36663
  • tep
    21' [0 - 1] F. Inzaghi

23' [1 - 1] R. Palacio
  • Yulcsa
    uhh... 1-1 :(((
  • Yulcsa
    PIPOOOOOOO
  • Yulcsa
    GÓÓÓÓÓÓÓÓL
  • Yulcsa
    Channel - 2133 - True Tv asszem
  • Kaplartom
    hol nézitek sopcoaston??
  • LasCar16
    Pippooooooooooooo mellé..
  • Yulcsa
    na FORZA MILAN!!!! és Buon Compleanno AC MILAN! :) ;)
  • LasCar16
    FORZA MILAN AVANTI A 18. NEMZETKÖZI TRÓFEÁÉRT!!!!
  • LasCar16
    negyed óra asszem beüzemeltetem a sopcastot:)
  • Nuno88
    BOCA JUNIORS: Caranta; Ibarra, Maidana, Paletta, Morel Rodriguez; Gonzalez, Battaglia, Banega, Cardozo; Palermo, Palacio

MILAN: Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    a Benfica elleni bemelegítésnél kapott a vádliára és azóta harcképtelen, sztem ez egy kicsit nevetséges...
  • Nuno88
    Klubunk ma ünnepli 108. születésnpját, ez a kupa lenne a legnagyobb ajándék!!! VIGYÜK HAZA!!! FORZA MILAN!!!

Kalac pedig ma ünnepli a 35. születésnapját, isten éltesse őt is!!!
  • ryhdeksan
    jah de most nem fog játszani szerencsére :D
    mivan vele egyébként??
  • Nuno88
    jól körül vették az biztos :D
    de azért egyet bevert a derbyn, de aztán kikaptunk...
  • ryhdeksan
    fú szegény roni :D
  • Nuno88
    A találgatások ideje lejárt. Ahogy várni lehetett, az AC Milan és a Boca Juniors találkozik egymással a mai döntőben.

A 2003-as kiírást megismételve újra összecsap a két gigász, a világ két legeredményesebb klubja, a nemzetközi trófeákat tekintve. Mindkét együttes 17-17 serleggel büszkélkedhet. A Klub Vb-t is háromszor nyerték meg.

A mérkőzés

AC Milan vs. Boca Juniors

Yokohama, December 16 Vasárnap
    11:30 (magyar idő)

Az esélyek

A vasárnapi döntő mindkét klubnak remek alkalom lesz, hogy feledtesse a bajnoki szereplését. Emellett az olaszoknak itt a lehetőség, hogy revansot vegyenek a négy évvel ezelőtti elveszített mérkőzésért. A Boca pedig elszánt, hogy ismét felkerüljön a klubfutball trónjára. Azt már szinte említeni sem kell, mekkora presztízs magasba emelni a serleget.

A játékosok

Egyik félnek sincsenek sérültjei (Ronaldótól eltekintve), viszont az argentínoknál eltiltás miatt nem játszhat Fabian Vargas, akit az elődöntőben állítottak ki.

A múlt

A világon semelyik másik klub sem büszkélkedhet három vilégbajnoki címmel, csak a mostani döntő két résztvevője.

Születésnap

A Milan éppen a ma 108 éves. Remek alkalom bővíteni a vitrin tartalmát.

A Milan tartalék kapusa, Zeljko Kalac szintén ma ünnepli 35. születésnapját. Egy esetleges győzelem édesebbé tenné a szülinapi tortát.

A szavak

"Büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb döntőt játszhatunk a Milan mezében és egy győzelemmel újabb dicsőséget szerezhetünk a klubnak. A bocával mérkőzünk, ami fájdalmas emlékeket hoz elő a múltból. Most azonban itt a lehetőség, hogy helyre tegyük a dolgokat. Ha pedig azt is figyelembe vesszük, mennyi brazil játékosunk van, még érdekesebbnek ígérkezik a találkozó. Mgabaiztos vagyok, képesek leszünk véghezvinni, amit elterveztünk. " Kaká, a Milan játékmestere

"Soak nazt mondják, az európai csapatokat nem annyira érdekli ez a torna. Amit én mondok, hogy nem sok Milan játékos élvezte a látványt, amikor négy éve mi eletük magasba a kupát, ők pedig üres kézzel mentek haza. Hatalmas tisztelettel vagyunk feléjük, mert egy kiváló csapat, de megvan a saját erőnk, és tudjuk mit kell tennünk. Reméel mújra hazavisszük a trófeát." Sebastian Battaglia, a Boca Juniors középpályása

Forrás: fifa.com
  • Nuno88
    A Japánban zajló Klubvilágbajnokság döntője előtt a két résztvevő gárda játékosai nyilatkoztak.

Rino Gattuso:
    ”Nagyszerű dolog döntőt játszani, de megígértük magunknak, hogy nem térünk haza a trófea nélkül. A múltkori Boca ellen elvesztett finálé még élénken él bennünk, és ma újra akarjuk írni a történelmet.”

