36663
  • tep
    Superpippo a Megasztár :D
  • LasCar16
    A sports.it és a gazzetta is ír Pato szerződtetésének utolsó lépéseiről.
    A téli átigazolási időszak január 4-én kezdődik, amikor is a Milan benyújtja a szerződést a Ligához (erre nyáron nem kerülhetett sor, hiszen csak szeptemberben írták alá a szerződést, mert Pato akkor töltötte be a 18-at).
    A Liga megkeresi az olasz szövetséget, aki felveszi a kapcsolatot a brazil szövetséggel, hogy ők is igazolják a transzfert. A brazilok azonban csak hétfőn, vagyis 7.-én kezdenek dolgozni.... Pato tehát - ha minden jól megy - 8.-án vagy 9.-én indulhat vissza Olaszországba és Milanelloban találkozhat a Dubaiból éppen visszatérő csapattársakkal.
    A fizikai állapotával nem lehet gond mivel vele van egy szakember a Milanból. :P
  • LasCar16
    védelemmel nincs gond az nem gáz ha 1-2 gólt kapunk de akkor rúgjunk többet...na ez a gond..:s
  • Palinko
    már 1 teljes napja megy a transzfer és még nem vettünk senkit :D
  • Yulcsa
    pedig nem ártana :P nincs valami atombiztos védelmünk... :( sajnos...
  • Nuno88
    háp háp háp :D
  • Yulcsa
    na ez új nekem, bár örülnék neki... most olvastam a madridistán, rövidhírként...
    "A Milan a nyáron szeretné letenni Sergio Ramos kivásárlási árát a madridi vezérkar asztalára, cserébe a fiatal védőért"
    Na ehhez mit szóltok?
  • LasCar16
    Berbatovra rákéne állni, csak lenne esély a megszerzésére...amúgy is csatárgondjaink vannak, remélem nem a rivális MUnak akarják eladni cikkben olvastam h 2 külföldi és egy angol klub jelentkezett be érte... remélem az egyik mi vagyunk, és Gallianiék titokban dolgoznak:P
  • Nuno88
    a PSV kapusa Gomes is a látószögbe került a tribal szerint
  • Nuno88
    Ronaldo a Flamengóé?
    Külföldi labdarúgás

A brazil klub vezetői már tényként kezelik, hogy a Milan csatára télen hazaigazol.

Az ősz folyamán sérüléssel bajlódó Ronaldo december közepén hazautazott Brazíliába, hogy otthon folytassa a rehabilitációját. A támadó nem töltötte tétlenül az idejét, tárgyalni kezdett a Flamengo vezetőivel, akik állítják: a futballista szívesen igazolna haza, sőt, már el is ígérkezett a klubhoz. A La Gazzetta dello Sport információi szerint Ronaldo már a szerződése részleteiben is megegyezett a Flamengóval.

