36663
-
#13063 nem reklám, de az oldalamon tudjátok követni a meccs eredményét: http://gportal.hu/portal/forzaferrari/ bal oldalon az egyéb menüknél van egy olyan, hogy "most zajló sportesemények" 75. perc -
#13062 ha jól látom, VEZET A MILAN 0-1 -re!!! -
#13061 na félidőben 0:0 sajnos suliban vagyok nem tudom nézni de a milan fórumon olvastam a közvetítést és nem igazán jókat írtak a csapatról, szóval össze kellene magunkat szedni -.- -
#13060 csekkoljátok:) -
#13059 azért kicsit nevetséges... Ronaldot a Klub VB-re tartogatta a vezetőség, nem egyszer mondták h így Ronaldo úgy Ronaldo, és tessék itt se képes játszani... ebben az évben 2-szer volt a keret tagja abból egyszer játszott egyszer megint megsérült... szánalom, és ezért teszi zsebre a fizetését -
#13058 :DDDDDDDDDDDDDDDD
ekkora lollereket, hát már egy hete ott vannak lassan :D -
#13057 joke from NSO
Ronaldo szerintük Milánóban maradt:))) -
#13056 Nesta nyilatkozat:
"Minden rendben a csapattal. Kicsit még mindig fáradtak vagyunk az időeltolódás miatt, de teljes koncentrációval készülünk a japánok ellen. Az elmúlt napok munkája sokat segített a sérültek felépülésében is."
"Az Urawa ellen taktika a szerdai napon lesz kidolgozva, bár már eddig is alaposan feltérképeztük őket. Az első meccsükön nagyon gyorsnak és frissnek tűntek. Jól szervezett csapat és a braziljaiknak köszönhetően technikaliag is igen jók."
"Minden idegszálunkkal erre a trófeára készülünk. Az otthoni hírek alig jutnak el hozzánk, olyan mintha karanténban lennék. Jelen helyzetben úgy gondolom, erre van szükségünk, ez most jót tesz nekünk. Csak a feladatunkra kell koncentrálnunk." -
#13055 tisztelem Ronaldot de ha tavasszal nem mutat semmit akkor bye-bye... CC figyelte a leláton Banega-t remélem hamarosan megtudhatjuk a véleményt, mellettünk még az Inter szeretné leigazolni -
#13054 Boca Juniors lesz ott a másik ágon a fináléban...
Ancelotti a sajtotajekoztaton beszelt ronaldorol. a dontest ma reggel hoztak meg kozosen az orvosokkal es a jatekossal. elkepzelhetetlennek tartottak, h vasarnapra felepuljon, ezert levettek a listarol (favalli kerult be helyette egyebkent). ronaldo fel fog epulni, erre meglesz az ideje. a szunet utan, januar 13-an mar szamolunk vele.... -
#13053 A Milan egykori ördöge szerint Ronaldinho egészen biztosan a Milant választaná, ha távozna Barcelonából. Albertini szerint a brazilnak régóta vágya kipróbálni magát az olasz élvonalban, ráadásul a Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi egy ideje már győzködi a támadót. A brazil állítólag odavan a San Siro légköréért, amelyért természetesen a Milan kivételes szurkolótábora a felelős.
- Nem hiszem, hogy a szezon vége előtt eligazolna, de én mindenesetre igyekeznék megszerezni az aláírását. Még mindig boldognak tűnik a pályán, de nekem azt mesélte, hogy az öltözőben már sokkal visszafogottabb a hangulat, mint korábban volt. Régen mesélte nekem, hogy ha tehetné, akkor a Milanba igazolna, mert imádja a stadiont és a szurkolókat, csak olyan csapatot választana, mint amilyen a Milan – jelentette ki a rossonerik egykori középpályása. -
#13052 de remélem a Milan nem vágyik Sagnolra -.- -
#13051 Sagnol a Milanba vágyik -
#13050 Alberto Gilardino a reggeli edzés után a Milan Channel-nek adott egy rövid interjút.
Ez az első reggeli edzésed, mióta itt vagy Yokohamában. Hogy érzed magad?
”Jól érzem magam a mérkőzés előtt három nappal. A felkészülés jól halad, és szépen lassan sikerül hozzászoknunk az időeltolódáshoz, szóval a lehető legjobb formában lehetőnk az elődöntőre.”
