36663
  • LasCar16
    0-0 lett a meccs, elemzők szerint Pato jól mozgott, Gila kezd régi önmagához hasonlítani, valamint Guffi is jól nyomta... de Nesta megsérült:S állapotáról még semmit nem tudok, valamint a kapusaink is jól nyomták(Kalal,Fiori)
  • LasCar16
    nm:)
  • Yulcsa
    köszi!
  • LasCar16
    link
  • Yulcsa
    Akkor ezt is olvasd el kérlek... #12201
    Amúgy én is szívesen megnézném a meccset élőben valahol a neten.
  • DONGUBA
    lehet valahol nezni a meccset??
  • Nuno88
    Az utóbbi hónapokban sokat kritizált Gilardino végre ismét gólokat szerzett a Lazio elleni 5-1-re megynert találkozón. Ennek ellenére az újságírók továbbra is arról faggatják, elhagyja-e a közeljövőben a Milant.

“Nem, biztos hogy nem!” -mondta a SKY Italia kérdésére válaszolva.

“Érvényes szerződésem van, ami ideköt engem. Egyértelműen kijelenthetem, itt maradok és ezt a legnagyobb örömmel teszem.”

A játékost megkérdezték Del Piero helyzetéről is, akit Donadoni kihagyott a válogatottból és klubjában is inkább csak csereként játszik. Emellett még a szerződésével is problémák vannak.

“Del Piero egy nagyszerű játékos és úgy hiszem a karrierje még nem ért véget. Mindenki nehéz időszakon megy keresztül, amikor elér egy bizonyos életkort” -válaszolta Gilardino.

“Szerintem még mindig sokat tud adni a csapatának. Ő maga a Juventus és a válogatottnak is képes még segíteni.”

Forrás: goal.com
  • Nuno88
    Hosszú kihagyás után Paolo Maldini újra egészséges és játékra kész. A tegnapi edzés után a Milan Channelnek nyilatkozott :

"Az Athletic Bilbao elleni mérkőzés remek lehetőség lesz hogy játszhassak, valószínűleg egy félidőnyit. Fontos teszt lesz, mert igazából csak mérkőzés közben kaphatok képet arról, milyen állapotban is vagyok. Nehéz találkozóra számítok egy olyan csapat ellen, amelyik sok gondot okozhat nekünk. A stadionjuk légköre mindig tele van szenvedéllyel. Lehetnek problémáink, hiszen sok játékosunk el sem utazik velünk Spanyolországba. Másik szemszögből viszont itt a lehetőség azok számára, akik kevesebb lehetőséghez jutnak tétmeccseken vagy már régen léphettek pályára mint Serginho vagy jómagam. Pato már beilleszkedett a csapatba, mostantól pedig minél több éles találkozóra van szüksége."

"Nem történt ellenőrző vizsgálatot a fizikai állapotomról, habár valójában kellett volna egyet csinálnunk Martens professzor részvétel. Mivel minden nap edzettem, ezért telefonon egyeztettem vele. Ő megbízik abban amit mondtam neki és úgy vélte nem kell személyesen találkoznunk. Már egy ideje keményen dolgozom. Eleinte egyedül végeztem gyakorlatokat, aztán az elmúlt héten csatlakoztam a többiekhez. Az igazi próba a Bilbao elleni talkozó lesz."

"A legutóbbi győztes meccs az Olimpicóban kritikus volt, mert a tabella állása miatt mindenképpen nyernünk kellett. El kell ismernem, elkövettünk néhány hibát ebben a szezonban, de ha a Palermo elleni megérdemelt sikert is begyűjtöttük volna, másképpen festene a helyzetünk. Nincs könnyű dolgunk, de semmi sem lehetetlen."

"Ami Didát illeti, azt hiszem hibát követett el és erre ő is rájött. A bizalmunk felé azonban továbbra is töretlen. Ő továbbra is kiváló kapus. Ő a mi elsőszámű választásunk és az is marad amíg a szerződése tart."

