36663
  • Yulcsa
    örülnék, ha ilyent lehetne olvasni valahol, de sajnos csak szerintem lenne jó, ha jönne. :)
  • LasCar16
    rossz a véleményed-.- :DDdddd
  • Kaplartom
    Szerintem meg Shevát kellene visszaszerezni... :)
  • LasCar16
    olvastad vagy mágánvélemény?:D
  • Yulcsa
    Dani Alves (is) kéne nekünk szerintem.
  • LasCar16
    jah télleg köszi, szemem világa még takarékon volt-.- :P
  • shad0w
    végülis csak 5ször van kiírva :) "A station is available and will appear here from 06:30 on the day of the event."
  • LasCar16
    Zambrotta egy igazi univerzális szélső, én várom:) Oliveirát is vissza lehetne hozni, még egy próbát megérne aztán nyáron venni vmi komolyabb csatárt előre
  • LasCar16
    csak én nem látok csatornákat?:P lehet később feldobják a listát
  • Nuno88
    Boca Juniros - AC Milan Vasárnap 11:30

LINK
  • Nuno88
    acmilan.hu - fórum - meccs nézés interneten topic, ott tuti találsz ha nem ma akkor holnap :)
  • Nuno88
    A 8TV Força Barça című műsora szerint Gianluca Zambrotta a következő átigazolási időszakban, vagyis januárban, elhagyja a Barcelonát és visszatér Olaszországba.

Zambrotta története a spanyolokkal a végéhez közeledik a katalán tv műsor szerint. Csupán a távozás részleteinek tisztázása van hátra.

Egyes spanyol újságok biztosra veszik, hogy a játékos a Milan csapatához szerződik.

Távozásának hátterében az áll, hogy komoly családi problémái vannak, ezért a lehető leghamarabb szeretne visszamenni Itáliába.

A Barcelona tekintettel Zambrotta személyes gondjaira, hajlandó elengedni őt. A világbajnok játékos most arról tárgyal klubjával, hogy miként tudna szabadon kilépni a szerződéséből.

Forrás: goal.com
  • james69holden
    tudna valaki adni stream címet a meccshez?
    sehol sem találok...
  • Nuno88
    biztos h lesz, már én is várom ^^
  • Yulcsa
    hű az jó! remélem lesz netes közvetítés!
  • Nuno88
    magyar idő szerint vasárnap 11:30
  • Nuno88
    Olaszország

Az olasz lapok örömmel számolnak be a Milan klubvilágbajnoki szerepléséről, a Bajnokok Ligája győztese nyert a Japánban zajló torna elődöntőjében, a vasárnapi fináléban pedig a Boca Juniors vár rá.

A La Gazzetta dello Sport cikke szerint nem elképzelhetetlen, hogy Ronaldo a nyáron, vagy akár már a télen távozni kényszerül Milánóból, miután a Milan vezetői kezdik megunni a csatár felkészülését hátráltató sérüléseket.
  • tep
    19:30
  • Yulcsa
    én is! hánykor fog kezdődni a meccs vasárnap?
  • Nuno88
    csak nem, bízok bennük h megnyerik a kupát minimális különbséggel
  • Yulcsa
    csak meg ne üssük a bocánkat ezzel a nagy motivációval...
  • Nuno88
    Paolo Maldini szerint a Milan készen áll arra, hogy revansot vegyen a négy évvel ezelőtti vereségért. Ehhez a csapatnak vasárnap le kell győznie a Boca Juniors-t a döntőben.

“Ez teljesen más mérkőzés lesz, mint a 2003-ban lejátszott találozó. Ugyanúgy ahogy az athéni meccs is különbözött az isztambulitól. - mondta Maldini a La Gazzetta dello Sport kérdésére válaszolva.

“Ez az a mérkőzés amire mindenki várt, ahol összecsap Európa és Dél-Amerika.”

A Milan körül hisztéria tört ki Japánban, a helyiek mindent elsöprő szeretettel fogadták a játékosokat. Ez aztuán is így maradt, miután a hazai Urawa Red Diamondsot is legyőzték az elődöntőben.

“Itt Japánban rengeteg szeretetet és támogatást kapok a szurkolóktól, már-már szégyenlem magam miatta.” - folytatta a Kapitány.

“Elképesztő mennyiségű mezt látok, amin a saját nevem olvasható. Elég ha kinézek a szobám ablakán. A tegnapi meccs atmoszférája is csodás volt. A szurkolók hangosan bíztatták a csapatukat, de másképpen mint ahogy a mieink szoktak. A "hazai pálya előnye" itt nem érvényesül annyira.”

Maldini kitért Kakára is, akit Van Bastenhez hasonlított.

“Kaka és Marco különböző játékosok. Ricardo fiatal kora ellenére már hatalmas magasságokba jutott- világbajnok és a Milannal is szinte mindet elért már. Ő olyan legenda lesz a klub történelmében, amilyen Van Basten.”

Forrás: channel4.com
  • LasCar16
    remélem a motiváció a bajnokságban is megmutatkozik-.-
  • Nuno88
    Clarence Seedorf a tegnapi meccs után a fifa.com-nak nyilatkozott:

"Egy újabb döntőbe jutottunk be, hogyne lennénk boldogok. Ez egy igen nehéz meccs volt, de teljesen megérdemelt a győzelmünk, tekintve hogy mennyi helyzetet dolgoztunk ki. Könnyebbé is tehettük volna a magunk számára, ha már korábban gólt szerzünk. Ez főként rám igaz...."

