36663
-
#34285 most próbálod terelni a faszságodat mert olyanról írtál amiről közöd nincs... -
#34284 Te hogyhogy nem fidi meccsen vagy? -
#34283 majd olvasd már vissza ezt 10 év múlva mikor az inter címrén vörös csillagok lesznek :DS:DSS:DSD:SD:
-
#34282 :D:D:D
-
#34281 bazdmeg gazdasági iskolát végeztél h lehetsz ennyire hülye h szerinted a kínaiak nem jók? te akkora odi idióta vagy bazdmeg h nemtudom elmondani
mindenki kínába megy tárgyalni a világ legnagyobb cégei h kína fektessen beléjük mert mindenből pénzt csinálnak
malév is szerette volna ha megveszik
komolyan mondom te minek jártál a pszf-re? ezt tanultad h kína gáz, kicsit tájékozódj már a világban, le se állnak akárkivel tárgyalni ha nincs meg a bizalom...berlusconit messze elkerülik
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de buta vagy -
#34280 Putyinnal csak jól jártok ezek után :DDD triplázás :D
bocsánat az offért -
#34279 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vagy a fejéről egy kép :D -
#34278 azért durva lenne egy milan mez közepére ráírva Vladimi Putin :D
A GazProm logó még jól is állna piros-feketében szvsz :D:D -
#34277 "Berlusconi holnap Oroszországba utazik ,hogy befektetőket keressen. Az újságírók szerint Putin és a GazProm lehet a Milan új támogatója."
mi legalább nem a kínaiak felé megyünk mint az inter... -
#34276 Cassano is repülni fog a csapattól, ebben szinte biztos vagyok.
link -
#34275 első hazai bajnokira kajak kikéne rakni egy óriásplakátra ezt a képet :DD -
#34274 -
#34273 A Dinamo Kijev megerősítette, hogy Taiwo kölcsönbe érkezik hozzájuk, a szezon végén pedig lehetőségük van 2 millióért végleg leigazolni a nigériait. -
#34272 Amit most kaptunk zsetont biztos hogy elteszik vagy lekötik vagy nem tudom, de hogy nem forgatják vissza a csapatba az is biztos. Elvileg még a Barcának is tartoztunk Ibra-részlettel, cirka 8 millióval ha jól tudom. Én nem is akarom hogy 30-40 milliókat adjanak ki egy emberért aki még semmit sem bizonyított. Igazoljanak okosan, vegyenek olyan embereket, akik akár nálunk válhatnak világsztárrá. (Kaká, Silva...) -
#34271 Hmm...szóval sztár igazolások várhatóak :D Kaká/Mbiwa/Khedira meg egy Mr. X jöhetne :D -
#34270 hogy hogy nincs pénzetek??
most kaptatok egy rakat pénzt 2 játékos után......simán el lehetne ésszerűen költeni -
#34269 Nyugi beszartam rajta én is :D -
#34268 "Egy héten belül legyőztük a Bajnokok Ligája győztest és a német bajnokság 3. helyezettjét. - mondta Galliani. Ez azt jelenti, hogy már így is jó csapatunk van."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:SDSDDSAADS:DDSASADADSAD:DSASAa mekkora arc ez az ember :D ezt ő sem gondolhatja komolyan ugye??? -
#34267 Galliani: "A Milan nem lép át bizonyos pénzügyi határokat"
Adriano Galliani örül a Milan jó teljesítményének, és kifejtette, hogy mostantól nem a sztárok megvásárlására, hanem azok kinevelésére kell összpontosítani.
Milánóban meg szeretnék erősíteni a csapatot Thiago Silva, Ibra és a többi távozó miatt. Adriano Galliani, aki az igazolásokért felelős a klubnál azonban elmondta, hogy azok az idők, amikor a csapat top játékosokat igazol, lejártak.
"Egy héten belül legyőztük a Bajnokok Ligája győztest és a német bajnokság 3. helyezettjét. - mondta Galliani. Ez azt jelenti, hogy már így is jó csapatunk van. Bonera bebizonyította, hogy egy nagyszerű védő. Az egész védelem jól működött. A középpályások, mint Urby, nagyszerű felfutásokat hajtottak végre.
A támadásaink most sokkal veszélyesebbek, és kiszámíthatatlanabbak. De természetesen a legfontosabb dolog az akarat és a hozzáállás, amivel sok mindent lehet elérni.
Ahogy korábban mondtam, az olasz klubok többé már nem képesek a top játékosok megvásárlására. Nekünk kell kinevelnünk őket. Leülünk a klubokkal tárgyalni, meghallgatják az ajánlatunkat, és ha nem fogadják el, türelmesen várunk. Nem lépünk át bizonyos pénzügyi határokat." -
#34266 -
#34265 csak az öltözőben :D -
#34264 de ugye nem sérült meg? :D -
#34263 -
#34262 Pato gólt lőtt a brazil meccsen, 3:1-re nyertek, meg kiosztott egy gólpasszt is. -
#34261 mehet a Realba!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#34260 -
#34259 Vertük a Chelseat, Ema nagyon beindult, Schalke ellen is ő lőtte a győztes gólt. -
virslyee #34258 Chelsea & AC Milan -
Visszavonul sokunk kedvenc hetese - Sheva
„Az utóbbi időkben sokszor vetődött fel a téma, hogy a Dinamónál új szerződést írok alá, vagy esetleg külföldre megyek – nyilatkozta az aranylabdás játékos a találkozó utáni sajtótájékoztatón. – De biztosan állíthatom, hogy egyik sem fog megtörténni. Meghoztam a döntést a karrierem befejezéséről, a jövőben politikával fogok foglalkozni.” -
#34256 köszi! szerintem egész tűrhető! jól jön majd a könnyebb kezdés... -
#34255 -
#34254 :DDDDDDDDDDDDDDDD
-
#34253 45ért vigyék giga pakkban még Antoninit és Mesbah-t -
#34252 Annyiért simán :D -
#34251 PSG: 20 milliós ajánlat Abatéért!!! :D -
#34250 Hírek: - Cassano távozásáról írnak
- Kakáról rengeteg hír van, hogy érkezik (22-es mezszámot visszakapná)
- Matri és Mbiwa érkezhet a brazil mellé -
#34249 2012-2013 hivatalos mezszámok.
-
#34248 Galliani Kaká ügynökével ebédelt ma.
1.
2. -
EB-n szerepelt játékosaink is visszatértek, Mexés új séróval :D -
#34246 Mára is csak Kakával kapcsolatos hír jut szinte
+ mellé még Robbent akarjuk elvileg.