36663
-
#12555 meg kellett törni a jeget utána felőlem mehet vissza irányítónak:) CA is ezen volt szvsz -
#12554 jaja tegnap Gila-Kaká-Seedorf csatártrió volt majdnem :D -
#12553 ja de most valszeg minden támadóerőt előlretol hogy produkláljon nekünk gólt,hogy ne nyavajogjunk :D igaz nem láttam a meccset de ezt gondolom -
#12552 ennek az 5gólnak nagyon örülök, Gila meg sztem kezd magára találni, csak el ne kiabáljuk... Kakának meg igaza van hogy neki nem kell annyira elől játszani, ott is jó, de az többet ér a csapat hogy jó passzokkal tömi elől a csatárokat...sztem... -
#12551 jaa értem szóval csatárt játszott. azt ghondoltam még hátrább akar menni mint régen. ja szerintem sem kéne annyira előre mert nem bírjuk így a nagyszerű felhozását és cseleit kihasználni -
#12550 hát gondolom úgy lenne neki jó ha két csatár lenne és ő mögöttük lehetne mint anno -
#12549 miért szeretne kaká hátul játszani? -
#12548 Carlo Ancelotti a következőképpen nyilatkozott a Milan tegnapi, 5-0-ás győzelmét követően:
"Ez a győzelem is azt bizonyítja, hogy a kis incidensek döntik el a meccseket. Hazai pályán nem tudjuk megtörni a góltalanságot, és ezzel megnehezítjük a saját dolgunkat. Ez az egész kulcsa, ha szerzel egy gólt, akkor kinyílik előtted a terület. Az első félidőben jól játszottunk, nyomás alá helyeztük a Sampdoriát. Vitatkozás Kakával? A posztjával kapcsolatban beszélgettünk, és ő tudja, hogy hol van rá szükségünk. Kaká szeretne kicsit hátrébb játszani, de mi azt kértük tőle, hogy maradjon elől és a szélekről induljon. Dida 0-0-nál egyszerűen fantasztikus volt. Nehéz időszakon ment keresztül, de az a mentése visszaállította a becsületét."
Forrás: channel4.com -
#12547 Az olasz bajnokság 10. fordulójában nem várt különbségű győzelmet aratott a Sampdoria vendégeként az AC Milan csapata. A gólnélküli első félidő után valóságos gólparádét rendeztek a piros-feketék. Először a brazil Kaka volt eredményes, majd a mostanában a gólokat párban ontó Gilardino duplázott. Az utolsó negyedórában még a csereként beállt Gourcuff, és a holland Seedorf is bevette Castellazzi kapuját.
SAMPDORIA-MILAN 0-5 (0-0)
Gólszerzők: Kakà (47.), Gilardino (53., 60.), Gourcuff (75.), Seedorf (80.)
Játékvezető: Ayroldi
Sárga lap: Sala (36.), Palombo (57.); illetve Gattuso (44.), Gourcuff (90.)
Piros lap: -
SAMPDORIA (3-4-2-1):
Castellazzi, Gastaldello, Sala, Lucchini (Bastrini 15.), Maggio, Volpi, Palombo, Ziegler (Bonazzoli 74.), Sammarco, Bellucci (Caracciolo 66.), Montella
Nem léptek pályára: Mirante, Bonazzoli, Franceschini, Pieri, Zenoni
Vezetőedző: Mazzarri
MILAN (4-3-2-1):
Dida, Bonera, Nesta, Kaladze, Serginho (Simic 75), Gattuso (Gourcuff 67.), Pirlo, Brocchi, Kakà (Cafu 81.), Seedorf, Gilardino
Nem léptek pályára: Kalac, Emerson, Inzaghi, Favalli
Vezetőedző: Ancelotti
Forrás: gazzetta.it -
#12546 5:0 jeee :) azért ez nevetséges hogy otthon minden kis csapat szétver minket idegenben meg 5 alatt meg sem állunk de örülök a gólszerzőknek is végre törik a jég gufinál meg gilánál is -
#12545 MNO
Az AC Milan vezetősége úgy döntött, hogy a tragikus körülmények közt elhunyt magyar futballdrukkerek emlékére tizenegy dedikált mezt küld a hozzátartozóknak.
A Bajnokok Ligája győztes sztárklub közleményben reagált a tragikus eseményre. A Milan vezetősége mély együttérzéséről és támogatásáról biztosította az elhunytak családtagjait. Kakáék a szerda esti Sampdoria elleni idegenbeli összecsapás előtt kezdeményezték, hogy egyperces gyászszünettel emlékezhessenek meg a magyar szurkolókról, ezen felül pedig a milánói klub külön dedikált mezeket küld az elhunytak temetésére.
Meg nem erősített információk szerint a piros-feketék vezetői mindezen túl felveszik a kapcsolatot a hozzátartozókkal, hogy segíteni tudják őket ezekben a nehéz napokban. A további részleteket a klub nem kívánja nyilvánosságra hozni. -
#12544 grat a csaapatnak de lár h nem nézhettem a meccset..de erre iszok:) -
North #12543 Gólok: http://www.zshare.net/download/45835204fcbe5f/ -
#12542 nagyon remélem h végre már játszhat, de kitudja...
off: Shevchenko meg 2-t vert a Chelsea-ben így megmentette a kékeket úgy néz ki -
#12541 sajnos :( Ronaldo játszhat már végre? -
#12540 én is bár hazai pályának nem előnye hanem hátránya van, az eddigi meccsek alapján :S -
#12539 Torino?... hát remélem hasonlóan fogunk játszani! -
#12538 hétvégén jön a Torino, őket is ütni kellene -
#12537 Sampdoria - AC Milan 0:5
-
#12536 bizony szép volt! ki ellen játszunk a hétvégén? -
#12535 szép volt fiúk!!! 0:5 a samp otthonába...
mostmár csak otthon kellene vmit felmutatni!!!
FORZA MILAN!!! -
#12534 beállt Simic is ha jól láttam :DDD
hagy játszon vagy 10 percet szerencsétlen -
#12533 talán már nekik se esett jól mindig döntetleneket játszani:D:D -
#12532 0:5 Seedorf, nem hiszem el mi lett velük? :D -
#12531 itt az 5. SEEDORF!!! :) :) :) -
#12530 Na Nuno emlegetet szamár gólt lő(természetesen nem szamár:D)
Szép volt Guffi(Y) -
#12529 jaja berúgta szép volt 0:4 Gourcuff, FORZA MILAN!!! -
#12528 most berúgta ;) -
#12527 Szééééép!!! -
#12526 bazzeg Gourcuff ha bebirod adni akkor 0:4, nem baj így tovább -
#12525 Huh de szép estém lesz ha ez így folytatodik:D Forza srácok:D -
#12524 0:3 Gila!!!!! -
#12523 0:3 GILAAAAAAAAAAA!!! de szépen beforgatta a védőt! :) -
#12522 szép volt a második is ;) -
#12521 0:2 Gila, na látjátok így kell ezt csinálni :) -
#12520 0:1 KAKÁ, Gila szépen tette vissza :) -
#12519 na tessék! Kaká 0-1!!!! -
#12518 igen, sajnos az kimaradt. na megyek vissza, hátha lesz egy gól azért! -
#12517 Seedorf is kihagyott egy nagy ziccert, csak bekelett volna sipeccelni a labdát... akkora 0:0 lesz mint a huzat -
#12516 hát nem valami nagy meccs... úgy érzem a bírók nagyon ellenünk vannak (megint?)