Filippo Inzaghi:
    ”A Milan számára nagyon fontos legyőzni a Boca Juniorst, és a világ legeredményesebb klubjává válni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagyszerű lehetőség. Remek érzés a Klubvilágbajnokság döntőjében játszani, és készen állunk egy fantasztikus mérkőzésre.”

A Boca Juniors csapatából Morel Rodriguez szólalt meg.

”Kaka az a játékos, akinek nem szabad területet adni. Még azelőtt kell megállítani, hogy lendületbe jön, mert az nagyon nagy problémákat okozhat.”

Forrás: acmilan.com
  • Kaplartom
  • Nuno88
    na még ő 1 óra és kezdődik!
  • Nuno88
    Az utóbbi időben több hír is szólt arról, hogy Yoann Gourcuff januában kölcsönbe visszatér Franciaországba, mert kevés lehetőséget kap a Milanban.

Gourcuff kijelentette, hogy mindenképpen maradni akar Milánóban és semmi esély rá, hogy januárban másik klubhoz menjen.

Be akarja bizonyítani mennyit ér és kész megharcolni a helyéért a csapatban. "

A 21 éves középpályás úgy érzi, hogy a Milanban tud a legtöbbet fejlődni és egyetlen ajánlatot sem akar elfogadni, még akkor sem ha elsőosztályú francia csapat érdeklődne utána.

Forrás: goal.com
  • Nuno88
    A Milan elnöke, Silvio Berlusconi reagált az Inter vezetőedzőjének, Roberto Mancininek a szavaira, aki szerint a most zajló Klub Vb nem más mint egy barátságos torna. (Abból a távolságból amilyen messze van tőle az Inter, nyilván annak tűnhet.- a szerk.)
    Mancini kijelenttte, hogy neki mindegy ki nyer, és egyik csapatnak sem szurkol.

“Minden olasznak büszkének kéne lennie, amikor országa egyik csapata játszik egy dél-amerikai együttes ellen a világ legjobb klubja címéért.”- reagált Berlusconi.

“Ha az Inter vagy a Juve játszana a döntőben én biztosan szorítanék nekik. Ez egy nagyon fontos trófea.”

Olasz csapatok eddig héteszer nyerték meg a kiírást, a Milan ebből háromszor.

“Ronaldo egy rejtély. Senki sem érti mi történik vele. Fizikailag nincs probléma, szóval valami pszichológia dolog lehet a háttérben. Remélhetőleg rájövünk mi a baj és megoldjuk.”

Alexandre Pato januártól játszhat tétmeccset a csapatban, de van rajta kívül még egy brazil Belusconi kívánságlistáján.

“Carlo Ancelotti garantálja nekem, hogy Pato rengeteg gólt fog szerezni. Elképesztő játékos.”

“Ronaldinho? Ha az edzőnk azt mondja, szükséges megszerezni hogy segítse a csapatot, akkor majd megvitatjuk a dolgot. Úgy ahogy azt az elmúlt 25 évben mindig is tettük”

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    hát jah... olyan kellene h minden trofea rajta legyen meg Ronaldo helyett pl. Gattuso, Pirlo vagy Pippo ^^
  • LasCar16
    ha mai meccs után írod akkor megértem klub VB trófea az még nincs rajta:P meg Ronaldo sem nagyon érdemli meg a helyet:P
  • DjCooll
    miért ez nem jó?:P
  • LasCar16
  • Kaplartom
    nem tud valameikőtök csinálni valami fackány bannert? :D
  • Kaplartom
    Hát én még nemiszok XD 14 vagyok :D Remélem holnap nyerünk!! lehet majd nézni neten?
  • DjCooll
    Igazad van(= de az ilyen azért úgy feltud idegesíteni.:S
    Úgy legyen ahogy mondod(=
  • LasCar16
    hagyjad ezt hívják Milan-szindrómának:)))
    ez a vén keret holnap a világ legeredményesebb klubbjává teszi a klub-ot:))
  • DjCooll
    De nagyba vagy:D Miért ha egy jtékos nem 36 éves akkor már nekünk nem jó? Jó igaz nem egy fiatal keret de akkor is..
  • Oziris666
    majd 36 évesen mert még fiatal a milan keretéhez :)
  • LasCar16
    mennyit ittál ma?:P :) én hnap meccs után beborozok a hallé mellé ha nyerünk, ha kikapunk akkor rövidet iszok:)
  • LasCar16
    0630(7)(17)1899 asszem:P
  • Kaplartom
    Én ezt a számot tudom, tegnap beszéltem Berlivel, szal biztos, h. jó:D
  • Kaplartom
    oksa:P 06-30-0-1899-0 :)
  • LasCar16
    már nem a régi a száma asszem Vodás volt, de Carloét megadhatom bár Japánba kicsit drága lesz de Sheva ha minden pénzt megér nektek:))) Ja és aszonta Carlo h. vacsi után zavarjátok mer videofonál egyet még az asszonnyal, utána ráér
  • Nuno88
    jaja és add meg a számát mert majd én is beszélni akarok a Presidentével :D
  • Kaplartom
    Írjak egy sms-t Berlusconinak, hogy hozza vissza? XD
  • Nuno88
    nem csak szerinted :D
    és Sheva is visszajöhetne :D