36663
-
#12515 :)
nem sokmindenről maradsz le... -
#12514 hallod 4 oldalon regiztem mára már elegem van -
#12513 Dida mit védett... majdnem 1:0 -.- -
#12512 most lehet vak vagyok de most lehetett látni a legjobban, mintha így állnánk fel:
Dida
Bonera-Nesta-Kaladze
Brocchi-Gattuso-Pirlo-Serginho
Gilardino-Kaká-Seedorf
:S -
#12511 milan fórum meccs nézős topic, vmi uusee cuccot kell felrakni és megy :||| -
#12510 hol nézitek?????? pls mer nekem semmi nem jön be -
#12509 uhhh mit védett a kapus bassza meg, szöglet után ha jól láttam Kaladze fejelt -
#12508 hát az biztos, na megyek visszanézni a meccset, eddig volt egy Gila fejes ami főlé ment jó 2 méterrel... -
#12507 mondjuk többre mennének, mint a mostani csatárkettős... legalábbis a jelenlegi formájukban. -
#12506 faszé kell állandóan arcoskodnod? húzzá északra mettyú -
#12505 SAMPDORIA:
Castellazzi; Lucchini, Sala, Gastaldello; Maggio, Palombo, Volpi, Ziegler; Sammarco, Bellucci; Montella
MILAN:
Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Seedorf, Kakà, Gilardino
Forrás: acmilan.com
-----------------------------
hát kíváncsi vagyok, bízom a csapatban és jó lenne egy magabiztos győzelem, bár erre nem sok esélyt látok, de ami biztos: FORZA AC MILAN!!! -
#12504 Ma ünnepli 43. születésnapját a Milan egykori legendás csatára, Marco Van Basten.
Sok Boldogságot Kívánunk Neki! -
#12503 nem lesz gyásszünet a meccs előtt, most olvasom a milan fórumon, a klub küld egy részvétnyilvánító táviratot a családnak de gyásszünet nem lesz -
ryhdeksan #12502 jól érted xD -
#12501 sőt egyáltalán nincs így, idén nem tudom kapott-e 20 percet összesen -.- -
#12500 Hát ezt én sem értem egyépként. Pedig nyáron az votl hogy sokkal több szerephez fog jutni mitn tavaly. Hát eddig nem veszem észre hogy ez így lenne. -
#12499 Jogos elvek:):D már ha jól értem mit írtálXD -
#12498 Lehetséges kezdő 11-ek.
Sampdoria (4-4-2): Mirante; Lucchini, Sala, Gastaldello, Zenoni; Palombo, Volpi, Pieri, Sammarco; Bellucci, Montella
Milan (4-3-2-1): Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Brocchi, Kakà, Seedorf; Inzaghi
------------------------------------------------------
ez az CA nehogy véletlenül Gourcuff kezdjen, kezdjen inkább a fiatal ifjú Brocchi (Y) -
#12497 hát jah belekellene, de nem tudom mi lesz belőle... a Juve nem tudom h hol lesz de nem mernék rá mérget venni h mögöttünk :||| -
ryhdeksan #12496 arra csak 1x lehetősége ;-] -
ryhdeksan #12495 hát végülis odaérhettek még de ha így folytatjátok akkor nehéz lesz mert inter roma juve előttetek lesz valszeg, max a juve nem mert azoknak most nem segítenek a bírók xDDDD
belekell húznotok -
#12494 Hát nem... Mondjuk az Internek lővöldöze a gólokat.. -
#12493 Yulcsa: Ronaldinho a bal szélen van kinnt a Barcában legalábbis, Kakával ketten lennének középen és egy csatár pluszba...szerintem
ryhdeksan: uefa kupa helyett a bl-be indulunk jövőre is mert a 4. hely nekünk egy scudettoval ér fel -
ryhdeksan #12492 Minek jönne ide ronaldino? hogy indulhasson az uefa kupába?^^ -
#12491 Na az érdekes lenne, de hisz ő Kaká posztján játszik, nem?
Amúgy nem tudja véletlen valaki, neten hol adják a Milan meccset? -
#12490 A vezetőség tagjaitól származó nemhivatalos információk szerint a Barca elkezdte Ronaldinho eladásának előkészítését, a brazil játékos akár már télen elhagyhatja a katalán fővárost. Az elöljárók meggyőződése szerint Ronaldinho már túl van legjobb évein, s miután sem tavaly, sem idén nem tudta megismételni korábbi teljesítményeit, a klub nem zárkózik el az eladásától.
Ronaldinho a szezonban mindössze két mérkőzést játszott végig a bajnokságban, és már hónapok óta nem tud vezéregyénisége lenni a gárdának, miközben a hírek szerint ő maga is kezdi érezni, hogy váltásra van szüksége. A Barca egyelőre nem kapott hivatalos ajánlatot a brazilért, de amennyiben a januári átigazolási szezon végéig megfelelő összeget kínálnak érte, a tavaszi szezont már egy másik csapatban kezdheti meg - írja az AS.
