36663
-
#12075 megint mázlija volt a Catanianak... beadast kifejelték Cafúhoz erővel meglőtté,védő középen beleért és éppen elcsorgott a kapufa mellett... -
#12074 neeeee, nem adta meg ... Kaladze kezéhez hozzáért.. :( -
#12073 Pirlo szabija kapufa volt, Pippo bekotorta -
#12072 1-1 -
#12071 remélem ez felébresztette a srácokat és bedaráljuk őket.. -
#12070 naneee -
#12069 bazzeg 0-1 ez röhej komolyan -
#12068 MILAN: Kalac; Cafu, Bonera, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi
CATANIA: Polito; Sardo, Stovini, Terlizzi, Vargas; Izco, Edusei, Biagianti; Martinez, Mascara; Spinesi
Forrás: acmilan.com -
#12067 na mindjárt kezd a mecs, HAJRÁ MILAN!!! -
#12066 már töltöm is :D kösiz a segítséget! hát igen nekünk a szemét kábeltévé szolgáltató leszedte a sport 1 et a műsorról :( -
#12065 szedd le a sopcast nevű cliensprogit, remélem találok neked csatornát.. de én maradok ma a sport1nél:) -
#12064 most megduplázták a sávszélességem (na így sem vagyok elszállva a 200kbps vel :D de mégis mr alakul és errefelé ez jónak számít) szóval gondoltam megpróbálom a mai catania elleni meccsen hátha jól megy nekem is és azért kérek itt segítséget mert nincs kedvem az acmilan.hu fórumon elolvasni mindent mert lehet hogy nem műxik és akkor hiába olvastam el. szóval ahogy képzelem kell 1 program és egy cím amire kapcsolódik és amin van az adás tudna valaki segíteni?vagy ne is próbáljam? -
#12063 ez igaz mondjuk, a bl-ben tavaly nem volt rá panasz, a celtic ellen védett asszem és semmi gond nem volt vele ott... de szerdán iszonyat volt :||| -
#12062 "Zeljko Kalac mindig jól teljesített, amikor szükség volt rá, a Bajnokok Ligájában is."
háháháhááá :))))) -
#12061 ki az az Offrendi? megnézem wikin -
#12060 Carlo Ancelotti szórakoztató és eredményes futballt vár csapatától a mai bajnoki mérkőzéstől kezdődően.
"Előre kell tekintenünk, és a Catania meccsre koncentrálnunk. A szerdai vereségből magunkkal kell hoznunk a pozitív dolgokat, mert igenis jól játszottunk. A jó futball pedig előbb-utóbb eredményt hoz."
"Akkor ott mérges voltam, de a győzelmi kényszer és a tabellán való előrelépés kezd nyomasztani minket. Ez a csapat jó formában van, és arra várunk, hogy ez eredményekben is megmutatkozzon."
"Őszintén szólva arra számítottam, hogy mostanra több pontunk lesz, főleg úgy hogy nem játszottunk rosszul."
Dida és Ronaldo továbbra is sérült, csakúgy mint a hosszú ideje hiányzó Paolo Maldini.
"Dida válla valószínűleg egy hét pihenés után rendben lesz. Zeljko Kalac mindig jól teljesített, amikor szükség volt rá, a Bajnokok Ligájában is."
"A Catania ellen jól kell játszanunk és nyernünk kell. Hiszek benne, hogy a kettő egyszerre teljesülhet. A Milannak saját stílusa van, ami a játékosai egyéni képességeinek köszönhető. A jó eredmények hosszú távon csak jó játékkal érhetők el. Nekünk ezt kell szem előtt tartanunk."
Az előző Bajnokok Ligája mérkőzés előtt néhány kulcsjátékos pihent a bajnokin.
"Nem fogom rotálni a csapatot, habár van egy-két játékos, aki nincs tökéletes állapotban. Csak a Catania legyőzésére koncentrálunk. Pirlo sem kap pihenőt."
