A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Vasárnap derbi a Merda ellen, nagyon nagy a tét mindkét részrõl, kölcsönösen kibaszhatnak egymással a csapatok, tét a Scudetto és a kicsi tesónak pedig a BL hely. 😊)))))

#acm

DeerHunter01
na srácok....1 pont különbség!

\"Erről van szó!\"

horpeti
Ibra szegény mindig lemaradt a BL-rõl. 😄 Kicsit fáziskésésben van mindig.

Nuno88
Az El Confidencial szerint José Mourinho a BL cím ígéretével igyekszik meggyõzni Ibrahimoviæot a klubváltásról. A portugál mester egyébként már át is adta nyári kívánságlistáját az elnöknek, amelyen a svéd csatár mellett Ivanoviæ, Lucas Moura és Javi Martínez neve is szerepel.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Mark van Bommel, a Milan holland labdarúgója a Voetbal Internationalnak adott interjújában megerõsítette: a nyáron visszatér korábbi klubjába, a PSV-be.

A 74-szeres holland válogatott középpályás Eindhovenbe igazolásáról már korábban is cikkeztek, most õ maga erõsítette meg: már csak formalitás, hogy aláírja szerzõdését.

Van Bommel 1999 és 2005 között erõsítette a PSV sorait, ahonnan a Barcelona és a Bayern München érintésével került tavaly a Milanba.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Így van, Kaká az aranylabda után 2008-tól nem hozta azt a szintet amit elvártunk volna tõle. Nem tudom mi lenne ha visszajönne, félek hogy egy Shevchenko story éledne újra :/

Más... elvileg érdeklõdünk Daniel Alves iránt, aki lehet hogy távozni fog a Barcelonából.

limperatore
milanba se volt utsó évében már olyan mint elõtte

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

horpeti
Én nem tudom, mi az oka, de valszeg az ottani környezet nem készteti arra, hogy kihozza a maximumot. Milánban meg õ volt a húzóember, ott pedig csak egy a sok közül (már mikor odament akkor is). Szal valszeg ez is közrejátszik.
Jó lenne még a tophoz közel látni, annyira azért még nem öreg. De lehet ennyi volt benne és már csak lefele megy. Majd kiderül.

szucsy89
Sajnos az Õ szempontjából nagyon nem jött be ez a Madridi kirándulás... Ronaldo ott is jó, Kaká nem. Ha visszajönne, szerintem még képes lenne a legmagasabb szinten játszani pár évig, kérdés, hogy kell-e még a Milannak.
horpeti
😄
Jah, bár azt hiszem lassan átengedem a múltnak Kakát. Kedvencnek kedvenc marad, de belátom, hogy eljárt felette (is) az idõ. Az "is" annak szólt, hogy mindketten 82esek vagyunk. 😄

szucsy89
😄😄 igen igen... amúgy már most annyi pletyka van, nyáron nem fogunk unatkozni

Kakáról is lesz "pár", Milan-PSG-City-kitudja még ki, szóval neked is izgi lesz 😄
horpeti
Az "akarja" tartalmú pletykák lehet hogy nem kacsák, csak viccesek.
Én is akarom, hogy Pato velem passzolgasson. 😊

DeerHunter01
Ibra mondta, hogy marad.
Silva remélem komolyan gondolta, hogy itt akar maradni még nagyon sokáig. Boateng meg nem hiszem hogy elmenne a csapattól.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Közben felröppent pár pletyka (nagy része kacsa) amik nem annyira jók:

- Ibrát akarja Mourinho
- Bommel igent mondott a PSV-nek
- Yepessel hosszabbítunk
- Silva Vilanova elsõ számú nyári kiszemeltje
- Boatenget akarja a Real

szucsy89
Van Milan mezem 😛 Még mikor Dinho ideszerzõdött, mondjuk az pont egy "csúnya" mez volt, és semmit nem nyert a csapat benne 😄
limperatore
lassan be is kéne már szerezzél egy darabot nem? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
ehh és nem szúrja be a képeket...

http://forum.acmilan.hu/multimedia/kepek/page/102#post-362124

itt meg lehet õket nézni
szucsy89
szerintem kurvajó. bajnokok leszünk benne! 😄

szucsy89
szucsy89
Van Bommel mi a faszt csinált????? 😄DDDDDDDD

errõl remélem lesz gif 😄
LasCar16
a f*szért nem lehet normálisan beadni egy szögletet? 😄 csak kicsiben...

