36663
-
#12355 A Pesben amúgy k.rva jók vagytok:D, kezdtem egy ligát a Juvéval, de nem bírlak beelőzni titeket, mert mindent nyertek, én meg kétszer x-eltem:D (góllövőlistán is eszméletlen: Inzahhi 11, Del Piero 11, Ronaldo 10, Trez 9) -
ryhdeksan #12354 -
#12353 Galliani: AC Milan need Bierhoff
tribalfooball.com - October 23, 2007
AC Milan vice-president Adriano Galliani admits they're missing a big powerful presence in attack this season.
He lamented: "Watching the game against Empoli, inside me I was thinking of how our former German centre-forward (Oliver Bierhoff) would have unlocked that match in our favour.
"Without Bierhoff, we would never have won the championship with (coach Alberto) Zaccheroni." -
#12352 nekem a potya nem tetszett nem az h nem nyertetek -
ryhdeksan #12351 ha nem ez, lett volna másik
-
#12350 gól gól... mi még ilyet se tudunk rúgni -.- -
#12349 áááá bazzeg mekkora potyával vezet az Inter a CSZK ellen -
#12348 Kaká kisebb térdsérüléssel tért vissza a brazil válogatott vb-selejtezőiről, ezért az orvosi stáb rövid pihenőt írt elő számára. A támadó nagyon hiányzott hétvégén, az Empoli elleni bajnokin nem is sikerült pontot szerezniük a piros-feketéknek nélküle. Bár úgy tűnt, a Donyeck elleni találkozóra már rendbe jön Kaká térde, hétfőn még nem edzhetett és kérdéses, hogy pályára léphet-e szerdán.
- Jelenleg Kaká egy nagy kérdőjel a számunkra. Mióta visszatért a válogatott mérkőzésekről nem edzett a csapattal, és csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy felépül-e a meccsre, vagy kénytelen kihagyni a találkozót - nyilatkozta Carlo Ancelotti vezetőedző.
---------------------------------
szegény embert még az ág is húzza... -
#12347 december elején kerül ki a győztes -
#12346 azt mikor osztják? -
#12345 Ha Kaká nem nyer, itt a világvége
Adriano Galliani, a Milan alelnöke el sem tudja képzelni, hogy ne Kaká nyerje el az idei Aranylabdát.
Adriano Galliani szerint fölösleges megvárni az Aranylabda kiosztóját, már most ki lehet jelenteni, hogy a Milan brazil játékmestere, Kaká nyeri az elismerést. Az alelnök úgy véli, ha más eredmény születik, az egyenesen a labdarúgás végét jelenti.
- El sem tudom képzelni, ki nyerhet, ha nem Kaká. Ha nem kapja meg a díjat, itt a világvége, a labdarúgás vége. Amit tett és amit tesz a Milanért, az önmagáért beszél, egyszerűen nem nyerhet más. Megnyerte a BL-t, és egyike a sorozat valaha volt legjobb játékosainak - nyilatkozta Galliani. -
#12344 soha senki nem tudja kimondani ha szarok vagyunk azzal még nem oldott meg semmit ha azt mondja hogy nincs problem... -
#12343 igen Kopasz, te meg még babusgassad őket... nincs semmi baj, nincs hát, csupán megint lőttek a scudettonak és idén nem nyerünk semmit -
#12342 A piros-feketék ezúttal az Empoli ellen szenvedtek vereséget, és az sem jelenthetett mentséget, hogy a hazaiak tartalékos összeállításban léptek pályára, többek között Kaká sem játszott a találkozón. Carlo Ancelotti hétfőn szigorú eligazítást tartott játékosainak, és a szurkolók türelme is fogytán van az érthetetlen szereplés miatt.
- A válogatott meccsek miatt beiktatott szünet mindenkire rossz hatással volt, még az Interre is. Igaz, hogy lemaradtunk az éllovasok mögött, de korántsincs válság a csapatnál. Nyugodtnak kell maradnunk. Az Empoli elleni meccs után síri csönd telepedett az öltözőre, de mikor Adriano Galliani bejött hozzánk, és megnyugtatott bennünket, már felengedett a fagyos hangulat - nyilatkozta Maldini.
-
#12341 A Milan továbbra is képtelen nyerni a bajnokságban hazai pályán, hiába nyert két hete 5-1-re a Lazio otthonában, az Empoli ellen ugyanott folytatta, ahol az előző otthoni meccsén abbahagyta: Pirloék gyengén játszottak és megérdemelt vereséget szenvedtek. Carlo Ancelotti a találkozó után nem titkolta, hétfőn kemény "eligazítást tart" játékosainak.
- Hétfőn keményen számonkérem a csapaton mostani teljesítményét. Beszélni fogunk a vasárnapi meccsről, és a korábbi mérkőzésekről is, aztán meglátjuk, mit tehetünk. A szezon még nagyon hosszú, de jelen pillanatban nem is gondolhatunk a bajnoki címre, egyelőre kizárólag a javuláson járhat az eszünk. Hazai pályán négy meccsen összesen három pontot voltunk képesek szerezni, ami negatív rekord. Érthetetlen, miért van ekkora különbség a hazai és az idegenbeli teljesítményünk között - nyilatkozta a szakember. -
#12340 Az UEFa döntése értelmében Nelson Dida két meccse eltiltását egy mérkőzésre csökkentik, így csak a szerdai Shakhtar elleni találkozót kell kihagynia.
Ide kapcsolódó hír, hogy a kapus a tegnapi Milan-Empoli mérkőzés előtt a pálya közepén állva a szurkolók felé fordulva kért bocsánatot tettéért. A mikrofonba ennyit mondott : "Elnézést kérek, hibát követtem el." -
#12339 bla bla bla bla bla bla... -
#12338 szerintem fogadjuk ezt el utolsó magyarázkodásnak és innen már csak felfelé! -
#12337 Ancelotti értékelése a tegnapi szégyen után :
"Sajnos ezen a mérkőzésen is azokkal a poblémákkal szembesültünk, melyekkel korábban is hazai pályán. "A Lazio elleni győzelmet követően azt hittük megtaláltuk önmagunkat, azonban nyilvánvalóan nem ez a helyzet. Most nem tehetünk mást, össze kell kapnunk magunkat a lehető leghamarabb. A San Siróna érkező ellenfelek teljesen visszazárnak és kevés helyünk marad játszani, ebből adódnak a gondjaink."
"Hátrányban megpróbáltam csatárkánt játszatni Ambrosinit, bízva benne hogy kihsználja fejelési képességét. Az előző évhez képest több porblámával találkozunk, pedig a csapat ugyanaz. Ezen a meccsen a Bl győztes csapatból tizen a pályán voltak. Át kell gondolnunk mi is történt és optimistán kell a jövőbe tekintenünk. Két hazai mérkőzés következik, ahol lehetőségünk lesz bizonyítani. Ez a társaság sokszor megmutatta hogy nehéz helyzetből is képes talpraállni. Ami a táblázaton elfoglalt helyünket illeti, sajnos idén is ott vagyunk ahol tavaly a kezdés után. Akkor a büntetés, most a teljesítményünk következtében. Bízzunk benne, hogy hamarosan újra formába lendülünk. Keményen kell dolgoznunk."
“Kaká sajnos nem játszott az Empoli ellen, mert rúgást kapott a válogatott meccsén. Emiatt nem edzhetett a csapattal. Reméljük szerdára sikerül teljesen felépülnie."
-
#12336 merjed mert nekünk csak a kis csapatokkal van bajunk... -
#12335 NEVETSÉGES, K*RVA ÉLETBE MÁR NA!!! -
#12334 nevetséges.... merjem nézni majd az m1 en a bl találkozónkat? -
#12333 láttam, 40éves kapusuk bemutatott vagy 6 bravúrt, nem játszottunk annyira rosszul, mondjuk Kaká hiánya azért érződött, Seedorf elég jól osztogatott, egyedül a védekezésünk volt néha csapnivaló, ezen múlott -
Adler #12332 hu fiuk, gondban vagytok
látta valaki, mi volt a gáz? -
#12331 egészben az a szomorú h az empoli hamarabb nyer idegenben mint mi hazai pályán, így nem lehet bajnokságot nyerni, jöhet megint a magyarázkodás, helyzeteink megint megvoltak, de annyira kismerhető lett a játékunk, h arra nincsen szó... sem több szóból álló kifejezés, nyugodt voltam eddig de szó nélkül ez mellett már nem lehet elmenni, az elnökség is tűri azt h a pofánkbaröhögnek az ilyen eredmények után, de legyünk türelemmel addig nem ébrednek fel amíg ki nem esünk a BL-ből-.- -
ryhdeksan #12330 hát ez gáz -
#12329 remek ma magabiztos a védelmünk Nesta számította el a labda ívét 0-1 az Empolinak, Pirlot ébressze fel vki-.- -
#12328 majd a samp ellen -.-
aztán megint bejelentik h 5 hét múlva és a végén majd csak júniusban mutatkozik be -
#12327 latom ronaldo sehol -
#12326 Edzés:
-
#12325 még egy irányító?:S ...hááát... -
#12324 empoli utáni 7közi fordulóba már játszhat, nem értem h mi a problémád vele -
zsilike #12323 sziasztok'éreztem h roni nem kell a Milanba.sajna -
#12322 AC Milan to pounce as Villarreal invite Riquelme offers
tribalfooball.com - October 17, 2007
AC Milan are ready to pounce as Villarreal insist they will sell Juan Roman Riquelme in January.
