36663
  • szucsy89
    gyerekek, ez kevés lesz. mondjuk had legyenek a nyomi interesek elszállva egy bemákolt win után, annál nagyobb lesz a kopp. de kopárnak ezután a meccs után el kell hozni Kakát nincs mese, bár hátul is nagy gondok vannak, oda sem ártana még valaki... összességében kiábrándító volt a játék, de nincs semmi, nyomni kell tovább és a 6. fordulóban megbaszni az intert :DDDDDDDDDDDD
  • DONGUBA
    mama mar rendelt nem mondta?
  • limperatore
    pont most rendelek vmi kaját, kihozod? :DDD
  • LasCar16
    hát ez kurva kevés, Ibra szintű pali hiányzik előről plusz olyan aki a fazont szabja... védelem közepe pedig vicc :(
  • DONGUBA
    ez legalabb olyan okadek volt mint limperger
  • Nuno88
    Azt gondoltam :D
  • limperatore
    én élvezem :D
  • Nuno88
    Nézi még vki ezt a szenvedést?
  • acm689
    jól alakul a meccs... 0-1 :S
  • limperatore
    geci ez a kommentátor tuti h buzi :D milyen hanglejtéseket nyom
  • LasCar16
    elől semmi hátul addig stabil a védelem amíg meg nem indulnak gyorsabb ritmusban plusz az egyéni hibák benne vannak főleg Bonera-ban, hajrá
  • acm689
    www.onlinekeresre.eu
    itt is tudod nézni! csak egy ingyenes reg kell.
  • DeerHunter01
    na elnézést kér a "deszkíliózásért" :DD
  • DeerHunter01
    de igénytelen ez a sportklubos kommentátor, alszok el az egészen
  • DONGUBA
    legfrissebb van frent.....masik meccs megy csak ez nem
  • DeerHunter01
    én is úgy tudtam eddig :DD
  • banok
    talán frissítsd a flasht.
  • acm689
    na igen :D
    "De silljo" a helyes, igaz? olasz tudásom szerint legalábbis :)
  • DeerHunter01
    "elnézést kért De Szkílió"
  • Nuno88
    Ez a védelem megye 2-be kevés lenne...
  • DONGUBA
    nekem miert nem megy?
  • banok
    Sportklub stream a mai meccshez
  • szucsy89
    Yepes-Bonera... ez komoly? :D
  • Nuno88
    ANTONINI!!!
  • Redbull756
    MILAN: Abbiati; De Sciglio, Yepes, Bonera, Antonini; Montolivo, Flamini, Nocerino; Boateng; El Shaarawy, Robinho.

SAMPDORIA: Romero; De Silvestri, Gastaldello, Rossini, Costa; Tissone, Obiang, Poli; Krsticic, Eder, Estigarribia.
  • acm689
    nekem sajnos se Digim, se SportKlubom... hányadik éve nem a Sport 1-2 adja a meccseinket? na azóta nem láttam TV-ben... talán a TV2-n láttam vmikor utoljára a Milant a tv-ben, még Bl-ben. de az is csak valami véletlen lehetett :))
  • DeerHunter01
    Köcsög Digi, lehet nézni majd mindenféle streamen a meccseket szar felbontásban. Gratulálok.
  • acm689
    non-EU-s a srác... pletyka.
  • DeerHunter01
    ui: Leonardo, tedd a dolgod.
  • DeerHunter01
    Denilson hááát jöhet. Igaz nem sokat láttam játszani, de jobb, mint Flamini az biztos :D
    Kaká-Denilson/De jong/Diarra duóval kiegyeznék. Pato meg most már menjen, az sem zavarna, ha egy másik klubban ontaná a gólokat, de, hogy nálunk soha nem fog játszani rendesen, mert mindig lesérül, az is biztos.
  • szucsy89
    Perez meghívta elvileg kopárt a szuperkupa visszavágójára... :))

Legújabb pletyka: Denilson az Arsenalból.
  • limperatore
    mancini:“I don’t think Inter are interested in De Jong. He will stay here.”
  • limperatore
    nso a forrása hagyjad :D
  • WuFraZselic
    nem tudom tisztában vagy-e vele, de Gargano jött a holland helyett
  • szucsy89
    Elvileg nagyon közel vagyunk hozzá, hogy De Jongot elhozzuk az Inter elől. :) Angol források már biztosra mondják...

Kakáért pedig egy utolsó roham indul, ugye nem lett nevezve sem a ma esti szuperkupára, az hogy elhagyja a Realt biztos, a kérdés csak az, hogy hova megy. A fizetéséről már megegyeztünk vele, a gond az árával van, mi kölcsön szeretnénk venni, Perez meg pénzt (nem is keveset) szeretne érte látni. Szerintem a kopasz augusztus utolsó napján bejelenti. :DDD

Egy De Jong - Kaká kombó nem lenne rossz így a végére...
  • bakkerman
    celebszilva
  • Nuno88
    Marci hevesen...
  • DeerHunter01
    "780 000 ezer eurós havi kereset, 650 ezres bónusz BL-győzelem esetére – egyebek mellett ezeket a tételeket tartalmazza a nyáron a Paris Saint-Germainbe igazoló Thiago Silva szerződése egy brazil forrás szerint.

Az IG Esporte nemcsak Thiago Silva havi fizetéséről és a BL-siker esetére beígért jutalmáról számol be hivatalos honlapján, hanem arról is, hogy a francia bajnoki cím megszerzése 257 ezer eurót, a Francia Kupa elhódítása 163 ezer eurót hozna a játékos konyhájára.
    A Milantól elcsábított, öt esztendőre aláíró Thiago Silva – a többi PSG-játékoshoz hasonlóan – további 41 000 eurós jutalmat kap, ha a klub etikai kódexének megfelelő magatartást tanúsít: nem nyilatkozik negatívan a klubról, tartózkodik a sportfogadástól, és tisztelettudóan viselkedik a szurkolókkal.
    A szerződés megkötésekor a játékos honvágyára is gondoltak: évente nyolc Párizs–Rio de Janeiro retúr repülőjegy áll a futballista és családja rendelkezésére, feltéve, hogy Thiago Silva kielégíti az Al Dzsazira televízió érdekkörébe tartozó médiatársaságok minden interjúigényét."
  • Nuno88
    Nem tudok már a jó ízlés határain belül nyilatkozni...
  • acm689
    3 hét állítólag... ezért jöhet ingyen, kölcsön+opcióval Ze Eduardo a Genoából........