Forrás: acmilan.com
  • Palinko
    én is így gondolkodok mert emígy simán dida lenne a sértett és kész, most pedig mindkét fél bűnös....
  • Nuno88
    fellebeznek, de megérdemli, minek szinészkedett
  • laca70
    Nevetséges döntés!
  • Palinko
    A Milan képviselői azonnal kijelentették, hogy fellebbeznek a döntés ellen.
  • LasCar16
    ez nekünk nagyobb veszteség mint a Celtiknek az a pár ezer euró:S ... ennek is két oldala van Kalac ismét bizonyíthat:)), másik meg ebből is láccik h az UEFA mennyire nyalja a szigetországiak seggét ... (szerencsére nem történt komoly dolog, csak egy paskolás...)
  • Xtra99
    Sziasztok.

"szörnyű... remélem Didának semmi komoly baja nem lesz! Ha ő kidől egy időre, elvesztjük mind a BL-t, mint a Scudettot! :("

Megmosolyogtam veletek eggyütt ezt a hatalmas fant , további sikereket .

A döntés :

Az UEFA Fegyelmi Bizottsága meghozta döntését a múlt héten sorra került Celtic-Milan találkozó hajrájában történt események miatt. A 2-1-es hazai sikerrel végződött glasgow-i mérkőzésen a játéktérre berohant szurkoló "legyintése" után látványos színészi teljesítménnyel előrukkoló, a pályáról hordágyon távozó olasz csapat kapusa, Dida két BL-meccsre szóló eltiltásban részesült, így a Shaktar elleni két párharc során nem állhat Carlo Ancelotti és a piros-fekete gárda rendelkezésére.
    A skót klub az incidens miatt 35,760 eurós büntetésben részesült, amelyből első körben 17,847-et kell rendeznie, és ha a következő 2 évben hasonló eset történik a Celtic Parkban, az említett pénzösszeg másik felét is rendeznie kell.
  • Nuno88
    Kaká tegnapi interjújában leszögezte, esze ágában sincs távozni Milánóból. Ennek ellenére egy kérdésre válaszolva elárulta, hogy nagyon szereti a spanyol és az angol bajnokság játékát, és bizony el tudná képzelni magát a Manchester United vagy a Chelsea csapatában. Szavai azonnal lavinát indítottak el, a spanyol és az angol sajtó is megkérdezte a megnevezett klubokat, akik hevesen bólogattak Kaká esetleges leigazolására.

A Real Madrid már második nyarát töltötte azzal, hogy megszerezze a kiváló támadót, ám a Milan egyelőre ellenállt. Ezúttal pedig újra Angliából erősödtek fel azok a hangok, amelyek a Chelsea-vel hozzák összefüggésbe az Aranylabda legnagyobb várományosát. Állítólag Avram Grant beszélt a brazil szerződtetéséről Roman Abramoviccsal, aki már korábban is jelezte szándékát Kaká megvásárlását illetően.

- Kaká egy régi célpont, és ha akár egy fikarcnyi esély is adódik a leigazolására, akkor Grant mindent elkövet majd a megszerzéséért. A menedzser nagyon szereti a brazil játékát, és már ajánlotta is Abramovicsnak az üzletet, amely még akkor is előnyös, ha a játékos 100 millió euróba kerül – jelentette ki egy magát megnevezni nem kívánó, a londoni klubhoz közelálló forrás a The Daily Expressnek.
    Ezzel együtt minden bizonnyal valami rendkívüli dolognak kellene történni ahhoz, hogy Kaká elhagyja a Milan együttesét, hiszen Silvio Berlusconi klubelnök már többször is kijelentette: a brazil fenomén semmi pénzért sem eladó!
  • Nuno88
    Bár rengeteg vitára ad okot a FIFA szerdán nyilvánosságra hozott 30-as listája az Év labdarúgója választásra, ám abban mindenki egyetért, hogy a nemzetközi szövetség elismeréséért folytatott küzdelem legnagyobb esélyese Kaká. A Milan brazil játékosa tündöklő játékkal segítette BL-győzelemhez csapatát, nagy szerepe volt a sorozatban elért gólkirályi címének. Nem csoda hát, hogy még a kétszeres győztes Ronaldinho is Kaká sikerére tippel.

