A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Az ki a gyikom?Buta vezetosegetek....juj megvertuk a MILANT mekkora edzo ez a strapacsoni tartsuk meg....10 meccs utan jovo szezonban repul ugyis

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasCar16
UFFICIALE: Alessandro Nesta távozik a klubtól, és Amerikába, a New York Red Bullshoz szerzõdik.

#acm

szucsy89
A derby után lesérült Muntari, Abbiati, De Sciglio és Bonera is... én ezen már inkább nevetek... valaminek történnie kell nyáron az orvosi stábbal mert kurva nagy gáz lesz ha marad minden így
limperatore
itt van már Stramaccioni 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
Seedorf "balhéja" csak nekem maradt ki? Most olvasom az egyik fórumon:

"a Bologna elleni gyalázat közben cserélte le Allegri, a holland rossz néven vette ezt és rögtön az öltözõbe sietett, állítólag a meccs után össze is kaptak és azóta keretben sem volt. Vasárnap búcsúzik a Novara ellen."

na ez a baj baszki, az öregek még mindig azt hiszik, hogy meghatározó játékosok, õket nem lehet lecserélni, meg megharagszanak ilyenért? Pirloval is ez volt, akármilyen szezonja van most a Juvénál örülök, hogy nem néztem még egy évig a játékát. See is nagy játékos volt, de ha magától nem látta be, hogy már eljárt felette az idõ, akkor így kell búcsúznia.
LasCar16
Alessandro Nesta holnap egy sajtótájékoztatón fogja bejelenteni, hogy a szezon végén távozik, vagy marad még egy évet.

hát szerintem távozik... :S

#acm

LasCar16
mindent elhisz amit írnak, titokban reménykedik h visszamegy hozzájuk mint Murinnyó 😄DDDD

#acm

szucsy89
Te honnan szeded ezt a Balotellis-Interes dolgot? Sehol sem olvastam róla még, sztem csak kitaláltad 😄S😄S😄S😄S
LasCar16
ja mert te tudod mi van a szerzõdésében 😄

#acm

limperatore
fõleg h balotellire elõvásárlási joga van az internek 😄 moratti meg tuti nem hagyná h a milanba menjen
tevezt meg nem akarja berlusconi lánya 😄😄:😄D😄:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
Nem fog elmenni se Silva se Ibra. Ha Ibra mégis távozna, biztos vagyok benne, hogy vagy Balotellit vagy Tévezt elhoznánk, ergo akkora visszalépés nem lenne. De ha Patot eladjuk, akkor is jöhet a 2 említett játékos egyike, az meg még nagyobb erõsítés lenne...
Redbull756
DeerHunter01
Silvat nem adnám semmi pénzért, még jópár évig lehetne a védelem oszlopa. Színész barcások meg nem kellenek. Bojan is elment a Romahoz rakás szar ott.

\"Erről van szó!\"

limperatore
azért ha ibra mellett silva is elmenne elég nagy cumi lenne
de ha okosan csináljátok silváért cserébe pár játékost eltudtok hozni

szucsy89
Fogja is aug 31.-ig.
DeerHunter01
Barca már megint Silva-t akarja........

\"Erről van szó!\"

limperatore
totonerooo

DONGUBA
Tunj innen ocsi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasCar16
Mátyás kérlek... majd pont az Inter a hiteles csapat :ASDAS

#acm

limperatore
tökmind1 mit írnak fel, mert rég nem hiteles az a csapat
nem mintha ti azok lennétek 😄

Nuno88
A Sky szerint a Milan és a Genoa megegyezett Miguel Veloso átigazolásáról.
A portugál játékos a középpálya bármely részén tud játszani, és még csak 25 éves.
A transfermarkt.de oldal 10 millió Euróra becsüli a játékos árát.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
28 - Juventus
18 - AC Milan, Internazionale
9 - Genoa
7 - Pro Vercelli, Bologna, Torino
3 - AS Roma
2 - Fiorentina, Napoli, SS Lazio
1 - Cagliari, Casale, Novese, Hellas Verona, Sampdoria, Spezia

most mi a francot kell erõlködni azzal a 3 csillaggal? 😄

#acm

DeerHunter01
de feltudnak idegesíteni az ilyen nyilatkozatok, persze Galliani kiszámíthatatlan, de most valami nagyot kéne alkotnia a nyáron.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
“Új igazolások? Már most is világklasszis játékosaink vannak.” – reagált a vezetõ.

