a firenzei meccs lett
    az igazi rangadó (ott az első játszik a harmadikkal - pontosabban a
    holtversenyes másodikkal -, míg Palermóban a hetedik a kilencedikkel...)
    Ezért aztán úgy döntöttünk, hogy a Palermo-Milan lesz a ,,főmeccs", de azért
    megrendeltük a Fiorentina-Romát is, és ha azon történik valami érdekes,
    akkor azt azonnal be tudjuk játszani.
    Terveink szerint tehát nem ,,ugrálunk" majd folyamatosan, csupán igyekszünk
    azon nézőink kedvében járni, akik mindkét rangadóról szeretnének minél
    többet megtudni.
    Sajnálom, ha előre felháborodik rajta, mi csupán szerettük volna nézőinket
    minél jobban kiszolgálni.
    Sportbarátsággal:
    Misur Tamás
    (szerkesztő)
  • Yulcsa
    azt hiszem én is! szerintem jobb lett volna, ha csak az egyiket közvetítik, de végig...
  • LasCar16
    már eldőlt... de lehet inkább neten nézem majd:)
  • Yulcsa
    hát jó lenne ha csak a mi meccsünket adnák. és ez mikor dől el már végleg?
  • DONGUBA
    Mert kivagy te????:)))) Nem fogadtam el pfffff
  • Nuno88
    A Boca Juniors elnöke, Mauricio Macri tisztában van vele, hogy fiatal középpályását, Ever Banegát számos olasz klub kinézte magának.

Az AC Milan, az Inter, a Fiorentina, és a Juventus is érdeklődik a 19 éves játékos iránt, és Macri erről a következőket mondta:

”Sok fiatal sztárunk van, akik iránt érdeklődhetnek. Az egyik legismertebb Banega. Játékstílusa Gennaro Gattuso-éhoz hasonlítható, csak technikásabb. A Milan 7 millió fontot ajánlott érte, de én nem fogadtam el.”

Forrás: tribalfootball.com
  • Nuno88
    jah én is láttam, LOLLER ^^
  • DjCooll
    ez szánalmasXD de azért lolXDXD
  • LasCar16
    Real topicból csórtam:> Calderon Kaká mániában szenved-.-
  • LasCar16
    na neeee most vagy az van h = mennyiségű e-mail és sms érkezett mindkét meccsre-.- ezt erősen kétlem..vagy a másik rangadót sem akarják kihagyni-.-... de akkor a Sport2-n mi a fasznak adják az angol ligakupa meccset?... az egy dolog h nem közvetítik az angol bajnokságot, és ebben a körben kapcsolódnak be a kiírásba a nagycsapatok... de aki egy jó meccset szeretne nézni nem egy tönkreverést... azzal csesznek ki... szal fed up van részemről... éljen a körkapcsolás-.-
  • Nuno88
    PALERMO-MILAN: THE CALLED-UP PLAYERS
    9/25/2007
    MILANELLO - 21 players have been called-up by the Rossoneri for tomorrow: GOALKEEPERS: Dida, Kalac, Fiori; DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Simic; MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf; ATTACKERS: Gilardino, Inzaghi.
  • Nuno88
    talán körkapcsolás lesz egy másik meccsel :||
  • Yulcsa
    eldőlt már, hogy melyik meccset közvetítik holnap élőben?
  • Nuno88
    nem tudom mi hiányzott még
  • LasCar16
    Csalás miatt hamarosan bírósági eljárás indulhat a labdarúgó Bajnokok Ligájában győztes AC Milan és az olasz bajnok Internazionale vezetői ellen.A milánói ügyészség álláspontja szerint Adriano Galliani, a Milan alelnöke, továbbá a városi riválist irányító Massimo Moratti, illetve Rinaldo Ghelfi alelnök és Mauro Gambaro volt menedzser hamis átigazolási összegekkel kozmetikázta a pénzügyi egyenleget.
    Olasz sajtóértesülések szerint a két klub néhány kevésbé ismert játékos esetében úgy állapította meg a szerződtetési pénzeket, hogy azokkal csökkenteni lehessen az adósságokat. A valós adatok közlése esetén ugyanis a liga nem adott volna engedélyt a 2005/2006-os idényben való indulásra.

A nyomozók a 2003 és 2005 közötti időszakra vonatkozóan állapítottak meg visszaélést.

Az Inter szóvivője már közölte, hogy konkrét adatokkal tudják cáfolni a vádakat, a Milan illetékese pedig tárgytalannak nevezte az ügyet.

(MTI)
  • Nuno88
    de dobok neki barátikörről egy sms-t :DD
  • Nuno88
    :DDDDDDDDDDDDDD

üzenetrögzítő válaszol csak :DDDD
  • LasCar16
    bászki...Nuno szólj Silvionak h a szerdai meccs a tét...
    tehát vörös fekete kód: gabbernek bringástopánka kell:>
  • gabber_saviola
    sör most nem kell :Ddd

egy ilyenért akár otthon is maradnék :Ddddd
  • Nuno88
    mennyi rekesz sörért maradsz otthon? :DDD
  • gabber_saviola
    jaj tényleg elbénáztam, szal a szerdára gondltam :Aasdasdasds
  • LasCar16
    okés megbeszéltük, de akkor 7köznap még elverjük idegenben a Palermot:Ddd
  • Nuno88
    hétvégén? nem hétközbe lesz a Palermo-Milan? :)
  • gabber_saviola
    ha a sport1 Milan meccset ad ebben az éven, és én sunámnál nézem, akkor tuti az X. szal hétvégén alap, hogy ott nézem a meccset :Dddddd
  • Yulcsa
    Már megint döntetlen... nem lesz ez így jó hosszútávon :(
  • Nuno88
    én is sajnálnám de ne hagyja ki ezt a lehetőséget azt mondom
  • DjCooll
    hoppá azért ez is lehetőség neki. De én is sajnálnám ha itt hagyná a milánt:S
  • LasCar16
    Costacurta érdekes ajánlatot kapott
    2007-09-23 13:05:37

Alessandro Costacurta túl a negyvenedik életévén befejezte eredményes játékos pályafutását, de még mindig az AC Milanhoz tartozik, már inkább csak mint Carlo Ancelotti vezetőedző asszisztenseként találkozhatunk a nevével a jövőben.
    Az edzőként még csak kezdő Costacurta érdekes ajánlatot kapott. Az angol Queens Park Rangers megvételével kacérkodó Formula 1 tulajdonos Bernie Ecclestone jobbkeze, Flavio Briattore ugyanis őt szeretné megnyerni a klub szakmai munkájának irányítására, ha a klub megvásárlása mellett döntenének.

"Még nem döntött, de lehet, hogy igent fog majd mondani!" - nyilatkozta Costacurta szándékairól Ancelotti. "Beszélgettünk a dologról, én sajnálnám, ha itt hagyna minket! A döntés rajta múlik!"