36663
  • DjCooll
    Hát remélem nem adják köcslön... inkább a kezdőben szorítanék neki többször helyet...
  • Nuno88
    Yoann Gourcuff továbbra is csak a Milan kispadján ücsörög, ezért felröppentek olyan hírek, hogy a klub kölcsönadja egy francia csapatnak.

A 21 éves középpályást az új Zinedine Zidane jelzővel illleték, de idén mindössze egy mérkőzésen volt kezdő.

Bár a játékos időről-időre megismétli hogy Milánóban marad és harcol a helyéért, a L’Equipe újság szerint elképzelhető hogy visszatér Franciaországba.

Alexandre Pato egyre közelebbi bemutatkozása is csökkenti Gourcuff esélyeit a kezdőbe kerülésre, ami már túl sok lehet a fiatal játékosnak.

Az ex Milan sztár Jean-Pierre Papin reméli hogy sikerül kölcsön vennie a őt mostani csapatához a Lens-hoz, míg a Monaco komolyabb szerződést is ajánlana.

Forrás: channel4.com
    -----------------------------
    sajnálom őt...
  • Nuno88
    kemény menet lesz, kezdve idegenbe a cagliarival
  • LasCar16
    november 25 és december 4 között:
    4 meccs 10 nap alatt.
    Benne Benfica, Juve, Celtic...
  • LasCar16
    Berlusconi szép summát adna Amauriért

Milánó, november 15., 13.10 A Milan elnöke 25 millió eurót fizetne a brazil gólzsákért.

A Milan elnöke, Silvio Berlusconi már télen megoldaná a klub csatárgondjait. A sportvezető 25 millió eurót szán a Palermo brazil csatára, Amauri megvételére. A piros-feketék első embere már januárban sort kerítene az üzletre, véleménye szerint, ugyanis a jelenlegi támadókkal nem lehet a klubhoz méltó eredményt elérni.
    Amauirit egyébként a Barcelona is kinézte magának, a katalán együttes azonban mostanság nem igazán hallatja a hangját az ügyben.
    nb1.hu
  • Nuno88
    A Milan jelenleg csak a középmezőnyben foglal helyet a Serie A-ban, Carlo Ancelotti vezetőedző szerint azonban még bőven van idő a felzárkózásra, sőt, a bajnoki cím megszerzésére is. A szakvezető nagyon bízik a nyáron igazolt, de csak a jövő évtől szerepeltethető Patóban, aki szerinte Ronaldinhónál is jobb játékos.

- Én azt mondom, Pato jobb játékos, mint Ronaldinho. Egy igazi zseni, akivel visszatérhetünk majd a kétcsatáros játékra - nyilatkozta Ancelotti, utalva arra, hogy a vezetők talán rosszul gondolkoznak, mikor le akarják igazolni a Barcelona ászát.

- Továbbra is azt gondolom, hogy megnyerhetjük az idei scudettót, mert nagyon furcsa az idei bajnokság, és még bármi előfordulhat - tette hozzá a tréner.
  • LasCar16
    Kaka kész megújítani a szerződését a Milannal

Kaká, a Milan szupersztárja minden kétséget eloszlatott a jövőjével kapcsolatban. Ugyanis kész áláírni egy új szerződést a klubbal.

"Jelen pillanatban nem érdekel a Real Madrid" nyilatkozta Kaká a La Gazzetta dello Sport-nak.

"Ha a Milan meg meg akar tartani, akkor kész vagyok megújítani a jelenlegi szerződésemet. Így már senkinek nem lesz kétsége a jövőmet illetően"
    link
  • 9csöves9
    mert Berlusconié
  • Palinko
    hát én a gazzettát normálisabb sportlapnak ítéltem meg....
  • LasCar16
    Kaká megkongatta a veszharangot. az olasz foci kezdi elvesziteni hitelet, a calciopoli, a rendor halala, most pedig egy szurkolo halala utan. amennyiben ez igy folytatodik, a bajnoksag legjobbjai egymas utan el fognak menni...

