36663
-
#12595 a szilikon az ok azt nem tudom miért ne engednék. de hogy egy fém rajtad legyen leragasztva annak nem látom sok értelmét, ha csak nem fontos neked a tárgy -
#12594 rajtam mindig rajtam van a szilikon nike karkötő, igazoltatásnál a kezem a hátam mögött és kész :D -
#12593 Hát végülis lehet hogy karkötő bár sztem ő levenné de kitudja:D Mert például nekem illetve a csapatban nem engedik meg hogy bármis rajtad legyen.Még leragasztani sem engedik. Nem tudom hogy miért!?:O am köszi a tippeket:) -
#12592 Bár szinte a mérkőzés egészében fölényben játszott, mégsem tudta legyőzni ellenfelét a Bajnokok Ligája győztese. Az idei szezonban eddig hazai pályán még nyeretlen Ancelotti-banda a Torino ellen is egy csatárral állt fel, a gárda vezetőedzője szerint a győzelmek elmaradása mögött a csatárhiány áll.
- Ezúttal Gilardino nem tudott olyan gólerős lenni, mint az utóbbi időben. Szükség lenne egy második csatárra, mert elől többet kell, hogy birtokoljuk a labdát. Ha Ronaldo felépül, lesz lehetőségünk kipróbálni – mondta Ancelotti, aki szerint csapata ugyan kidolgozta a győzelemhez szükséges helyzeteket, ám rendre elpuskázta azokat. – Az első félidőben volt néhány kiváló lehetőségünk, de nem sikerült betalálni.És ha ez elmarad, akkor az idő múlásával egyre nehezebbé válik a dolgod. -
#12591 ja szerintem is jól néz ki és könyebben felismered ha olyan szögben és helyen van ahol nem szokott. talán ezúttal figyelem felkeltő, elterelő is -
#12590 bokánál a sípcsontvédőt rengetegen ragasztják. a testékszereket, karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat pedig vagy le kell venni vagy le kell ragasztani. bár elvileg ez is változó és van aki nem engedi ragasztani sem hanem leveteti... -
#12589 ki tudja..:D
amúgy azon gondolkodtam, hogy lehet a sípcsontvédőt jobban tartja így, de akkor más is rakna...mindegy, sztem csak tetszik neki, mondjuk fekete zokninál fehér szalag jól is néz ki, messziről -
#12588 akkor ő a rendőrségi bokaláncot akarja eltakarni? :D -
#12587 DeL Piero meg a bokáját szokta körbetekerni ;) -
#12586 ez persze lehet hülyeség, de nekem pl a karkötőmet kell leragasztanom meccsen, mert azt sosem veszem le :) csapattársam pl ilyen csuklópántot vagy mi a fenét húz rá... -
#12585 babona? szokás? -
#12584 Egy dologra nem jöttem rá, illetve nem tudom biztosra:D:D mégpedig hogy Giladino mért szikszalagozza be állandóan a csuklóját?? Nem fájhat neki állandóan vagy mégis?? Nem tudjátok, mért teszi ezt?:) -
#12583 na végre valahára, kezdő nem lesz az tuti de csereként beáll szvsz -
#12582 Carlo Ancelotti kijelölte a Sahtar Doneck elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre készülő keretét, amelynek hosszú idő után újra tagja Ronaldo.
KAPUSOK: Dida, Kalac, Fiori
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Simic
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Ronaldo, Kakà
Forrás: acmilan.hu -
#12581 hát ez már kezd ciki lenni... elhiszem hogy megtesznek mindent a fiuk, de vhogy nem akar összejönni...egyszer kéne sztem nyerni, onnantól könnyebb lenne, de mikor lesz az az első győzelem?????? -
#12580 A Milan a Torino ellen igyekezett pocsék hazai mérlegén javítani a Serie A 11. fordulójában, a Bajnokok Ligája-győztese első győzelmére készült a San Siróban. Az esélyeknek megfelelően a Milan irányított az első félidőben, ám a vezetést nem tudta megszerezni. Kaká és Gilardino előtt is adódott gólhelyzet, de a hazai pálya átka kihatott az első félidőre.
A szünet után továbbra is a Milan diktálta a tempót, a Torinónak momentumai sem voltak, ennek ellenére eredményesen tartotta a gólnélküli állást. Carlo Ancelotti cserékkel igyekezett lendíteni csapata támadójátékán, de a szemmel láthatóan motiválatlan milánóiak ezúttal sem tudták megszerezni első hazai győzelmüket, maradt a 0-0.
Serie A, 11. forduló:
Milan-Torino 0-0
Lazio-Fiorentina 0-1
G.: Pazzini a 19. percben -
#12579 csalódotság van bőven, nem hiszem el h saját pályánkon nem tudunk nyerni, ez nevetséges, kedden se számítok sok jóra :||| -
#12578 nah elvileg akkor lazán gurítunk egy ötöst a shaktarnak a 7közi fordulóban, három meccs óta nem találtunk be a saját hazai pályánkon, és április óta nem nyertünk benne bajnokin, ilyen még szerintem nem volt, ez már télleg átok ha az 1félidőben nem tudunk gólt rúgni akkor elúszott a meccs, mind1 legalább nyertem 12.000 ft-ot pókeren, jócak.. -
#12577 reakciók a meccs után:
Galliani: Nincs szükség igazolásra, klubbunk a legjobb európában ezt bizonyítja ez a nagyszerű eredmény.
Ancelotti: Beálltak védekezni. Szarügy...
Újságírók: A Milan jövőre a Serie C be esik vissza annyira válságban van.