- Szerintem Kaká fogja nyerni a díjat, bízom benne, hogy elismerik teljesítményét. Én csak örülhetek neki, hogy idén is kivívtam a listán való szereplést – mondta Ronaldinho.
  • Nuno88
    középpálya nagyon ütős :D
  • Nuno88
    A Milan 18 fős kerete a holnapi Bilbao elleni barátságos mérkőzésre. Örömmel láthatjuk Maldini és Serginho nevét is, hiszen mindketten hosszú sérülés után léphetnek újra pályára.

GOALKEEPERS: Fiori, Kalac

DEFENDERS: Bruscagin (37), Cafu, Cosner (41), Darmian (36), Favalli, Maldini, Nesta, Serginho

MIDFIELDERS: Ancelotti D. (39), Brocchi, Caraglia (38), Emerson, Gourcuff

ATTACKERS: Aubameyang, Gilardino, Pato
  • LasCar16
    Pato cikk a gazettáról:

Pato szeptember 4-én érkezett Olaszországba. Mindössze 36 nap telt el azóta, de egy örökkévalóságnak tűnik. Alexandre Patonak semmiféle problémája nem volt a beilleszkedéssel. Mivel az a célja hogy numero uno váljon belőle, így nem akadályokat lát maga előtt hanem a pályafutásának következő állomásait. A következő szakasz pedig még nagyjából 3 hónapig tart, egészen január 13-ig, amikor debütálhat Milan mezben a Napoli elleni bajnokin. Addig is már belelkesítette Ancelottit és a csapattársait az edzéseken és mindenkit lenyűgözött a komolyságával, amivel az új életét elkezdte.

Otthon: Pato a via Pinerolo-n lakik, a San Siro negyedben, a Milan és az inter szinte összes brazil focistájának szomszédságában. A lakás már szépen be van rendezve, benne egy webkamerával felszerelt számítógéppel, amin keresztül az otthoniakkal beszél. Egyetlen családtagja van vele állandóan, az egyik unokatestvére, aki sofőrködik Pato mellett. Az apja, Geraldo megosztja az idejét Olaszország és Brazília között. Pato nem szenved a honvágytól, jól érzi magát még így is hogy a családja távol van.

Éttermek: Pato rendszerint Milanelloban ebédel és az evést mindig fagyizással fejezi be. Vacsorára két lehetőség kínálkozik: az egyik brazil csapattársánál vendégeskedik (akik olyan közel laknak hogy még cipőt sem kell húznia...) vagy az egyik általa kedvelt étterembe megy, a Giannino-ba, ami a Központi pályaudvar közelében van, az il Berimbau nevű brazil étterembe vagy a Novecento-ba, ami a via Marghera közelében van, vagy a la Torre del Magia-ba (ahol Ronaldo is ünnepelte a 31. születésnapját szeptember végén) a via Procaccini-n. Imád mindenféle tésztaételt.

Barátok: A brazil kolónia babusgatja az ifjú focistát, hogy otthon érezze magát. A legjobb kapcsolata Kaká öccsével Digaoval van, aki a 21 évével korban közel áll hozzá.... és Daniloval, Cafú legidősebb fiával aki 19 éves. Ők ketten külsőre még kicsit hasonlítanak is egymásra.

