A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjCooll
JA ja csak a védelembe még azért 1 Oddo kellne és hát mondjuk még valaki mondjuk Zambrotta aki nem õnszántából ment barcába de nem tom szal vmi jó kis védõ kellene még
és akkor ok lenne minden

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
Betis is 1millió Euróra büntette mert 1 hetet késett<#ticking>

#acm

Nuno88
jó lesz õ itt megbarátkozok vele... cask sok-sok gólt kell neki rúgnia 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fernando torres
jó kis játékos..csak picit hisztis.nehezen kezelhetõ.amolyan csiszolatlan gyémánt féle,ha csak a játékkal törödne..

DjCooll
Hát már ideje volt vakit igazolni😄<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
<#banplz><#banplz><#banplz>

#acm

Palinko
szerintem kimontható ez a nyár legjobb hírének (Gourcuff mellett) pontvégeámen 😄
Nuno88
így van ha hozza a formáját akkor hamar megszeretjük 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
Hivatalosan meg nem erõsített hírek szerint a Milan leigazolta Ricardo Oliveirát a Betistõl, és feladta a próbálkozásokat Ronaldo szerzõdtetésére, azonban Silvio Berlusconi klubelnök beismerte, hogy Ronaldinho leigazolása továbbra is a terveiben szerepel.

"Ha Ronaldinho eladó játékos lenne, azon nagyon el kellene gondolkodom. Mindenkinél jobban szeretném õt leigazolni, de egyelõre ez csak álom marad, mivel a Barcelona nem akarja eladni õt" - nyilatkozott Berlusconi.

A FIFA által az év játékosának választott brazil zsenit nem elõször hozták összefüggésbe a Milannal, azonban õ úgy döntött, hogy egyelõre a Barcánál marad. A németországi világbajnokságon mutatott gyenge formája miatt a piaci értéke talán kevesebb, mint a Bajnokok Ligája gyõzelmet követõen, de Ronaldinho szerzõdésében a kivásárolási záradék még mindig ugyanannyi: 81 millió font.

A Milan tegnap hivatalosan is megerõsítette, hogy a Ronaldo megszerzésére irányuló törekvéseiket megszakították, mivel sokkalják érte a 15 millió fontos vételárat. Helyette Adriano Galliani és Ariedo Braida a Betis csatára, Ricardo Oliveira felé fordult, akit 10 millió fontért lehetne leigazolni. A transzfer akár már a hétvégén is hivatalossá válhat, hiszen a hírek szerint már csak az orvosi vizsgálatok eredményére várnak.

Oliveira esetleges érkezése azonnali spekulációra késztette az olasz sajtót, tudván, hogy a brazil csatár ügynöke, Roberto de Assis, nem más mint Ronaldinho testvére és ügynöke. A pletykák szerint ez a kezdete egy nagy, gondosan kitervelt transzfer manõvernek, aminek célpontja a világ jelenleg talán legjobb és legnépszerûbb játékosa.

Forrás: channel4.com

#acm

LasCar16
csak hozza a régi lábtörés elõtti formáját, és akkor hamar megszeretjük, itt az ideje h. a nemzetköi porondon is bizonyítson
Forza Milan!

#acm

Nuno88
jaja 😊

Palinko
ja és milyen faxa a zenei aláfestés
Palinko
mondtam,hogy nem hülyék a milan vezetõi 😄
Nuno88
Visszavonok mindent amiben Rocardo Oliveirat kritizáltam 😊

Videó

horpeti
Hajrá Kaká 😊

Szabi 22
Jó az új logód!

Nuno88
jó lesz ez a gyerek... kicsit becsicsebntettem szal nem tudom leírni a nevét 😄DD

Szabi 22
Ez a baj igazolhattak volna egy normélisat is

gabber_saviola
UFFICIALE: Ricardo Oliveira al Milan

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Szabi 22

Szabi 22

Szabi 22
Na milyenek???? Szerintem nagyon királyok!!!!!!!!

Szabi 22

Szabi 22

Szabi 22

Palinko
EZ 100% IGAZ
Nuno88
de ha már mgigérték h egy sztárt igazolnak ha bejutunk a csoportkörbe akkor vegyenek is sztárt... jó elismerem h Oliveira fiatal jó játékos de ha van pénz mert miért ne lenne akkor mi a f***ért nem költünk?

