36663
  • Nuno88
    így van, de holnap lehetséges h nem lesz kezdő végre, Ambrosini többet fog védekezni, remélhetőleg Gattával ketten megoldják a védekezést és Kaká és Pirlo is többet támadhat... elől pedig nem kérdés kinek kell lennie :)
  • LasCar16
    aha-.- szegény Klerensz nem szeret futni és védekezni-.-
  • Nuno88
    hát h a karácsonyfa alakzatban kellene játszani mint tavaly ez sokkal védekezőbb, de Seedorfnak ez kedvezne -.-
    Patonak még kell 1-2 év h a hátára tudja venni a csapatot
    meg Simic nyilatkozott Bobanról...
  • LasCar16
    mitmondtak?
  • Nuno88
    néztétek a Sport 2 -t az előbb? Olasz focimagazin-os műsor megy vagy ment és benne volt Boban h átadta Kakának a díjat meg nyilatkozott a Milan jelenlegi helyzetéről
  • Yulcsa
    :) igazatok van, Dani Alves jobb lenne ;)
  • LasCar16
    Yulcsám azér ne legyél ilyen elfogult:))))
  • Nuno88
    hát ez a Ferrari nem az a hátvéd akire nekünk szükségünk lenne :D
  • LasCar16
    :Dddddd de ne jöjjön az a Ferrari:D
  • Yulcsa
    Az AC Milan kész az új szezonra fiatal olasz védőkkel feltölteni a hátsó alakzatát. Miközben Gianluca Zambrotta (Barcelona) továbbra is az elsőszámú kiszemelt, a Controcampo szerint a piros-fekete klub érdeklődik Lorenzo De Silvestri (Lazio), és Manuel Pasqual (Fiorentina) iránt.

A mindössze húszéves De Silvestri nemrég írta alá 2010-is szóló szerződését a Lazioval, míg Pasqualra klubjában nagy nyomás nehezedik, hiszen a firenzeiek sportigazgatója, Pantaleo Corvino egy új balhátvédet keres.

Ezen kívül a Milan a héten felvette a kapcsolatot Matteo Ferrari (Roma) ügynökével.

