36663
-
#13343 Elképzelhető, hogy az AC Milan védője, Dario Simic akkor is Olaszországban marad, ha januárban elhagyja a San Sirot.
A horvát válogatott játékos már kapott ajánlatokat Oroszországból, és Angliából, de ezen kívül érdeklődik utána a Genoa, a Lazio, és a Parma is.
Forrás: tribalfootball.com -
#13342 A Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint az Arsenal veszélyes ellenfél.
A milnánói piros-feketék elkerülték a Liverpoolt, de cserébe kaptak egy igen nehéz angol ellenfelet.
“Ők az egyik legfélelmetesebb csapat a nyolcaddöntőben.” -reagált újságíróknak Ancelotti
“Technikailag sokkal jobbak, mint a Liverpool, de nincs annyi tapasztalatuk ebben a sorozatban.”
“Ez a Milan keret még sosem találkozott londoni együttessel. Az Arsenal egy nagyon fiatal csapat, tele ígérettel és minőséggel.”
“Jelenleg is vezetik az angol bajnokságot, de egy remek rajt után, az utóbbi időben kissé visszaestek.”
Ancelotti megnevezte az ellenfél legveszélyesebb emberét is.
“Nagy tisztelettel vagyok Cesc Fabregas iránt, aki szerintem jelenleg a világ egyik legjobb középpályása.”
Forrás: channel4.com -
#13341 télleg isten kép... :) -
mijóképmár:))) -
#13339 cdkulcsot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!www.serials.ws --> itt keress rá a photoshopra, majd a legnagyob %-t írd be -
#13338 na jó, megnyitottam, de nem tudom használni XD -
#13337 Letöltöttem a photoshop cs2-t. Feltöltöttem, és megnyitottam kiadott ien ablakot, ahova számokat kell beírbnno, és az van elé írva,m h. serial: mitkell oda írni? :D -
#13336 jaa most látkm csak mi nem számol :D hát kcisit komplikált a dolgom, nem részletezném. kérek türelmet remélem sikerül egyedül ha nem akkor kérek segítséget, de meglesz akkoris :D -
shogun6 #13335 Nem lesz könnyű az biztos, de egy példát azért felhoznék. 2003-2004ben veretlenül nyerték meg az angol bajnokságot, a BL-ben mégis a kieséses szakasz első fordulójában búcsúztatta őket a Bayern, most is ennek kell bekövetkeznie, nincs apelláta :) Lehet, hogy a SerieA-ban nem tudunk felpörögni egy Catania, Livorno ellen, de ha nagyobb tét van(EU szuperkupa, Világkupa) ott nincs probléma.
A rutinnak el kell döntenie a meccset, fiatalság-bolondság nem lesz elég, a sebesség meg pláne:)
Egy dolog azonban még aggaszt kicsit, és ez a meccsbeosztás, 52nap 17 meccs, hát, elég húzós....
Ronie visszatérhetne, a Kacsára meg nagyon kiváncsi vagyok, remélem nem lesz túl nagy teher rajta/Maldini és Cafú a mentorai lesznek
FORZA MILAN PER SEMPRE!! -
#13334 kemény lesz az tuti... -
#13333 "Ha komoly a tét, a Milan nem vét" by acmilan.hu csak taktikában kell föléjük kerekedni, de még a játékstílusuk is fekszik nekünk:) -
#13332 úgy van ahogy írtad, továbbjutást várok...szerintem mindkét meccset képesek vagyunk behúzni, egyetlen ellenfelünk a fáradtság lehet, az a bizonyos 52 nap alatt 17 meccs.... -
#13331 na igen az Arsenal...idén nagyon jó fomrában van...egy tavalyi Arsenalnak még örültem volna de idén nagyon összerakta a csapatot Wenger...egy idegenbeli iksz és egy hazai győzelemmel sztem a milan jut tovább!hajrá! -
#13330 Celtic Glasgow (skót)-FC Barcelona (spanyol)
Olympique Lyon (francia)- Manchester United (angol)
Schalke 04 (német)- FC Porto (portugál)
Liverpool FC (angol)- Internazionale (olasz)
AS Roma (olasz)- Real Madrid (spanyol)
Arsenal (angol)- AC Milan (olasz)
Olympiakosz (görög)- Chelsea (angol)
Fenerbahce (török)- Sevilla (spanyol) -
#13329 Arsenalt kaptátok, nem lesz könnyű -
#13328 sztem Gourcuff Brocchi és Emerson volt a legjobb, a kissrác Paloschi gólja szép volt, Abu-nak meg megmozdulása sem volt gondolom ezért is cserélte le őt CA, Digaot meg sajnálom, kár h az ő két egyéni hibája miatt kaptunk ki :S -
