36663
  • DeerHunter01
    Hírek: Cassano távozhat(nem újdonság)
    -Kakával elvileg megegyeztünk, már "csak" a Reallal kell, ők viszik Modricot, nem lesz szükség Kakára és ideadják olcsóbban, ebben bízik Galliani
    -Rossi érkezhet a Villarealból, elég biztosnak tűnik már
    -Ha a Kaká-üzlet nem jön össze, akkor Boriello vagy Matri jöhet
  • DeerHunter01
    Mexes is távozhat
  • szucsy89
    Aláírásod : DDDDDDDDAADFADASA
  • LasCar16
    Nyáron bejött lóvé a klub veszteségeinek a csökkentésére ment el, plusz a szenátorok fizuja sincs már többé, húztunk elvileg egy fizetési plafont ami 4 milla, fiatal sikeréhes csapatot akarnak építeni, sajtó meg dobálja be a neveket, de eddig semmi konkrét nincs csak tapogatózások.. komoly ajánlatot senkiért nem fogunk tenni sajnos, én számítok még egy Gallianis nagy húzásra, plusz valami kisebb tűzoltásra.. lássátok pl Zapata érkezése, jelenleg ami aggaszt hogy nincs vezére a csapatnak valamint hogy pár lókötő még a nyakunkon maradt, Mesbah pl. és ezért nem igazolunk senkit a posztjára mert megvan a létszám de a minőség nincs.. stabilitást kellene megoldanunk úgy ahogy a Juve tette, sok a tehetséges fiatal, ruházzunk be rájuk.. Szívesebben látnék végre már egy berobbanó tehetséget Sheva, Kaká szinten, mint egy RVP-t .. na mind1
  • szucsy89
    Acerbi 4 milla volt, Constant ingyen, Monti ingyen, Zapata ingyen, Traore ingyen. Szóval egy azaz EGY igazolásra azért már költhetnénk 10-15 millió körül válság ide vagy oda, valamivel be kell fogni az elégedetlen szurkolók száját. Arról nem is beszélve, hogy eddig 19 ezer bérletet adtunk el, tavaly ilyenkor meg 31 ezret...
  • DeerHunter01
    Berluról van pár sejtésem, hova tudja tenni a sok pénzt....
    70 milla: kifizetünk Kakáért max 25 millát végső esetben, Zapata ugye ingyen jött érte 5 milliót majd kicsengetünk 1 év múlva ha beválik. Ebben az esetben is tisztán marad 40 millió. Akkor ezen mit kell variálni? 2 minőségi játékos simán jöhetne , vagy akár 3-4 is ha ügyesen csináljuk. Ehelyett Boriellot akarjuk visszahozni meg ilyen nevekkel dobálózunk, szégyen.
  • szucsy89
    a Silváékért kapott 70 milla, + majdnem 30 milla szabadult fel csak a szenátorok fizetésének eltűnésével, + Ibra és Silva fizetése sincs már! nem tudom hova a faszba teszik Berluék ezt a sok pénzt...
  • DeerHunter01
    Szarból nem lehet várat építeni, mondanám, ha durván akarom kifejezni magamat.
    Elvileg Kakáért 15-20 milliót kérne a Real és vihetnénk, ennyi pénzünk nincs ? Hova a faszomba tűnt a 70 milla ?
  • szucsy89
    Képes elhinni? Allegri a második félidőben kilenc cserét hajtott végre, kilencet! Nagyon súlyos hibát követett el, és ezt neki is el fogom mondani. Ha a Real Madrid ellen játszol, akkor a legjobb csapattal kell kiállni” – mondta Galliani a La Gazzetta dello Sportnak.

“New Yorkban tele stadionban, 60 ezer ember előtt, akiknek minden tekintetük a pályára figyel, emellett több millióan követték a tévében a mérkőzést – ilyen hibát nem szabad elkövetni. Ez nem egy barátságos meccs, például a Solbiatese ellen. Érdemes megnézni a Real kispadját. Kaká, Higuaín, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Albiol, Arbeloa… Mind világbajnokok. Kilenc csere egy ilyen presztízsű mérkőzésen nem történhet meg, hiba volt és dühös vagyok” – fejezte be.

