36663
-
#34406 gyerekek, ez kevés lesz. mondjuk had legyenek a nyomi interesek elszállva egy bemákolt win után, annál nagyobb lesz a kopp. de kopárnak ezután a meccs után el kell hozni Kakát nincs mese, bár hátul is nagy gondok vannak, oda sem ártana még valaki... összességében kiábrándító volt a játék, de nincs semmi, nyomni kell tovább és a 6. fordulóban megbaszni az intert :DDDDDDDDDDDD -
#34405 mama mar rendelt nem mondta? -
#34404 pont most rendelek vmi kaját, kihozod? :DDD -
#34403 hát ez kurva kevés, Ibra szintű pali hiányzik előről plusz olyan aki a fazont szabja... védelem közepe pedig vicc :( -
#34402 ez legalabb olyan okadek volt mint limperger -
#34401 Azt gondoltam :D -
#34400 én élvezem :D -
#34399 Nézi még vki ezt a szenvedést? -
#34398 jól alakul a meccs... 0-1 :S -
#34397 geci ez a kommentátor tuti h buzi :D milyen hanglejtéseket nyom -
#34396 elől semmi hátul addig stabil a védelem amíg meg nem indulnak gyorsabb ritmusban plusz az egyéni hibák benne vannak főleg Bonera-ban, hajrá -
#34395 www.onlinekeresre.eu
itt is tudod nézni! csak egy ingyenes reg kell. -
#34394 na elnézést kér a "deszkíliózásért" :DD -
#34393 de igénytelen ez a sportklubos kommentátor, alszok el az egészen -
#34392 legfrissebb van frent.....masik meccs megy csak ez nem -
#34391 én is úgy tudtam eddig :DD -
#34390 talán frissítsd a flasht. -
#34389 na igen :D
"De silljo" a helyes, igaz? olasz tudásom szerint legalábbis :) -
#34388 "elnézést kért De Szkílió" -
#34387 Ez a védelem megye 2-be kevés lenne... -
#34386 nekem miert nem megy? -
#34385 Sportklub stream a mai meccshez -
#34384 Yepes-Bonera... ez komoly? :D -
#34383 ANTONINI!!! -
#34382 MILAN: Abbiati; De Sciglio, Yepes, Bonera, Antonini; Montolivo, Flamini, Nocerino; Boateng; El Shaarawy, Robinho.
SAMPDORIA: Romero; De Silvestri, Gastaldello, Rossini, Costa; Tissone, Obiang, Poli; Krsticic, Eder, Estigarribia. -
#34381 nekem sajnos se Digim, se SportKlubom... hányadik éve nem a Sport 1-2 adja a meccseinket? na azóta nem láttam TV-ben... talán a TV2-n láttam vmikor utoljára a Milant a tv-ben, még Bl-ben. de az is csak valami véletlen lehetett :)) -
#34380 Köcsög Digi, lehet nézni majd mindenféle streamen a meccseket szar felbontásban. Gratulálok. -
#34379 non-EU-s a srác... pletyka. -
#34378 ui: Leonardo, tedd a dolgod. -
#34377 Denilson hááát jöhet. Igaz nem sokat láttam játszani, de jobb, mint Flamini az biztos :D
Kaká-Denilson/De jong/Diarra duóval kiegyeznék. Pato meg most már menjen, az sem zavarna, ha egy másik klubban ontaná a gólokat, de, hogy nálunk soha nem fog játszani rendesen, mert mindig lesérül, az is biztos. -
#34376 Perez meghívta elvileg kopárt a szuperkupa visszavágójára... :))
Legújabb pletyka: Denilson az Arsenalból. -
#34375 mancini:“I don’t think Inter are interested in De Jong. He will stay here.”
-
#34373 nso a forrása hagyjad :D -
#34372 nem tudom tisztában vagy-e vele, de Gargano jött a holland helyett -
#34371 Elvileg nagyon közel vagyunk hozzá, hogy De Jongot elhozzuk az Inter elől. :) Angol források már biztosra mondják...
Kakáért pedig egy utolsó roham indul, ugye nem lett nevezve sem a ma esti szuperkupára, az hogy elhagyja a Realt biztos, a kérdés csak az, hogy hova megy. A fizetéséről már megegyeztünk vele, a gond az árával van, mi kölcsön szeretnénk venni, Perez meg pénzt (nem is keveset) szeretne érte látni. Szerintem a kopasz augusztus utolsó napján bejelenti. :DDD
Egy De Jong - Kaká kombó nem lenne rossz így a végére... -
#34370 celebszilva -
#34369 Marci hevesen... -
#34368 "780 000 ezer eurós havi kereset, 650 ezres bónusz BL-győzelem esetére – egyebek mellett ezeket a tételeket tartalmazza a nyáron a Paris Saint-Germainbe igazoló Thiago Silva szerződése egy brazil forrás szerint.
Az IG Esporte nemcsak Thiago Silva havi fizetéséről és a BL-siker esetére beígért jutalmáról számol be hivatalos honlapján, hanem arról is, hogy a francia bajnoki cím megszerzése 257 ezer eurót, a Francia Kupa elhódítása 163 ezer eurót hozna a játékos konyhájára.
A Milantól elcsábított, öt esztendőre aláíró Thiago Silva – a többi PSG-játékoshoz hasonlóan – további 41 000 eurós jutalmat kap, ha a klub etikai kódexének megfelelő magatartást tanúsít: nem nyilatkozik negatívan a klubról, tartózkodik a sportfogadástól, és tisztelettudóan viselkedik a szurkolókkal.
A szerződés megkötésekor a játékos honvágyára is gondoltak: évente nyolc Párizs–Rio de Janeiro retúr repülőjegy áll a futballista és családja rendelkezésére, feltéve, hogy Thiago Silva kielégíti az Al Dzsazira televízió érdekkörébe tartozó médiatársaságok minden interjúigényét." -
#34367 Nem tudok már a jó ízlés határain belül nyilatkozni... -
#34366 3 hét állítólag... ezért jöhet ingyen, kölcsön+opcióval Ze Eduardo a Genoából........