"Végig a kezünkben tartottuk a találkozót. - folytatta a holland. Elég csak ránézni a labdabirtoklási statisztikára (60:40). Uraltuk a meccset, de a labda valahogy nem akart túljutni a gólvonalon. Néhány esetben szerencse em állt mellettünk, aztán végül mégis eredményesek voltunk, ez pedig a döntőt jelenti. Az ilyen mérkőzéseken sosem tudhatod mire számíts, semmiben sem lehetsz biztos. Türelmesen, de határozottan kell játszani."

Ahogy előzetesen is várni lehetett, a döntőt a AC Milan és a Boca Juniors játsza majd. Ez tulajdonképpen a 2003-as Világkupa visszavágója is, amit akkor az argentínok nyertek tizenegyesekkel.

"Ez egy nagy meccs lesz és megfelelően készülünk rá. Mindig minden ellenfelünket tiszteljük. Amikor a Boca Juniors kerül szóba, az emlékek előjönnek. Pontosan tudjuk mit kell tennünk ellenük."

A Milan tizese nyilvánvalóan rendkívül fontos a csapat számára, a hétvégén is szükség lesz a képességeire. Bár Seedorf már 31 éves, a formáján ezt cseppet sem látszik. Ő az utóbbi évben volt csúcsformában, amit az Urawa ellen is bizonyított.

"Fizikálisan a csúcson vagyok, úgy tűnik napról-napra erősebb leszek. Még most is minden mérkőzésen próbálok javulni és élvezni a játékot. Az a trófea rendkívül fontos nekünk, és ez extra motivációt ad."

Forrás: fifa.com
  • Nuno88
    de szeretem h egyszer ez egyszer meg az... menjen csak én elengedem nyugodt szívvel...
  • Yulcsa
    vagy mégsem megy el Ronnie?
  • Nuno88
    A brit futballmagazin is Ricardo Kakát látta a legjobb futballistának 2007-ben. A Milan 25 éves brazil kiválósága a Barcelona argentin zsenijét, Lionel Messit, valamint a Manchester United portugál klasszisát, Cristiano Ronaldót előzte meg a szavazáson.

Kakára a 48 országban megjelenő magazin olvasóinak 52,8 százaléka voksolt, ő a második az újság történetében, aki az olvasók szavazatainak több mint felét begyűjtötte. Az első ilyen labdarúgó Michel Platini volt 1984-ben.

Az év edzője a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson (a skót szakvezető harmadjára nyerte el a megtisztelő címet), míg az év csapata az Ázsia-Kupát nyerő iráni válogatott lett.
  • Kaplartom
    Gattuso cipője nemsemmi:P
  • tep
    16-án Boca ellen már nem lehet ennyi lehetőséget elpuskázni...
  • Nuno88
    Kaká csukája még elmegy de Klerenszé ááá meghaltam a Celtic elleni meccsen is mikor megláttam :D
  • LasCar16
    wazze Klerensznek meg Kakának ezek a retro fekete csukák:S ..áhhh:D Milánóiak legyen már egy kis ízlésük:P
  • Nuno88
    Urawa Reds - AC Milan 0:1

• Nuno88
    Ronaldo és a Június...
  • LasCar16
    megszokhattuk..:S
  • Nuno88
    azért kimaradt jópár lehetőség :|||
  • LasCar16
    összefoglaló
  • Nuno88
    A Milan csapata az elődöntők során kapcsolódott be a Japánban zajló klubvilágbajnokságba, a Bajnokok Ligája győztese a legjobb négy között az Urawa Red Diamonds gárdájával csapott össze. Az első félidőben az együttesek eleinte csak kémlelték ellenfelüket, egyik csapat sem akart nekiesni a másiknak. Az első negyvenöt perc hajrájában kissé megélénkült a játék, a labdarúgók egyre többet ütköztek, de komoly helyzetig egyik fél sem jutott.

A második félidőben alaposan megváltozott a játék képe, a Milan magasabb fokozatra kapcsolt, Jankulovski előbb egy remek emeléssel próbálkozott, majd Gilardino került helyzetbe a tizenhatoson belül, végül Seedorf akrobatikus mozdulattal lőtt a kapu mellé. Red Diamonds legnagyobb helyzete egy távoli lövés volt, amelyet Dida csak másodjára tudott megkaparintani.

A 67. percben Kaká robogott le az alapvonalig a balszélen, kiválóan passzolt középre, ahol szemben a kapuval Seedorf érkezett, és könnyedén passzolt a háló közepébe. A 77. percben Jamada került lövőhelyzetbe, de próbálkozását Dida védte. A hátralévő időben már nem változott az állás, így a Milan győzelmével kiharcolta részvételét a klubvilágbajnokság döntőjébe.

Klubvilágbajnokság, Japán, elődöntő:

Milan – Urawa Red Diamonds 1-0 (0-0)
    G.: Seedorf a 67. percben
  • Nuno88
    én is szavaztam, már 6 milan játékost tettem a bele :D
    bár mostani formából csa 1 érdemelné meg h ott legyen...
  • szucsy89
    nah leadtam a szavazatom:)
  • LasCar16
    döntőben a csapat grat jobbak voltunk, tessék hazavinni azt a rohadt kupát aztán megnyomni a bajnokságot, 21.én sorsolás a BLben:)