#13327 pont a nigériai srác nem csinált sok mindent, Guffi és Sergio mozgatták a csapatot, Brocchi , Emerson tették a dolguk, pumának 3X is peche volt, mert mindig belelépett valaki a lövésébe, Digaonak is inkább a támadóvénája jobb:) ha az a két fejes bemegy, de viszont az ő egyéni hibái miatt buktuk el ezt a meccset, Cafú játéka is tetszett, Favalli is tűrhető volt, Kalac meg nem tehetett a gólokról, gólszerzőnket dícsérném, nagyon veszélyes volt, számomra ő a meccs embere, Darmiant is hamarabb be lehetett volna hozni:)....így összességében nem vagyok szomorú sem dühös, visszavágón ha kihasználjuk a lehetőségeinket, és nem hibázunk ekkorákat akkor továbbjuthatunk -
#13326 hát nem tudom... érdekes kis meccs volt, de én nem vagyok megelégedve velük... kivétel azt a nigéria srácot. az ő cselei tetszettek. Gourcuff sem alakított valami nagyot :(
na, majd vasánap az "igazi" Milan -
#13325 na nem baj én nem csalódtam a fiatalokban azért ennyire tellett tőlük kihajtották magukat... ez a kupa nem CA-nak lett kitalálva! -
#13324 nagyon nyomunk a vége felé de edig semmi :||| -
#13323 10 perc van 10 emberrel a Catania jó lenne még egy gólt bekotorni -
#13322 1:2 Paloschi a 17 éves srác betalált és szép gól volt :))) -
#13321 félidő, hát próbálkozunk próbálkozunk de mégis a katánia vezet 0:2-re -.- -
#13320 0:2 Digao nem örökölt annyi tehetséget mint Kaká -.- -
#13319 0:1 fasza... egyszer jutattak el a kapuig és gól -.- -
#13318 Gourcuff nagyon akar látszik rajta! A 17 éves srác meg majdnem gólt rúgott ááá :D -
#13317 na akkor most az összes Interes szépen csendben visszamegy a topikjába. köszönöm -
#13316 ja arccal a porba:))) jólmondod -
#13315 Kezdő11-ek!
MILAN: Kalac; Cafu, Digao, Simic, Favalli; Serginho, Brocchi, Emerson, Gourcuff; Aubameyang, Paloschi.
CATANIA: Bizzarri; Sardo, Sottil, Stovini, Vargas; Izco, Edusei, Baiocco, Biagianti; Mascara, Spinesi.
-
#13314 na jó most a Cagliari elleni kupameccsel törődjünk a derbyvel majd utánna foglalkozzunk! :)
remélem a fiatalabbak szóhozjutnak minnél többen -
#13313 akaraterőben nem lesz hiány remélhetőleg, a nagy meccsekre mindig felszívja magát a csapat, így van remény!
FORZA MILAN!
meg ma este is :) -
daviddavid #13312 :D -
ryhdeksan #13311 sztem most ti álmodoztok
mi a földön maradunk -
#13310 álmodozni mindig yó:) köszönjük h leírtad a véleményedet:) -
#13309 ja bocsi elnéztem azt h melyik hszre válaszoltál-.- -
daviddavid #13308 igen, tudok olvasni!! arra értem hogy "szarrá verjük az intert" én meg úgy gondolom h mi verjük szarrá az ac milant!!! -
#13307 Galliani nyilatkozat:
Ronaldo hazarepült hogy kezeltesse magát!
„Azért repült haza, mert nem épülne fel az Internazionale elleni derbire, de biztos, hogy júniusig velünk marad – kezdte nyilatkozatát Galliani, majd így folytatta: - A legjobb döntést hoztuk a hazaengedésével, mert még sérüléssel küszködik. De január másodikára visszatér, amikor Dubaiba utazik a csapat. Reméljük, hogy később még a szerződését is meghosszabbíthatjuk.”
A kétszeres világbajnok brazil támadó az elmúlt félévben mindössze egy találkozón léphetett pályára, mert sérülésekkel bajlódik. Pedig amikor szóhoz jutott, akkor gólokkal segítette az AC Milant, és a csapat még most is számítana a segítségére.
„Bízunk abban, hogy ugyanannyira javul az állapota, mint a legutóbbi szezonban, amikor fontos találatokkal járult hozzá a csapat eredményeihez – mondta a milánói alelnök, majd kitért arra, hogy akár lelki gondok is hozzájárulhatnak Ronaldo mostani kálváriájához: - Ez is elképzelhető, hiszen hat hónap alatt csak egyszer léphetett pályára. De most egészen biztos, hogy vádliproblémái vannak, nemrég pedig combsérüléssel bajlódott.”
Ronaldo az év elején hagyta el a Real Madridot, az AC Milanban eddig tizennégy mérkőzésen hét gólt szerzett. -
#13306 tucc olvasni?... hír szerint ezekszerint nem fordítva. -
daviddavid #13305 inkább fordítva nem? :D:D -
#13304 az utolsó mondat érdekes, ezt csak ők látják így...