A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Berluska az áldozat,hát ez vicc 😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
azért ne essünk már túl a ló másik oldalára😄DDD egyedül Berlusconinak köszönhetitek(nagy valószínûséggel) a Bl indulást a a kevés mínuszt...

szvsz nem kell itt mélyre ásni...csak annyi hogy a védelmetek már lassan tolokocsis lesz...és hiába játszanak}$ä jól már nem bírják végig a tempót....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nameg inkább Berlusconi ismerszik meg kétes dolgairól, nem az ellenfelei

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

jaaaj nee, itt is elég katyvasz van 😄

,,4. Ott tesznek neki keresztbe, ahol lehet. Ha kell kedvenc klubján keresztül is. Ha kell pontlevonással, ha kell bírói hibákkal. Nem feltûnõen, de érzehetõen."

Sokak szerint épp Berlusconi miatt induhattok BL-ben...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

LasCar16
ezt érdemes mindenkinek átgondolni van benne vmi!

#acm

LasCar16
Ezt az acmilan.hu forumarol idezem, egy forumozo velemenye:

"Tartok tõle, hogy a jó játékosok megvásárlásánál vagy az új edzõ igazolásánál sokkal súlyosabb és méylebb gondok vannak. Szerintem nem is feltételnül a klub tehet róla.

1. A Milan elnöke Silvio Berlusconi, a Forza Italia olasz néppárt elnöke, volt miniszterelnök

2. Jelenleg az olasz baloldal vezeti az országot, Prodival az élen

3. Finoman fogalmazav sem szeretik a hatalmon lévõk Berlusconit, ráadásul most még az eszközök is rendelkezésre állnak ahhoz, hogy félreállítsák, elítéljék stb

4. Ott tesznek neki keresztbe, ahol lehet. Ha kell kedvenc klubján keresztül is. Ha kell pontlevonással, ha kell bírói hibákkal. Nem feltûnõen, de érzehetõen.

5. Silvio jelenleg örül, hogy szabadon mászkálhat, nem hiszem hogy könnyen szórhatná a milliókat, amikor minden elensége az õ mozdulatait lesi

6. Vagyis a Milan körüli problémák egyik és jelentõs oka SZERINTEM politikai. Persze ki lehet nevetni ezt a véleményt, de azért mindenki gondolkodjon el rajta.

Jelenleg a Milan és elsõ számú embere nem kívánatos az olasz baloldal szemében, és attól tartok ennek még számos jelét gojuk tapasztalni a közeljövõben.

Ettõl még persze a klubvezetés is tehetné kicsit jobban a dolgát és Ancelottinak sem kéne hülyeségeket csinálni. Ezzel a hozzászólással nem védeni akarom õket, csak kicsit mélyebbre nézni. "

Szerintem nem mond hulyeseget. Innen is meg lehet kozeliteni a dolgokat. Csak, ha ezek a "megerzesek" igazsag alappal rendelkeznek, akkor az nagyon szomoru a klub es a szurkolok szamara egyarant.

#acm

fsgh
teljesen érdek ember vagyok😛(azt akarom hogy a Roma lemaradjon😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
:S:S:S

#acm

Nuno88
Daniele Bonera: "Megint érdekes események történtek. Az rendben van, hogy erõsebbnek kell lennünk mindenkinél, de a szabálytalanság ellenem teljesen egyértelmû volt. Semmi mást nem tehettem, két méterre voltam a kaputól... Most arra kell figyelnünk, hogy minden vasárnap gyõzni tudjunk, és nem szabad túl messzire tekintenünk. Sokkal jobb lett volna, ha egygólos elõnnyel tudtunk volna a szünetre menni. Nem akarom ismételni magam, de rendszeresen bírói hibák áldozatai vagyunk! Ezen felül nem csak az én esetem, hanem a Gourcuffal történtek is különösek voltak."

Adriano Galliani: "Nem fogok a bírói döntésekrõl nyilatkozni. Jobb, ha nem mondok semmit. A Milan hivatalos álláspontját már Carlo Ancelotti kifejtette, mindenki, akinek szeme van, láthatta, hogy mit mûvelnek a Milannal."

Forrás: acmilan.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
A Milan középpályása, Gennaro Gattuso egy hónapos kieséssel néz szembe, miután vasárnap térdsérülést szenvedett.

A világbajnok játékos az Atalanta elleni mérkõzésen sérült meg, aminek következtében a vörös-feketéknek 10 emberrel kellett befejezniük a találkozót, ugyanis Carlo Ancelotti vezetõedzõ addigra elhasználta mindhárom cserelehetõségét.

