36663
-
#12799 ó de szarok vagyunk :( -
#12798 tizi
-
#12797 azért néha nekem jobb hogy nem bírom nézni :( basszus ezt nem hiszem el fordítani kell fiúk! -
#12796 annyira vártam ezt a meccset, de már nézni se esik jó -
ryhdeksan #12795 legalább félig interes lőtte :D -
#12794 hát az is... már nem tudok mit csinálni, csak mi lehetünk olyan szerencsétlenek h az első szögletből az első támadásból gólt kapunk -.- -
ryhdeksan #12793 elég vicces :D -
#12792 vezet a kájjári :D -
#12791 Ronaldo egy kötszerrel kezdett :D -
#12790 na akkor HAJRÁ FIÚK, győzni kell!!! -
#12789 Hivatalos kezdok ....
CAGLIARI: Fortin; Ferri, Lopez, Bianco, Agostini; Biondini, Conti, Parola; Foggia; Matri, Acquafresca.
MILAN: Dida; Oddo, Nesta, Maldini, Serginho; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Ronaldo, Gilardino.
-----------------------
Serginho is a csapatban! -
#12788 30 perc múlva megtudjuk h milyen formában van :) -
#12787 Kíváncsi vagyok már Ronaldóra, hogy mire lesz képes. Remélem én is, hogy góllal tér vissza!
FORZA MILAN! -
#12786 Carlo Ancelotti szavai a Cagliari elleni mérkőzés előtt:
"A Cagliari épp edzőváltás után van, ezért nem igazán tudjuk mire számítsunk ellenük. Nyilván nem lesz egyszerű találkozó, de megfelelő módon készültünk rá és képesek vagyunk megnyerni. Sonetti nagy tapasztalattal rendelkezik, nagyon határozott személyiség, biztos vagyok benne hogy érdemi változásokat hoz a csapatának.
Foggia? Olyan játékos, aki a szélen szeret futballozni. A mi taktikánkban nem igazán találta a helyét.
Ronaldo a kezdőben kap helyet. Jó állapotban van, és végre ismét bizonyíthatja képességeit. Azt várjuk tőle, amit már a tavasszal is megmutatott. Bárki másnál jobban várja hogy újra játszhasson. Inzaghi megfázott, így Gilardino lesz Ronaldo ékpárja a mérkőzésen.
Seedorf edzés közben összeszedett egy sérülést, a bokáját fájlalja. Nem játszott a válogatottnál, így fizikaliag rendben lenne, ezért is sajnálatos a sérülése. Ha bevethető lenne, akkor Kaká nem kezdene, mert kissé fáradt. Így azonban a brazilnak az elejétől pályán kell lennie.
Kaladze és Simic is csak pénteken érkezett vissza és eléggé fáradtak. Elkezdik az edzést, hogy szerdára bevethetőek legyenek.
Az egyetlen kérdőjel a kezdőnkben a szélsőhátvédek posztja. A bajnokságban mindenképpen jól kell teljesítenünk mostantól december végéig. Az összes megszerezhető pontra szükségünk van. Szerencsére a válogatott szünetet megúsztuk komoly sérülések nélkül, és a játékosok sem fáradtak el túlságosan. A japán útig minden eszközzel azon leszünk, hogy a hazai szereplésünket kijavítsuk."
Forrás: acmilan.com -
#12785 vmilyen Evelyn :) -
ryhdeksan #12784 hát de hallod ez transzfesztita :D
bár sztem csak a kép lett elbasz*tt szar
hogy hívják a nőt? (férfit) :D -
#12783 kinek a pap kinek a paplan :D -
ryhdeksan #12782 jézusom :DDDDDDDDDDDD
az férfi vagy nő???? :D:D:D:D -
#12781 jó lenne ha góllal térne vissza :)
a tippem 1:3 G:Kaká,Gila,Ronaldo -
#12780 gyááá, brocchi felesége de randa:Dddd, más a legelegánsabb klub sztem mi vagyunk:PPPP
remélem Roninak szép visszatérése lesz:) -
#12779 ja akkor télleg marad az összefoglaló, meg majd nézzd a topicot a fontosabb eseményeket úgyis beírjuk :) -
#12778 próbáltam neten nézni de csak minden 5. másodpercben szaggatott egyet :D -
#12777 nézzed neten akkor, tutu h adják ott is vhol :) -
#12776 nem lett megmagyarázva... hát tényleg mocsokság és ilyen eurosportal meg nem nagyon nézek élőben milan meccseket tehát amradt az összefoglaló :( Forza Milan! ma nyerni kell! -
#12775 Milan (4-3-1-2): Dida; Oddo, Nesta, Maldini, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Ronaldo, Gilardino
Lehetséges kezdő 11 a goal.com szerint... a bal oldali védelmet leszámítva nem is rossz -
#12774 Brocchinak nincs valami szép felesége :)
Ca meg megint a szokásos szemöldökfelhúzással pózol :D -
#12773 Pár kép Berlusconi estéjéről
-
#12772 Pár kép Berlusconi estéjéről
-
#12771 Csak egy megjegyzés a bannerben az összefoglalót és a meccs képét nem kellene frissíteni? :) -
#12770 az "érdekes" megjegyzésem Pippo sálas képére vonatkozik... :) -
#12769 miért vették le? o.0
ez mocsokság, se sport1 se sport2? -
#12768 nekünk meg levették kábelról a sport 1 et hogy roh*dnának meg :( -
#12767 ja és a mérkőzést a Sport1 élőben vetíti 14:45-től :) -
#12766 Na CA azt mondta h Ronaldo ma biztosan pályára lép, Seedorf kihagyja a mai találkozót bokasérülés miatt...
Győzni kell!!! Forza AC MILAN!!! -
#12765 mi is?:))) keret az mindig ugyanaz:)))) [alap esetben:P csak Janku hianyzik és Emerson:)] -
#12764 érdekes... :)
Carlo Ancelotti kijelölte a Cagliari ellen készülő keretét-
KAPUSOK: Dida, Fiori, Kalac
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo
CSATÁROK: Aubameyang, Gilardino, Kakà, Inzaghi, Ronaldo
Forrás: acmilan.com -
#12763 Már ennyire hódít az ilyen stílusú sál?:)
-
#12762 Rino sokkal szürkébb volt, de Ambro mostanában észrevétlenül rombol:)) (Gattuso is formába lendülhetne:c)
Janku mikortól játszhat? -
#12761 tavasszal oké, de idén a Genoai meccs óta én nem nagyon láttam jól játszani -
North #12760 Igen, ennyire jó. Az ősz elején a csapat egyik legjobbja volt, és tavasszal is sokat köszönhettünk Neki a BL-ben, nélküle semmit nem ért volna a 4-5-1.