Galliani <#wilting><#wilting>
Grove4
😄DDDDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
europa ciganya 😄 remelem madriddal sem nyer semmit es utana felakasztja magat

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nuno88
Ez a keret egy fronton lehetett volna jó, úgy mint a Juve. A BL továbbjutás elvitte a bajnoki címet.

Jövõre remélem megint ott leszünk a végén, kell nem egy erõsítés, és az öregeket szélnek kell ereszteni.

FORZA MILAN!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Ja, amúgy Abate nálam idén kritikán alul teljesített, hoznék a posztjára valakit, lehet jót tenne neki egy kis harc a kezdõért 😊

Vagy ezt a De Sciglio gyereket esetleg többet lehetne játszatni.
szucsy89
Abbiati - Abate - Silva - Mexés - Jordi Alba - Nocerino - M'Vila - Muntari - Boateng - Tévez - Ibrahimovic

kezdõhöz mit szólnál? 😊

Amúgy a szívem fájdult meg, hogy ilyeneket ki kellett hagyjak mint pl. Ganso vagy Sári, de bárcsak ilyen gondjai lennének Allegrinek...
LasCar16
jáj szegény Dídac kimaradt ...😊

#acm

LasCar16
Ambo, Rino, Yepes???? Cesena ellen max. a 65. percben...

Szélsõ védelmet erõsíteni kell, Dídac Villa-t újra megnézném...Espanyolban jól nyomja.. Urby még jó lenne ott(de hát Max mester ezt nem így látja).. jöhet mellé Pablo Armero vagy Jordi Alba ..😄 De Sciglio gyereknek több játékidõ, ide még érkezne valaki??:S Acerbi, Ogbonna nyugodtan jöhetne középre a védelembe Nesta helyett... így elég bikák lennénk Silva pedig ávehetné a teljes irányítást, vkp poszt lesz nagy talány két öreg...(Rino és Ambro csak a szép búcsú miatt maradjanak..) Flamini??? Na õ még van.. Muntari és Noce-t én nem raknám a védelem elé, ide is jöhet egy új arc..(Casemiro,M'vila) az se baj ha fiatal😊 elvileg érkezik Montolivo mondjuk Ákviláni helyett, az a 27 éves francia srác ingyé (Traoré?:S) viszont van egy Prince elõl, õ mehetne hátrébb és ide érkezhetne egy kreatív pali aki jobban lát mint Cassano 😊De nem a Fáraó ugyanis Maxi mester õ rá is csatárként tekint.. (Merkellel és Strasserrel mi lesz?????) Pato felõlem mehet, szürke lett mint Kaká (ezek a sérülések és a bizalom hiánya Madridban 😞 ..) viszont ha Cassano ép, Ibra meg lesz( Maxi helyettesnek..) akkor Robika is maradhat és jönne még egy gólerõs támadó, Hulknak ki örülne??😊 na jó Tevez is jó.. vagy Balotelli 😄

izgatottan várom a megújulást és köszi mindent Seedorfnak, Nestának 😞( Van Bommelnek és Zambronak és Pipponak!!!😞, Aquilani-nak sem jött össze..

keretem így gyorsba:

Abbiati-Amelia-( egy ifi kapus)- Abate-De Sciglio-Silva-Mexés-Acerbi-Ogbonna-Bonera-Yepes-Jordi Alba-Antonini-Emanuelson-M'Vila-Flamini-Rino-Ambro-Strasser-Nocerino-Muntari-PrinceMontolivo-Merkel-Fáraó-Ganso-Cassano-Ibra-Maxi Lopez-Robino-Tevez

bízom a kopárban...

