36663
-
#12635 nem vonok le és remélem h nem adjuk meg az újságoknak azt az örömet h hülyeségeket írkáljanak holnap, szóval nyerni kell!!! -
#12634 1 idegenbeli meccsből ne vonj le túl sok tanulságot:D -
#12633 jah de a BL-ben csak otthon tudunk nyerni :D -
#12632 több okból is nyernünk kell:
1. hullámzó teljesítményünk alapján most rúgunk sok gólt
2. idegenben játszunk
3.Shaktar ha úgy játszik mint a múltkor akkor az kedvez a kontra játékunknak
4. Ronaldo -
#12631 nyerni kell ma fiúk, mindentbele, remélem Ronaldo kap majd lehetőséget! FORZA AC MILAN!!! -
#12630 Carlo Ancelotti:
"Jól felkészültünk a mai találkozóra, mert fontos hogy jó eredményt érjünk el. A mérkőzéseket általában azok döntik el, akik úgy mennek ki a pályára hogy játszani akarnak. Természetesen a közönség az ő oldalukon áll majd, de nem hiszem, hogy ez ránk hatással lenne. Ronaldo egészséges és bevethető, de azt nem tudom mennyi lehetőséget kap majd."
"Ami a középpályánkat illeti, egyes meccseken az extra középpályás előnyt jelent számunkra. Néha Kaká megy fel támadónak. Egyelőre nem tudom megmondani melyik variációt alkalmazzuk majd."
Kakha Kaladze:
"Nem gondolom, hogy Oddo és Favalli rosszul játszottak volna az első találkozón. A csapat jól teljesített, 4-1-re nyertünk és még több gólt is szerezhettünk volna. Készen állunk az összecsapásra, mindkét csapat számára érdekes mérkőzés lesz. Mindent megteszünk a győzelemért."
A Shakhtar egy erős együttes, remek támadójátékkal. Azt tesszük majd, amit az edzőnk kér tőlünk, mert ő tudja a legjobban mire van szükségünk a jó játékhoz. Legutóbb mikor itt jártunk, sikerült nyernünk Seedorfnak köszönhetően, de egyáltalán nem volt egyszerű meccs."
Forrás: acmilan.com -
#12629 hülye kérdés de meg kell kérdeznem,hogy lehet-e kérni mailben kakától autogrammot? mert örülnék egynek :) -
#12628 fekete karszalagot fogunk viselni, a milan.com-on Barlu, Galliani és CA is elismerő szavakkal nyilatkozott róla! Sajnos én nem láttam játszani... -
#12627 nyugodjon békében sajns én nem láttam játszani :( -
#12626 Nyugodjon Békében -
#12625 Nyugodjon Békében!!! -
Nyolcvanöt éves korában elhunyt a svéd labdarúgó-válogatott és az AC Milan egykori legendás játékosa, Nils Liedholm.
A gólerős támadó csapatkapitánya volt a skandináv nemzeti együttesnek, amely 1958-ban egészen a döntőig menetelt a világbajnokságon. A fináléban a brazilok állták a svédek útját.
Az AC Milannal játékosként négy trófeát nyert, majd pályafutása befejeztével sikeres karriert futott be edzőként is.
Liedholm óriási játékos volt, a legendás Gre-No-Li (Gren-Nordahl-Liedholm) svéd trió tagja. Ők voltak azok, akikkel a Milan 44 év után újra bajnok lett 1951-ben. 1949-ben érkezett a Milanhoz, a legendás svéd hármasból ő játszott a legtovább a Milanban. 359 bajnokin 81 gólt szerzett (a támadóposztból egyre inkább került hátrébb, inkább a támadás építéssel, mintsem a befejezéssel foglalkozott). A szurkolók imádták a Liddasnak becézett svédet, aki valósággal fürdött a népszerűségben, a legenda szerint olyan ritkán hibázott, hogy a San Siroban egyszer öt percen át felállva tapsoltak, amikor rosszul passzolt. Liedholm fantasztikus fizikummal és csodálatos technikával rendelkezett, ő volt a csapat agya. 1961-ben, 39 évesen fejezte be a pályafutását játékosként, azonban egyből elvégezte a covercianói edzőképzőt, majd edzőként és a nagycsapat segédedzőjeként tért vissza imádott Milanjához. 1963-1966-ig, majd később az 1977-78-as szezonban, végül 1984-1987-ig volt edző a Milanban. 1966-tól volt a Verona, a Monza, a Varese és a Fiorentina edzője volt. 1977-ben, amikor visszatért a Milan kispadjára, megszerezte a csapat 10. bajnoki címét! (tehát neki is köszönhetjük a csillagot a címer fölött!) Ezután a Roma-val is nyert egy bajnokágot (Ancelottival a pályán) 1983-ban, egy évvel később pedig BEK döntőt játszottak a Liverpool ellen, ahol 11-esekkel vesztettek. 1984-ben visszatért a Milanhoz, ő volt a Farina-korszak utolsó és a Berlusconi-éra első edzője.