Olaszországban minden harmadik nap meccset játszotok, így nem marad sok idő az edzésre.
”Nem. A sok egymást követő mérkőzés miatt nincs időnk így edzeni. Itt Japánban lehetőségünk van a nehezebb erősítő gyakorlatok elvégzésére is.”
Ezelőtt, egy kép kedvéért két szurkolóval pózoltál, akik Velencéből jöttek
”Örömteli látni számunkra, hogy még Japánba is követnek minket. Reméljük, hogy csütörtökön sokan fognak szorítani nekünk, és hasonló lesz a helyzet vasárnap is.”
Mit jelent neked ez a verseny?
”Majdnem három éve vagyok itt, és ez idő alatt megnyertem a Bajnokok Ligáját, valamint az Európai Szuperkupát. A következő, hogy hazavigyük ezt a trófeát is. Ez teljesítené be végleg az álmunkat.”
Forrás: acmilan.com -
whááttttááááááááááááááááááá x) -
end dzsámping :D -
Ricky meg mehetne az eke elé:Ddd -
:DDDDddddddddddddddddddd Ba&Cafú :Dddd -
#13045 ja ciki lenne az biztos, de nagy tétnél odateszi magát a csapat:) szal mi erre vagyunk kiélezve -
#13044 én se 3ig suliban vagyok :(
de remélem győzelem lesz mert el se tudom képzelni mi lesz ha nem... (de erre gondolni se merek...) -
#13043 egy ideig ez nem fog bekövetkezni szvsz :||| -
vajon Brocchi minek örült ennyire?:P -
Rino nem szeretne lemaradni a nagy karácsonyi bevásárlásról:P -
#13040 Carlo egyszer úgyis távozni fog, örülnék Murinhonak egy nagyon temperamentumos szakember, akivel majd bekövetkezhet a generációváltás a Milanban, Carlo után szívesen látnám a padon -
#13039 A milánói lap információi szerint az Angol Labdarúgó-szövetség vezetői már rég megtalálták a kirúgott Steve McClaren utódját, aki terveik szerint nem más, mint Jose Mourinho. Sokáig úgy is tűnt, hogy a portugál lesz a befutó, csakhogy a szakember érdeklődése alábbhagyott a háromoroszlános kapitányi poszt iránt. Olaszországban úgy hiszik, Mourinho a Milan hívására vár.
A La Gazzetta dello Sport egy érdekes keringőt vázol olvasói elé: a lap szerint sok minden múlik azon, hogy az olasz válogatott hogyan teljesít a 2008-as osztrák-svájci közös rendezésű kontinenstornán, ha a világbajnok leszerepel, Roberto Donadoninak távozni kell. A lap szerint a helyére kerülne Ancelotti, aki hét sikeres év után hagyná el a Milant, amelynek kispadja felé vezető út így megnyílna Mourinho előtt. Abban az esetben, ha az olasz válogatott jól teljesít a kontinenstornán, akkor is megtörténhet a milánói edzőváltás, ekkor azonban Ancelotti a Barcelona kispadjára pályázhatna. -
#13038 Az olasz futballról alkotott kép a drukkerek szemében eléggé leromlott az elmúlt esztendők botrányai miatt.
A bundák, a fogadási botrányok, a szurkolói erőszak sorozatot előfordulása után a játékosok igyekeznek valamiképp javítani a bajnokság jó hírén. Clarence Seedorf például azzal, hogy jótékonykodik. Az AC Milan holland középpályása alapítványán keresztül igyekszik segíteni a szegény gyermekeken a világ szegényebb tájain.
"Segíteni szeretnék a rászorulókon, érzem a felelősséget a vállaimon, és tenni szeretnék a többi emberért!" - nyilatkozta Seedorf, aki Suriname szigetén született, szegény családban. Az alapítvány Kenyában indított a napokban egy iskolát, és tervbe van véve egy brazíliai és dél-afrikai oktatási intézmény felépítése is, mert elsősorban az oktatás terén tapasztalt lemaradást szeretné Seedorf cége csökkenteni a világ szegényebb régióiban. Természetesen a gyerekeket a sport terén is támogatja a holland labdarúgó alapítványa, Suriname-on indítottak egy ligát gyerekek számára, amelyben 640 csapat versenyez.
