A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi 22
azaz ne hogy már most ne nyerjümk!

Szabi 22
Tavaly nyertünk 3-0-ra ne hogy már most nyerjünk!

Szabi 22
Inkább fordítva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerintem....!!!!!!

Palinko
hát szerintem 60% az esély,hogy döntetlen lessz,õk nem nyernek, 40% hogy mi nyerünk
Szabi 22

Íme így nézett ki a gól!

Szabi 22
A következõ meccs az a Livorno otthonában lesz!!!!!!! Hááát nem lesz olyan könnyû dolgunk de azért nyerni fogunk!

LasCar16
Carlo Ancelotti és Kaká a SKY-nak adott interjút a mérkõzést követõen.

Ancelotti:

"Az elsõ félidõben nem játszottunk jól, de a második félidõre javultunk. Olaszországban a mérkõzések nehezek, különösen, ha senki nem lõ gólt. Az összes akciónk Kakán alapult, rendkívül jól játszott, nekem is nagyon tetszett. Most 1 pontunk van, ennél többet ezek után se tehetünk, de az út hosszú lesz."

Kaká:

"A végére nagyon elfáradtam, de ismét nyertünk. Fontos, hogy eltüntettük a minuszjelet a pontjaink elõl."

#acm

LasCar16
Az AC MILAN kapusa, Dida, korábbi álláspontján változtatva új szerzõdést szeretne.

Miután Pirlo, Gilardino, és Nesta biztos, hogy hosszabbít, a MILAN vezetõi most új szerzõdést kínálnak neki, hogy fontolja meg.

Az elõjelek azt mutatják, hogy a kapus el fogja fogadni, és 2009-ig fog hosszabbítani.

#acm

LasCar16
A MILAN-t összefüggésbe hozták a Barcelona két védõjével, Carles Puyollal és Rafael Marquez-szel.

A mai spanyol pletykák szerint a MILAN képviselõi azért utaztak Barcelonába, hogy az európai bajnok két játékosának megszerezhetõségét felmérjék.

A mexikói válogatott Marquezt a MILAN a januári átigazolási idõszakban szeretné megszerezni, miközben felkészülnek Puyol jövõ nyári igazolására.

Marquezt 2010-ig, Puyolt 2011-ig tartó szerzõdés köti a Barcelonához.

#acm

Palinko
"szép volt!"

ha te mondod 😄
LasCar16
lényeg a 3 pont😛 szép volt!

#acm

Szabi 22
<#eljen><#eljen><#worship><#worship><#smile><#taps><#taps>

Szabi 22
Nyertünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA MILAN!!!!!!!!

Szabi 22
Kaká mit hagyott ki az elõbb te jó ég!!!!

Szabi 22

Szabi 22
Nem gondoltam volna hogy õ lövi a golt de ez lényegtelen!!!

LasCar16
góól, Janku!!

#acm

Szabi 22
Na végre! GGGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLL! 68' Jankulovski!!!!!!! Jobb oldalról beadás és a védõk mögûl Jankulovski a hosszúba fejelte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Palinko
mindjárt vége a mecsnek nem?
Szabi 22
Jó lenne már egy gól!!! Nagy fölényben játszunk de az nem ér semmit ha nem tudunk gólt lõni!!!

Szabi 22
Még nincs gól!

Palinko
jaja én legfelül n éztem ot satnya volt 😄
Ott a 2006-09-20, 18:57:09 idõpontú hozzászólás. Elég jól össze van foglalva. Ha fogalmad sincs a netes meccsnézésekrõl, arra meg mellette van egy külön topik.

Palinko
ok,de nem lehetne összefoglalni a dolgokat,mert nincs kedvem annyi hsz.t elolvasni
A netes meccsnézéshez megint ajánlanám az acmilan.hu Meccsnézés az interneten, élõben c. topikját. Annál részletesebben nem lehet leírni hogy kell behozni. Ha valaki mégsem tudná nézni, akkor az online-közvetítés topikban követheti a meccs eseményeit, szinte percrõl percre. Feltéve hogy adja az elõre meghirdetett csatorna.😊

Szabi 22
FORZA MILAN! FORZA MILAN! FORZA MILAN!