#acm

szomferi
na ugye, jó az öreg a háznál, gyors dupla volt a vendégek részérõl <#eljen>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
Robinho helyett végre Cassano kezdõ, jó húzás volt 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szucsy89
nem is bánom, egy semmi játékos
LasCar16
Hivatalos kezdõcsapatok:

SIENA: Brkic, Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso, Mannini, Vergassola, Gazzi, Brienza, Larrondo, Destro.

MILAN: Abbiati, Abate, Bonera, Yepes, Mesbah, Gattuso, Van Bommel, Muntari, Boateng, Ibrahimovic, Cassano.

páran pihennek Mexés Aquilani sehol, ezzel asszem Alberto barátunktól elköszönünk

#acm

Nuno88
Napi pletyka: Nesta közel a New York Red Bull csapatához.

LasCar16
le kell alázni az Inter nincs mese 😄

#acm

acm689
igen, sajnos, most néztem én is épp 😞 és nekünk még jön egy Inter is :S

Nuno88
de Borriello révén a Juve is vezet 😞

acm689
BOAAAAA!!!!

LasCar16
bassza meg és még a Juve is 0-0n áll.... egy rohadt gólt!!!😊

#acm

LasCar16
nem is tudom igazán, legalább 3 éve meg kellett volna szabadulni: Ambro, See, Gattuso, Antonini, Bonera emberektõl... amg õk itt vannak addig nem lesz komoly vérfrissítés.. kpályára ránkférne.. nagyon több univerzálisabb pali, na és persze egy irányító is legalább plusz egy olyan csatár Ibra mellé aki hasonlóan termelné a gólokat..

#acm

Nuno88
Capellos dologhoz mit szóltok?

LasCar16
jól elbasszák a szezon végét 😛 nekem úgy tûnik h tényleg van valami mentális szakadékba esés.. ami eddig mûködött abból szenvedés lett és mintha senki sem akarná a Scudettot

#acm

Nuno88
El lehet könyvelni h a Juve a bajnok. Ilyen felfogással nem is érdemeljük meg. Vicc röhej az egész...

szucsy89
Nem tudom, de lehet idén a saját magam érdekében nem nézek több Milan meccset...
Nuno88
Ez most egy Serie A-s meccs vagy egy Megye II-es?

forza milan
Lehet csak az én elbaszott elméletem ez...de a Genoa szar helyzetben van...nekünk meg enyhénszólva szükségünk van rájuk az üzletekben stb. szóval érzékenyen érintene ha kiesnének, nekünk meg szokásunk leszarni a dolgokat. Gyanús nekem hogy nemfogunk ma sem nagyon hajtani!

LasCar16

#acm

DeerHunter01
😄

\"Erről van szó!\"

Fabio Capello
akaggyálerólam én ugyan oda nem megyek! 😄

horpeti
Jah, az orvosi stábon kéne valamit újítani, ill. az edzések minõségén. Vicc ennyi sérült még akkor is, ha hajlamosabbak rá.

Nuno88
hát elég vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban :/

nem Allegrivel van a baj hanem a sok-sok sérüléssel meg a formán kívüliséggel, bár elnézném Fabiot hogy mit kezdene a csapattal.

szucsy89
Silvio bekattant? Sztetek jó lenne?
Nuno88
A Milannews szerint teljes megújulás lehet nyáron a Milan kispadján: a Capello-Costacurta duó válthatja az Allegri-Tassotti párost.

Milan Facebook

Csacsi
Milyen ajándék?

1 : Még nincs vége a bajnokságnak
2 : Juventus, valamit biztos elírtál
3 : Szerintem teljesen jogosan vezetjük a bajnokságot, hozzáteszem veretlenül, úgy hogy a legkevesebb gólt kaptuk.És nekünk van a legjobb gólkülönbségünk.

Ez nem ajándék, hanem kemény munka, és küzdeni akarás eredménye.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ok<#wink>
DeerHunter01
nem neked szántam konkrétan, ne értsd félre, hanem az egész futball-világnak

\"Erről van szó!\"

horpeti
A spanyol bírók talán még ennél is rosszabbak, csak más téren. 😄