36663
-
#34365 Pato lesérült... még gyorsan őt kéne elpasszolni a franciáknak. -
#34364 nem hiszem el... Pato megint megsérült... bővebb infó hamarosan, most vizsgálják, mennyi időre esett ki. -
#34363 Ronaldo is ezt csinálta velünk, mégis visszagondolva is szerették
ismeri az ultrák forróvérűségét -
#34362 Az interesek viccelödtek egy felirattal "amit a szem nem lát a szívnek nem fáj" mikor őt megműtöttek. Na ezek után elmenni ehhez a klubhoz, sztem Cassanot is minősíti.
A mi klubunk támogatta őt végig mikor megműtötték, mellette állt, és aztán igy hátba támadott, engem csak ez idegesít. -
#34361 akkor meg legalább lenne annyi Cass-ban, h megköszöni, h mennyi mindent tett érte a klub, és h fáj a szíve (nem szó szerint :D), de az Inter volt a gyerekkori kedvenc klubja, és egy ilyen ajánlatot nem utasíthat vissza. -
#34360 mert moratti lassú volt 1 éve -
#34359 akkor meg minek igazolt ide?? nem tudom, de ez nekem sem szimpatikus. -
#34358 amúgy ez nem ibrás gyerekkori kedvenc csapat
csomó kép van róla kiskoráról inter mezben, inter táskával, inter meccseken is kint volt
-
#34357 Cassano: Semmi sem jobb, mint az Inter
"Egy örökkévalóságnak tűnt, de megérkeztem a klubhoz, amelynek mindig is szurkolója voltam. Fontos számomra, hogy oda igazolhattam, amely csapatnak gyerekkorom óta szurkolok. Újra tudok mosolyogni."
BASTARDO!!! Azok után h a klub kiállt mellette mikor volt a szívproblémája, szép gesztus... -
#34356 Welcome Pazzo! Remélem jó formát mutatsz majd!
Cassano meg... nem írok semmit. -
#34355 -
#34354 Pazzini hivatalos, welcome! én örülök neki, szerintem jól járunk vele. Cassano távozásának pedig még jobban örülök, nem kell nekünk ilyen hálátlan játékos.
-
#34353 Ettől függetlenül kétlem, hogy nálatok maradna, főleg Modric érkezése miatt még jobban kiszorul a - Mourinho féle - keretből. -
Rudee #34352 Azt írják, mert nincs más téma. Senki nem ajánlotta fel. Kölcsönbe nem megy sehova, Perez már elmondta. Se Milánóba, se Manchesterbe, se Kecskemétre, sehova. -
inter drukkerek már megint beégtek :D -
#34350 Nem, csak alig van már olasz a keretben.
-
#34349 nem rossz jatekos azert -
#34348 Most olvastam milannewson, hogy Drenthe is szóba került bal hátvéd posztra....nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem kéne nigger-chelseanek lenni Olaszországban. -
#34347 mióta van pazzonak ilyen tetkója? :D -
#34346 -
#34345 Pazzini jön, 7 misi plusz Cassano.
Cassano elvágta magát nálam szóval nem hullajtok érte könnyeket. Remélem Pazzo beválik.
De egy irányító nagyon kellene még, meg ugye Mesbah is lehet távozik a Palermoba, Ameliat pedig a Tottenham csábítja. -
#34344 Szánalom h még mi fizetünk... -
#34343 Ez a Kaká-ügy már szánalmas, most azt írják, hogy a Real elvileg felajánlotta a MU-nak KÖLCSÖNBE(!!!!)....
mi is úgy akartuk/akarjuk vinni, nem ? :D
meg szaros 5 millión - ami a fociban aprópénz jobb helyeken- variálunk, hihetetlen, Cassanoval meg a kreativitás veszett el, mindenképp kell még 1 támadó játékos, Galliani ha csak nem igazolja le Rickyt, Dzekot vagy valami jó játékost, akkor tényleg mehet a levesbe Berluxuskurvázóval együtt. -
#34342 mi a faszom ?:DDDDDDDDDDDDDDDD -
#34341 de természetesen azt a 7 millát is 3 év alatt :DDD -
#34340 vagy na hülye vagyok, még mi fizetünk az internek 7 millát... hát beszarok. -
#34339 komolyan mondom, a vezetők kezdenek meghülyülni... Cassano - Pazzini csere lesz 1 az 1-ben!! -
#34338 Boateng megkapta a 10-es mezt, és a velejáró Seedorf tulajdonságokat is. -
wright #34337 Maradjunk annyiban hogy pár meghatározó játékosunk nem volt,ahogyan nektek sem...A gond nálatok az,hogy nektek ebből kell majd főzni-ami valljuk be,nem sok.Ez pedig az olasz bajnokságra nézve nem jó -
#34336 Én ebből nem vonnék le következtetést. Mindkét csapat maximum 50%-on pörgött. Tavaly nagyon rossz játékkal kikaptunk 2:1-re és nézd meg mi lett év végére. Szóval ez amolyan sörmeccs, kinek hogy jön ki épp a lépés. -
#34335 még mielőtt vmelyik juve drukker a torkomnak ugrana, a gyenge jelzőt arra értettem, hogy a mai meccsen egyáltalán nem játszunk alárendelt szerepet, pedig hogy meggyengültünk, a juve meg csak tovább erősödött. -
#34334 ez a constant jól tolja, csak ne nézne ki úgy mint egy cigány:D:D -
#34333 már 1-3... az a vicc, hogy ez a juve egy gyenge csapat. és ezektől kapunk 3at (eddig), az antoniniről kapott 2. gól egyenesen vicc volt, megye3ban nincs ilyen hiba... -
#34332 Flamini szépen előkészített egy gólt, most meg róla kaptunk egyet...
1:1 - Marchisio -
#34331 1:0 - Robinho!!! -
#34330 Mikor kezd a mai Juve elleni meccs, 20.45-kor vagy 21.00-kor? -
#34329 Egyébként ha 5 millión variálunk annyira, akkor már tényleg hatalmas szarban vagyunk. -
#34328 http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-kakat-nem-adjak-20-millio-euronal-olcsobban-2165719 -
#34327 Felsz*pja a csapatokat akkor :DD -
#34326 Rossi még sehova nem megy, egyelőre csak benyalt az ügynöke az Inter/Juve/Milan triónak