A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
GILA SIGNS TO 2011!
9/29/2006

MILAN - A.C.Milan have announced that Alberto Gilardino has extended his contract until June 30, 2011.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
egy kicsit régebbi hír, most találtam:

z AC Milan gólnélküli döntetlent ért el a Lille otthonában és a találkozó után a vörös-feketék brazil játékosa, Kaká élesen kritizálta a "karácsonyfa" taktikát, szerinte jobb lenne, ha visszatérnének a kétcsatáros játékra.

Carlo Ancelotti Gilardinót küldte elõre, míg a támadó mögött Kaká és Seedorf próbálta segíteni a támadásokat. Sikertelenül, hiszen egyetlen találatot sem szerzett az AC Milan. Ennek ellenére nem mindenki a taktikát okolta a pontvesztésért. Clarence Seedorf például jónak tartja Ancelotti elképzelését.

- Nem tudom pontosan, mit mondott Kaká, de jól játszunk a "karácsonyfa" rendszerben, ráadásul nem is annyira új nekünk ez a felállás - mondta Seedorf. - Számomra a második legkedveltebb taktika, egyáltalán nincs vele problémám. Kaká fáradt volt, ami érhetõ, hiszen rövid idõ alatt három meccsen is pályára lépett. Biztos vagyok benne, hogy nem gondolta komolyan a kritikát, csak bosszús volt az elveszített pontok miatt.

#acm

LasCar16
Ricardo Oliveira egyre jobban beilleszkedik az olasz hétköznapokba. A tegnapi edzés elõtt a Milan Channelnek nyilatkozott:

"Itt minden más, mint ahol eddig játszottam. Új országba érkeztem és emiatt egy kis idõre van szükségem hogy beilleszkedjek. Az olasz nyelvtudásom is egyre jobb lesz."

"A Lille elleni mérkõzés nem volt könnyû, de ezt elõre tudtuk. Nem sikerült a gyõzelem, de az egy pont is sokat ér. Természetesen minden meccset szeretnénk megnyerni, de most így sikerült.
Sok helyzetet dolgoztunk ki, ahogy minden meccsen, és elõbb-utóbb a lehetõségeket gólra váltjuk majd. Nem aggódom, biztos vagyok benne hogy hamarosan a gólok is jönni fognak."

"Mostantól kezdve a bajnokságban minden meccset meg kéne nyernünk a ponthátrány miatt. Arra készülünk, hogy legyõzzük a Sienat és növeljük pontjaink számát. Ami engem illet, az edzéseken minden remekül zajlik, optimistán tekintek a jövõbe. Boldog vagyok, hogy ennél a klubnál lehetek és igyekszem gólokkal meghálálni a bizalmat"

#acm

LasCar16
A Milan orvosi igazgatója, Meersseman nyilatkozott a sérültek állapotáról:

Serginho:
"Az ózonterápiának köszönhetõen már javul az állapota, de a jelenlegi helyzetben idõre van szükség a kiértékelésre és a kezelésre. "

Maldini:
"Maldininek kisebb izomproblémái vannak, de ezek nem olyan komolyak."

Gourcuff:
"Gourcuff-nek fájdalmai vannak a bordaközi izmokban. Készítettünk egy vizsgálatot, melyet a kórházban kiértékelünk, ha visszatér Milánóba"

#acm

LasCar16
A Milan ifjú reménysége a Lille elleni mérkõzést megelõzõen sérült meg az edzésen. A röntgenfelvételek kimutatták, hogy Yoann Gourcuffnak bordarepedése van. A játékosra három hét pihenõ vár.

#acm

Palinko
"Nem ejt kétségbe"

biztos nem ezért volt sokszor a közeli képen kétségbeesett arckifejezése
Nuno88
Boldog szülinapot Silvio Berlsuconinak!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Gilardino visszavágott a szezonkezdését ért kritikákra.

"Kezdjük azzal, hogy ebben a szezonban csak a Red Star és a Lazio ellen játszottam. Kevés idõ ez ahhoz, hogy kiérdemeljem a kritikákat. De ez a foci, ezt el kell fogadnom.

Nem ejt kétségbe, ha a dolgok nem mennek igazán jól. Sohase kezdtem a szezonokat jó formában. A Parmaban sem, és az elõzõ szezonban is többé kevésbé ugyanez történt."

Forrás: tribalfootball.com

Nuno88
dehogy néz ki hülyén

nekem nagyon tetszik 😊

LasCar16
én inkább a fekete alter mezünket venném meg, nagyon ottvan^^

#acm

tep
az a piros csík hülyén néz ki.......nem olyan , mint az eredetin

\"SLICE of LIFE\"

Palinko
teljesen igazad van!
de azért illik egy ilyen kaliberû csapatnak mint a Milan elsõnek lenni a csoportban minden mecset megnyerve
LasCar16
😄 és ebben mi lenne benne?😛

#acm

Nuno88
nézegettem cuccokat a milanstore-ban és cirka 3 ezer euróból be tudnék vásárolni 😊

Nuno88

egy ilyen pólót kell szereznem!!!