Szurkolók: Megint elbaszták az esténket. -
ryhdeksan #12576 :D -
#12575 mert élő is...
de télleg 0:0 szaga van vagy kapunk egy szar gólt :((( -
#12574 én sem értem hogy akkor miért írja élőnek az acmilan.com -
#12573 csak nem :D -
ryhdeksan #12572 0-0 a végeredmény, te az ismétlést nézed ^^ -
#12571 ez a tipped? az én tippem 2:0 nekünk :P -
#12570 3 nagy helyzet maradt ki :(
ne adjuk fel gogogogogo... -
#12569 0-0 -
#12568 nem egy hasonló példa volt már... -
#12567 emberek ma meccs van és nem ír senki???
remélem végre megtörik a hazai pálya átka és nyerünk... FORZA MILAN!!! -
#12566 A sokáig sérüléssel bajlódó Ronaldo a Milan Channel-nek nyilatkozott.
”Három hónap telt el mióta megsérültem, és ez egy nehéz időszak volt a számomra, de úgy vélem, hogy már vége. Most csak arra gondolok, hogy minél többet tudjak a csapattársaimmal edzeni, és a lehető leghamarabb készen álljak a játékra. Soha sem könnyű az oldalvonal mellett, és mentálisan nehéz feldolgozni, hogy nem tudod a visszatérésed dátumát, de ez most már a múlt.” – mondta a Fenomeno.
Amíg Ronaldo a Torino elleni mérkőzést még csak nézni fogja, addig egyre valószínűbb, hogy november 11-én Bergamoba utazik, ahol az Atalanta látja majd vendégül a piros-feketéket.
Forrás: channel4.com -
#12565 foci24-en azt lehet olvasni h Alex a kívánságlistánkon van, ezen a listán már lassan Vincze Ottó és Lisztes is rajta lesz -.- -
-
#12563 Az eddigi öt hazai meccsén mindössze három pontot szerző Milan szombaton a Torinót látja vendégül, és Kakáék bíznak benne, hogy ezúttal sikerül megszerezniük első hazai sikerüket a Serie-A-ban. A szerdai 5-0-s Sampdoria elleni diadal önbizalmat adhat a milánóiaknak, Carlo Ancelotti szerint eljött az ideje az átok megtörésének.
- Itt az idő, hogy leszámoljunk a San Siro-átokkal, még ha mi nem is gondolunk rá úgy, mint egy átokra. A San Siro az otthonunk, és szeretnénk, ha itt rendben mennének a dolgok. Nagyon fontos pillanathoz érkeztünk, és a sikerhez minden szurkolónk segítségére szükségünk van - fogalmazott Ancelotti, aki hamarosan számíthat Ronaldo játékára is.
A brazil fenomén exkluzív interjút adott a Milan TV-nek, a támadó szerint hamarosan a régi Ronaldót láthatja majd a San Siro közönsége.
- Nagyon nehéz három hónapon vagyok túl, elsősorban mentálisan volt kemény átvészelni ezt az időszakot, de most már mindennek vége. Remélhetőleg hamarosan visszatérek a pályára, és legalább olyan formában fogok futballozni, mint tavasszal. Még mindig óriási dolog számomra, hogy a Milan család tagja lehetek - mondta Ronaldo. -
#12562 KAPUSOK: Dida, Kalac
VÉDŐK: Cafu, Digao, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Serginho, Simic
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Kakà
A Torino kerete:
KAPUSOK: Fontana, Sereni
VÉDŐK: Comotto, Dellafiore, Di Loreto, Lanna, Motta, Natali
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Bottone, Corini, Vincenzo Nitride (mezszám: 34), Rosina, Zanetti
CSATÁROK: Bjelanovic, Di Michele, Oguro, Stellone, Ventola
Forrás: acmilan.com -
#12561 így van ha nagy tét akkor, de a kiscsapatok ellen nem igazán -
#12560 jah ha nagy a tét -
#12559 szerintem Inzaghi pont olyan hogy mikor kell beáll és gól... -
#12558 mondjuk ebben van valami... -
#12557 Zvonimir Boban, az AC Milan egykori középpályása kritizálja a piros-feketéket, és legfőképpen vezetőedzőjüket, Carlo Ancelottit. A horvát legenda nem érti, hogy a klub miért a BL-t tartja fontosnak, véleménye szerint a Serie A-ban is ott kellene lenniük az élmezőnyben.
Boban kitért még Alexander Pato januári érkezésére is, amitől ugyan ő is sokat vár, de azt nem hiszi, hogy a 19 éve csatár személyében megmentő érkezik a San Siróba.
- A Milannak nincs kiegészítő támadója, aki a kispadról beszállva góllal segítené ki csapatát - mondta Boban, aki négy bajnoki címet szerzett a klubbal. - Az Internek ott van Julio Cruz, a Juventusnak Vincenzo Iaquinta, a Romának Mirko Vucinic, a Milanban viszont senki. -
#12556 Ronaldo ebben a szezonban még egyetlen tétmérkőzésen sem lépett pályára, szinte még labdával sem találkozott az utóbbi hónapokban. A rehabilitációja azonban az elmúlt időszakban jól alakult, ezért az orvosok a hét elején már megengedték, hogy gyakorolja a sprinteket és a gyors irányváltásokat, sőt labdás edzéseket is előírtak neki.
Ronaldo számára pénteken jött el a nagy nap, amikor már nem kellett külön tréningekre járni, és reggel Kakáékkal együtt futott ki a Milan edzőpályájának gyepére. Az orvosok szerint Ronaldo leghamarabb november 14-én léphet pályára, ha akkor még óvatosságból Carlo Ancelotti nem jelöli a csapatba, akkor november 28-én kerülher sor a debütálásra.