36663
  • Nuno88
    :)

nem sokmindenről maradsz le...
  • LasCar16
    hallod 4 oldalon regiztem mára már elegem van
  • Nuno88
    Dida mit védett... majdnem 1:0 -.-
  • Nuno88
    most lehet vak vagyok de most lehetett látni a legjobban, mintha így állnánk fel:

Dida
    Bonera-Nesta-Kaladze
    Brocchi-Gattuso-Pirlo-Serginho
    Gilardino-Kaká-Seedorf

:S
  • Nuno88
    milan fórum meccs nézős topic, vmi uusee cuccot kell felrakni és megy :|||
  • LasCar16
    hol nézitek?????? pls mer nekem semmi nem jön be
  • Nuno88
    uhhh mit védett a kapus bassza meg, szöglet után ha jól láttam Kaladze fejelt
  • Nuno88
    hát az biztos, na megyek visszanézni a meccset, eddig volt egy Gila fejes ami főlé ment jó 2 méterrel...
  • Yulcsa
    mondjuk többre mennének, mint a mostani csatárkettős... legalábbis a jelenlegi formájukban.
  • LasCar16
    faszé kell állandóan arcoskodnod? húzzá északra mettyú
  • Nuno88
    SAMPDORIA:
    Castellazzi; Lucchini, Sala, Gastaldello; Maggio, Palombo, Volpi, Ziegler; Sammarco, Bellucci; Montella

MILAN:
    Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Serginho; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Seedorf, Kakà, Gilardino

Forrás: acmilan.com
    -----------------------------
    hát kíváncsi vagyok, bízom a csapatban és jó lenne egy magabiztos győzelem, bár erre nem sok esélyt látok, de ami biztos: FORZA AC MILAN!!!
  • Nuno88
    Ma ünnepli 43. születésnapját a Milan egykori legendás csatára, Marco Van Basten.

Sok Boldogságot Kívánunk Neki!
  • Nuno88
    nem lesz gyásszünet a meccs előtt, most olvasom a milan fórumon, a klub küld egy részvétnyilvánító táviratot a családnak de gyásszünet nem lesz
  • ryhdeksan
    jól érted xD
  • Nuno88
    sőt egyáltalán nincs így, idén nem tudom kapott-e 20 percet összesen -.-
  • DjCooll
    Hát ezt én sem értem egyépként. Pedig nyáron az votl hogy sokkal több szerephez fog jutni mitn tavaly. Hát eddig nem veszem észre hogy ez így lenne.
  • DjCooll
    Jogos elvek:):D már ha jól értem mit írtálXD
  • Nuno88
    Lehetséges kezdő 11-ek.

Sampdoria (4-4-2): Mirante; Lucchini, Sala, Gastaldello, Zenoni; Palombo, Volpi, Pieri, Sammarco; Bellucci, Montella

Milan (4-3-2-1): Dida; Cafu, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Brocchi, Kakà, Seedorf; Inzaghi

------------------------------------------------------
    ez az CA nehogy véletlenül Gourcuff kezdjen, kezdjen inkább a fiatal ifjú Brocchi (Y)
  • Nuno88
    hát jah belekellene, de nem tudom mi lesz belőle... a Juve nem tudom h hol lesz de nem mernék rá mérget venni h mögöttünk :|||
  • ryhdeksan
    arra csak 1x lehetősége ;-]
  • ryhdeksan
    hát végülis odaérhettek még de ha így folytatjátok akkor nehéz lesz mert inter roma juve előttetek lesz valszeg, max a juve nem mert azoknak most nem segítenek a bírók xDDDD
    belekell húznotok
  • DjCooll
    Hát nem... Mondjuk az Internek lővöldöze a gólokat..
  • Nuno88
    Yulcsa: Ronaldinho a bal szélen van kinnt a Barcában legalábbis, Kakával ketten lennének középen és egy csatár pluszba...szerintem

ryhdeksan: uefa kupa helyett a bl-be indulunk jövőre is mert a 4. hely nekünk egy scudettoval ér fel
  • ryhdeksan
    Minek jönne ide ronaldino? hogy indulhasson az uefa kupába?^^
  • Yulcsa
    Na az érdekes lenne, de hisz ő Kaká posztján játszik, nem?
    Amúgy nem tudja véletlen valaki, neten hol adják a Milan meccset?
  • Nuno88
    A vezetőség tagjaitól származó nemhivatalos információk szerint a Barca elkezdte Ronaldinho eladásának előkészítését, a brazil játékos akár már télen elhagyhatja a katalán fővárost. Az elöljárók meggyőződése szerint Ronaldinho már túl van legjobb évein, s miután sem tavaly, sem idén nem tudta megismételni korábbi teljesítményeit, a klub nem zárkózik el az eladásától.

Ronaldinho a szezonban mindössze két mérkőzést játszott végig a bajnokságban, és már hónapok óta nem tud vezéregyénisége lenni a gárdának, miközben a hírek szerint ő maga is kezdi érezni, hogy váltásra van szüksége. A Barca egyelőre nem kapott hivatalos ajánlatot a brazilért, de amennyiben a januári átigazolási szezon végéig megfelelő összeget kínálnak érte, a tavaszi szezont már egy másik csapatban kezdheti meg - írja az AS.