Forrás: channel4.com -
#12059 mi se akarjuk h ikszeljünk végig nyugodj meg :) -
ryhdeksan #12058 nem ártana már ha győznétek mert uncsi lesz a bajnokság -
#12057 ma alázni kell -
#12056 megint kalács kezd, yes -
#12055 A Catania elleni keret:
Kapusok: Kalac, Fiori, Offredi (n.30)
Védők: Bonera, Cafu, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Nesta
Középpályások: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf
Csatárok: Gilardino, Inzaghi
#12054 ...akkor pont 40 év van közöttünk -
ryhdeksan #12053 a nagy maffia -
#12052 A Milan elnöke Silvio Berlusconi ma ünnepli 71. születésnapját.
1986-ban vette át a klubot és elnöksége alatt a csapat 25 különböző trófeát nyert:
7 Scudetto
2 Interkontinentális Kupa
5 Bajnokok Ligája
5 Európai Szuperkupa
5 Olasz Szuperkupa
1 Olasz Kupa
Isten éltesse Presidente, és köszönjük! -
#12051 "Jól játszott a csapat a Palermo ellen, de tekintve a végeredményt azt kell mondjam, néha jobb ha gyengén teljesítesz, de megnyered a mérkőzést és értékes pontokat szerzel. A találkozón nyerhettünk volna két-három góllal is, de amint tudjuk, a fociban néha történnek meglepő dolgok.
Fontos hogy lássuk, a csapat sokat fejlődött. Együtt kell haladnunk a megkezdett úton és csak a győzelemre szabad gondolnunk. Mindig nehéz a kétes eseteket megítélni. Sok évet töltöttem el az olasz élvonalban és sok hasonló történést láttam már, ami befolyásolta a végeredményt. Ez különösen akkor szembetűnő, mikor 1-0-ra vezetsz. Persze azt se felejtsük el hogy a játékvezető is ember, ő is hibázhat.
Vasárnap a Milan úgy megy ki a pályára, hogy meg akarja nyerni a mérkőzést. Az egész csapat hozzáállása pozitív. Mindig jól kell teljesítenünk, hogy elérjük a kívánt eredményeket. Túl kell lépni a palermói estén, nem felejtve az ottani jó játékunkat, és győzni kell a Catania ellen."
#12050 hát Gourcuff mellőzését nem értem én sem, miért Brocchi áll be csereként miért nem ő, vannak itt érdekes dolgok :||| -
#12049 még hír sincs amiről lehetne dumálni. én azon elmélkedem hogy pato hogy fog majd szerepelni meg gufi és abu is érdekel szóval lesznek itt érdekes dolgok még -
#12048 ezt is megértem egyetértesz:D és akkor ne bassza fel magát az ember:) na mind1 lezártuk a meccset -
ryhdeksan #12047 azért elég gáz a bíró ilyen egyértelmű kezezést megadni
-
#12046 mert mindenki, bánkódik az eredménytelenség miatt.. :( Ronaldoval is hogy mi van már.. :( -
#12045 hát jah, nem ártana :) -
#12044 figyelj nem rajtam múlik:)van itt elég Milan drukker csak bsznak beírni-.- ... vagy legalább gyakrabban írnának:) -
#12043 remélem :)
egy kis éet kellene a topicba mert egész kihalt -
#12042 ha nem győzünk vasárnap akkor a közeljövőben nem nézek olasz bajnoki Milan meccset..., de úgyis rámcáfolnak:P -
#12041 vasárnap Catania látogat hozzánk, remélem VÉGRE győzelmet aratunk -
#12040 köszönjük. de az igazi gratuláció titeket illet! hát ahogy olvasom gyorsan gyógyuljon Ronaldo vagy valamit tényleg csináljanak. mostmár nem sajnálom hogy nem látom a meccseket... -
#12039 én is gratulálok mert ti meg ha kellett belőttétek -
#12038 gratulálok nektek, mert szépen játszottatok -
#12037 nekem abból van elegem h. ilyen szar a helyzetkihasználásunk ... meg h. 1et hibázunk...hibázunk kézzel vette át Amauri... szerencsénk sincs..ááá..józan eszem most nincs megyek is mielőtt összeszedek pár büntipontot..jó8 -
#12036 én is nagyon mérges vagyok, Kalács meg bújjon el elegem van belőle