Korábban a Chelsea és a Milan is érdeklődött Ronaldinho után, nem kizárt, hogy hamarosan mindkét klub megpróbálja leigazolni az irányítót.
----------------------------------
egy ujabb csemege... -
#12489 Ez jogos, és egyet is értek vele. Bár nem tudom hogy mért télen akarnak állandoan igazolni....Ezt nyáron megtehetnék és akkor még Bl-ben is játszhatna az illető. -
#12488 hát ha valakit most lehet megszerezni akkor most kell mert elkapkodják előlünk legalább jövőre beillesztkedne a csapatba -
#12487 meglátjuk mi lesz a télen, bár igazolni annyira nincs értelme mert a bl-be nem lehet majd nevezni akit igazolunk, HA igazolunk -
#12486 pedig már örültem hogy belátták. bár tavaly sem kellett és mégis igazoltak tavaly előtt sme kellett és mégis igazoltak néha nem olyan hamisak a kacsák. -
#12485 Carlo Ancelotti kijelölte a Sampdoria elleni mérkőzésre készülő keretét:
KAPUSOK: Dida, Kalac, Offredi
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Kaladze, Nesta, Serginho, Simic
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà
Forrás: acmilan.com -
#12484 két érdekes hír annak ellenére h nem kell senki a csapatba... de egyik hírnek sincs valóságalapja, szal mehetnek a kacsa cikkek közé szvsz -
#12483 Az AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi hajlandó lenne 70 millió fontot áldozni a csapat megerősítésére. A Corriere dello Sport szerint januárban 25 millió fontot költhet a klub, míg a szezon végén további 45 millió font áll majd rendelkezésre.
A téli bevásárló-lista élén a Real Madrid védője, Fabio Cannavaro, és a Barcelona hátvédje, Gianluca Zambrotta áll. A nyári átigazolási szezonban pedig, a Valencia középpályása, David Albelda, a Lyon labdarúgója, Kim Kallstrom, és a Palermo ásza, Amauri kerülhet célkeresztbe.
Forrás: tribalfootball.com
------------------------------------------------------------------------
Az AC Milannál fontosnak tartják egy topcsatár leigazolását, és a Gazzetta dello Sport mai számában a milánói klubot kapcsolatba hozták Ronaldinhoval, Didier Drogbával, és Karim Benzemával.
Ronaldinho már több alkalommal képbe került a Milannál, így nem meglepő, hogy a Gazzetta is elsőként említi meg a brazil zsenit. A Barcelona szupersztárja ebben a szezonban nincs élete formájában, és vélhetően nem is érzi jól magát a katalánoknál.
A második név a listán a Chelsea gólzsákja, Didier Drogba. Az elefántcsontparti támadó a közelmúltban a France Football magazinnak adott elhíresült ”semmi sem állíthat meg, hogy távozzak” nyilatkozata után elképzelhető, hogy a piros-feketéknél köt ki.
Az utolsó csatár, akinek a neve felmerült, a Lyon csodagyereke, Karim Benzema. A 19 éves játékos egyike Európa legígéretesebb támadóinak, és az Arsenal is szívesen megszerezné az ifjú tehetséget.
Forrás: goal.com -
#12482 sajnálom ha kötekedésnek tűnt. az indexes fórumon odáig mentek el,hogy úgy néz ki elérik hogy Olaszországban is gyászszünet legyen,itt meg még meg sincs említve...
Őszinte részvétem a hozzátartozóknak és a Milan családnak! -
DJ BP #12481 A Milannal semmi bajom, csak ezt az én mindent tudok Berlusconit enyhén szólva nem csípem :) -
DJ BP #12480 kötekedés alapjának meg nem túl szerencsés ilyen dolgot választani sztem, már elnézést hogy közbe szólok -
#12479 én máshol már a részvétemet nyilvánítottam nem csak itt fórumozok, de nem értem h. minek kellene rajta rágódni, szomorú esemény ez tény, de lehet h. én vagyok érzéketlen... -
#12478 kicsit érdekesnek tartom,hogy mindenről beszéltetek mostanában csak a buszbalesetről nem... -
#12477 túledzettek? bazzeg elhiszem h. egy 40éves ember nem bírja a terhelést mint mondjuk egy 25éves-.- én ezt másnak hívnám... monjuk öregedésnek-.- -
#12476 Silvio Berlusconi szerint a Milan idei rossz formájának hátterében az áll, hogy Carlo Ancelotti túlhajtja Maldiniékat. A Doktor becenévre hallgató exkormányfő szerint a Bajnokok Ligája-címvédője jelenleg alvó oroszlán, amely azonban előbb-utóbb magához tér.
- A játékosoknak kevesebb edzésre, és több alvásra van szükségük. Már beszéltem is erről Ancelottival, ugyanis a lelátóról úgy tűnik, mintha túledzettek lennének a mieink – mondta Berlusconi, aki saját hivatásából hozott példát a kialakult helyzetre: - Ha én három napon keresztül szónokolnék, akkor én is hibáznék.
---------------------------------------
pffff... túledzettek hát...