36663
-
#12675 nem tudom mi lesz a döntés de jó lenne ha a szurkolók lehiggadnának és folytatódna a mérkőzés -
#12674 nagyon durva :S
lehet, hogy nem kellett volna engedni a meccset? ... -
#12673 az igen a szurkolók törik át az üveget, áll a meccs, mi lesz még itt? o.0 -
#12672 na lesz meccs, neten már hozom is be... HAJRÁ MILAN!!!
Nyugodjon Békében a lazio drukker! :( -
#12671 R.I.P.
amúgy negyed órát fog késni a Milan meccs. -
#12670 Az Inter-Lazio de akár az összes vasárnapi olasz bajnoki elmaradhat, miután egy Lazio szurkoló meghalt. A Lazio és a Juventus ultrái egy autópálya megállójában verekedtek össze.
Egyes hírek szerint a verekedés közben a fellépő rendőrök egyike véletlenül lelőtte az egyik Lazio szimpatizánst.
Jelenleg is tart az egyeztetés a Liga és a rendőrség vezetői közt. Attól tartanak, hogy amennyiben bebizonyosodik, hogy rendőr ölt meg egy ultrát, súlyos összecsapások törhetnek ki a találkozók során.
Romano Prodi olasz miniszterelnök azonnal megbeszélésre hívta Giuliano Amato belügyminisztert és Antonio Manganelli rendőrfőkapitányt. "Még vizsgáljuk a történteket, de ígérhetem, hogy nagyon keményen fellépünk a tettes ellen" - mondta Manganelli.
A legfrisebb hírek szerint a mai napon csak az Inter-Lazio mérkőzés marad el, a többi találkozó 15 perccel később kezdődik.
Közben a gazzetta hírei szerint Bergamóban is összecsaptak a hazai, tehát az Atalanta szurkolói a rendőrökkel.
A többi stadionban az ultrák bevonnak minden transzparenst, együttérezve szurkolótársukkal, ugyanakkor tiltakozva az egyre keményebb hatósági fellépés ellen.
Az utóbbi időben Olaszországban egyre többször nem engednek vendégszurkolókat a mérkőzésekre. A jegyvásárlást is erősen korlátozzák.
hogy a faszomba lehet véletlenül lelőni valakit? jó ha egy 5 éves gyerek lett volna rossz fegyverrel, de egy rendőr???? -
#12669 A Milan középpályájáról kirobbanthatatlan Clarence Seedor nem akármilyen dicsőséget tudhat a magáénak: a holland az egyetlen futballista, aki három különböző csapattal is elnyerte a legrangosabb európai trófeát. Seedorf ugyan évek óta klasszis teljesítménnyel rukkol elő az olasz gárdában, mégsem érte el, hogy beválogassák a holland válogatott keretébe.
- Marco van Basten szövetségi kapitány három éven keresztül nem számított rám, így lemaradtam a németországi világbajnokságról, ami már magában hatalmas csalódás volt. Ebben az időben csak a Milanra kellett koncentráljak – mondta a FIFA honlapján Seedorf, aki nagyon várja, hogy a lombard gárdával decemberben a klubvilágbajnoki címért harcolhasson:
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra részt vehetek ezen a tornán, harmadszor pályafutásom során. Úgy gondolom, hogy nagyon sokat kell készülnünk a klubvilágbajnokságra, mert az ellenfelek egészen biztosan nagyon motiváltak lesznek – nyilatkozta a holland középpályás, aki csapatával egyelőre az Atalanta elleni, vasárnap délutáni olasz bajnokira koncentrál. -
#12668 kösz, úgynéz ki h itthonleszek és tudom nézni!
FORZA MILAN!!! -
#12667 Köszi! :) -
#12666 link a mai kliensekhez :) -
#12665 Játékstílus
"A futballkarrierem során mindig próbáltam napról-napra fejlődni. Az ember azt is gyakorolja, hogyan tudja megállítani az ellenfelét, igaz ez nem feltétlenül illeszkedik a játékstílusomba. Azonban ha ezzel tudom segíteni a csapatot, akkor ezt teszem. Évek óta fejlesztem magam, mindig lehet javulni."