Az elsõ vizsgálatok a mai napon megtörténtek, a becslések szerint egy hónapos kiesésre számíthat a játékos. Gattuso holnap további teszteken fog túlesni, a felépülés idõtartamát ezek alapján pontosabban meg tudják majd határozni.

Forrás: channel4.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
sztem is megverjük a Romat bár õk az esélyesebbek, de FORZA MILAN!!!

Palinko
ugye hogy vannak normális interesek is.én mindég mondtam.

szerintem megverjük a rómát.1-0 ra tippelnék.néha könyebben megverjük a komoly csapatokat,mint 1 atalanta szintût 😊
DjCooll
Lippinek örülnék ha jönne😊

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
egyépként most mi lesz Ancelottival??
marad továbbra is??

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

DjCooll
egy az biztos!! FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LasCar16
hát igen hazai pályán akármilyen szar formában vunk kötelezõ a gyõzelem! bár nem mondok semmit tippelgetésbe se megyek bele...de remélem nyerünk..Forza Milan

#acm

zizz21
sztem verjük majd a rómát,ha nem is túl simán de én min 2 gólos gyõzelmet jósolok! 😉

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

fsgh
Felszívjátok magatokat és megveritek õket

(nagyon remélem....)

DjCooll
Roma ellen moit akkarunk ha Atalantát nem tudjuk megverni??<#pardon1>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Szabi 22
Hááát nem lesz egy ámokfutás!!!!!!!

Szabi 22
Inkább a következõ meccsrõl nem is nyilatkozom!!!!! Milan-Roma !

DjCooll
Nem látam a meccset meg nem is tudtam róla semmit mert elszállta netem de most nézem hogy Kikaptunk 2-0 ra!Hát meg van a véleményem az biztos na de egy Atalantától kikapni<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#rinya><#rinya>

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
Carlo Ancelotti a következõket mondta a tegnapi mérkõzés után:

"Ez egy csúnya nap volt a Milan számára. Ismét úgy érzetük, hogy másképpen kezelnek minket. A nyári pontlevonás óta ez folyamatosan észlelhetõ, de ami sok az sok. Pieri nem vette észre a Bonera elleni szabálytalanságot, pedig az eset közvetlen közelében tartózkodott. A Gourcuff-féle szituáció is nagyon zavaró volt. Nem túl jó helyzetben vagyunk jelenleg, még keményebben kell dolgoznunk és jobban kell figyelnünk a problémáinkra, amiket szerintem meg tudunk oldani, bár ehhez az is kell hogy korrekt bíráskodást kapjunk. Ismét elmaradt egy jogos büntetõ a számunkra, ami 0-0-nál sok mindent megváltoztatott volna."

"Az elmúlt tíz nap során túl sok negatív hatás ért minket. Továbbra is hiszek a ebben a rendszerben, kell hogy legyen hitünk és reményünk. A tabellán muszáj feljebb mennünk. A fejekben vagy a lábakban van-e a probléma? A játékvezetõkben.

#acm

LasCar16
Lkerülte a figyelmemet....jól van szép dolog a rotáció...de novemberre már kéne 1 fix kezdõcsapat..védelmünk sztem katasztrófális😞 Serginho hiányát megérezzük....vhogy Pirloval se vagyok megelégedve fõleg a védõmunkájával egyedül Kaká aki kitûnik a csapatból meg Dida...nem miatta bukjuk a meccseket...addig amíg a fejekben nem lesz rend...meg nem igazolunk télleg minõségi plájereket...plusban aztse tom nagyon felfogni h. miért 2 bekapott gól után kezdünk L focizni...sajna dühös vagyok, mert nem ezt sztam meg a csapattól, nincs meg az a lendületes magabiztos játék ami eddig jellemzett minket meg a sok eladott labda...minõségi csatár és egy bekk nagyon hiányzik de szívesen látnék egy Gilberto Silva vagy Diarra szintû kvk-t is a csapatban...mert ugyebár Pirlo meg a védelem...válogatottban is jobban játszott más poszton..de akkor CA-nak vmi ütõs felállást kellene kitalálnia...Kaká és Gourcuff lendületére alapozva...Forza AC Milan

#acm

Nuno88

Nuno88
de akkoris ebben a szezonban sztem nem volt olyan két meccs mikor ugyanazzal a kezdõvel álltunk volna ki

zizz21
Sziasztok! hát,nagyon sajnálom a tegnapi vereséget. 😞 Így szerintem sem lesz már a meg a bajnoki cím,de a BL még meglehet!
Furcsa dolog a rotáció,mert ha eltekintünk a fizikális dolgoktól,akkor ott a van a phsziológia,h pl nagyjából minden játékos játszon,nem csak azért,h a keret fele ne érezze szarul magát,hanem mert az csak jó,h a padon is olyan játékososk ülnek,akiket ha beállítanak,már van a lábukban meg a fejükben elég meccs.
A rotáció mellet legalább annyi ok szól,mint ellene...