acmilan.hu
    ------------------------------------------------------------
    egy Ferrari a Milanban, nem is kell ennél jobb! :)
  • Nuno88
    jah és eddig egy meccsen sült el -.-
  • szucsy89
    a milan új titkos fegyvere a PAROKA felállás lol:D
  • LasCar16
    Gazetta szerint, holnap két csatárral, PAROKA trióval kezdünk, Seedorf pihen helyette Ambro kezd, Guffi tehát holnap sem lesz kezdő
  • Kaplartom
    Nemtudja valaki, h. ma a milan tv-n ment egy zene mikor pato-t mutatták, és azt énekelték, h. Pato...Pato... rendes zene vol, hogy annak mi a címe? :D
  • Nuno88
    jah és rajtunk kívül még a Chelsea Barcelona is sajnos :D
  • shad0w
    Dani Alves valószínűleg a világ legjobbja a saját posztján, valóban komoly erősítést jelentene a csapatnak, de sajnos nem hiszem h akár csak megpróbálná a milan megszerezni őt... amúgy többnyire egyetértek az említett lehetséges igazolásokkal, bár mondjuk ramost megszerezni sztem teljesen esélytelen, viszont valóban van jópár tehetséges fiatal játékos akikkel össze lehetne rázni a csapatot, és nem is jelentene megoldhatatlan feladatot az igazolásuk, a pénzzel nemhiszem h gondja lenne a milannak...
  • LasCar16
    jól lő, tud beadni, kemény, és védekezni is tud...tökéletes szélső... és csak 26 éves... remélem nem csak mi látjuk így hanem Berluék is:D
  • Nuno88
    nyáron lesz újítás de most télen sztem nem, a szélsőjáték télleg katasztrófa, Jankulovszki nincs akkor a bal szél meg van halva, egy ideig mintha Serginho jó lett volna de most nem játszik és mikor játszott se hozta azt amit kellett volna... a jobb oldalon Oddo kész vicc, Bonera csak belül tud normálisan teljesíteni, Cafú már nem régi ezért kell Dani el Alves :D
  • LasCar16
    az megin más ha egy csapatnak jó a védelme vagy ha bunkerfocit játszik, hiába szenvedünk középen a támadásokkal, nem Gattusonak kell szerveznie a játékot vagy Ambronak, Pirlo jól játszott voltak jó húzásai, ha jól emlékszem talán egy labdát adott el az máskérdés hogy hiába hozta helyzetbe a többieket vagy a beadások nem sikeráltak vagy elszórakoztuk, ha határozottak vagyunk akkor 3-0 lett volna a 30. percben, de megszoktam h mi nem tudunk sok olyan meccset játszani ami izgalommentes lenne... stabilizálni kell a csapat védelmét... és új szélsőket igazolni valamint, jöhetne egy sokoldalú középpályás is(Maxi Rodriguez) ...és Oliveirát vissza lehetne hozni vagy Boriellot, esetleg Pozzit..de ha a vezetők klasszisokban gondolkodnak akkor egy Drogba , Benzema-nak is örülnék..mindenképpen egy technikásabb erősebb támadó kell nekünk aki fejjel is veszélyes..., klasszis bekk is jöhetne (Mertesacker,Ramos?,Carvalho?)...ezekkel a játékosokkal lehetne stabilizálni a csapatot, és motiválni is... én legalábbis így csinálnám:)
  • szucsy89
    tökéletesen egyetértek, a széljátékkal gondolk vannak...ha az olasz bajnokságba támadó szellemű csapatok lennének nem lenne semmi gondunk, csak hát mint tudjuk az olaszok a védekezésükről (is) híresek!:)
  • LasCar16
    Mászkeránóra is rá kéne mozdulni, nehogy már a Juve vigye-.- Brocchi meg felőlem mehet valami középcsapatba
  • LasCar16
    nyáron még kurtább lesz a keret szal muszáj újítani, komolyan ha meglenne a kellő motiváció akkor a bajnoksággal sem lenne gond..., folyamatos nyomás alatt még a legerősebb védekezés is összeomlik... de meglátjátok h a BLhez másként állnak majd hozzá a fiúk...
  • Nuno88
    hát nem tudom, várjuk ki a végét h lesz-e vmi belőle igazolások terén, de sztem semmi...
  • Palinko
    hát elkeseredésben gondolták ez hatásos lesz, mert aki küldte sokat kockáztat és talán jelent valamit a klubbnak ez az igen szélsőséges de remélhetőleg célravezető megoldás. az igazolásokkal én sem vagyok megelégedve a játék meg csak akkor jó ha muszály, tényleg több kéne nem ezt szoktuk meg és nem is akarjuk ezt megszokni
  • Nuno88
    Berlut sohanem fogják leváltani, a következő elnök a fia lesz...
    Daniel Alves-el én is egyetértek, nagyon jó igazolás lenne ^^
  • LasCar16
    hát ez kemény, engem a bergamói meccsen a 2. félidő húzott fel, hogy minden labdát elszórakoztunk elől, és két helyzetből nyert az Atalanta, vagy összeszedik magukat vagy komoly pofáraesés lesz, legjobb példa amikor magabiztosan hátrányban passzolgat a két belső védőnk a 85. percben, nem hogy gőzerővel támadnánk, Ancelotti meg azért van h kitaláljon valami taktikát a betömörülő csapatok ellen, Dani Alvesért minden pénzt megadnék nagyon kellene a csapatba, széljáték nélkül nem tudjuk széthúzni a betömörülő védelmeket, valamint a bal oldalra jöhetne Gareth Bale, fiatal és Janku nyomdokaiba léphetne, de Taiwot is szívesen látnám, ez bosszant nagyon h széljáték nélül mennyire le tudunk lassúlni, viszont a támadó csapatot simán megvernénk, a Serie-A-ban pedig sok ilyen betömörülő kiscsapat van, akiket kötelező lenne ütni, ha ezeket hoznánk akkor nem lenne gond, motivációval sajna gondok vannak mert nem tudnak felpörögni az ilyen meccsekre a fiúk, az Inter ezért nyer sorra mert megvan bennük ez a motiváció, kicsit unalmas ez a sajnáljuk,de tovább kell lépni dolog.. és elhiszem h bosszantja a szurkolókat az állandó magyarázkodás ás a lila köd amiben a vezetőségünk van:S
  • szucsy89
    O.o bazz...:S
  • DjCooll
    Verebek..Ennek semmi értelme.Most megfenyegetik a klubot azt hiszik hogy jobban fognak teljesíten?
    Meg ha leisváltják Berlut,Lehet a másik elnök már rég elatda volna Kakát a Realnak..
  • Nuno88
    ha a két elmaradt meccset behúzzuk és megverjük a fio-t idegenben akkor nincs veszve semmi de ha visznt kikapunk...
  • Nuno88
    ezen kicsit meglepődtem, azon nem h a szurkolók is felvannak háborodva, de azon igen h megfenyegetik a klubbot... bár lehet h más
  • Palinko
    A Milan központjában készültség van, miután egy lőszert postáztak a klub címére.