Olasz nyelvleckék: Pato egyetlen problémája az olasz nyelvvel van. A fiú szinte mindent megért, de nehezen tudja kifejezni magát olaszul. A brazil kolóniának ez az egyetlen hibája: mindannyian portugálul beszélnek (ideértve a soknyelven beszélő Seedorfot is) és így nehezen tud előrelépni az olasz nyelvvel. Pato mindenesetre olasz nyelvleckéket vesz: heti 4 alkalommal érkezik hozzá egy tanár Milanelloba. A cél az hogy a januári bemutató sajtótájékoztatóján minél kevesebbet kelljen használnia a tolmácsot.

Sofőr: Az olasz nyelv nem az egyetlen dolog amit Patonak a következő hónapokban tanulnia kell. Mivel még csak 38 napja nagykorú, nincs még jogosítványa. A vezetői vizsga 2008-ra van betervezve. Jelenleg a Milan bocsátott rendelkezésére egy autót, amit az unokatestvére vezet mindenhová, de elsősorban azon a 45 kilóméteres útszakaszon ami Pato lakásától Milanelloig vezet.

Milanello: A Milan edzőtáborában Patonak külön szobája van (mindössze három kétágyas szoba van amiket Dida és Serginho, Kaká és Digao, Nesta és Pirlo foglalnak el). Az ebédet mindig a 8 brazillal egy asztalnál ülve fogyassza el. Az öltözőben előkelő helyet kapott: a szekrénye Maldinié és Oddoé között van, Ronaldoéhoz közel. Pato Milanelloban vágatja a haját az ottani fodrásszal, csakúgy mint a többi rossonero. Nyugodjanak meg: Oddo aki a vb-döntő után Berlinben Camoranesit szabadította meg a copfjától, itt nem kap szerepet.

Pato mosolya fejlődésben van: még hordja a fogszabályzóját és ez még sokáig így is marad. A következő hetekben megszerveznek neki egy látogatást egy olasz fogorvosnál, aki majd együtt dolgozik azzal a brazil fogorvossal aki már évek óta foglalkozik Pato fogaival.

Barátnő: Az ifjú csatár még nem nagyon ismeri Milánót, így mindig valamelyik csapattársa társaságában van, akik ünnepségekre és divatos szórakozóhelyekre viszik őt magukkal. Hivatalosan nincs barátnője és azt beszélik hogy ez az egyik különbség közte és Kaká között: Ricky már nagyon fiatalon elkezdett járni Carolinéval, aki most már a felesége, Pato viszont úgy tűnik nem keresi a tartós kapcsolatot. Inkább élvezni akarja egy 18 éves srác életét, Milánóban ez minden bizonnyal könnyen sikerül neki.

A pályán: Nehéz erről tiszta képet kapni hiszen a klub nem nagyon engedi hogy az edzésekről felvételek kerüljenek ki. A csapat egyik veteránja, Kakát sem figyelmen kívül hagyva, ezt mondta: "Pato a legjobb játékos azok közül akik az elmúlt 10 évben érkeztek a Milanba." Az erőnléti edző, Daniele Tognaccini ezt mondta róla: "Pato egy kész sportoló: elképesztő a gyorsasága és a robbanékonysága. Hihetetlen lehetőségek rejlenek benne."
    Emerson viszont az egyéniségét dícsérte: "Fejben nagyon rendben van: abszolút nem különbözik ebben tőlünk."
    De az egyik legfontosabb vélemény talán Pato bálványától, Ronaldotól származik: "Sajnos az utóbbi időben arra kényszerültem hogy csak nézzem a társaimat edzés közben és leginkább Patot figyeltem hiszen őt ismertem a legkevésbé. Le vagyok nyűgözve. Rögtön feltűnt a technikai tudása, gyorsasága, ereje. Patonak jó a munkamorálja, ez jól látszik minden nap Milanelloban, a kevésbé izgalmas feladatoknál is, vagy a MilanLab által elvégzett teszteknél." - mondta a Fenomeno.
  • Nuno88
    A hírek szerint ezen a héten az AC Milan tárgyalásokat folytat a Serie B-ben szereplő Brescia vezetőivel a kapus, Emiliano Viviano megszerzése ügyében.

