A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Kaka: I want to end career at AC Milan
tribalfooball.com - October 19, 2006
Kaka has declared he wants to play out his career at AC Milan.
The Brazilian, who is contracted to Milan until 2011, told MF Dnes: "I would be very happy if I managed to finish my career with Milan.
"I lack for nothing in Italy, the country has made me a better player. I want to remain with Milan, few clubs in the world are comparable to the Rossonero."
On interest from Real Madrid, Kaka added: "I know that the club has great confidence in me and demonstrated it by refusing all those offers."
bár Sheva is nyilatkozott ilyet 😞
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
fogg kijönni
Ennek ellenére Dida jelenlegi formáját látva a klubvezetés eltökélt a kontraktus meghosszabbításában, mert úgy vélik, a brazil hálóõr még sokat segíthet a csapatnak.
“A Milannál marad. A következõ néhány nap során megállapodunk vele” -mondta szerdán Galliani.
“Legutóbb éppen az Anderlecht ellen mentette meg a gyõzelmünket. Szeretnék õt a klubnál tartani”
Forrás: channel4.com
“Nem akarok errõl beszélni” -mondta
A brazil zsenit a nyáron hozták összefüggésbe a Milannal, és a legújabb hírek szerint a piros-feketék újabb ajánlatra készülnek.
“Milan? Semmit sem fogok mondani ezzel kapcsolatban, mert ez nem rám tartozik”
“Nem szoktam az átigazolási piac pletykáival foglalkozni. Annyit tudok, hogy a tesvérem
“Felesleges lenne olyasvalamirõl nyilatkoznom, amirõl igazából semmit sem tudok."
A Milan alelnöke Adriano Galliani, aki korábban kizárta annak lehetõségét hogy a zseni elhagyná a Nou Campot, most már nem annyira pesszimista.
“Ronaldinho a Milanban? Isten tudja” - mondta az Anderlecht elleni mérkõzést követõen
“Mindenesetre ha mégis hozzánk kerülne, nem okozna problémát a csapatba való beépítése”
de a lényegen nem változtat semmit 😊
hatalmas gól volt 😊
Mindig öröm ha az ember jól teljesít. A találkozó nem volt könnyû, de boldog vagyok. A mérkõzés fontos periódusában léptem pályára és igyekeztem minden tudásomat bevetni. Mindenképpen nyerni akartunk és végül ez sikerült is. Ennek köszönhetõen nyugodtabban készülhetünk a következõ Bajnokok Ligája körre. A legnagyobb gondunk az, hogy az ellenfeleink leszûkítik a teret saját oldalunkon. Azonban amint kinyílnak rögtön képesek vagyunk gólt szerezni. Legfõbb feladatunk, hogy felgyorsítsuk a játékunkat. Ebben kell még fejlõdnünk.
PIPPO INZAGHI
"Elégedettek vagyunk. Emberhátrányban játszani nehezebb, de a lényeg most a három pont. A meccs véget ért, mostantól a bajnokságra kell figyelnünk, ahol muszáj pontokat gyûjtenünk. Marek remek volt ma este, de szerintem õ mindig jól teljesít amikor játszik. Vele jól megértjük egymást. Saját magammal nem vagyok teljesen megelégedve, mert nem tudtam gólt szerezni."
"Az itteniek kedvesen fogadtak engem a reptéren. Sok idõt töltöttem Brüsszelben amikor a felépülésem zajlott."
RINO GATTUSO
"Ez a gyõzelem büszkévé tesz. Csapatkapitányként vezethettem gyõzelemre a Milant. Mindenki örül a sikernek, hiszen döntetlenek után nagyon kellett a gyõzelem. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a pontlevonások nélkül másként értékelnénk a bajnoki szereplésünket is. De ez van, elõre kell tekinteni. Tudjuk magunkról hogy erõs csapatot alkotunk."