ezt cimlapon hozza a gazzetta.
  • LasCar16
    házigazda meg törölje plz
  • LasCar16
    Carlot tiszteletbeli doktorrá avatták a plovdivi egyetemen:

• Palinko
    meggondolom ez szép név amit írtál majd lehet névrokonok leszünk :D
  • LasCar16
    én spanyol-olasz leszek ... paolo ricardo andrea clarence dos Santos rino leite .... :D
  • LasCar16
    szintén Milan leszel?:ASD
  • Palinko
    kész, vége, keresztelkedünk :)
  • LasCar16
    nothing gonna stop us now:)))
  • LasCar16
    hát igen:)))
  • LasCar16
    nincs abban baj ha az ember külföldön is kipróbálná magát ;D
    de ne nekem bizonygass ...mindenesetre csak érdekességként osztottam meg ezt a cikket a többiekkel:P
  • Mor3llo
    Nem kommentálom, elég ha ezt kiemelem, és sztem a hír hitelessége is ezzel eldől:"állandó szereplője a Bajnokok Ligájának" ...:)
    hosszú évek után most először nem indulunk, és ilyet mondani..nehezen hihető:) egy szó mint száz, pici Lahmi marad :)
  • LasCar16
    teccik a szülinapi kívánsága ;D
  • gercse
    és pont ma van a 24. születésnapja :)
  • Palinko
    hát ez erős célzás ránk
  • LasCar16
    Philip Lahm, már 1993-óta játszik két esztendőnyi megszakítással a Bayernben - amely akkor a Stuttgartnak adta kölcsön -, most viszont arról beszélt a SportBildnek, hogy küszöbön áll végleges távozása.
    A 23 esztendős szélsőhátvéd kevesli az előtte kínálkozó lehetőségeket, és szeretne távozni a müncheniektől. Szerződése 2009-ig érvényes oda, így ha a Bayern is pénzt akar kapni érte, akkor rövidesen cselekednie kell.

"Szeretnék egy olyan csapatban játszani, amely állandó szereplője a Bajnokok Ligájának és esélyes is a megnyerésére!" - nyilatkozta Lahm a sportlapnak. "A külföldre igazolás már nem csak álom, hanem a küszöbön áll számomra, legalább is úgy érzem!"
  • Gunnersboy
    nem folytatják ma a meccset..
  • Yulcsa
    most a Sport 1-en bemondták, hogy valamelyik meccset véglegesen felfüggesztették, de nem értettem, hogy melyiket :(
  • LasCar16
    7 perc letelt, ha lesz vmi tuti visszakapcsolnak...
  • LasCar16
    A játékosok bevonultak az öltözőbe, a találkozó 7 perce felfüggesztve. A hazai "szurkolók" betörték a plexit. Tanácskoznak a folytatásról....
  • Yulcsa
    a kínai adón a Parma - Juventus meccset adják már helyette :S
  • LasCar16
    Azt írja a calciomercato,h ideiglenesen felfüggesztve. szal ha lenyugodnak a kedélyek..a balhésokat pedig kizavarják a stadionból akkor folytatódik, max ha a szünet után sem lesz rend akkor maradunk ma meccs nélkül...
  • Nuno88
    nem hiszem el pedig ezt vártam egész nap... újrajátszuk a meccset vagy 0:3 ide és kész? :S
  • Yulcsa
    :( hát akkor ma Milan meccs nélkül maradunk :(
  • LasCar16
    :OOOOOOO
  • DONGUBA
    szerintem vegleges mert szurkolok elmentek
  • LasCar16
    most vagyok gép előtt újra... de látom nem nyugodtak meg a drukkerek:S... remélem nem szakítják meg a meccset
  • Yulcsa
    most meddig él egy ilyen felfüggesztés? percekig, órákig, napokig vagy hetekig?
  • Nuno88
    ááá nem hiszem el...

hát az atalanta drukkerek áttörték a plexikerítést és beakartak menni a pályára
  • DONGUBA
    bementek meccs suspended.......de mi a fasz volt???
  • Yulcsa
    felfüggesztették a meccset...
  • Gunnersboy
    sport1en most mondták hogy a játékosok már bevonultak az öltözőbe :-o