Nuno88

Nuno88

Nuno88
A mérkõzés adatai:

Sárga lap: 1-1
Piros lap: 0-0
Kapura tartó lövés: 9-6
Lövés mellé: 5-9
Elkövetett szabálytalanságok: 22-9
Szöglet: 4-5
Lesek: 2-4
Labdabirtoklás %-ban: 45-55

Forrás: uefa.com

Nuno88
kezdem én is elveszíteni a türelmem Gila miatt

LasCar16
Szabi nyugodj meg a csoportból csak tovább kell jutni, kieséses rendszerben van a nagy tét... tavalyi szisztéma szerint idegenben ne kapjunk ki lehetõleg rúgjunk gólt, hazai pályán meg hozzuk a meccset, ergo továbbjutás(Bayern 4-1, Lyon 3-1 pl.ul) akkor lesz gas h.ha hazai pályán kapunk ki... akkor már kezdhetünk félni, nem láttam a meccset csak annyit olvastam h. több 30 kapuralövés volt, akkor ua-t hoztuk mint a livorno ellen, sok helyzet de gólt nem tudtunk rúgni ha ezen változtatunk akkor nem lesz az a csapat aki megállítson minket^^ ui: remélem nem Dida volt a meccs legjobbja_S nah jóéjt , sziasztok!

#acm

Szabi 22
Gilardino semmit nem csinál elöl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon nagyot csalódtam benne!!!

Palinko
lóóóóóóóóóóóóóóóóóóllllllllllll
Szabi 22
Nem szörnyü ez egyszerüen nevetséges!!!!!!!!! Mi a szar van most a milannal!!!!!!!!!!!!!!!!

tep
pedig de<#falbav>........de legalább a másik meccs is döntetlen lett a csoportunkban

\"SLICE of LIFE\"

LasCar16
nem szörnyû az eredmény de azé jobb lett vna 6ponttal állni a 2. ford után , nem csak hazai pályán kellene hoznunk a meccseinket... ,Forza Milan

#acm

LasCar16
<#wilting>...

#acm

LasCar16
Lille (francia) - AC Milan (olasz) 0-0
Lille, Bollaert-stadion
v.: Manuel Mejuto (spanyol)
Lille: Sylva - Chalmé, Plestan, Tavlaridisz (Rafael, 85.), Vitakic - Keita, Bodme, Makoun, Tafforeau - Fauvergue (Cabaye, 62.) - Odemwingie
Milan: Dida - Cafú, Nesta, Kaladze, Jankulovski - Pirlo - Gattuso, Ambrosini, Seedorf - Kaká, Gilardino (Inzaghi, 76.)

A Milan és a Lille összesen 31-szer lõtt kapura, ám gól nem született.

#acm

LasCar16
mennyi lett a meccs?, remélem nem 0-0...<#rolleyes>

#acm

Szabi 22
Teljesen kiegyenlített a játék!!!

Szabi 22
Elég gáz! 0-0!

Nuno88
jó a meccs van helyzet?

LasCar16
életetem a topikot^^

#acm

LasCar16
Cafu az 50. bajnokok Ligája mérkõzését ünnepelheti, amennyiben pályára lép.

Paolo Maldini 3 mérkõzésnyire van attól, hogy elérje a bámulatos 100 fellépését. Minden európai kupát figyelembevéve 160 találkozónál jár.

Billy Costacurta (120) és Clarence Seedorf (113) már tól vannak a 100 kupameccsen, míg Kakhaber Kaladze és Alessandro Nesta 88-88 mérkõzésnél játnak.

Carlo Ancelotti a 75. UEFA találkozóját ünnepli a Milannal.

Filippo Inzaghi a Milan gólkirálya Európában. 55 gól összesen, ebbõl 35 a Bajnokok Ligájában.

#acm

LasCar16
Maldni a hétvégi Livorno elleni mérkõzés elsõ félidejében szerzett combsérülést. A Milan kapitányára körülbelül 1 hónapos pihenõ vár.

Ancelotti gondjait növeli, hogy Costacurta és Cafu is kisebb sérüléssel bajlódik és Alessandro Nesta sem teljesen egészséges.

#acm

LasCar16
Janku is..Serginho még aki felfut😛

#acm

Az már a sorsolásnál kiderült, hogy nem nagyon fognak minket adni.

fsgh
sztem elég passzív a támadásoknál...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
jó az öreg a háznál de már nem egy villám😊 Serginho jobbb..😛 de sajna sérült:S

#acm

Pedig Favalli a legjobb!

Nuno88
csak Serginho séerült 😞

LasCar16
jobbszélen még mindig Cafú Párti vagyok, de ez így a legjobb felállás..Serginho felfutásai hiányoznak még, többször jön fel mint Janku

#acm

Nuno88
a védelem: Bonera-Nesta-Kaladze-Janku

nem kell ide Favalli meg Simic

LasCar16
Carlo Ancelotti már ma kijelölte a Lille elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre készülõ keretét.

Kapusok: Dida, Fiori, Kalac.

Védõk: Cafu, Costacurta, Kaladze, Nesta, Jankulovski, Favalli, Bonera, Simic.

Középpályások: Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Kakà, Ambrosini, Brocchi.

Csatárok: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.

#acm

LasCar16
tavaly majnem minden BL meccseünket adta a Viasat^^

#acm

LasCar16
azóta vhogy nem tudtam feldolgozni, ezért is örûltem vna egy nehezebb csoportnak^^

#acm

Nuno88
tudom ott szencségeltem is rendesen meg szidtam a bírót is mint a bokrot...

LasCar16
az más volt😛..fagyott a kristálygömb😛..sztem ez lenne a reális eredmény..bár tavaly sem voltunk annyira acélosak idegenben^^...de a Barca-Milan meccsen történt Puyol esés maradt meg bennem a legjobban:S..tudod amikor Lcsúszott és Sheva befejelte, de a spori kifelé ítélt szabadrúgást lökés címszó alatt^^:S

#acm

Nuno88
csak ne úgy mint a Livornp elleni 0:2 😛

LasCar16
hát a Lille nincs a tavalyi formájában<#rolleyes> szal 0-2😛

#acm