#acm

DeerHunter01
Ha elmerjük adni Silva-t, akkor kinyírom magam.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
A védelmet meg kõkeményen meg kéne erõsíteni, fõleg szélen, mert harmat gyengék vagyunk ott. Nesta nem hiszem, hogy maradni fog, de ha marad is, akkor is kell a helyére valaki.
Középen a Mexés-Silva duó tökéletes lenne szerintem, 2 szélre meg keríteni kell legalább 2 megbízható játékost.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Na el lehet kezdeni építgetni a csapatot. Volt Bommel, Van Bommel, nincs Bommel a következõ szezonban. Helyére kell egy jó védekezõ kp. Egy klasszikus irányító is kéne végre, szerintem jó esély van arra, hogy Kaká visszatérjen, szívesen jönne gondolom, a Realban nem nagyon számol vele Mou. Aquilani sem fog maradni szerintem, Ganso jöhetne helyette.
Bakaye Traoré a miénk elvileg, de róla nem tudok sokat mondani, sõt. Montolivot szívesen látnám a csapatban, Flamini úgyis menni fog.
Tehát egy : Kaká, Boateng, Ganso, Montolivo, Muntari, (jó formában lévõ) Ambrosini, Gattuso kp-s keretet szívesen látnék.
Támadósorban nagy változások nem hiszem, hogy lesznek, Galliani is ezt nyilatkozta, szóval tuti lesznek 😄DD
Patot a szívem szerint marasztalnám, hátha felépül végre, de 1 éve is ugyanezt mondtam, szóval menjen a PSG-be nyugodtan, fõleg ha fizetnek érte 30 millát, akkor összetehetjük a két kezünket. Helyette Tévez érkezhetne. Robikából elég volt már nagyon a szezonban, mehet a Santosba, talán még egy Ganso üzletbe is belevonhatnánk.
Paloschi-nak pedig legalább januárig adnék esélyt, hogy bizonyítson. Maxi Lopezrõl nem tudok véleményt nyilvánítani, egyértelmû, hogy a cserepadra érkezett.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Na, ebben egyetértünk.
Grove4
"Jövõre hátha kevesebb lesz a sérülés (és a bírói hiba)..." na ez a lényeg, a bírói hiba, na abból tényleg, kevesebb kell, hogy legyen.

szucsy89
Az, hogy nem kell említeni Muntari lesgólját, a legnagyobb butaság akármelyik drukker szájából. Ne most segítsenek minket a bírók mikor már buktuk a scudettot, ha a Juvét megverjük LEHET teljesen máshogy alakult volna minden.

Ettõl függetlenül gratulálok a Juventusnak, régebben azt írtam, hogy nem érdemelnek bajnokságot, de most kicsit enyhültem, mert mi olyan botrányosan szarok voltunk egész évben, hogy mi meg végképp nem érdemeltünk volna. Jövõre hátha kevesebb lesz a sérülés (és a bírói hiba), és újra neki kell ugrani majd a scudettonak! 😊

DeerHunter01
jövõre azért kíváncsi leszek, hogy a BL-ben mit fogtok nyújtani 😊
izgalmas szezon elé nézünk!

\"Erről van szó!\"

Grove4
Gratula, izgalmas bajnokság volt!

forza milan
Szégyellje össze magát az egész gárdával együtt!!!!

DeerHunter01
nem érdemeltük meg amúgy sem, a derbiken egy rakás szarok voltunk végig, Allegri maradásában pedig nem vagyok biztos ezek után

\"Erről van szó!\"

forza milan
Ittvan kamutizi leverjük magunkon v 6x

DeerHunter01
scudetto off

\"Erről van szó!\"

LasCar16
ABATEEE MÉRNEM LÖVÖD RÁÁÁÁÁ???????!!!

#acm

LasCar16
na Iggy is nagy nyomáskor gyakran csinál nagy hülyeséget, inkább lerántja mintsem próbálja szerelni bammeg

#acm

DeerHunter01
faszom

\"Erről van szó!\"

forza milan
Abate bazdmeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LasCar16
mindent neki köszönünk 😄

#acm