Az olaszországi hírszolgálatok szerint egy boríték érkezett a klubhoz, amiben egy lőszer valamint egy üzenet volt Silvio Berlusconinak, Adriano Gallianinak és Carlo Ancelottinak címezve.

Az üzenet:

“A csapat negatív eredményei és a rossz döntések miatt.”

Úgy vélik, hogy a fenyegetés szoros összefüggésben áll a csapat gyenge szezonjával illetve a játékosvásárlási politikájával. A szurkolói csoportok egy része megelégelte a kiábrándító játékot.

Nem ez lenne az első eset, hogy a szurkolók a csapat ellen forduljanak. 1996-ban az ultrák rohadt gyümölcsökkel dobálták mega játékosokat a gyatra produkció miatt.

A mostani levélre még nem reagált a klub, egyelőre vizsgálják a helyzetet.

Forrás: goal.com

ha nálatok lenne ilyen a hadsereg kérne kölcsön a klubboktól lőszert :D
  • szucsy89
    jah én is kezdek aggódni, de már félek a bl-től is...megint jön egy rossz meccs pl az Arsenal ellen...bele se merek gondolni. (bár a fiuk fel szokták szívni magukat bl meccsekre, ebbe reménykedek még)
  • LasCar16
    tán nemtucc olvasni?:pasdmeg
  • Yulcsa
    Igazad van, felesleges, úgyis megnyerjük a BL-t :P
  • ryhdeksan
    4.?
    :D
  • shogun6
    hát ez 0 volt, az első félidőben el kellett volna dönteni... erre az Atalanta két veszélyesebb helyzetét kihasználja, nevetséges...
    Uefa kupa még nincs a vitrinben! :) Azért persze reménykedek a 4. helyben és pláne, hogy megnyerjük/-ik a BL-t!!! rutin, tapasztalat az van, egy kis összpontosítás kéne minden meccsre+győzni akarás...
    nyáron - lesz, ami lesz - igazolni kell minimum(!) 2 játékost..
    Pato berúghatta volna a helyzetét(befogja rúgni ezeket lassan, ebben biztos vagyok), de egy kis időt én megszavaznék neki, Messinek is szüksége volt 1-2évre... (remélhetőleg a Kacsának kevesebb kell)
    Forza Milan
  • Palinko
    Ááá és ugye nem kell senkit igazolni én simán hoznék ha lenne rendes 3 védő meg 1 védekező középpályás, aztán tényleg lehetne ilyeneket nyilatkozni az igazolásról, de ilyen meccsek után? Vagy Ancelottit égessük máglyán megint?
  • LasCar16
    erre nem tudok mit írni, szégyen...így kell elcseszni egy megnyert meccset,, az 1. félidőben be kellett volna húzni, 2. félidőben egy Kaká és egy Ronaldo lövés, semmi más... pontatlanok voltunk, egy ilyen gyenge csapatot simán verni kellett volna, szégyen... jóéjt
  • Yulcsa
    hát erről ennyit... kezdek aggódni a 4. hely miatt...
  • LasCar16
    Oddo bammeg.....Oddo, se beadni se semmi....