-
#13037 nah csesszék meg nem látom a meccset:( -
#13036 A mai Sepahan-Urawa Reds mérkőzésen utóbbi csapat magabiztos 3-1-es győzelmet ért el. Így biztossá vált, hogy a Milan ellenfele a hazai közönség által is támogatott japán együttes lesz.
A találkozó magyar idő szerint csütörtökön 11:30-kor kezdődik. Internetes meccsnézéssel kapcsolatban a megfelelő topikban lehet érdeklődni. acmilan.hu
-
#13035 - A napi program általában két edzésből és délutáni sajtótájékoztatóból áll. Akad idő kikapcsolódásra is: Szombaton a srácok élőben nézték meg a K1 Világbajnokság döntőjét
- Jankulovski és Emerson is lassan visszatér a többiekhez. A cseh játékos már teljes intenzitással edz, a brazil középpályás még nem épült fel teljesen
- Ronaldo továbbra sem tud edzeni. A Benfica ellnei találkozón bemelegítés közben sérült meg a vádlija. Azóta is ezzel bajlódik.
- Dida az egyik edzésen hátsérülést szenvedett, bizonytalan a csütörtöki szereplése. Kalac készen áll ha szükség lesz rá.
- Természetesen Kaká körül van a legnagyobb felhajtás. A friss aranylabdást kérdezték Calderon japán útjáról is, de ő gyorsan elejét vette a találgatásoknak, kijelentve nem érdekli mit csinál a Real elnöke. Az edzések közben igyekszik minél többet foglalkozni Ronaldóval, nehogy a Fenomeno úgy érezze nem igazán tagja a csaptnak.
-
Klárensz:DDDddd feje hasonlít a teknősökére:P:D szvsz:)) -
#13033 na olyan nincs h ne verjük meg az Intert-.- -
#13032 hát igen jó lenne ha nem szereznének nagyobb előnyt, bár nekünk már mind1... nekünk maradt a BL meg az Olasz-Kupa, de az O-Kupa nem szokta érdekelni a vezetőséget, szal BL... :) -
#13031 jaja, ti, aztán mi, Roma és így tovább,
de dec. 23-án rajtatok a sor :), bár nem bánnám ha a Cagliari is bekavarna, aztán apadna az a nagy előnyük -
#13030 hidd el tőlünk jobban senki sem szeretné legyőzni az Intert :) -
#13029 Remélem a San Siro-beli átok az Inter ellen megtörik majd ;) (hisz akkor is otthon lesztek, de mégsem:D), tudom soká lesz még, csak nézegettem a fordulókat -
#13028 A hírek szerint az AC Milan nagyon közel került a Boca Juniors ifjú csillaga, Ever Banega megszerzéséhez. A 19 éves játékost Argentína egyik legígéretesebb középpályásának tartják, és a Kanadában megrendezett U20-as Világbajnokságon is csapata egyik legjobbja volt.
Banega még csak idén februárban debütált a Boca színeiben, de játékát már az első meccsein többször jutalmazta a közönség ovációval. Az elmúlt hónapban a piros-feketék 10 millió eurót kínáltak az argentin klubnak, de a Boca elnöke, Mauricio Macri elutasította. Most azonban a milánóiak újra próbát tesznek, és nem sajnálnának 16 millió eurót áldozni a középpályásért.
A játékos, és a Boca Juniors csapata akár már a Klubvilágbajnokság döntőjében farkasszemet nézhet a Milan gárdájával. Így a megbeszéléseket már Japánban megtarthatják, és várhatóan a két klub megegyezik Banega januári, vagy nyári átigazolásáról.
Az olaszokat a közelmúltban számos fiatal játékossal hozták kapcsolatba, és állítólag kevés választja el őket a Borussia Monchengladbach szélsőjének megszerzésétől. Marko Marint hazájában a ”német Cristiano Ronaldo’”-nak is nevezik.
Forrás: goal.com -
#13027 Tetszik a labda:P -
#13026 Emerson ismét teljes edzésmunkát tud végezni, és a tréning után beszélt saját állapotáról:
”Boldog vagyok. Ismét minden fájdalom nélkül tudok edzeni. Lassan, de biztosan visszatértem. Az én döntésem volt, hogy leállok, amíg nem nyerem vissza a legjobb formámat, de most már számolhat velem az edző.”
Forrás: acmilan.com -
#13025 az acmilan.com-on nagyon sok jó kép van fenn edzésről, sajtótéjékoztatóról meg mindenről :) -
#13024 tegnapi edzés: