36663
  • Palinko
    seedorf végre nyugtatómat belőtte :D kaká pedig fantasztikus szeretek ilyet látni mert tudom hogy betudja rúgni
  • Nuno88
    3:1!!!!!!!!!!!!!!!! SEEDORF!!!
  • Nuno88
    bassza meg KAKÁ madjnem 0 szögből... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Nuno88
    Kalács miket véd!!! de a védelem egy batyuf*sz!!!
  • Palinko
    a védőkben a kapus is benn van ugye? ......
  • Nuno88
    :D
    amint találok egy jót belinkelem :)
  • Palinko
    kaká edzésen érzi magát és játékára jellemző a könnyed stílus én nem vetném szemére hogy szerettett volna egy szép gólt összevetni és hát az eredmény nem lényeg csak jöjjön a 3 pont. továbbra is várom Gattusoról a képet mert még mindég ritkán ismerek rá :D
  • Nuno88
    Kaká előtt le a kalappal ha ő nem lenne...
  • Nuno88
    védőt? VÉDŐKET!!!

komolyan Favalli Mátyussal küzdene a Fradi kező11-bejutásért, oszt kezdő egy BL meccsen, aminek nem kis tétje van
  • ryhdeksan
    így meg 2-1
    januárban nem csak dinhot kell hoznotok hanem vmi védőt is
  • Nuno88
    szép volt Oddo, amúgy Oddonak volt már egy értelmes meccse nálunk?
  • Nuno88
    Kaká miért akart passzolni? :(
    ha rálövi tuti gól és 3:0
  • Nuno88
    -de a Pirlo-Gattuso-Ambrosini 3-as felébredhetne már
    -Favallira Ilsinho folyamatosan rávezeti a labdát, életveszélyes minden ott folyó támadás
    -Nesta kivételével a védelem nbII-es
    -Kaká,Gila,See aki tud passzolni elől
    -Kalács remélem marad ilyen magabiztos
  • Palinko
    jól van meg kell érteni kell neki a szatyort is dicsérni hogy pártatlannak tűnjön
  • Nuno88
    Kalács eddig jól véd, remélem így folytatja... de sztem a Shaktar nem szerezhetett volna gólokat, nem tudom miről beszél a kommentátor, ennyi erővel a Milan is szerezhetett volna még vagy 3-t
  • Nuno88
    geci nagyon visszaestünk egyik percről a másikra... ha így megy tovább mindárt gólt kapunk

Oddo mit hagyott ki... miért nem adta be?
  • ryhdeksan
    mindjárt gólt kaptok
  • Nuno88
    eddig le a kalappal, ha Kaká belövi, amit Gilával nagyon szépen megcsináltak akkor nagyon örültem volna de így is :)
  • Palinko
    van gattusóról friss kép? mert én szégyen szemre nem ismertem fel :D
  • NeoMaN
    15. percnél kapcsolom be a tévét. Errebazmeg már 2-0.
    :))))
  • Palinko
    na már 2 Gila gól... De kár kaká rontott kicsit
  • Palinko
    végre látok Gila gólt :)))
  • Nuno88
    ez tény h a meccs 97%-át lesen tölti, de egyszer elengedik és könyörtelen, lásd BL döntő... de Gila jobban tudsz összejátszani ez tény
  • Palinko
    na igen és elég hogy kapu előtt veszélyes ha kaká felhozza neki a labdát de még is valahogy jobban kiérdemelte bizalmamat mint gila. másnem pippo esik nekünk 11 est
  • Nuno88
    FORZA AC MILAN, AVANTI AC MILAN!!!
  • LasCar16
    számomra nem több, max a kapu előtt veszélyesebb meg képes belebotlani a labdába:)..de csapatjátékban semmi...
  • Palinko
    hogy Pippo nem több mint Gila? na ne nevettess már :D
  • Nuno88
    Kaká játszik hála az égnek!