Eközben a Milan orvosi stábja jelezte Carlo Ancelottinak, hogy a csatár teljesen felépül a gárda dubai edzőtáborozására, és a héten már csatlakozhat a társakhoz, edzéseken teljes értékű munkát végezhet.
  • LasCar16
    BUÉK MINDEN MILAN FANNAK ÉS ANNAK AKI SZIMPATIZÁL A CSAPATTAL _Ddddddd
  • gercse
    Azt várhatod :), majd ha a 11 játékos közül mind a 11 olasz lesz, akkor veszek egyet, megígérem, addig kihagyom
    B. ú. é. k.
  • ForzaInter
    de ha nem elsz a juve bajnok, akkor bizony Inter mezt veszel.
    buék kuzinok:d
  • Johnny23
    Gyerekek, B.U.É.K !!!
  • gercse
  • Palinko
    Minden Milánosnak és a kedves Juvesnak kívánok én is boldog és sikerekben gazdag új évet !
  • gercse
    Boldog Új Évet Nektek is! :) Megfogadom, hogy ha a Juve megnyeri a scudettot, akkor veszek egy Milan mezt :D (inereset soha nem vennék :D)
  • ForzaInter
    ez ígyvan, keretet kell frissítenetek, és pár játékost elzavarni fenébe, mert elég sok olyan játékos van aki nem Milan szint, szép lassan kellet volna pár fiatalt beépíteni de nem ez történt nálatok...
  • marci9507
    kössz neked is
  • Yulcsa
    BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN DRUKKERNEK! :)
  • Nuno88
    na mivel este nem leszek gépközelben, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN EGYES MILAN FANNAK! :)
  • DjCooll
    hát de ha nem kap játéklehetőséget ő maga fog elmenni.:(
  • Nuno88
    így van edzőcsere kell a nyáron és új játékosok!
  • LasCar16
    nem hiszem hogy el lesz küldve...
  • Palinko
    de hát Gufit elküldeni?
  • LasCar16
    szerintem nektek a játékrendszerrel van a bajotok érdekes amikor volt még egy Shevchenko-nk akkor senki nem szidta, de ezzel kerettel nem lehetett mást játszani, CA amikor kitalált valamit akkor az bejött rombusz,karácsonyfa... neki is köszönhető a BL, ha van miből dolgoznia akkor nagyon jól ki tudja használni a lehetőségeit
  • LasCar16
  • Yulcsa
    Az edzőváltással egyetértek... Ancelottit nagyon kedveltem régebben, de mostanában, hát... egyre furább nyilatkozatokat ad. Mouinho jót tenne a csapatnak, az biztos!
  • Palinko
    a kerettel is de aki Gufit ki akarja baszni, mikor alig játszott, Gila mennyi alkalmat kapott hogy berúgdosson 1-2 gólt? Gufi meg alig játszott de akkoris rúgott gólt ha jól emlékszem, a hülye CA!!
  • LasCar16
    felesleges évközben edzőt cserélni, max nyáron kerettel van a baj nem az edzővel
  • DjCooll
    na ezzel egyet is értek talánxD
  • ryhdeksan
    Ancelottit már októberben kikellet volna b*szni és Mourinhot idehozni.
  • DjCooll
    valaki nagyon vicces kedvében vanxD vagy csak szimplán nem tud mitkezdeni magával..(=
  • DjCooll
    Hát ebből csak azzal nem értek egyet hogy Gourcuffra nem számít CA. De miért?:S:O Szerintem ha több játék lehetőséget kapna tudna bízonyítani.Nem?:o
  • Nuno88
    Tisztogatás várható a Milannál
    Külföldi labdarúgás

Olasz lapértesülések szerint a Milan vezetői szezon végén jelentős vérfrissítést terveznek a csapat keretében.

A bajnokságban bukdácsoló, de a nemzetközi porondon remeklő Milannal szemben rendre felhozzák azt a kritikát, hogy a játékoskeret átlagéletkora túlságosan magas, és ez nagyban hozzájárulhat a felemás szerepléshez.

A vezetők télen nem terveznek változásokat, nyáron azonban megújítják a keretet, a hírek szerint nyolc játékos távozása szinte biztosra vehető. Paolo Maldini már bejelentette, hogy huszonhárom és fél év után búcsút int a Milannak és a profi futballnak, utolsó szezonját tölti a piros-feketéknél.

A védelemben teljes vérfrissítés várható, Maldini mellett várhatóan Cafu, Serghinho, Favalli és Simic is távozik. Amennyiben a klubnak sikerül leigazolnia Sebastian Freyt a Fiorentinától, úgy Nelson Dida is kikerül az együttesből, Yoann Gourcuffra a jövőben nem számít Carlo Ancelotti vezetőedző, és a sérülései miatt hasznavehetetlen Ronaldóval sem hosszabbít szerződést a klub.
  • ryhdeksan
    nem úgy mint a milannak ;DDDD
  • ryhdeksan
    ASD.ASD.AS.DAS.Dddddd nojjefelnascar xD
  • LasCar16
    csatárokhoz említeném még Berbatovot:OO 4et vágott ma a srác:EEEE
  • LasCar16
    ráfért, tavaszi formájától még messze van... de van egy olyan érzésem h a 2008as év is jó lesz:)
  • LasCar16
    felőlem jöhetnének^^ de akkor a köv derbyn nagyon kikapnátok:( és nem tudnám elviselni azt h mettyú milyen szomorú lenneAS_DSASAD_DAS_D_