A Controcampo szerint a piros-feketék 5 millió fontot ajánlottak az U21-es válogatott hálóőréért, de a másodosztályú klub 7 millióra becsüli játékosát. Eddig úgy volt, hogy Viviano jövő héten írja alá új,2012-ig szóló szerződését, de ez nem tartja vissza a Bresciát, hogy tovább tárgyaljon a milánóiakkal egy esetleges januári klubcseréről.

Forrás: tribalfootball.com
  • Nuno88
    Adriano Galliani alelnök szerint a sokáig sérült Ronaldo teljesen felépült és kész a visszatérésre.

A Fenomeno sérülése a nyár egyik legfurcsább eseménye volt, számos tévinformációval és ellentmondásos nyilatkozatokkal fűszerezve.

A hosszúra nyúlt kényszerpihenő azonban úgy tűnik a végéhez ért, a csatár az Empoli ellen újra pályára léphet.

“Az orvosok jó híreket közöltek velem Ronaldóval kapcsolatban.” - mondta lelkesen Galliani

“Szerintük a brazil teljesen felépült, és akárcsak Paolo Maldini, Serginho, Digao valamint Kakha Kaladze, készen áll a játékra. Nehéz heteken ment keresztül a csapat a sok hiányzó miatt , de rövidesen mindannyian visszatérnek.”

Az elmúlt hetek gyengélkedése következtében felröppentek olyan hírek, hogy a Milan aktív lesz a januári átigazolási szezonban. Az alelnök azonban igyekszik cáfolni ezt.

“A piac bezárult és már túl vagyunk a januári igazoláson, Alexander Pato személyében. Igyekszem mindenkinek elmondani, ez a srác bámulatos dolgokat művel, de emellett nagy terhet sem szeretnék a vállára rakni. Ne feledjük, még csak 18 éves.”

Dida múlt héten bemutatott színészi produkciója kapcsán egyesek felvetették, a csapatnak új kapust kéne szerződtetnie.

“Nem igazolunk kapust, így is van bőven hálóőrünk.”-mondta nevetve.

“Nálunk van Dida, Zeljko Kalac és Valerio Fiori. Marco Storari a Levanténél van kölcsönben, csakúgy mint Fernando Coppola az Atalantánál és Christian Abbiati az Atletico Madridnál.”

Forrás: channel4.com
  • LasCar16
    közben már elolvastam a acmilan.hu-n de azért köszi:P
  • North
    Pénteken. Ezért kell a címet is átmásolni.:)
  • LasCar16
    ma este 20:45?
  • mrroma
    en is neki adnam!
  • mrroma
    ha netalan a kozeljovobe a Romanak osszejone a BL gyozelem, akkor Totti minden dijat bezsebelne az biztos. Ez csak ugy eszembe jutot.........bocsi........
  • Nuno88
    hát ezzel egyet... de remélem azzal is h idén Kakának kell kapnia :)
  • mrroma
    Gattuso mindig ott van az utobi evekben(ezt egyaltalan nem roszindulatbol mondom, sot azt jelenti hogy o egyenletes tejesitmenyt nyujt evek ota ami nem sok jatekosrol mondhato el), de " sajnos " o nem fogja megkapni sose, gondolom ezzel mindenki egyet ert.
  • Nuno88
    Adriano Galliani örömmel adott tájékoztatást a Milan sérültjeit illetően, miután mind közel vannak a felépüléshez. Ronaldo esete hosszú hetekig lázban tartotta az olasz médiát. A brazil sérülésének körülményei sem voltak mindennaposak, hiszen a Fenomén egy rossz mozdulat következtében, egy ártalmatlan szituáció után rogyott össze. Ráadásul a Milan orvosai félrekezelték Ronaldót, akinek így jóval többet kellett kihagynia.