-
#12623 Mertesacker jöhetne elkéne vmi kemény csávó hátra-.-, Per tökéletes lenne erős,fiatal csak drága:S -
#12622 Az AC Milan a Bundesligában keres új védőtehetséget.
A piros-feketék vezetői, Adriano Galliani és Ariedo Braida figyelemmel kíséri a Hamburg belga védőjét, Vincent Kompany-t, valamint a Werder Bremen hátvédjét, Per Mertesackert.
Forrás: tribalfootball.com -
#12621 csak a helyzeteket be kellene rúgni akkor nem lenne baj de ez nem megy sajna a "bajnokságban".."hazai pályán" abban én is reménykedem h veszünk egy-két pléját... nah jócak -
#12620 ahogy elnézem nem vagy mérges és én örülök hogy legalább fellendül a topic :) -
#12619 hát ha nyernétek otthon, akkor lehetne miről beszélni...:D
na nem basztatlak titeket, húz az ág is,
vásároljatok a télen ti is... -
#12618 fülbevalós offolás után jön a szimpatizálós :DD :) mi jöhet még:?:D -
#12617 :) egy évig amikor valakinek kellet szurkolni a Seria A-ban, akkor nekik szurkoltam, meg úgy rajtunk kivűl mindig nekik, de mióta szétszedték a csapatot nem igazán csipázom őket, bár kétség kívűl mondjuk Pandev nem lenne rossz nálunk :), ha jönne egyáltalán, ill. a Di Canio-s két évkor figyeltem őket, meg korábban a bl-ben, mindig szimpatikus csapat voltak számomra... -
#12616 úgy tudtam te lazios is vagy... -
#12615 nyerjétek is meg a bl-t...
(mivel olaszoknak szurkolok ott is, a játékostemető kilőve, Roma sosem volt szimpatikus, Lazio meg nem bírja az igát, maradtok ti)
majd jövőre mást mondok(remélem) -
#12614 ha mi idén a bajnokságot megnyerjük komolyan írok Ancelottinak egy elismerő levelet.... bár én a mostani teljesítmény alapján elörülnék egy BL el meg egy klubbvilágbajnoksággal is oszt jóccakát :D -
#12613 értem, de akkor sincs benne logika, ha még mindig a bajnoki címre pályáztok, ha nem, akkor persze... -
#12612 akkor úgy írom h senki nem lépett meg a kettőtök közül tőlünk, ha esetleg ez segítene rájönnöd h mire értettem -
ryhdeksan #12611 ok
ha beértek akkor minden elismerésem a tiétek -
#12610 de ha a Juve nyer akkor egyel csökken...matematika?
mindegy -
ryhdeksan #12609 nem mindenki anti Inter .D -
#12608 de legalább nem nőtt a különbség:p -
#12607 ja azt -
#12606 miért jó ez nektek? ha mi nyerünk akkor sem lettünk volna elsők..., így meg az Internek eggyel több pontja van... -
ryhdeksan #12605 te miről beszélsz? 11 meccs alatt 11 pont különbség, tényleg azt hiszed hogy beérhettek? -
#12604 így van jó eredmény született -
#12603 1-1 lett nekünk ez a legjobb -
#12602 vezet az Inter 0:1 de majdnem 0:2 -
#12601 ja igen portugál EB volt akkor nem? akkor láttam én is azt hidtem hogy ormótlan nagy függők és pont erre gondoltam mikor felhoztam :D na mostmár ezzel is okosabb vagyok akkor offot hagyom én is :) -
#12600 nekem viszont úgy rémlik mintha pont nála figyeltem volna fel rá először a válogatottban h le van ragasztva. most rákerestem, csak pár kép:
kép1
kép2
kép3
kép4
az offért pedig bocs, részemről vége -
#12599 na elég már az offból :D
remélem X lesz a rangadó, jó lenne ha nem nőne tovább a hátrány -
#12598 C.Ronaldonak asszem nem szokott leragasztva lenni a fülbevalója ha egyáltalán még benn van neki de régen volt biztosan.
hidd el a ma este a Juvenak szurkolok most kaptak tőlem új esélyt mert átmentek a "tisztítótűzön" de azért az nem szép dolog hogy más topikját szétszarom -
ryhdeksan #12597 nah gyertek Inter fórumba drukkolni nekünk -
#12596 így van, a fém láncokért szólnak, azok balesetveszélyessége miatt, ha leragasztod akkor nem akad bele semmibe, nem okoz kárt sem benned, sem senki másban, legalábbis ilyesmi a hivatalos álláspont. de pl a fülbevalót is le kell ragasztani vagy ki kell venni, bár ilyen problémám nekem nincs. persze mindez amit leírok csak az amit én tapasztalok, a mi szintünkön :)