36663
-
#12716 Hát remélem nem adják köcslön... inkább a kezdőben szorítanék neki többször helyet... -
#12715 Yoann Gourcuff továbbra is csak a Milan kispadján ücsörög, ezért felröppentek olyan hírek, hogy a klub kölcsönadja egy francia csapatnak.
A 21 éves középpályást az új Zinedine Zidane jelzővel illleték, de idén mindössze egy mérkőzésen volt kezdő.
Bár a játékos időről-időre megismétli hogy Milánóban marad és harcol a helyéért, a L’Equipe újság szerint elképzelhető hogy visszatér Franciaországba.
Alexandre Pato egyre közelebbi bemutatkozása is csökkenti Gourcuff esélyeit a kezdőbe kerülésre, ami már túl sok lehet a fiatal játékosnak.
Az ex Milan sztár Jean-Pierre Papin reméli hogy sikerül kölcsön vennie a őt mostani csapatához a Lens-hoz, míg a Monaco komolyabb szerződést is ajánlana.
Forrás: channel4.com
-----------------------------
sajnálom őt... -
#12714 kemény menet lesz, kezdve idegenbe a cagliarival -
#12713 november 25 és december 4 között:
4 meccs 10 nap alatt.
Benne Benfica, Juve, Celtic...
-
#12712 Berlusconi szép summát adna Amauriért
Milánó, november 15., 13.10 A Milan elnöke 25 millió eurót fizetne a brazil gólzsákért.
A Milan elnöke, Silvio Berlusconi már télen megoldaná a klub csatárgondjait. A sportvezető 25 millió eurót szán a Palermo brazil csatára, Amauri megvételére. A piros-feketék első embere már januárban sort kerítene az üzletre, véleménye szerint, ugyanis a jelenlegi támadókkal nem lehet a klubhoz méltó eredményt elérni.
Amauirit egyébként a Barcelona is kinézte magának, a katalán együttes azonban mostanság nem igazán hallatja a hangját az ügyben.
nb1.hu -
#12711 A Milan jelenleg csak a középmezőnyben foglal helyet a Serie A-ban, Carlo Ancelotti vezetőedző szerint azonban még bőven van idő a felzárkózásra, sőt, a bajnoki cím megszerzésére is. A szakvezető nagyon bízik a nyáron igazolt, de csak a jövő évtől szerepeltethető Patóban, aki szerinte Ronaldinhónál is jobb játékos.
- Én azt mondom, Pato jobb játékos, mint Ronaldinho. Egy igazi zseni, akivel visszatérhetünk majd a kétcsatáros játékra - nyilatkozta Ancelotti, utalva arra, hogy a vezetők talán rosszul gondolkoznak, mikor le akarják igazolni a Barcelona ászát.
- Továbbra is azt gondolom, hogy megnyerhetjük az idei scudettót, mert nagyon furcsa az idei bajnokság, és még bármi előfordulhat - tette hozzá a tréner. -
#12710 Kaka kész megújítani a szerződését a Milannal
Kaká, a Milan szupersztárja minden kétséget eloszlatott a jövőjével kapcsolatban. Ugyanis kész áláírni egy új szerződést a klubbal.
"Jelen pillanatban nem érdekel a Real Madrid" nyilatkozta Kaká a La Gazzetta dello Sport-nak.
"Ha a Milan meg meg akar tartani, akkor kész vagyok megújítani a jelenlegi szerződésemet. Így már senkinek nem lesz kétsége a jövőmet illetően"
link -
#12709 mert Berlusconié -
#12708 hát én a gazzettát normálisabb sportlapnak ítéltem meg.... -
#12707 Kaká megkongatta a veszharangot. az olasz foci kezdi elvesziteni hitelet, a calciopoli, a rendor halala, most pedig egy szurkolo halala utan. amennyiben ez igy folytatodik, a bajnoksag legjobbjai egymas utan el fognak menni...
