36663
-
#14023 bárcsak így lenne... -
#14022 sztem jól döntött, de majd meglátjuk.... -
#14021 Elvileg See nem kezd ma...
"Ancelotti úgy döntött ezen a találkozón pihenteti Clarence Seedorfot, mivel több fontos mérkőzés vár a csapatra a közeljövőben, közte az Arsenal elleni Bajnokok Ligája összecsapással.
“A ránk váró mérkőzések miatt marad ma ki.”- indokolta döntését az edző "
acmilan.hu -
ryhdeksan #14020 loool, hogy lehet nézni ott am eccset
amugy ajánlom h nyerjetek, sok pénzem bánja ha nem ;DD -
#14019 ma is győzni kell és szerdán is a Reggina ellen ha jól tudom... lehet h Ronaldo arra a meccsre pihen és nincs is neki semmi baja o.o -
#14018 remélem ezt a csapat is tudja hogy ma győzni kell -
#14017 Klerensznek padon lenne a helye, röviden tömören -
#14016 köszi gabber -
#14015 Pato jól nyomta eddig, csak a helyzeteit be kéne lőnie, úgy látom ma fenyőfázunk, legalább Klerensz elégedett lesz-.- -
#14014 Milan-Genoa: Le probabili formazioni
Il Milan, reduce dalla sconfitta di misura a Bergamo nel recupero della dodicesima giornata, cerca l’immediato riscatto a San Siro contro un Genoa in salute come dimostra la striscia di tre vittorie consecutive. Queste le probabili formazioni:
MILAN (4-3-2-1): Kalac; Oddo 44 Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf, Pato.
A disposizione: Fiori, Cafu 2 Favalli, Emerson, Brocchi, Gourcuff, Gilardino.
All.: Ancelotti
GENOA (3-4-3): Rubinho; A. Lucarelli, Bovo, Santos; Konko, Paro, Juric, Fabiano, M. Rossi, Borriello, Sculli.
A disposizione: Scarpi, Ghinassi, Danilo, Vanden Borre, Milanetto, Masiero, Figueroa.
All.: Gasperini -
#14013 AC Milan - Genoa 15:00 -
#14012 én még nem néztem, de sztem maradok a sopcast-nál :) -
#14011 ti néztetek már bwin-en meccset? nagyon jó nem akadozik 5 mp alatt bejön. csak az a baj h. ma az intert lehet csak nézni... -
#14010 na marad a netes meccsnézés, mivel egyik sport tv sem közvetíti a meccset -.- -
#14009 megint jah, mert Ronaldo sérült -.- Gilardino 4 meccsenként jó vmire, igaz Pato se jobb 3 meccs alatt 1 gól és két pocsék játék, de fiatal és jobban megbízok benne mint Gilában -
ryhdeksan #14008 megint Pato ;DD -
#14007 szűk 6 óra és kezd a meccs ^^
kivi leszek Pato mit alkot egyedül elől... -
#14006 jaaaaaaaaaaaaaaaaXD -
#14005 nem volt kedvem visszaolvasni:P
am. én még nem értem ezt a ték-et XD -
#14004 Bocsájtsatok meg vak vagyok és hülye is :) -
#14003 Óóó Tupekre:D ilyet nemtudni?:Ddd fórumozásból megbuktál ;D (14ezredik hsznél, írtam a TÉK-et...szerinted miért?:D) -
#14002 :) -
#14001 mi ezen a ték? vagyis mi az a ték pontosan? :D -
TÉK -
#13999 :;;;;}} -
#13998 minnyá ték -
#13997 #13988 .... azé szomorú hogy nem tucc visszaolvasni:D -
#13996 Ronaldo hol a keretből? hát így nem non lesz paroka -
#13995 múlt heti nyilatkozatban még úgy volt h most vasárnap már játszhat, ősszel csatárgondok, mosmeg szélsőgondok:|| mindig van valami amiért nem megy a szekér -
#13994 hát csak annyi szépséghibája, hogy egy arzenálból nagyon nehéz lesz elcsábítani ha ott jól érzi magát. -
#13993 Eboué:D örülnék neki, ő jöhet -
#13992 nem hiszem el már télleg h ennyi ideig tart a felépülése, két hete már írták h hétvégén játszhat, de melyik hétvégén? :S -
#13991 fasza ez is(y) :ssss -
#13990 Marek épüjjé már föl fászom:||||||||||||||w -
#13989 Carlo Ancelotti kijelölte a Genoa ellen készülő keretét.
KAPUSOK: Kalac, Fiori
VÉDŐK: Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Gilardino, Kakà, Pato.
Forrás: acmilan.com -
#13988 Ronaldo holnap nem játszik mivel izompróblémái vannak így a keretben sincs benne :||| -
#13987 hát ez nekünk csak jó lehet :) -
#13986 fabiano szerint olnap támadószellemben fognak játszani:)
asszem akkor meg lesznek pakolva:P -
#13985 Nah neki örülnék=) szimpatikus a játékstílusa. -
#13984 A Milan és a Juve vinné az Arsenal ifjú ászát
Az ágyúsok huszonnégyéves játékosa Emmanuel Eboué elárulta, hogy Torinóból és Milánóból érkezett érte ajánlat.
A jelenleg az Afrika Kupán Elefántcsontpart válogatottjával szereplő Eboué szívesen is igazolna Olaszországba, ám a konkrét tárgyalásokra meg kell várni a torna befejezését. Eboué a Sky Sports-nak árulta el, hogy több klub is felfigyelt rá, az angolok úgy tudják, hogy a Milan és a Juventus érdeklődik iránta a leglelkesebben.
- Valóban több klub érdeklődik a szerződtetésem iránt, de egyelőre nem akarok elárulni részleteket. Soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, ám az biztos, hogy jelenleg az Afrika Kupára koncentrálok – mondta Eboué.