36663
  • LasCar16
    Adriano Galliani elimerte, hogy több neves és elismert labdarúgó ajánlotta magát a klubnak mind a januári, mind a nyári átigazolási időszakra.

A Milan nem keres új játékosokat januárban, mert nincs szüksége rá. Ők maguk jönnek és szeretnének csatlakozni a kerethez.

Erről beszélt Galliani a minap. Ezt főként a csapat utóbbi időszakban elért sikereinek tulajdonítva.

"Sok kiváló játékos vagy azok ügynökei keresnek meg minket"

"A klub, amely annyi mindent nyer, mint a Milan, felkelti a futballisták érdeklődését. Nekünk azonban olyan kezdőcsapatunk van, mely páratlan a világon, ezért igen nehéz ezen minőségileg javítani."
  • Nuno88
    így van, nevezhető lesz a BL-re
  • Kaplartom
    akkor Pato már nyomja a bl kieséses szakaszában, nem ?:)
  • Nuno88
    tribalfootball-on olvastam egy olyat h a Pool 6 millát adnak Kaladzéért, természetesen fontban... de 98% h kacsa :D
  • Nuno88
    A csodagyerekre várnak Milánóban
    Külföldi labdarúgás

Bár Ronaldo folyamatosan sérült és hallani esetleges távozásáról is, Carlo Ancelotti mégis inkább csapata másik brazil klasszisának bevetését várja izgatottan.

A Milan vezetőedzője már nagyon várja, hogy januárban csatlakozzon a kerethez Pato, aki idén töltötte be tizennyolcadik életévét. A brazil ígéretet még a nyáron igazolta a BL-győztes, de a csatár csak januárban csatlakozhat a milánóiak keretéhez. Ancelotti már alig várja, hogy bevethesse a fantasztikusan cselező brazilt.

- Ebben a pillanatban mindenki tűkön ül, már nagyon várjuk Pato januári érkezését. Nagy a várakozás, biztos vagyok benne, hogy szeretettel fogadja majd a csapat, a vezetés és a szurkolók is – jelentette ki Ancelotti.
  • Nuno88

• LasCar16
    zsír, legalább szarráverjük az Intert :) pihenjenek csak
  • Nuno88
    8 Primavera játékos a keretben a holnapi Catania elleni kupameccsre:

...number 36 Darmian, 37 Davide Ancelotti, 38 Bruscagin, 39 Caraglia, 40 Guerci, 41 Pierre Aubameyang, 42 Umunegbu, 43 Paloschi...
  • Yulcsa
    sok sikert ;)
  • Nuno88
    oké és egy nagy kalappal a vizsgához!!! A Milan legyen veled! :D
  • North
    Holnap vizsgázom, de utána ígérem, ráugrok a témára.
  • Nuno88
    nem háttérbe kell kirakni hanem a banner alá :D
  • LasCar16
  • Kaplartom
    Am. elég hülye vagyok ienekehez!XD
  • Kaplartom
    nemlehet kirakni háttérnek ezt az meccseket? úgy hogy mennyen az óra?:D
  • Nuno88
    én is elfogadom az ötletet, új banner alá pedig ez a számláló :)
  • Palinko
    szerintem ez a banner alá elfér simán vagy ha valakinek van ideje egy új és akkor belefoglalni ezt a cuccot. nekem működik az óra is és remélem nagyon hogy nem lesz vele gond minden hülyeség előfordulhat... szerintem north kollégának elég lesz ezt bemásolni a mostastani banner aá próbaidőre:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="490" height="170" title="kovmecs">
    <param name="movie" value="http://www.acmilan.com/flash/match.swf?lingua=ENG&urlToCall=/LiveMatchFeed.aspx%3fidLang%3d1033%26matchListId%3d2329,2330" />
    <param name="quality" value="high" />
    <embed src="http://www.acmilan.com/flash/match.swf?lingua=ENG&urlToCall=/LiveMatchFeed.aspx%3fidLang%3d1033%26matchListId%3d2329,2330" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="490" height="170"></embed>
    </object></noscript>