Milan are keen on bringing the Argentina international to the San Siro during the winter market, says Corriere dello Sport.
Referring to Riquelme's performance against Chile on the weekend, Villarreal supremo Juan Manuel Llaneza said: "The great performance of Juan Roman Riquelme against Chile has not surprised us, because we are talking about one of the best players in the world.
"But the time has come to close our relationship, we're thinking of handing him over in January, as long as he is available (fit).
"On the table for now there is nothing, but we know that in December offers will arrive." -
#12321 Kaká kettőt vállalt a braziloknál! -
#12320 A múlt héten úgy tűnt, hogy Ronaldo a bajnoki szünet után az Empoli ellen már újra pályára léphet, ám e hét elejére kiderült, túl optimista volt a várakozás. A klub alelnöke, Adriano Galliani szerint ugyan a brazil közel jár a visszatéréshez, ám erre a jövő hétig biztosan várni kell.
- Dolgozunk az ügyön, mindent elkövetünk, hogy mielőbb játszhasson, ám ez még nem most vasárnap fog megtörténni – jelentette ki Galliani. Ronaldo is megszólalt, a sérült brazil az elővigyázatossággal magyarázza a halasztást:
- Elkövettünk egy hibát a múltban, és nem akarjuk megismételni. Már majdnem kész vagyok a visszatérésre, de még várnom kell. -
#12319 jól mozgott, de kisebb izomsérülést szenvedett ezért le kellett cserélni -
#12318 valaki látta a meccset? hogy játszott amúgy Pato? beleillik a csapatba? -
#12317 Paolo Maldini hamarosan pályára léphet első hivatalos mérkőzésén a szezonban, miután az Athletic Bilbao elleni barátságos mérkőzésen sikeresen visszatért az aktív játékhoz.
A Milan legendája egy térdsérülés miatt a tavalyi évad óta nem játszott hivatalos találkozón, de a tegnapi, spanyolországi mérkőzésen 45 perc alatt kiváló teljesítményt nyújtott, Carlo Ancelotti vezetőedző nem kis örömére.
Carletto a barátságos találkozón lehetőséget kapott a brazil szupertehetség, Alexandre Pato kipróbálására is, azonban a 18 éves játékost egy félidő után izomsérülés miatt le kellett cserélnie. Pato a második csatár posztján szerepelve ennek ellenére megmutatott valamit tehetségéből.
További pozitívumként a végre formába lendülő Yoann Gourcuff, illetve a fiatal Matteo Darmian jó játéka szolgált a vörös-feketék számára.
Forrás: channel4.com -
#12316 Hamarosan eljön az év vége, és ezzel az év legjobbjai választások szezonja, sokan már azt találgatják, ki nyeri az Aranylabdát, vagy a FIFA által kiírt World Player of the Year választást. Utóbbi díjra a szakemberek szerint Kaká pályázik a legnagyobb eséllyel, a Milan brazilja elévülhetetlen érdemeket szerzett a piros-feketék BL-győzelmében, és a bajnokságban is csapata legjobbja volt.
- Úgy gondolom, én vagyok az egyik favorit az év legjobbja választáson. Jól ment a szereplés a Bajnokok Ligájában, sok gólt szereztem, és nagyban segíteni tudtam a csapatot, hogy megnyerje a sorozatot. Szerintem ez a díj megfelelő elismerése lenne az idei teljesítményemnek, de nem én döntök a győztesről, hanem a szavazatok - nyilatkozta Kaká.