36663
-
#13143 21' [0 - 1] F. Inzaghi
23' [1 - 1] R. Palacio
-
#13142 uhh... 1-1 :((( -
#13141 PIPOOOOOOO -
#13140 GÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#13139 Channel - 2133 - True Tv asszem -
#13138 hol nézitek sopcoaston?? -
#13137 Pippooooooooooooo mellé.. -
#13136 na FORZA MILAN!!!! és Buon Compleanno AC MILAN! :) ;) -
#13135 FORZA MILAN AVANTI A 18. NEMZETKÖZI TRÓFEÁÉRT!!!! -
#13134 negyed óra asszem beüzemeltetem a sopcastot:) -
#13133 BOCA JUNIORS: Caranta; Ibarra, Maidana, Paletta, Morel Rodriguez; Gonzalez, Battaglia, Banega, Cardozo; Palermo, Palacio
MILAN: Dida; Bonera, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi
Forrás: acmilan.com -
#13132 a Benfica elleni bemelegítésnél kapott a vádliára és azóta harcképtelen, sztem ez egy kicsit nevetséges... -
#13131 Klubunk ma ünnepli 108. születésnpját, ez a kupa lenne a legnagyobb ajándék!!! VIGYÜK HAZA!!! FORZA MILAN!!!
Kalac pedig ma ünnepli a 35. születésnapját, isten éltesse őt is!!! -
ryhdeksan #13130 jah de most nem fog játszani szerencsére :D
mivan vele egyébként?? -
#13129 jól körül vették az biztos :D
de azért egyet bevert a derbyn, de aztán kikaptunk... -
ryhdeksan #13128 fú szegény roni :D -
#13127 A találgatások ideje lejárt. Ahogy várni lehetett, az AC Milan és a Boca Juniors találkozik egymással a mai döntőben.
A 2003-as kiírást megismételve újra összecsap a két gigász, a világ két legeredményesebb klubja, a nemzetközi trófeákat tekintve. Mindkét együttes 17-17 serleggel büszkélkedhet. A Klub Vb-t is háromszor nyerték meg.
A mérkőzés
AC Milan vs. Boca Juniors
Yokohama, December 16 Vasárnap
11:30 (magyar idő)
Az esélyek
A vasárnapi döntő mindkét klubnak remek alkalom lesz, hogy feledtesse a bajnoki szereplését. Emellett az olaszoknak itt a lehetőség, hogy revansot vegyenek a négy évvel ezelőtti elveszített mérkőzésért. A Boca pedig elszánt, hogy ismét felkerüljön a klubfutball trónjára. Azt már szinte említeni sem kell, mekkora presztízs magasba emelni a serleget.
A játékosok
Egyik félnek sincsenek sérültjei (Ronaldótól eltekintve), viszont az argentínoknál eltiltás miatt nem játszhat Fabian Vargas, akit az elődöntőben állítottak ki.
A múlt
A világon semelyik másik klub sem büszkélkedhet három vilégbajnoki címmel, csak a mostani döntő két résztvevője.
Születésnap
A Milan éppen a ma 108 éves. Remek alkalom bővíteni a vitrin tartalmát.
A Milan tartalék kapusa, Zeljko Kalac szintén ma ünnepli 35. születésnapját. Egy esetleges győzelem édesebbé tenné a szülinapi tortát.
A szavak
"Büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb döntőt játszhatunk a Milan mezében és egy győzelemmel újabb dicsőséget szerezhetünk a klubnak. A bocával mérkőzünk, ami fájdalmas emlékeket hoz elő a múltból. Most azonban itt a lehetőség, hogy helyre tegyük a dolgokat. Ha pedig azt is figyelembe vesszük, mennyi brazil játékosunk van, még érdekesebbnek ígérkezik a találkozó. Mgabaiztos vagyok, képesek leszünk véghezvinni, amit elterveztünk. " Kaká, a Milan játékmestere
"Soak nazt mondják, az európai csapatokat nem annyira érdekli ez a torna. Amit én mondok, hogy nem sok Milan játékos élvezte a látványt, amikor négy éve mi eletük magasba a kupát, ők pedig üres kézzel mentek haza. Hatalmas tisztelettel vagyunk feléjük, mert egy kiváló csapat, de megvan a saját erőnk, és tudjuk mit kell tennünk. Reméel mújra hazavisszük a trófeát." Sebastian Battaglia, a Boca Juniors középpályása
Forrás: fifa.com -
#13126 A Japánban zajló Klubvilágbajnokság döntője előtt a két résztvevő gárda játékosai nyilatkoztak.
Rino Gattuso:
”Nagyszerű dolog döntőt játszani, de megígértük magunknak, hogy nem térünk haza a trófea nélkül. A múltkori Boca ellen elvesztett finálé még élénken él bennünk, és ma újra akarjuk írni a történelmet.”