Én bírom a kopaszt meg minden, de ez mi volt tőle?! Amúgy is, ő tehet róla, hogy olyan a padunk amilyen... kezd a csapat vezetősége teljesen meghülyülni...
  • DeerHunter01
    én nem, a Real kurva erős csapat jelenleg, mi meg az előző szezon kispadosaitól várunk eredményeket, szóval ha nem jön 2-3 jó játékos, csúnya égés lesz a bajnokságban. bl-ről nem is beszélek inkább.
  • bakkerman
    utolsó mondat epic true
  • limperatore
    ja hát ha láttad volna a meccset nem így nyilatkoznál :D
    de amúgy tényleg szégyen, meg vki jól keresett vele az tuti

de a realtól kapott 5 gól után akarsz oltani???? :D
  • DeerHunter01
    Kikapni a hajduktól szégyen :D Ráadásul 2-0ra... Így is továbbmentetek, de gondolom valaki jól keresett a 20as oddson.
  • limperatore
    he?
  • DeerHunter01
    Na mi a helyzet LUMPERatore, hogy hogy nem írogatsz most hozzánk ?:DDDDDDDDDDDDDD
  • LasCar16
    nem igaz hogy nem lehet egy normális balhátvédet igazolni..
  • Nuno88
    A védelem totális csőd volt.
  • DeerHunter01
    védelem katasztrófa teljesen
  • szabii98
    Összefoglaló:)
  • DeerHunter01
    Úgy látom, jól kikaptunk a Madridtól......
    Galliani pedig azt mondja nagyon nehéz Kakát elhozni, szinte lehetetlen.
  • Nuno88
    + opció!
  • szucsy89
    AC Miloan :D
  • Nuno88
    Zapata a miénk kölcsönben. Meg sem lepődök :D

Bár elvileg jövőre Mbiwa ingyen igazolható, addig meg Zapata jó lesz gondolja a Kopasz.
  • szucsy89
    Nem hiszem. Elvileg Perez kijelentette, hogy Kaká ára 30 millió, ezalatt le sem ül tárgyalni senkivel, kölcsönbe meg biztos, hogy nem megy sehova... mi meg nem fogunk kiadni érte ennyit (nem is szabad).
  • DeerHunter01
    Ma együtt vacsorázik Galliani és Perez, Kakáról lesz szó (meg lehet Diarraról is).
    Szerintetek jön(nek)?
  • LasCar16
    ja értem.
  • limperatore
    jajj lascar, savanyú a szőlő :)
  • bakkerman
    limperatore Brancanak dolgozik,ő intézi a repjegyeket,hogy mindenhova eltudjon jutni játékosért.
  • LasCar16
    hozzátok közmunkásnak?
  • limperatore
    jah, megpróbáltam neki munkát szerezni de mondták h buta és nem vették fel :D
  • Rockynhooo
    Akkora hülyék vagytok :D de bírlak mindkettőtöket szakadok mindig :DD Ha jól vettem le akkor az életben is ismeritek egymást ugye?
  • szucsy89
    te minek jössz mindig ide?? én se megyek át az inter topikba csinálni a fesztivált...

JADE
  • limperatore
    konkrétan melyikre gondolsz?
  • DeerHunter01
    Nektek lesz már jó, ha kényszerből a sok kecseg kínait kellesz majd játszatni, mert ha nem, viszik Stramaccioni a munkatáborba ASD,ASd?AS,DASd?aSd?asd?a
  • Effe88
    nem kell jól elvannak ők:D:D
    de amúgy k*rva jó olvasni őket:D:D
    feldobják a hangulatot
  • limperatore
    igen pont ilyen formában lesz mint 8 éve :D:D:D::D:D te nagyon hülye vagy
  • szucsy89
    Nem fontos, az inter topikot ilyen célra használom :DDD
  • szucsy89
    A napokban találkozik Perezzel Galliani, hogy Kakáról tárgyaljanak, ha visszatér, remélem ilyen formában fogja azt tenni:

• Nuno88
    Komolyan nyitok már nektek egy külön topicot ahol csak Ti tudtok "beszélgetni" egymással :D
  • szabii98
    elővételbe nemtudtam jegyet venni mer nemértem rá elmenni :D:D de lehet lett volna a stadionnál is :c majd a kövi fordulóban

+ nézd meg hogy játszanak :D Fehérvári szurkoló vagyok, itt élek de hát...ez a nemzetközi dolog nemmegy.