A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9/29/2006
MILAN - A.C.Milan have announced that Alberto Gilardino has extended his contract until June 30, 2011.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
z AC Milan gólnélküli döntetlent ért el a Lille otthonában és a találkozó után a vörös-feketék brazil játékosa, Kaká élesen kritizálta a "karácsonyfa" taktikát, szerinte jobb lenne, ha visszatérnének a kétcsatáros játékra.
Carlo Ancelotti Gilardinót küldte elõre, míg a támadó mögött Kaká és Seedorf próbálta segíteni a támadásokat. Sikertelenül, hiszen egyetlen találatot sem szerzett az AC Milan. Ennek ellenére nem mindenki a taktikát okolta a pontvesztésért. Clarence Seedorf például jónak tartja Ancelotti elképzelését.
- Nem tudom pontosan, mit mondott Kaká, de jól játszunk a "karácsonyfa" rendszerben, ráadásul nem is annyira új nekünk ez a felállás - mondta Seedorf. - Számomra a második legkedveltebb taktika, egyáltalán nincs vele problémám. Kaká fáradt volt, ami érhetõ, hiszen rövid idõ alatt három meccsen is pályára lépett. Biztos vagyok benne, hogy nem gondolta komolyan a kritikát, csak bosszús volt az elveszített pontok miatt.
#acm
"Itt minden más, mint ahol eddig játszottam. Új országba érkeztem és emiatt egy kis idõre van szükségem hogy beilleszkedjek. Az olasz nyelvtudásom is egyre jobb lesz."
"A Lille elleni mérkõzés nem volt könnyû, de ezt elõre tudtuk. Nem sikerült a gyõzelem, de az egy pont is sokat ér. Természetesen minden meccset szeretnénk megnyerni, de most így sikerült.
Sok helyzetet dolgoztunk ki, ahogy minden meccsen, és elõbb-utóbb a lehetõségeket gólra váltjuk majd. Nem aggódom, biztos vagyok benne hogy hamarosan a gólok is jönni fognak."
"Mostantól kezdve a bajnokságban minden meccset meg kéne nyernünk a ponthátrány miatt. Arra készülünk, hogy legyõzzük a Sienat és növeljük pontjaink számát. Ami engem illet, az edzéseken minden remekül zajlik, optimistán tekintek a jövõbe. Boldog vagyok, hogy ennél a klubnál lehetek és igyekszem gólokkal meghálálni a bizalmat"
#acm
Serginho:
"Az ózonterápiának köszönhetõen már javul az állapota, de a jelenlegi helyzetben idõre van szükség a kiértékelésre és a kezelésre. "
Maldini:
"Maldininek kisebb izomproblémái vannak, de ezek nem olyan komolyak."
Gourcuff:
"Gourcuff-nek fájdalmai vannak a bordaközi izmokban. Készítettünk egy vizsgálatot, melyet a kórházban kiértékelünk, ha visszatér Milánóba"
#acm
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Kezdjük azzal, hogy ebben a szezonban csak a Red Star és a Lazio ellen játszottam. Kevés idõ ez ahhoz, hogy kiérdemeljem a kritikákat. De ez a foci, ezt el kell fogadnom.
Nem ejt kétségbe, ha a dolgok nem mennek igazán jól. Sohase kezdtem a szezonokat jó formában. A Parmaban sem, és az elõzõ szezonban is többé kevésbé ugyanez történt."
Forrás: tribalfootball.com
nekem nagyon tetszik 😊
de azért illik egy ilyen kaliberû csapatnak mint a Milan elsõnek lenni a csoportban minden mecset megnyerve
egy ilyen pólót kell szereznem!!!

Sárga lap: 1-1
Piros lap: 0-0
Kapura tartó lövés: 9-6
Lövés mellé: 5-9
Elkövetett szabálytalanságok: 22-9
Szöglet: 4-5
Lesek: 2-4
Labdabirtoklás %-ban: 45-55
Forrás: uefa.com
#acm
Nagyon nagyot csalódtam benne!!!
\"SLICE of LIFE\"
#acm
Lille, Bollaert-stadion
v.: Manuel Mejuto (spanyol)
Lille: Sylva - Chalmé, Plestan, Tavlaridisz (Rafael, 85.), Vitakic - Keita, Bodme, Makoun, Tafforeau - Fauvergue (Cabaye, 62.) - Odemwingie
Milan: Dida - Cafú, Nesta, Kaladze, Jankulovski - Pirlo - Gattuso, Ambrosini, Seedorf - Kaká, Gilardino (Inzaghi, 76.)
A Milan és a Lille összesen 31-szer lõtt kapura, ám gól nem született.
#acm
Paolo Maldini 3 mérkõzésnyire van attól, hogy elérje a bámulatos 100 fellépését. Minden európai kupát figyelembevéve 160 találkozónál jár.
Billy Costacurta (120) és Clarence Seedorf (113) már tól vannak a 100 kupameccsen, míg Kakhaber Kaladze és Alessandro Nesta 88-88 mérkõzésnél játnak.
Carlo Ancelotti a 75. UEFA találkozóját ünnepli a Milannal.
Filippo Inzaghi a Milan gólkirálya Európában. 55 gól összesen, ebbõl 35 a Bajnokok Ligájában.
#acm
Ancelotti gondjait növeli, hogy Costacurta és Cafu is kisebb sérüléssel bajlódik és Alessandro Nesta sem teljesen egészséges.
#acm
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
#acm
nem kell ide Favalli meg Simic
Kapusok: Dida, Fiori, Kalac.
Védõk: Cafu, Costacurta, Kaladze, Nesta, Jankulovski, Favalli, Bonera, Simic.
Középpályások: Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Kakà, Ambrosini, Brocchi.
Csatárok: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.
#acm
#acm