"Pár évvel ezelőtt még feljebb játszottam, támadóbb szerepben. Aztán rátaláltunk a jelenlegi posztomra, amit nagyon megkedveltem és már nem szándékozom változtatni rajta."
Bajnokok Ligája
"A Donyeck ellen nagyon fontos meccset játszottunk. Nyernünk kellett, hogy oldjuk a feszültséget ami ránk telepedett az utóbbi időben. Emellett pedig a továbbjutás szempontjából is szükségünk volt a három pontra."
Család
"Az életemben a család áll a középpontban. A feleségem mindenben mellettem áll, támogat a munkámban és a magánéletemben is. A mérkőzések után mindig vár az otthon, ahol apukává változom és játszom a kisfiammal, Niccolóval.
Világbajnokság
A tavalyi július 9-ei berlini este felejthettelen volt számomra. Önkívületben voltam, még ha ez kívülről nem is látszott. Életem legfontosabb mérkőzése csodálatos érzelmeket adott. Úgy érzeztem, egy hurrikán tombol bennem. Athénban is valami hasonló történt. Ezek a győzelmek különleges események az életemben.
Hűség
2006 nyarán felvetődött a lehetősége hogy a Real Madridhoz igazoljak. Nem volt könnyű időszak. A bajnoki botrány éppen akkor tört ki, de a végén úgy döntöttem maradok a Milanban. "
Roberto Baggio a következőket mondta róla:
"Andrea már bizonyította a képességeit és az értékét. Amikor együtt játszottunk, minden rajta múlt. Mindig is rendelkezett azzal a képességgel, hogy előre tudja mi fog történni a mérkőzésen. Ő az aki kiválóan lát a pályán és építi a játékot. Ez teszi világklasszissá. Az a típusú játékos, akit nagyon ritkán láthatsz a futball történelmében."
Forrás: acmilan.com -
#12664 Inter - Laziot adják 3kor:|majd keresek vmi linket a meccsre -
#12663 jaja én iskerestem de nem adja magyar adó, hát akkor marad a net, de lehet h nem leszek itthon szal nem is látom, majd csak az összefoglalót :||| -
#12662 és nem közvetítik a meccset, ha jól látom... :( marad a SopCast -
#12661 A két csapat kerete:
MILAN:
Dida, Kalac, Fiori, Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf, Inzaghi, Ronaldo
ATALANTA:
Coppola, Ivan, Capelli, Carrozzieri, Bellini, Manfredini, Belleri, Pellegrino, Rivalta, Guarente, Tissone, Ferreira Pinto, Langella, Bernardini, Padoin, Defendi, Muslimovic, Inzaghi, Doni, Floccari.
#12660 A brazil zseni a tegnapi edzés után nyilatkozott a Milan Channelnek:
Egyes hírek szerint már biztos hogy Te nyered az idén Aranylabdát.
"Ezek a pletykák egyértelműen jó jelek. Ezidáig nem hallottam semmi konkrétumot, azt teszem továbbra is amit tennem kell, keményen edzek."
A keddi mérkőzésen fontos gólt szereztél a Shakhtar ellen.
"Igen valóban, fontos találat volt, ráadásul szépre is sikeredett. Az egyéni címekhez most minden mérkőzés fontos, mindig a legjobb formámat próbálom nyújtani. A pályán kívül már nem rajtam múlik, hogy mi történik. Természetesen szeretném megnyerni az Aranylabdát."
Inzaghival remekül megértettétek egymást a BL mérkőzésen Donyeckben.
"Pippo adot egy gólpasszt nekem, amit aztán a végén viszonoztam neki. Ezek sokat jelentenek a csapat szempontjából, mert megmutatják az egységünket és hogy közösek a céljaink."