9csöves9
most Sao Paulo de igen az.akkor viszont nem értem Ronaldot szerettétek volna de egy jóval fiatalabb,sérülése elött pedig 20 bajnoki gól felett lövõt meg nem?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Palinko
igen,mert nem Sokáig lesz meg ez a formája,és akkor mi is szenvednénk vele,mint a reklámmargit Ronaldóval...

csak ezért írtam... mert mindenki akkor a legjobb még nem jut el a sztárságig,utánna valahogy egy pár év után visszavesznek.
Nuno88
aki a Betisben van, hogyne tudnám

Szabi 22
Hogy lehetne átteni azt a szurkolói hangot? Meg kell csinálni valahogy mert nagyon király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9csöves9
miért gondolom azt hogy azt sem tudod ki az az Oliveira?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nuno88
most meg már Oliveira után érdeklõdünk -.-

na ez aztán télleg nem kell ide -.-

Ha valaki tart majd egy gyorstalpalót, hogy mit hogy kell csinálni, akkor szívesen elvállalom.

Nuno88
egyik szemem sír a másik meg nevet

Nuno88
Az A.C. MILAN tájékoztatása szerint a Ronaldo átigazolására irányuló tárgyalásokat egyértelmûen befejezettnek kell tekinteni.

Forrás: acmilan.com

Nuno88
Az AC Milan az Olasz Kupa következõ körében az augusztus 27-én megrendezésre kerülõ Brescia-Cagliari meccs gyõztesével találkozik. Az elsõ mérkõzést november 8-án rendezik meg, míg a visszavágóra november 29-én kerül sor.

Forrás: acmilan.com

Nuno88
hát azért én ilyet nem mondtam volna h jó 5let volt eladni...

Palinko
igen,mert nem fokáig lesz meg ez a formája,és akkor mi is szenvednénk vele,mint a reklámmargit Ronaldóval..
Nuno88
hát kitörlöd a nem ide való hsz-eket meg ha vmi banner csere vagy egyéb probléma lenne akkor nem a modikhoz kellene menni hanem hozzád 😊

Nekem meg van az egy évem. Még sose kaptam büntipontit. Ha nem is írok, de majdnem mindennap feljövök. Viszont fogalmam sincs mi a dolga egy házigazdának, vagy mivel jár ez.😊

Nuno88
megnéztem nekem is tetszik 😊

Szabi 22
A milan kecskeméti fan klubján ahogy belépünk van ilyen szurkolói hang nagyon jó azt átkéne ide rakni!!!!!!!!!!!!! Nézzétek már meg!!!!

Nuno88

Nuno88
Sheva jó 5let volt eladni? :o

Palinko
sejtettem,hgy erre megy ki a játék.Shevát szeritnem jó 5léet volt eladni,de Kakát baromság lenne...
Nuno88
óóó de majd megkapják Kakát biztos...

Nuno88
Adriano Galliani közölte, hogy a Milan és a Real Madrid nem tud megegyezni Ronaldo átigazolásáról, annak ellenére hogy szerdán éjjel úgy tûnt, nyélbe ütik az üzletet.

“A rövid megbeszélések sosem jelentenek jót.” -mondta a milánóiak alelnöke

“Nagy szakadék van a játékosért kért összeg és a mi ajánlatunk között"

A Real Madrid £18m-ban szabta meg Ronaldo vételárát és ezenfelül szerette volna Kaká-t is bevonni az üzletbe. A Milan nem volt hajlandó többet ajánlani £10m-nál és hallani sem akart a játékoscserérõl.

Az AS és Marca spanyol lapok egyöntetûen arról cikkeztek, hogy a megegyezés kulcsa a fiatal brazil csillag, Kaká lehetett volna. Az õ bevonása nélkül kudarcra lett ítélve a megállapodás.

Nuno88
A Milan képviseletében Umberto Gandini nyilatkozott a sajtónak a Bajnokok Ligája csoportköreinek sorsolását követõen: "Kemény csoportra számítottam, de papíron a mostanit nem lehetne annak nevezni. Az ellenfeleink ettõl függetlenül jól teljesítettek. A Lille és az AEK selejtezõbõl jutott be, míg az Anderlecht azt a belga futballt képviseli, amelyik jelenleg nincs Európa csúcsán. Az, hogy az elsõ és az utolsó mérkõzésen is otthon játszunk, nagy elõnyt jelent számunkra. A csapatnak a maximális intezítással kell játszania, de biztos vagyok benne, hogy akár a döntõig is eljuthatunk. Calciopoli? A mostani tapasztalataim szerint semmi sem változott a botrány után. Európában még mindig jól cseng a nevünk."

Nuno88
hát remélem nem a MU-ba megy