ezt cimlapon hozza a gazzetta. -
#12706 házigazda meg törölje plz -
#12705 Carlot tiszteletbeli doktorrá avatták a plovdivi egyetemen:
-
#12703 meggondolom ez szép név amit írtál majd lehet névrokonok leszünk :D -
#12702 én spanyol-olasz leszek ... paolo ricardo andrea clarence dos Santos rino leite .... :D -
#12701 szintén Milan leszel?:ASD -
#12700 kész, vége, keresztelkedünk :) -
#12699 nothing gonna stop us now:))) -
#12698 hát igen:))) -
#12697 nincs abban baj ha az ember külföldön is kipróbálná magát ;D
de ne nekem bizonygass ...mindenesetre csak érdekességként osztottam meg ezt a cikket a többiekkel:P -
#12696 Nem kommentálom, elég ha ezt kiemelem, és sztem a hír hitelessége is ezzel eldől:"állandó szereplője a Bajnokok Ligájának" ...:)
hosszú évek után most először nem indulunk, és ilyet mondani..nehezen hihető:) egy szó mint száz, pici Lahmi marad :) -
#12695 teccik a szülinapi kívánsága ;D -
#12694 és pont ma van a 24. születésnapja :)
-
#12693 hát ez erős célzás ránk -
#12692 Philip Lahm, már 1993-óta játszik két esztendőnyi megszakítással a Bayernben - amely akkor a Stuttgartnak adta kölcsön -, most viszont arról beszélt a SportBildnek, hogy küszöbön áll végleges távozása.
A 23 esztendős szélsőhátvéd kevesli az előtte kínálkozó lehetőségeket, és szeretne távozni a müncheniektől. Szerződése 2009-ig érvényes oda, így ha a Bayern is pénzt akar kapni érte, akkor rövidesen cselekednie kell.
"Szeretnék egy olyan csapatban játszani, amely állandó szereplője a Bajnokok Ligájának és esélyes is a megnyerésére!" - nyilatkozta Lahm a sportlapnak. "A külföldre igazolás már nem csak álom, hanem a küszöbön áll számomra, legalább is úgy érzem!" -
#12691 nem folytatják ma a meccset.. -
#12690 most a Sport 1-en bemondták, hogy valamelyik meccset véglegesen felfüggesztették, de nem értettem, hogy melyiket :( -
#12689 7 perc letelt, ha lesz vmi tuti visszakapcsolnak... -
#12688 A játékosok bevonultak az öltözőbe, a találkozó 7 perce felfüggesztve. A hazai "szurkolók" betörték a plexit. Tanácskoznak a folytatásról.... -
#12687 a kínai adón a Parma - Juventus meccset adják már helyette :S -
#12686 Azt írja a calciomercato,h ideiglenesen felfüggesztve. szal ha lenyugodnak a kedélyek..a balhésokat pedig kizavarják a stadionból akkor folytatódik, max ha a szünet után sem lesz rend akkor maradunk ma meccs nélkül... -
#12685 nem hiszem el pedig ezt vártam egész nap... újrajátszuk a meccset vagy 0:3 ide és kész? :S -
#12684 :( hát akkor ma Milan meccs nélkül maradunk :( -
#12683 :OOOOOOO -
#12682 szerintem vegleges mert szurkolok elmentek -
#12681 most vagyok gép előtt újra... de látom nem nyugodtak meg a drukkerek:S... remélem nem szakítják meg a meccset -
#12680 most meddig él egy ilyen felfüggesztés? percekig, órákig, napokig vagy hetekig? -
#12679 ááá nem hiszem el...
hát az atalanta drukkerek áttörték a plexikerítést és beakartak menni a pályára -
#12678 bementek meccs suspended.......de mi a fasz volt??? -
#12677 felfüggesztették a meccset... -
#12676 sport1en most mondták hogy a játékosok már bevonultak az öltözőbe :-o