A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Juventus will receive 28 million Euros for the Swedish player.
Zlatan Ibrahimovic is on the verge of joining Milan as the Bianconeri and Rossoneri have reached an agreement for the transfer of the forward, for a fee of around 28 million Euros.
With the Old Lady condemned to Serie B football, Ibrahimovic did not hide the fact that he did not want to play in a lower division.
Inter were also after him, but following the signing of Hernan Crespo, the Nerazzurri let go.
The player dubbed as 'the new Van Basten', should have the transfer become official by the end of the day, or latest within the next upcoming days.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
„Rendkívül erõs gárda a Belgrád. Keményen edzünk, hogy felkészüljünk a mérkõzésre. Mindent meg fogunk tenni a gyõzelemért, és hogy bejussunk a csoportkörbe. Elszántak vagyunk, és tudjuk, hogy türelmesnek kell lennünk, amíg azon dolgozunk, hogy újra formába lendüljünk. Úgy gondolom, hogy a jövõ hétre 100%-os állapotban leszünk.”
Forrás: acmilan.com
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
YEAH!!!!!!!!!
acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers
-Ha képet akarsz:
Bemész a fotogalériába, a kívánt képen nyomsz egy jobb gomb tulajdonságokat. Innen ki tudod másolni a kép helyét. Valami ilyesminek kell lennie: http://media2.acmilan.com/200607/3755_thumb.jpg?ver=1 Ezt a kimásolt linket pedig átírod ilyenné: http://media2.acmilan.com/200607/3755_big.jpg <-- Ez a fotó valódi linkje, innen már sima "kép mentése más néven" paranccsal le tudod menteni.
-Ha videót akarsz:
A trükk ugyanez, csak nem big.jpg -t írsz a 4 szám után, hanem bb.wmv -t. Azaz ebbõl a hivatkozásból: http://media2.acmilan.com/200608/3761_thumb.jpg?ver=1 --> ez lesz: http://media2.acmilan.com/200608/3761_bb.wmv
Néha változtatják a linkeket, például ez a rendszer most tért vissza újra. Az elmúlt pár hónapban csak sima .jpg-t vagy .wmv-t kellett a visszatörlés után írni. De jelenleg az a módszer él amit fent írtam.
me nem találtam egyet se 😊
szinte mindn csapatnak fenn van a hivatalos oldalán csak nekünk nem vagy ha igen akkor én nem látom létszi segitsen nekem valaki ebben köszike
A 25 éves játékos pénteken még a Parmával edzett, amikor az ügynöke tájékoztatta az átigazolás lehetõségérõl.
"Az átigazolásom teljesen váratlan volt. Szinte villámcsapásként ért. Az ügynököm felhívott, miközben edzésen voltam a Parmánál, és elõször azt hittem, hogy vicc az egész. De mivel mindig is Milan szurkoló voltam, beugrottam az autómba és Milánóba mentem, anélkül, hogy a szerzõdés részletei vagy a fizetésem felõl érdeklõdtem volna. Ez álmaim átigazolása" - nyilatkozta Bonera hivatalos bemutatásának alkalmával.
Ariedo Braida így nyilatkozott: "A múltban többször is megpróbáltuk szerzõdtetni Bonerát, több oka van, hogy ez eddig nem sikerült. Most már viszont itt van a csapatban, és mi nagyon örülünk neki. Reméljük, hogy fontos játékosa lesz a csapatnak, és biztosak vagyunk benne, hogy jól fog teljesíteni. Bonera fiatal, csak 25 éves, családja és gyermeke is van, valamint birtokában van a megfelelõ emberi tulajdonságoknak, hogy boldoguljon nálunk."
Forrás: channel4.com
„Nehéz mérkõzés lesz egy olyan csapat ellen, mint a Red Star, mert kevés idõnk volt a felkészülésre. A stadionjukban pokoli hangulat vár ránk, és akár 80-90 ezren is kint lehetetnek majd a találkozón. Szép emlékeket õrzök az ellenük vívott meccsekrõl, de a Red Star az egyik legerõsebb csapat volt, akik ellen pályára léptünk.”
mikor lesz ez a mérkõzés?mert lehet,hogy elbírnák menni...
HIVATALOS: Bonera a Milan játékosa
A Milan hivatalos oldalán bejelentette, hogy leigazolták a Parma hátvédjét, Daniele Bonerát. Az 1981-es születésû játékos 2010 júniusáig szóló szerzõdést írt alá a klubbal.
Bonerát szombaton 13:00-kor, Milanellóban mutatják be a sajtónak.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A Milan augusztus 1-én kezdi meg felkészülését a következõ szezonra, a jelenleg az Egyesült Államokban nyaraló Kaká addig is mérlegeli az ajánlatokat.
- Ami az ügyben történik, az nem használ Kaká hírnevének - mondta Diego Kotscho, a játékos egyik képviselõje.
Angol sajtóértesülések szerint a Chelsea kész 100 millió eurót letenni az asztalra a 24 éves játékos megszerzéséért.
(boz)
LOL 100 millió euro?😮OOOOO ha ez tényleg igaz sztem a Milan elgondolkodik mert 10milla csak 100milla😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
’Boldog vagyok, hogy a Bajnokok Ligájában játszhatok. Sosem volt problémám azzal, hogy a Milanban maradjak, még akkor sem ha egyesek mást sugalltak. Megtisztel és büszkévé tesz, hogy új szerzõdést írtam alá a klubbal.'
Megismétlem, a szurkolók nyugodtak lehetnek: A Milanban maradok. Már alig várom, hogy visszatérjek Milanelloba és elkezdõdjön a szezon.’
Szóval nem értem, mire az itélet? Ha ez nem csalás, és manipulálás, akkor semmi.
Ja és ne is reménykedjetek, Berlusconi nem nagyon fog tudni játékost venni, mert minden pénze elment arra, hogy a Milan bentmaradjon.
De remélem Moggi kiadja a könyvét...kíváncsi leszek rá.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
sztem ne vitatkozzunk a ,különbözõ bûnöket tudod különféleképpen súlyozzák és ez így teljesen igazságos! Bár a Milan "bûnösségét" én még mindig megkérdõjelezem,pláne az végsõitélet láttán!!!
Õszintén sajnálom a Juve-t a játékosokat,szurkolókat,mert kiesésük nagy érvágás a SerieA-nak,nemzetközi focinak is több szempontból. De azt gondolom inkább a saját magukat kéne szidni a f*sz vezetõik miatt. Ez 1szerû intelligencia kérdése,ennyi.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
én elfogadtam a döntést ez van, nem tudok mit tenni ellene.
megkérek mindenkit, hogy bróbáljon viselkedni és a trággr beszédet mellõzni
köszönöm
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8