Mi a helyzet Ronaldóval?
"Ronie volt az első aki ünnepelt a vezetó gólunk után. Ki van éhezve a visszatérésre. Jó látni mennyire boldog miután visszatérhetett a csapatba. Bízzunk benne hogy ismét a pályán látjuk majd és gólokat szerez a Milanban."
Vasárnap akár egyszerre lehetsz pályán vele és Pippóval.
"Bergamóban nagyon fontos mérkőzést játszunk. Még nem tudjuk milyen felállást választ az edzőnk, de elképzelhető hogy két csatá lesz majd előttem. Erről még korai beszélni, majd vasárnap minden kiderül."
ja és az én ügyeimet is belefonom akkor írtam az acmilan.com fan messages vagy miafene menüpontnál hogy mit kell tenni az autógramért és nem képesek felelni már jópár napja :( -
#12659 mit vársz tőle egy hálószaggató fickot 35-ről? :D -
#12658 azér mosmár a pályán is többet mutathatna:DDD -
#12657 Sok boldogságot nekik!:D -
#12656 Francesco Gattuso a Milan család új tagja. Gennaro Gattuso és feleségeMonica második gyermeke csütörtökön délelőtt látta meg a napvilágot. A legifjabb "ördög" 3.5kg súllyal született.
Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk a családnak!!!
#12655 Az ukrán Andrij Shevchenko felhívta az AC Milan vezetőinek figyelmét a Shakhtar Doneck legígéretesebb fiataljaira.
A piros-feketék egykori hőe javasolta Adriano Gallianinak és Ariedo Braidanak, hogy tartsák szemmel a Shakhtar középpályását, Fernandinhot, és csatárát Olexandr Gladkiyt.
Gladkiy még csak 20 éves, de már az ukrán válogatott tagja, míg a 22 éves Fernandinhot 2004-ben jelölték az Év Fiatal Brazil Játékosa díjra.
Forrás: tribalfootball.com -
#12654 az első félidő azért gyenge volt azt néztem a másodikat már nem láttam, de grat a fiúknak szép volt, sajnálom h Ronaldo nem állt be de majd a hétvégi bajnokin :)
FORZA MILAN!!! -
#12653 Pippo -
#12652 ez így már nagyon jó. na akkor lesz még a csoportban mecs? mert ahogy gondolom mostmár ígyis úgyis bennleszünk a leggjobb 16 ban... érdekelne hogy ez már hanyadik zsinórban hogy bekerültünk a 16 ba? szerintem ezt is vezetjük -
#12651 Inzaghi pályafutása 62. európai kupagóljánál tart, s beállította a legendás Gerd Müller csúcsát. ha már sporttörténelem -
#12650 0-3 Pippo kaká önzetlen volt :) -
#12649 kapufa most vele volt:D -
#12648 0-2 kaká :) -
#12647 innentől lesz érdekes vége a Shakter bunker védelmének;) jöhet a kontrajáték -
#12646 Pippo beállt 0-1 :D (ezt mondtuk a múltkor fontos meccsen megy neki:DD) -
#12645 Seedorf fejpántban:ADas -
#12644 minjá kezdődik Forza Milan! forza sud! verjük meg őket:) -
#12643 remélem later nem fog szaggatni:S -
#12642 én sopcasttal nézem, és megy a csatorna -
#12641 szemezgessetek:P -
#12640 ezt mi közvetíti? a neten múltkor nem sikerült élvezhetőe meccset néznem sajna kár hogy kincs kis sebességűeknek valami megoldás. -
#12639 45 se lesz max 15-20 perc sztem, sőt azt is eltudom képzelni h be se áll -
#12638 tuti játszik de 45percnél ne várjatok többet:P -
#12637 köszi, szükség lesz rá :)
remélem ronaldo beáll azért jó lenne már végre játékban látni -
#12636 sok sikert nektek(nahjo föleg R9nek:) az örök kedvencem.