Filippo Inzaghi:
”A Milan számára nagyon fontos legyőzni a Boca Juniorst, és a világ legeredményesebb klubjává válni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nagyszerű lehetőség. Remek érzés a Klubvilágbajnokság döntőjében játszani, és készen állunk egy fantasztikus mérkőzésre.”
A Boca Juniors csapatából Morel Rodriguez szólalt meg.
”Kaka az a játékos, akinek nem szabad területet adni. Még azelőtt kell megállítani, hogy lendületbe jön, mert az nagyon nagy problémákat okozhat.”
Forrás: acmilan.com -
#13125 -
#13124 na még ő 1 óra és kezdődik! -
#13123 Az utóbbi időben több hír is szólt arról, hogy Yoann Gourcuff januában kölcsönbe visszatér Franciaországba, mert kevés lehetőséget kap a Milanban.
Gourcuff kijelentette, hogy mindenképpen maradni akar Milánóban és semmi esély rá, hogy januárban másik klubhoz menjen.
Be akarja bizonyítani mennyit ér és kész megharcolni a helyéért a csapatban. "
A 21 éves középpályás úgy érzi, hogy a Milanban tud a legtöbbet fejlődni és egyetlen ajánlatot sem akar elfogadni, még akkor sem ha elsőosztályú francia csapat érdeklődne utána.
Forrás: goal.com -
#13122 A Milan elnöke, Silvio Berlusconi reagált az Inter vezetőedzőjének, Roberto Mancininek a szavaira, aki szerint a most zajló Klub Vb nem más mint egy barátságos torna. (Abból a távolságból amilyen messze van tőle az Inter, nyilván annak tűnhet.- a szerk.)
Mancini kijelenttte, hogy neki mindegy ki nyer, és egyik csapatnak sem szurkol.
“Minden olasznak büszkének kéne lennie, amikor országa egyik csapata játszik egy dél-amerikai együttes ellen a világ legjobb klubja címéért.”- reagált Berlusconi.
“Ha az Inter vagy a Juve játszana a döntőben én biztosan szorítanék nekik. Ez egy nagyon fontos trófea.”
Olasz csapatok eddig héteszer nyerték meg a kiírást, a Milan ebből háromszor.
“Ronaldo egy rejtély. Senki sem érti mi történik vele. Fizikailag nincs probléma, szóval valami pszichológia dolog lehet a háttérben. Remélhetőleg rájövünk mi a baj és megoldjuk.”
Alexandre Pato januártól játszhat tétmeccset a csapatban, de van rajta kívül még egy brazil Belusconi kívánságlistáján.
“Carlo Ancelotti garantálja nekem, hogy Pato rengeteg gólt fog szerezni. Elképesztő játékos.”
“Ronaldinho? Ha az edzőnk azt mondja, szükséges megszerezni hogy segítse a csapatot, akkor majd megvitatjuk a dolgot. Úgy ahogy azt az elmúlt 25 évben mindig is tettük”
Forrás: channel4.com -
#13121 hát jah... olyan kellene h minden trofea rajta legyen meg Ronaldo helyett pl. Gattuso, Pirlo vagy Pippo ^^ -
#13120 ha mai meccs után írod akkor megértem klub VB trófea az még nincs rajta:P meg Ronaldo sem nagyon érdemli meg a helyet:P -
#13119 miért ez nem jó?:P -
#13118 #13094 -
#13117 nem tud valameikőtök csinálni valami fackány bannert? :D
-
#13116 Hát én még nemiszok XD 14 vagyok :D Remélem holnap nyerünk!! lehet majd nézni neten? -
#13115 Igazad van(= de az ilyen azért úgy feltud idegesíteni.:S
Úgy legyen ahogy mondod(= -
#13114 hagyjad ezt hívják Milan-szindrómának:)))
ez a vén keret holnap a világ legeredményesebb klubbjává teszi a klub-ot:)) -
#13113 De nagyba vagy:D Miért ha egy jtékos nem 36 éves akkor már nekünk nem jó? Jó igaz nem egy fiatal keret de akkor is.. -
#13112 majd 36 évesen mert még fiatal a milan keretéhez :) -
#13111 mennyit ittál ma?:P :) én hnap meccs után beborozok a hallé mellé ha nyerünk, ha kikapunk akkor rövidet iszok:) -
#13110 0630(7)(17)1899 asszem:P -
#13109 Én ezt a számot tudom, tegnap beszéltem Berlivel, szal biztos, h. jó:D -
#13108 oksa:P 06-30-0-1899-0 :) -
#13107 már nem a régi a száma asszem Vodás volt, de Carloét megadhatom bár Japánba kicsit drága lesz de Sheva ha minden pénzt megér nektek:))) Ja és aszonta Carlo h. vacsi után zavarjátok mer videofonál egyet még az asszonnyal, utána ráér -
#13106 jaja és add meg a számát mert majd én is beszélni akarok a Presidentével :D -
#13105 Írjak egy sms-t Berlusconinak, hogy hozza vissza? XD -
#13104 nem csak szerinted :D
és Sheva is visszajöhetne :D