- Az orvosoktól csupa kiváló hírt kaptam. Ronaldo egyre jobb állapotban van, és a többi sérült, Maldini, Serginho, valamint Kaladze is kezdi visszanyerni erejét. Kemény volt az elmúlt időszak, de már nem kell sokat várni, és újra teljes csapattal készülhetünk – jelentette ki Galliani.
  • Nuno88
    A Milan kihasználva a válogatott meccsek miatti bajnoki szünetet, barátságos mérkőzést játszik a spanyol Athletic Bilbao csapatával.

A találkozót este 20:45-kor rendezik a San Mames stadionban.

A mérkőzésen lehetőséghez juthatnak a Milan fiatalabb illetve kevesebb lehetőséget kapó játékosai. Minden bizonnyal Pato is pályára léphet majd. Ronaldo játékáról nincsenek hírek.

• Nuno88
    Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) nyilvánosságra hozta azt a listát, melyen a "Fifa World Player 2007" díjra esélyes játékosok szerepelnek.

A jelöltek között négy Milan játékos található, Gattuso, Nesta, Pirlo éa Kaka.

A győztes nevét december 17.-én imertetik.

• LasCar16
    A Milan szakvezetője úgy látja, hogy a nyáron szerződtetett brazil szupertehetség jobb játékos, mint Alessandro del Piero volt ennyi idős korában.

Carlo Ancelotti edző és az AC Milan alelnöke, Adriano Galliani már alig várják, hogy januárban bemutatkozhasson végre csapatukban az Internacionaltól igazolt 18 éves támadó, Alexandre Rodrigues da Silva, azaz ismertebb nevén Pato.

Galliani: „Pato januártól bevethető lesz. Nagyon jó döntés volt leigazolnunk őt. Nem akartuk megvárni, hogy más csapatok lecsapjanak rá, inkább megvásároltuk még így is, hogy pár hónapot várnunk kell a bemutatkozására. Pato egy vérbeli támadó, kíméletlen a kapu előtt. Azt mondtam, hogy játéka a fiatal del Pieróra emlékeztet, ebben egyetértettünk Carlóval (Ancelotti), de szerinte Pato még gyorsabb is del Pierónál!”
  • Nuno88
    Gianluigi Buffon azon kevesek egyike, aki nem támadja a Celtic ellen meggondolatlanul cselekvő brazil kapust. Buffon szerint Dida esete nem akkora ügy, hogy az UEFA bizottsága ezért büntetést rójon ki a Milan hálóőrére.

- Véleményem szerint az eset egy meggondolatlan pillanat műve, és Dida már régen megbánta, ami történt – mondta Buffon. – Nem tudom, hogy működik a FIFA vagy az UEFA igazságszolgáltató rendszere, és azt sem, milyen büntetés szabható ki, de úgy hiszem, nincs szükség Dida keresztre feszítésére!
  • Nuno88
    Az olasz bajnokság hetedik fordulójának rangadóján az AC Milan csapata 5-1-re legyőzte a Lazio gárdáját. A gólok sorát a 16. percben Ambrosini nyitotta, aki egy pazar megoldással emelte át a kint álló Muslera kapust. A válasz nem késlekedett sokáig, és Mauri egy formás akció végén egyenlített. A szünetre mégis a piros-feketék vonulhattak elégedettebben, miután a Gilardino által kiharcolt büntetőt Kaka vágta be. A második játékrészben aztán megindult a Milan-show! Az 52. percben előbb ismét a brazil játékmester villant, majd Gilardino törte meg hosszú ideje tartó gólcsendjét, és ha már megtalálta góllövő cipőjét, akkor rögtön duplázott is. A végén még Brocchi előtt is adódott egy lehetőség, de az eredmény már nem változott. Ezzel a nagyarányú győzelmével, a Milan elindult felfelé, míg a Lazio továbbra is szenved a Serie A-ban.