Korábban a Chelsea és a Milan is érdeklődött Ronaldinho után, nem kizárt, hogy hamarosan mindkét klub megpróbálja leigazolni az irányítót.
    ----------------------------------
    egy ujabb csemege...
  • DjCooll
    Ez jogos, és egyet is értek vele. Bár nem tudom hogy mért télen akarnak állandoan igazolni....Ezt nyáron megtehetnék és akkor még Bl-ben is játszhatna az illető.
  • Palinko
    hát ha valakit most lehet megszerezni akkor most kell mert elkapkodják előlünk legalább jövőre beillesztkedne a csapatba
  • Nuno88
    meglátjuk mi lesz a télen, bár igazolni annyira nincs értelme mert a bl-be nem lehet majd nevezni akit igazolunk, HA igazolunk
  • Palinko
    pedig már örültem hogy belátták. bár tavaly sem kellett és mégis igazoltak tavaly előtt sme kellett és mégis igazoltak néha nem olyan hamisak a kacsák.
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti kijelölte a Sampdoria elleni mérkőzésre készülő keretét:

KAPUSOK: Dida, Kalac, Offredi

VÉDŐK: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Kaladze, Nesta, Serginho, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    két érdekes hír annak ellenére h nem kell senki a csapatba... de egyik hírnek sincs valóságalapja, szal mehetnek a kacsa cikkek közé szvsz
  • Nuno88
    Az AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi hajlandó lenne 70 millió fontot áldozni a csapat megerősítésére. A Corriere dello Sport szerint januárban 25 millió fontot költhet a klub, míg a szezon végén további 45 millió font áll majd rendelkezésre.

A téli bevásárló-lista élén a Real Madrid védője, Fabio Cannavaro, és a Barcelona hátvédje, Gianluca Zambrotta áll. A nyári átigazolási szezonban pedig, a Valencia középpályása, David Albelda, a Lyon labdarúgója, Kim Kallstrom, és a Palermo ásza, Amauri kerülhet célkeresztbe.

Forrás: tribalfootball.com

------------------------------------------------------------------------

Az AC Milannál fontosnak tartják egy topcsatár leigazolását, és a Gazzetta dello Sport mai számában a milánói klubot kapcsolatba hozták Ronaldinhoval, Didier Drogbával, és Karim Benzemával.

Ronaldinho már több alkalommal képbe került a Milannál, így nem meglepő, hogy a Gazzetta is elsőként említi meg a brazil zsenit. A Barcelona szupersztárja ebben a szezonban nincs élete formájában, és vélhetően nem is érzi jól magát a katalánoknál.

A második név a listán a Chelsea gólzsákja, Didier Drogba. Az elefántcsontparti támadó a közelmúltban a France Football magazinnak adott elhíresült ”semmi sem állíthat meg, hogy távozzak” nyilatkozata után elképzelhető, hogy a piros-feketéknél köt ki.

Az utolsó csatár, akinek a neve felmerült, a Lyon csodagyereke, Karim Benzema. A 19 éves játékos egyike Európa legígéretesebb támadóinak, és az Arsenal is szívesen megszerezné az ifjú tehetséget.

Forrás: goal.com
  • 9csöves9
    sajnálom ha kötekedésnek tűnt. az indexes fórumon odáig mentek el,hogy úgy néz ki elérik hogy Olaszországban is gyászszünet legyen,itt meg még meg sincs említve...

Őszinte részvétem a hozzátartozóknak és a Milan családnak!
  • DJ BP
    A Milannal semmi bajom, csak ezt az én mindent tudok Berlusconit enyhén szólva nem csípem :)
  • DJ BP
    kötekedés alapjának meg nem túl szerencsés ilyen dolgot választani sztem, már elnézést hogy közbe szólok
  • LasCar16
    én máshol már a részvétemet nyilvánítottam nem csak itt fórumozok, de nem értem h. minek kellene rajta rágódni, szomorú esemény ez tény, de lehet h. én vagyok érzéketlen...
  • 9csöves9
    kicsit érdekesnek tartom,hogy mindenről beszéltetek mostanában csak a buszbalesetről nem...
  • LasCar16
    túledzettek? bazzeg elhiszem h. egy 40éves ember nem bírja a terhelést mint mondjuk egy 25éves-.- én ezt másnak hívnám... monjuk öregedésnek-.-
  • Nuno88
    Silvio Berlusconi szerint a Milan idei rossz formájának hátterében az áll, hogy Carlo Ancelotti túlhajtja Maldiniékat. A Doktor becenévre hallgató exkormányfő szerint a Bajnokok Ligája-címvédője jelenleg alvó oroszlán, amely azonban előbb-utóbb magához tér.

- A játékosoknak kevesebb edzésre, és több alvásra van szükségük. Már beszéltem is erről Ancelottival, ugyanis a lelátóról úgy tűnik, mintha túledzettek lennének a mieink – mondta Berlusconi, aki saját hivatásából hozott példát a kialakult helyzetre: - Ha én három napon keresztül szónokolnék, akkor én is hibáznék.
    ---------------------------------------
    pffff... túledzettek hát...