"A ma esti mérkõzéshez hasonlóak sokáig megmaradnak bennem. Ha a Milan mezét viseled, amit elõtted oly sok legenda, egyszerûen nem gondolhatsz más együttesre. Azt szeretném mondani a szurkolóknak, hogy én itt maradok. Maradnom kell. Addig mindenképpen amíg nem rugdosnak ki a klubtól"
KAKA'
A mérkõzés a Brugge ellenire emlékeztetett. A szituáció hasonló volt, ott is emberhátrányban voltunk. Gólt szereztem és boldog vagyok."
Forrás: acmilan.com
"Sok hibát követtünk el az elsõ félidõben. Amint egy kis félelmet éreztünk rögtön a védekezésre koncentráltunk a támadások helyett. Aztán a második játékrészben feljavultunk. Erre a csapatra mindig jellemzõ volt ez a szellem. Képesek vagyunk a nehéz helyzetekbõl is erõt meríteni, és a jövõben is erre lesz zsükségünk"
Emberhátrányban játszani mindig nehéz, de megvan az az elõnye, hogy nagyobb hely nyílik a pályán, és ez az amikor Kaká veszélyessé válik.Véleményem szerint Jankulovski lenyûgözõen játszott, mert nehéz ellenfelet kapott, de õ mégis képes volt arra hogy a támadásokba is belépjen. Ha nehézség adódik, a Milan mindig jól reagál, ez történt a mérkõzésen is."
Forrás: acmilan.com
tribalfooball.com - October 18, 2006
Kaka hopes his goal against Anderlecht last night will end all doubts over his commitment to AC Milan.
"There is a great rapport between Carlo Ancelotti and myself. I really wanted to hug him after that goal," smiled the Brazilian following the 1-0 victory at Anderlecht.
"The important thing tonight was the three points, but we mustn't forget that we have to improve in many areas and always have to work hard."
Ancelotti told journalists that Kaka is "not ready to be a leader" at San Siro and the player agreed with this analysis.
"I am not a leader and am still trying to learn from Paolo Maldini, Billy Costacurta, Gennaro Gattuso and the others who have more experience. Hopefully, one day players will look to me for the same thing, but I am young and am always learning.
"I try to listen to those within football who know what I can do to resolve problems in my game and continue to improve."
The screamer in Brussels this evening was a familiar sight, as Kaka also scored the winner away to Club Brugge last season after an early dismissal.
"I prefer to look forward, but it did remind me of Bruges. It was a similar situation with the team in 10 men and this goal, so all our minds went back to that day. I hit it well, but the slight deflection changed the trajectory a little to put the goalkeeper off."
The Brazilian scored Milan's 500th European Cup goal, but he remained analytical and highlighted the faults shown by the Rossoneri in Belgium.
"We weren't very sharp in the first half and were too static, but we reacted after the break and deservedly won the match."

milyenek voltunk? sajna nem láttam a meccset 😞
#acm
akkor szerezzen 2-t de akkor már a harmadikat is szal.... 😄DDD
tribalfooball.com - October 17, 2006
AC Milan vice-president Adriano Galliani has played down reports of a growing rift between management and coach Carlo Ancelotti.
Reports have emerged that Milan directors are unhappy with Ancelotti's selections and tactics as the team has stumbled to four consecutive draws.
But Galliani says: "The trainer is Ancelotti and it is he who must find solutions to the problems.
"Of course, we have a group of players here that are in a position to resolve these problems. We have the best players, we have had a good preparation, we all know it and we intend to win our next game.
"I would not dramatise and I would not emphasize any problems."
tribalfooball.com - October 17, 2006
Italian politician Roberto Maroni has revealed AC Milan are actively pursuing Barcelona superstar Ronaldinho.
Maroni, a die-hard Milan supporter, admitted yesterday at a 'Politics in Football' forum: "I have asked (Milan president Silvio) Berlusconi at what point the negotiations to bring to Milan Ronaldinho were at. I cannot reveal what he answered to me, but I am satisfied.
"It began this year, it could happen. I asked (Adriano) Galliani and Berlusconi to put their hand in their wallet.
"It would appeal to me to see Ronaldinho signed for the new year, but I'm also a supporter of the return of (Andriy) Shevchenko."