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Nuno88
ja és remélem az aranylabdát Kaká kapja

Nuno88
amúgy ebbõl már max BL gyõzelem lehetne de sztem ebbõl sem lesz semmi, bár a remény hal meg utoljára

Nuno88
Ancelotti a bírókat kritizálja... hmmm nem a bíró állítja össze a csapatot és nem a bíró játszik a meccsen

Hát igen. Nemhogy a Scudetto, de a BL hely sem lesz meg ilyen teljesítménnyel.
Tavaly Ancelotti nem rotált. Idén rotál, minden meccsen más csapat lép pályára, de ez sem jó, így nem tudnak összeszokni.

huha!gáz van asszem!na akkor most:mi naz h 35 éves az átlag?öreg fiuk csapata?tessék már fiatalitani!mind ahogy mindenhol.cafu,maldini,serginho?36?mindent megnyertek életükbe,öregek és alulmotiváltak.fiatal sztárokat kéne igazolni,v legalább felhozni u20ból!HAJRÁMILAN
horpeti
😞

LasCar16
zuhanhatunk még mélyebbre???...kíváncsi vagyok a nyilatkozatokra...türelmem eddig tartott<#wilting><#bdead><#sir>

#acm

LasCar16
Az olasz bajnokság 10. fordulójában újabb kínos vereséget szenvedett az AC Milan csapata. A piros-feketék az Atalanta vendégeként léptek pályára, és Ventola valamint Soncin góljaira nem tudtak válaszolni a milánóiak. Ezután még messzebb került a Scudetto megszerzése, és a Bajnokok Ligája indulást jelentõ helyek egyike. A mérkõzés másik negatív eseménye Gattuso sérülése volt, akinek a 74. percben (csere nélkül) el kellett hagynia a pályát.

ATALANTA-MILAN 2-0 (0-0)
Gólszerzõk: 5' Ventola (50.), Soncin (92.)
Játékvezetõ: Pieri
Sárga lap: Donati(61.), illetve Simic (11.), Gourcuff (56.)
Piros lap: -

ATALANTA (4-4-1-1):
Calderoni, Bellini, Rivalta, Talamonti, Ariatti, Ferreira Pinto, Bernardini (Tissone 15.), Migliaccio, Donati, Doni (Bombardini 81.), Ventola (Soncin 74.).

Cserék: 18 Ivan, 32 Gasparetto, 23 Abeijon, 38 Magrin.
Vezetõedzõ: Colantuono

MILAN (4-3-1-2):
Dida, Bonera (Cafu 70.), Simic, Maldini, Jankulovski, Gattuso, Pirlo, Gourcuff (Seedorf 57.), Kakà, Inzaghi (Oliveira 70.), Gilardino.

Cserék: 16 Kalac, 5 Costacurta, 32 Brocchi, 19 Favalli.
Vezetõedzõ: Ancelotti

Forrás: gazzetta.it

#acm

LasCar16
dén november 28-án adják át a világ labdarúgásának egyik legjelentõsebb díját, az Aranylabdát. Az olasz napilapok többsége úgy véli, a címre Kaká (képünkön), az AC Milan brazil játékosa a legesélyesebb.

kaka535.jpg

Öt nagy itáliai napilap is megkezdte az esélylatolgatást, vajon november 28-án ki kapja meg az Aranylabdát. Meglepetésre a szakértõ újságírók úgy látják, a Milan brazil sztárja és nem valamelyik világbajnok olasz labdarúgó kapja meg a rangos elismerést.

A La Gazzetta dello Sport címû milánói napilap szerint 42,3 százalék az esélye annak, hogy Kaká lesz a befutó, 28,3 százalékot kap az újság szerint Gianluigi Buffon, a Juventus hálóõre, Thierry Henrynak 10, míg a Barcelona sztárjának, Ronaldinhónak kevesebb, mint 10 százalék esélye van besöpörni a rangos elismerést.

A Corriere dello Sport a Milan karmesterét és Ronaldinhót állítja fókuszba. A lap szerint Kaká mentálisan és fizikálisan is erõsebb honfitársánál és az összjátékban is sokkal jobb.

A Corriere della Sera, az Il Giornale, valamint a La Repubblica napilapok is úgy látják, Kaká viszi el idén a díjat. Silvio Berlusconinál, a Milan elnökénél és Carlo Ancelottinál, a piros-feketék vezetõedzõjénél is a csapatkarmerstere számít tuti befutónak.