Sacchi szerint lassúak és ügyetlenek a Milan játékosai!
  • Nuno88
    "Az elmúlt szezonhoz viszonyítva a Shakhtar sokat változott. Minőségi játékosokat szereztek a középpályára. Változatos,technikás futballt játszanak, ami a labdabirtoklásra épül. A saját játékukat akarják majd a San Siróban is bemutatni. Kiegyenlített meccsre számítok, főleg ismerve Lucescu tapasztalatát az olasz focit illetően. Nem lesz könnyű dolgunk. Az ukránok egy komplett csapat, nincsenek gyenge pontjaik. Mindent megtesznek majd a sikerért, de nekünk ennél is többet kell nyújtanunk. A Milan rendelkezik egy sajátos tulajdonsággal, mindig képes összeszedni magát, ha nehéz helyzetbe kerül. Hazai pályán túlságosan kiegyensúlyozatlan a csapatunk az idei szezonban. Több labdát kell szereznünk és kevesebbett kell kockáztatnunk. Fontos lesz, hogy amikor nálunk van a labda pontosabban és gyorsabban játszuk meg, mint ahogy eddig tettük. "

"A kapuban ezúttal Kalac áll majd, Dida eltiltása miatt. A két játékos különböző személyiség. Kalac sokkal lazább és sokat viccel. Keményen dolgozó kapus, aki tisztában van a klubban betöltött szerepével. Most megkapja a lehetőséget és nem okoz majd gondot megbirkóznia a helyzettel."

"Kaladze a belső védő posztján játszik majd, a balszélen pedig Favalli kap lehetőséget.
    Kaká? Az orvosok megvizsgálják szerda délután, és majd akkor derül ki, játszhat-e."

(Mint azóta kiderült, Kaká állapota lehetővé teszi, hogy kezdjen a találkozón.)

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    hát nagyon remélem én is hogy játszik, azért egy kicsit nyugodtabb lennék ha ő játszana Gila mögött/mellett
  • Nuno88
    A tribalfootball olyanok ír hogy:
    -Lucescu Pirlot akarja a Shaktarba vinni
    -Simic Zebina csere
    -Zambrotta neve ismét felröppent
  • LasCar16
    ha Ricky labdás edzésen részt vesz akkor annyira nincs nagy gond
  • Nuno88
    Edzés a Shaktar előtt:

200. meccsünkre készülünk ma este!!! FORZA AC MILAN!!!
  • Nuno88
    szerény személyem már nagyon várja Pato játékát, valahogy úgy érzem hogy ő lesz megváltó a támadó alakzatunkban. ebben a Gourcuff gyerekben meg csalódtam, túl sokat vártunk tőle, méghogy Zidane utód... soha, jó mondjuk nem kap túl sok lehetőséget de mikor megkapja a maga 30 percét vagy esetleg kezdő akkor sem mutat semmit, tavaly is egy gólt lőtt ha jól tudom
  • Nuno88
    ha Nestanak nem megy a védelem szörnyű, támadó játék Kaká nélkül mégszernyűbb, Kalács a kapuban a legszörnyűbb

na én kb így jellemzem a mai meccset
  • LasCar16
    mitől tartok ma: Kaká hiányával csak See és Pirlo maradt az ész a csapatban... ha Pirlo szarul játszik ma akkor támadójátékunk egyenlő lesz a vasárnapival, Seedorfban bízok...Gila csak visszapasszolni tud, Inzaghi csak esni semmivel nem több mint Gila... bal oldali felfutásokra Favalli révén nem nagyon számítok, max Oddotól várok el ilyesmit a jobb oldalon... Kaladze biztosabb pont mint Maldini..védekezést szerintem megoldjuk, de egy gól tuti kapunk..támadójátéktól félek egyedül gondolomk nem csak én, amióta Gattuso fekete cipőben nyomja azóta szürkébb én ezt figyeltem meg:D -.- remélem nyerünk..FORZA ACM!
  • Nuno88
    Kalács és Favalli a siker kulcsai -.-
  • LasCar16
    200.meccsünk plus keretek
  • LasCar16
    ezt szajkózom ERŐCSATÁR KELL BAZZEG VEGYÜK MEG DROGBÁT vagy Carew-t BLben játszhatna még idén is...:S nem egy Anelkát-.- tegnap olvastam ... :S
  • Nuno88
    sajnos csak egy játék, a valóság mást tükröz :||