36663
  • Kaplartom
    ó de szarok vagyunk :(
  • Csabesz6
    tizi
  • Palinko
    azért néha nekem jobb hogy nem bírom nézni :( basszus ezt nem hiszem el fordítani kell fiúk!
  • Nuno88
    annyira vártam ezt a meccset, de már nézni se esik jó
  • ryhdeksan
    legalább félig interes lőtte :D
  • Nuno88
    hát az is... már nem tudok mit csinálni, csak mi lehetünk olyan szerencsétlenek h az első szögletből az első támadásból gólt kapunk -.-
  • ryhdeksan
    elég vicces :D
  • Nuno88
    vezet a kájjári :D
  • Nuno88
    Ronaldo egy kötszerrel kezdett :D
  • Nuno88
    na akkor HAJRÁ FIÚK, győzni kell!!!
  • Nuno88
    Hivatalos kezdok ....

CAGLIARI: Fortin; Ferri, Lopez, Bianco, Agostini; Biondini, Conti, Parola; Foggia; Matri, Acquafresca.
    MILAN: Dida; Oddo, Nesta, Maldini, Serginho; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Ronaldo, Gilardino.

-----------------------
    Serginho is a csapatban!
  • Nuno88
    30 perc múlva megtudjuk h milyen formában van :)
  • Yulcsa
    Kíváncsi vagyok már Ronaldóra, hogy mire lesz képes. Remélem én is, hogy góllal tér vissza!
    FORZA MILAN!
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti szavai a Cagliari elleni mérkőzés előtt:

"A Cagliari épp edzőváltás után van, ezért nem igazán tudjuk mire számítsunk ellenük. Nyilván nem lesz egyszerű találkozó, de megfelelő módon készültünk rá és képesek vagyunk megnyerni. Sonetti nagy tapasztalattal rendelkezik, nagyon határozott személyiség, biztos vagyok benne hogy érdemi változásokat hoz a csapatának.

Foggia? Olyan játékos, aki a szélen szeret futballozni. A mi taktikánkban nem igazán találta a helyét.

Ronaldo a kezdőben kap helyet. Jó állapotban van, és végre ismét bizonyíthatja képességeit. Azt várjuk tőle, amit már a tavasszal is megmutatott. Bárki másnál jobban várja hogy újra játszhasson. Inzaghi megfázott, így Gilardino lesz Ronaldo ékpárja a mérkőzésen.

Seedorf edzés közben összeszedett egy sérülést, a bokáját fájlalja. Nem játszott a válogatottnál, így fizikaliag rendben lenne, ezért is sajnálatos a sérülése. Ha bevethető lenne, akkor Kaká nem kezdene, mert kissé fáradt. Így azonban a brazilnak az elejétől pályán kell lennie.

Kaladze és Simic is csak pénteken érkezett vissza és eléggé fáradtak. Elkezdik az edzést, hogy szerdára bevethetőek legyenek.

Az egyetlen kérdőjel a kezdőnkben a szélsőhátvédek posztja. A bajnokságban mindenképpen jól kell teljesítenünk mostantól december végéig. Az összes megszerezhető pontra szükségünk van. Szerencsére a válogatott szünetet megúsztuk komoly sérülések nélkül, és a játékosok sem fáradtak el túlságosan. A japán útig minden eszközzel azon leszünk, hogy a hazai szereplésünket kijavítsuk."

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    vmilyen Evelyn :)
  • ryhdeksan
    hát de hallod ez transzfesztita :D

bár sztem csak a kép lett elbasz*tt szar

hogy hívják a nőt? (férfit) :D
  • Nuno88
    kinek a pap kinek a paplan :D
  • ryhdeksan
    jézusom :DDDDDDDDDDDD

az férfi vagy nő???? :D:D:D:D
  • Nuno88
    jó lenne ha góllal térne vissza :)

a tippem 1:3 G:Kaká,Gila,Ronaldo
  • LasCar16
    gyááá, brocchi felesége de randa:Dddd, más a legelegánsabb klub sztem mi vagyunk:PPPP
    remélem Roninak szép visszatérése lesz:)
  • Nuno88
    ja akkor télleg marad az összefoglaló, meg majd nézzd a topicot a fontosabb eseményeket úgyis beírjuk :)
  • Palinko
    próbáltam neten nézni de csak minden 5. másodpercben szaggatott egyet :D
  • Nuno88
    nézzed neten akkor, tutu h adják ott is vhol :)
  • Palinko
    nem lett megmagyarázva... hát tényleg mocsokság és ilyen eurosportal meg nem nagyon nézek élőben milan meccseket tehát amradt az összefoglaló :( Forza Milan! ma nyerni kell!
  • Nuno88
    Milan (4-3-1-2): Dida; Oddo, Nesta, Maldini, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Ronaldo, Gilardino

Lehetséges kezdő 11 a goal.com szerint... a bal oldali védelmet leszámítva nem is rossz
  • Nuno88
    Brocchinak nincs valami szép felesége :)
    Ca meg megint a szokásos szemöldökfelhúzással pózol :D
  • Nuno88
    Pár kép Berlusconi estéjéről

• Nuno88
    Pár kép Berlusconi estéjéről

• Nuno88
    Csak egy megjegyzés a bannerben az összefoglalót és a meccs képét nem kellene frissíteni? :)
  • Yulcsa
    az "érdekes" megjegyzésem Pippo sálas képére vonatkozik... :)
  • Nuno88
    miért vették le? o.0
    ez mocsokság, se sport1 se sport2?
  • Palinko
    nekünk meg levették kábelról a sport 1 et hogy roh*dnának meg :(
  • Nuno88
    ja és a mérkőzést a Sport1 élőben vetíti 14:45-től :)
  • Nuno88
    Na CA azt mondta h Ronaldo ma biztosan pályára lép, Seedorf kihagyja a mai találkozót bokasérülés miatt...

Győzni kell!!! Forza AC MILAN!!!
  • LasCar16
    mi is?:))) keret az mindig ugyanaz:)))) [alap esetben:P csak Janku hianyzik és Emerson:)]
  • Yulcsa
    érdekes... :)

Carlo Ancelotti kijelölte a Cagliari ellen készülő keretét-

KAPUSOK: Dida, Fiori, Kalac

VÉDŐK: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Pirlo

CSATÁROK: Aubameyang, Gilardino, Kakà, Inzaghi, Ronaldo

Forrás: acmilan.com
  • DjCooll
    Már ennyire hódít az ilyen stílusú sál?:)
  • LasCar16
    Rino sokkal szürkébb volt, de Ambro mostanában észrevétlenül rombol:)) (Gattuso is formába lendülhetne:c)
    Janku mikortól játszhat?
  • Nuno88
    tavasszal oké, de idén a Genoai meccs óta én nem nagyon láttam jól játszani
  • North
    Igen, ennyire jó. Az ősz elején a csapat egyik legjobbja volt, és tavasszal is sokat köszönhettünk Neki a BL-ben, nélküle semmit nem ért volna a 4-5-1.