- Kaká sokkal jobb, mint Ronaldinho. Gyorsabb, erõszakosabb és jobban lát a pályán. Egyszerûen fantasztikus - nyilatkozta Berlusconi. (samsungsport.hu)

#acm

LasCar16
nem gyengék...nemis találom a megfelelõ szó...<#confused> ez ez már....sztem idén max a blben villoghatunk...talán ha megnyernénk...de jelenlegi formánk alapján..nagyon labilis a csapat teljesítménye...bajnokságban 3vereség zsinórban már kicsit sok...védelmet kell megerõsíteni...ez így nem mehet tovább...sztem sokkalinkább a védelemmel van baj, minth. a támadókkal...legalábbis az utóbbi pár meccsen ezt vettem észre, Kaladze és Nesta nincs a helyzet magaslatán...Maldini meg miketcsinál...nah várom az észrevételeket a meccsel kapcsolatban..forza

#acm

Szabi 22
Szégyen!!!!!!!! Olyan gyengék vagyunk mint a fing!!!!!!!!!!!

gercse
nem lesz ebbõl scudetto, hajtsatok rá a bl-re

Nuno88
2:0 ez igen így tovább gyerekek

LasCar16
1-0???????????...no comment...faszán fog kezdõdni a hetem...<#bdead>

#acm

Nuno88
ennél mélyebbre nem mehetünk <#levele><#levele><#levele><#kuss><#kuss><#kuss><#conf><#conf><#conf><#szomoru2>

Nuno88
90' Atalanta <1 - 0> AC Milan
11' D. Simic
50' <1 - 0> N. Ventola
56' J. Gourcuff
61' M. Donati
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com

Szabi 22
Remélem nyerni fogunk!

Nuno88
Az Atalanta elleni keret:

Kapusok: Dida, Fiori, Kalac;

Védõk: Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Maldini, Jankulovski, Simic;

Középpályások: Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà; Pirlo, Seedorf;

Csatárok: Borriello, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira

Nuno88
na holnap remélem Oli betalál már végre

Nuno88
Na holnap 15:00-tól játszunk... nem adja semmi hacsak nem neten nezé vki...

FORZA MILAN!!!

Nuno88
Az AC Milan dél-amerikai játékosmegfigyelõje szerint Kaká jelenleg értékesebb játékos mint Ronaldinho.

Leonardo közvetítésével sikerült 2003-ban a Milanhoz vinni a fiatal brazilt.

"Kaká minden várakozásunkat túlteljesítette. Az Anderlecht elleni mérkõzésen nagy lépés tett az Aranylabda felé. Én személy szerint még Ronaldinhoért sem cserélném el õt."

Forrás: tribalfootball.com

Nuno88
Az olaszok Kakának adnák az Aranylabdát
Külföldi labdarúgás

Idén november 28-án adják át a világ labdarúgásának egyik legjelentõsebb díját, az Aranylabdát. Az olasz napilapok többsége úgy véli, a címre Kaká (képünkön), az AC Milan brazil játékosa a legesélyesebb.

Öt nagy itáliai napilap is megkezdte az esélylatolgatást, vajon november 28-án ki kapja meg az Aranylabdát. Meglepetésre a szakértõ újságírók úgy látják, a Milan brazil sztárja és nem valamelyik világbajnok olasz labdarúgó kapja meg a rangos elismerést.

A La Gazzetta dello Sport címû milánói napilap szerint 42,3 százalék az esélye annak, hogy Kaká lesz a befutó, 28,3 százalékot kap az újság szerint Gianluigi Buffon, a Juventus hálóõre, Thierry Henrynak 10, míg a Barcelona sztárjának, Ronaldinhónak kevesebb, mint 10 százalék esélye van besöpörni a rangos elismerést.

A Corriere dello Sport a Milan karmesterét és Ronaldinhót állítja fókuszba. A lap szerint Kaká mentálisan és fizikálisan is erõsebb honfitársánál és az összjátékban is sokkal jobb.

A Corriere della Sera, az Il Giornale, valamint a La Repubblica napilapok is úgy látják, Kaká viszi el idén a díjat. Silvio Berlusconinál, a Milan elnökénél és Carlo Ancelottinál, a piros-feketék vezetõedzõjénél is a csapatkarmerstere számít tuti befutónak.

- Kaká sokkal jobb, mint Ronaldinho. Gyorsabb, erõszakosabb és jobban lát a pályán. Egyszerûen fantasztikus - nyilatkozta Berlusconi.

Nuno88