Palinko
mindenki ilyenkor az acmilan.hu fórumán ajánlja az egyik topicot.de ott is programok vannak,meg címek,de nekem még enm sikerült olyat találnoma,mi jó is lenne 😄
shad0w
az említett netes tévéhez ahol lehet nézni a meccset kaphatnék egy linket? köszi elõre is!

don't give a fuck

Nuno88
reméljük nem lesz könnyû nekik 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
jaja nem lebecsülésképp, de láttam a mostani meccseiteket😛... és azért idegenben a Róma ellen nem lesz könnyû^^

#acm

Nuno88
ez is benne van

de én nem írtalak le titeket sõt nagyon is tartok tõletek

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fsgh
minél jobban eirtok annál nagyobbat kopanhattok😉

(nem flémel csak megjegyzi😊 )

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nuno88
hát én is remélem h nyer a Roma 😊

az inter gondja nem hoznak lázba 😄

LasCar16
😄D az Internél is azé vannak gondok😛...Mancini sztem nem fogja sokáig húzni... remélem a Róma nyer!😉

#acm

Nuno88
remélem igazad lesz 😊

Palinko
az intertõl meg véleményem szerint nem kell félni.tavaly a Juve mindent nyelt és még is ott voltunk a seggébe 3 pontal... az Inter is mögöttünk volt meg ott is marad.szóval kaptuk a büntit amit enyhítenek 3 mecset hoztunk,mert ezt is hozni fogjuk az inter meg megint öhöh,mert ahogy látszott Totti nem lebecsülendõ telejsí1tménybe lendült ismét...
Nuno88
oké 😄

majd valaki úgyis berakja ide a linket

Palinko
jaja az lesz.de please majd arra is az idõpontot,mert mindég elfelejtem nézni a cuccokat,mert fórumozok 😄
Nuno88
akkor marad neked is az összefoglaló 😊

Palinko
áhh nem frissítettem. netes tévére nem hiszemh,goy elég 100kbs szóval errõl kimaradok.majd eredményt please legyen
Nuno88
ma lesz a Róma-Inter is... remélem a Roma visszavág a szuperkupáért és ha mi nyerünk +1 pontunk lesz az nternek meg maradna a +4 😊))

Nuno88
sajna megint nem látom mert albérletben nincs netünk 😞

Nuno88
nekem mai napig õ a kedvencem igaz elhagyta a milant nem lettem cselzi szurkoló de bármikor visszavárnám és ezzel még egy páran így vannak

Palinko
ki mi merre meddig közvetíti? 😄
lesz a sport1en akkor tutty nézem
LasCar16
ma este 20:30 asszem😛, de se a Sport1 se a Sport2 nem adja... marad a netes tv^^

#acm

Palinko
Õ akart elmenni,akkor ha már egyszer elment minek jönne vissza? szerintme minden játékos kiépített magáról egy jellemet.mi lenne sheva áruló? elment angliába mert nem szeret nálunk,de ott nem ment neki és visszajön? fõleg úgy hogy 15 millába fájna?azt hiszem oliverát vettk 15-ért nem? akkor inkább 3 játékos mint 1 formából kifele haladó sztár....
Nuno88
Milan-Ascoli 2006-09-20 20:30

Nuno88
én bármikor visszavárom

Palinko
és mikor lesz a mecs?
lehet hogy naívan hangzik,de szerintem NE jöjjön vissza Sheva...
Nuno88
Ancelotti visszavárja Sevcsenkót
Külföldi labdarúgás

Carlo Ancelotti tárt karokkal visszavárja Andrij Sevcsenkót. Az AC Milan vezetõi ugyanakkor kijelentették, hogy nem hajlandóak a Chelsea által kitûzött 45 millió eurós kivásárlási árat kifizetni.

A Chelsea vezetõedzõje, Jose Mourinho szerint Andrij Sevcsenko egyelõre messze nem azt nyújta, amit tõle el lehet várni. A portugál szakembernek kételyei vannak azt illetõen, hogy az ukrán klasszis be tud-e illeszkedni az angol bajnokság sajátos ritmusába.

Roman Abramovics klubelnök már meg is szabta a 30 éves támadó kivásárlási árát, mely 45 millió euró. Ez tizenöttel több, mint amennyiért a londoni kékek megvették a csatárt a Milantól.

- Ha Andrij vissza akar jönni, én tárt karokkal várom. Az már más kérdés, hogy a Milan vezetõi bizonyára nem fognak rá csillagászati összeget áldozni - mondta Ancelotti.

A játékos egyelõre csupán annyit nyilatkozott, hogy nagyon jól érzi magát Londonban, és esze ágában sincs elhagyni az angol bajnokot.

- Még csak hat mérkõzés játszottam le a Chelsea-ben, ezért nem gondolom, hogy bármi gond lenne. Maximális erõbedobással készülök, és biztos vagyok benne, hogy a gólok sem maradnak el, de szükségem van egy kis idõre, amíg alkalmazkodom az új körülményekhez – mondta Sevcsenko.

Viszont, ha a klasszis formája nem javul, hamarosan a cserepadon találhatja magát az aranylabdás sztár.