remélem nem csinál olyan hülyeséget hogy majd nem vált meccset vagy hogy nem töltődik be rendesen. máskülömben north megtalálsz privátban...
  • LasCar16
    de akkor célszerű lenne egy új banner is..pedig ez elég faszányos
  • LasCar16
    jólvan Palinko mester akkor ez a te feladatod lesz:P egyeztess north kollegával is:)
  • Palinko
    lehet kissebre azt a beillesztési kóddal kell még belefoglalni
  • Kaplartom
    és akor a miénk lenne a legjobb banner XD
  • Kaplartom
    am. ténleg ezt bekellene rakni :D de nem lehet h. a visszaszámllálás is mennyen? :D
  • Kaplartom
  • LasCar16
    lett egy szabály hozva h mekkora lehet egy banner, kisebbe meg lehetne csinálni
  • LasCar16
    ne kreáljjátok már a pletyiket:Dddddd
  • Palinko
    http://www.acmilan.com/flash/match.swf?lingua=ENG&urlToCall=/LiveMatchFeed.aspx%3fidLang%3d1033%26matchListId%3d2329,2330
    itt a cím ezzel már tudtok mit kezdeni, ne kelljen már nekem megcsinálni :D

#13276 lehet már elég szánalmas
  • Nuno88
    jaja nem is rossz ötlet, csak North nem mindig van itt jelen és így érdekes lenne a cserélgetés :|||
  • DjCooll
    hát sztem ez egy újabb elcsábítási terv.. mert úgy gondolja hogy ez Kakának kihívást jelenhet hogy "nem férne be" .
    Márpedig ezt ő bebízonyítja és eligazol.. nekem ez jött le de lehet tévedek:)
  • Kaplartom
    Nem csinál valaki olyan bannert, hogy mindíg frissítené, h. a következő meccs, előző meccs... vagy megcsinálnám én is, csak nincs hozzá prgim, meg nem tom berakni, de ha leírjátok részletesen, h. honnan szerezzek jó programot hozzá, akk. megcsálnám.. :P :D
  • Palinko
    jaaaj, eddig meg verték itt hogy jaj adják már el...
  • Mor3llo
    "Kaká nem férne be a Real Madridba" - ez a szalagcím azért tetszik :DDDDDDDddd
  • LasCar16
    most tűnt fel a cikkben a ROMAN CALDERON név... :D
  • Nuno88
    ha nem mutat vmit január végéig akkor pápá...
  • LasCar16
    hülyeezazember_SDAD:
  • LasCar16
    Kaká nem férne be a Real Madridba

Roman Calderon, a királyi gárda elnöke szerint a csapat a jelenleginél már nemigen lehetne jobb.

A spanyol lapok már napokkal ezelőtt elkezdték beharangozni a vasárnapi El Clásicót, sorra szólalnak meg a két klub játékosai, vezetői, edzői. A madridiak elnökét, Ramon Calderónt például arról kérdezték, hogy kivel erősítené meg csapatát, hogy az a jelenleginél is jobb teljesítményre legyen képes.

- A csapatunk nagyon egységes, nehéz lenne a jelenleginél is jobbá tenni. Lehet, hogy kissé arrogánsnak tűnik a megfogalmazás, de Kakának nem nagyon lenne helye a mostani Real Madridban - nyilatkozta az elnök.

Calderon szavai azért is érdekesen hatnak, mert tavalyi elnökválasztási kampányában éppen ő ígérte meg a szurkolóknak: ha bizalmat kap, leigazolja Kakát a Milantól. Erre többször is kísérletet tett, de a sokadik visszautasítás után belátta, hogy nincs esélye megszerezni a brazil irányítót.

samsungsport.hu
  • ryhdeksan
    nem volt igazad .
    :D
  • LasCar16
    Berlu terve
  • LasCar16
    Zico Fenerbahce-ja , egy szuper-ajánlatot tett Ronaldo-ért : 7 millio euro a Milannak , es 4 a jatekosnak junius végeig..hmmm
  • LasCar16
    mettyú ez nem te vagy?
  • LasCar16
    na mian becsokiztál?:P gabbernek üzenem h ebben az értelmetlen vitában nekem volt igazam, de én is hülye vagyok mer leállok mettyúval vitatkozni, ezt a kérdést meg elnapoljuk vasárnapig_DAS:d