A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
😄DD

csak nyerjünk nem baj ha nem látom csak nyerjünk

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
nem baj nem tudják mien a jó meccs(6)😛 majd a Werder-Barszalonna^^😛

#acm

Nuno88
megint nem adják a BL meccsünket 😞

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
kira a logód 😊

DjCooll
TILOS PONTOT HAGYNUNK AZ ELLENFÉLNÉL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez kell hogy legyen a fiuk szeme elõtt!!

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
én inkább most idegeskedek, mert hogyha szarul állunk tavasszal akkor már késõ..:S nem lesz egy sétagalopp az idei szezon, és ezért nem szabadna pontokat veszíteni<#gonosz3>..szerintem...

#acm

Palinko
nekem meg viszket a tenyerem 😄
na de a hülyeséget félretéve... hova izgulni? majd tavaszra nézzük meg az állást,hogy hogy áll a milan és hogy az inter,akkor kell majd idegeskedni midnen ponton,ha szarul állunk
Szabi 22
Én meg ezt:<#falbav>

LasCar16
<#boxer>kb ezt érzem most😛

#acm

Szabi 22

Szabi 22
Ja már lassan az lesz de az nem is baj!

DJ Bee18
Most mi van itt?? a Real olasszá válik, az olasz csapatok meg brazillá 😄DD
Rengeteg a sok gólos meccs 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

LasCar16
nyert az Inter 4-3ra a Chievo ellen:S:S pedig majnem visszahozták a meccset<#wilting>

#acm

banok
4 perces HL
Livorno-Milan

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nuno88
én is remélem

Gila Oli csatárkettõst akarok 😊

LasCar16
ha a támadójátékon kicsit javítunk akkor semmi gond de mit érünk a mezõnyfölénnyel ha nem rúgunk gólt, Lille ellen remélem mindenki jól fog játszani^^

#acm

Palinko
remember #6726
Nuno88
elsõ félidõben jól játszottunk?

ez PS-ezett vagy mi? o.0

LasCar16
Carlo Ancelotti a Livorno elleni 0-0-ás döntetlen után így értékelte csapata teljesítményét:

„Ez egy nehéz mérkõzés volt. Tisztában voltunk vele, hogy nagyon fontos lenne a gyõzelem, de mindent figyelembe véve, ez egy jó eredmény. Az elsõ játékrészben jól játszottunk, és megérdemeltük volna, hogy megszerezzük a vezetést, mint ahogy járt volna egy büntetõ is, amikor Grandoni szabálytalankodott Ambrosinivel szemben. Ennek ellenére továbbra is jól, és agresszíven játszottunk. A második félidõre azonban leromlott a teljesítményünk, sokkal kevésbé volt tudatos és ötletes a játékunk. Úgy gondolom, hogy ez, részben annak tudható be, hogy kevés idõnk volt a regenerálódásra, és az edzésre. A Livorno pályája nem éppen a legjobb minõségû, és nem is nagyon engedték, hogy a saját játékunkat játsszuk. Ez vezetett ehhez az eredményhez. Kevés helye volt a csatárainknak, akik keményen dolgoztak, és meg is voltak a lehetõségeik, de a befejezésbe mindig hiba csúszott. Az elsõ félidõben sokkal könnyebben gólt tudtunk volna szerezni.”

Ezután Ancelotti röviden kitért Maldini sérülésére, és a soron következõ meccsre is.

„Maldini sérülése nem súlyos. A következõ pár napban kiderül, hogy ki kell-e hagynia mérkõzést. Most fel kell készülnünk a Lille elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre.”

#acm

LasCar16
majd meglátjuk^^ bár nem tom h. a Chievo mien formában van:S , mindjárt utána nézek

#acm

fsgh
azt leshetitek😄DD mi a Samp ellen buktunk Ti meg a livorno ellen😊 ez így korrekt😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nuno88
én is

LasCar16
azé remélem h. ma botlik az Inter😛

#acm

Nuno88
épp ez az h semmi nem volt a meccsen

Szabi 22
JÉZUSOM!!!! 0-0 <#rinya><#nemtudom><#szomoru1> Most értem haza és megnéztem a teletexten a végeredményt,teljesen ledöbbentem!!!!!!!!!!!!!!!!! Aki látta a meccset írjon már a meccsrõl hogy mi volt vagy mik történtek a meccsen mert számomra ez az eredmény nagyon gáz!!!!!