LAZIO-MILAN 1-5 (1-2)
    Stadio Olimpico – 30,000 néző
    Játékvezető: Morganti
    Gólszerzők: Mauri (23.); illetve, Ambrosini (16.), Kakà (32. – 11-esből, 52.) Gilardino (69., 79.)
    Sárga lap: Mudingayi (29.), Muslera (32.); illetve Favalli (48.), Gilardino (61.)
    Piros lap: -

LAZIO (4-4-2):
    Muslera; De Silvestri, Stendardo (Scaloni 56.), Cribari, Zauri; Behrami (Baronio 69.), Mudingayi, Mutarelli, Mauri; Pandev, Rocchi (Tare 77.)

Nem léptek pályára: 32 Ballotta, 3 Kolarov, 10 Baronio, 68 Manfredini, 81 Del Nero
    Vezetőedző: Rossi

MILAN (4-3-1-2):
    Dida; Oddo (Simic 81.), Bonera, Nesta, Favalli; Gattuso (Brocchi 82.), Pirlo, Ambrosini; Seedorf (Gourcuff 83.), Kakà; Gilardino

Nem léptek pályára: 16 Kalac, 2 Cafu, 5 Emerson, 9 Inzaghi
    Vezetőedző: Ancelotti

Forrás: gazzetta.it
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti a következőket mondta a Lazio elleni győzelem után:

”Ezzel a meccsel kapcsolatban örömmel töltött el a mutatott játékunk, az eredmény, és Gilardino góljai. Ez egy igazán szép este volt. Nagyobb elszántsággal léptünk pályára, amire szükségünk is volt. A meg nem adott büntetőnél egy kicsit ideges lettem, de végül jól alakultak a dolgok. Ellentétben az előző mérkőzésekkel, most sikerült megtartani az előnyünket. A mérkőzés kulcsa a középpályánk tömörsége, illetve Kaka, valamint Gilardino remek teljesítménye volt. Ez egy nagyszerű pillanat, és a győzelem nagyon fontos volt a számunkra. A válogatott miatt most egy kis szünet következik, amely alatt vissza kell szereznünk a legjobb formánkat.”

• Nuno88
    Az AC Milan kapusa, Nelson Dida tegnap ünnepelte 34. születésnapját. A brazil hálóőr 1973. október 7-én Irarà városában látta meg a napvilágot.

Utólag is boldog születésnapot kívánunk Neki!
  • Nuno88
    Nyolc Milan játékos kapott meghívót hazája válogatottjának keretébe.

AMBROSINI, BONERA, GATTUSO, PIRLO, ODDO
    Euro 2008 selejtező – Olaszország - Grúzia - 20.50 - Genoa, 2007. október 13. - szombat
    Barátságos mérkőzés – Olaszország - Dél-Afrika - 20.50 - Siena, 2007. október 17. - szerda

- KAKA'
    Világbajnoki selejtező – Kolumbia - Brazília - 16.00 - Bogotà, 2007. október 14. - vasárnap
    Világbajnoki selejtező – Brazília - Ecuador - 22.00 - Rio de Janiero, 2007. október 17. - szerda

- SIMIC
    Euro 2008 selejtező – Horvátország - Izrael - 20.15 - Zágráb, 2007. október 13. - szombat
    Barátságos mérkőzés - Horvátország - Szlovákia - 17.30 - Rijeka, 2007. október 16. - kedd

- SEEDORF
    Euro 2008 selejtező – Románia - Hollandia - 20.15 - Constanta, 2007. október 13. - szombat
    Euro 2008 selejtező – Hollandia - Szlovénia - 20.30 - Eindhoven, 2007. október 17. - szerda

• Palinko
    Istenem idén még tényleg nem rúgott semmit :S
  • LasCar16
    én arra értettem h megszerezte az 1. gólját akkor szted nem történt semmi?
  • Palinko
    hát ez még nem jégtörés. ha 5 fordulón belül ismét betalál még csak akkor kezd el törni.