LasCar16
kezdtem örülni...:S nem tok mit mondani:S

#acm

LasCar16
<#ticking><#ticking><#ticking><#ticking>

#acm

LasCar16
kapu elõtt megáll a tudomány ... Kaká-val vagyok elégedett

#acm

LasCar16
2. is az...:S

#acm

Nuno88
hát az elsõ félidõ szörnyû volt

Nuno88
nem új már régi csak visszaraktam 😊

LasCar16
klassz az új logód😉 persze h. nyerünk, részemrõl áll a 0-2😉

#acm

Nuno88
na nem sokára kezd a meccs

remélem nyerünk

FORZA MILAN!!!

Nuno88
remélem normálisan állunk fel és megverjük a Livornot 😊

Palinko
jeee nesta 😄 gilának már kevésbé örülök,de üsse kõ
Nuno88
Carlo Ancelotti kijelölte a Livorno ellen készülõ keretét, amelynek ismét tagja Nesta, Gilardino és Oliveira.

Kapusok: Dida, Kalac, Fiori.

Védõk: Maldini; Cafu, Kaladze, Nesta, Jankulovski, Favalli, Bonera.

Középpályások: Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Kakà, Ambrosini, Brocchi.

Csatárok: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.

Forrás: acmilan.com

LasCar16
Ancelotti: "Meg tudjuk nyerni a scudettot"

A Milan edzõje szerint - ledolgozva a 8 pontos hátrányt - megnyerhetjük a sudettot.

"Itt az a pillanat, ahol a hosszú pontvadászat elkezdõdik, de bízunk benne, hogy minden akadályt sikeresen veszünk majd. Reális célkitûzés, hogy megnyerjük a scudettot.

A scudetto nem rövid távú cél. Idõre és türelemre van szükségünk. Túl kell majd jutnunk olykor nehézségeken, de világos, hogy a gyõzelem a végsõ. Bízunk benne, hogyez május elõtt sikerül. Ez a szezon olyan fárasztó, mint hegynek felfele menni, dugynakkor nem lehetetlen."

A következõ mérkõzést a Milan a Livorno stadionjában játsza, ahol 2005-ben vereségget szenvedtek.

"Ebbõl az arénából nehéz pontokkal hazamenni, de a mi helyzetünkben minden mérkõzésen ezt kell megpróbálnunk. A Livorno gyakran változtatja a stratégiáját, emiatt nem tudom biztosan, ellenünk hogyan fognak felállni."

"Pippo Inzaghi pihent a múlt héten, amikor a Parma ellen játszottunk, tehát õ most pályára lép.
Nestanak ismét bele kell rázódnia a meccsekbe. Már túl van az izomproblémáin.
A következõ, októberben esedékes nemzetközi szereplésig folytatjuk a rotálást. Aztán változni fognak a dolgok."

#acm

Nuno88

Nuno88

Adidas Kupa

Nuno88
a Meriva feliratú?

LasCar16
nekem 04/05 ös hazai van meg, de mindenféleképpen megrendelem az ide alter mezünket a feketét😊)
egyszerûen gyönyörû...<#vigyor>

#acm

Nuno88
na végre vettem egy eredeti milan mezt, igaz tavalyi kollekció de nem baj... egyszerûen gyönyörû!!!

Nuno88
akkor látni fogom!!!!!!!!!! VÉGRE!!!

LasCar16
szombaton lesz😛

#acm

Palinko
ez most tipp? vasárnap lesz a mecs gondolom
LasCar16
0-2 Seedorf, Kaká😊

#acm

Palinko
mnajd kialakul.de mikor lesz a mecs?
Szabi 22
Én nem aggódok nagyon jol tudom hogy nyerni fog a MILAN!!!!!! Tippem 1-3!!!!

Nuno88
szép volt fiúk! 😊

Jankunak grat a góljához 😊

LasCar16
ne aggódjatok már😊 sima win lesz😊

#acm