36663
  • Nuno88
    bárcsak így lenne...
  • szucsy89
    sztem jól döntött, de majd meglátjuk....
  • Yulcsa
    Elvileg See nem kezd ma...

"Ancelotti úgy döntött ezen a találkozón pihenteti Clarence Seedorfot, mivel több fontos mérkőzés vár a csapatra a közeljövőben, közte az Arsenal elleni Bajnokok Ligája összecsapással.

“A ránk váró mérkőzések miatt marad ma ki.”- indokolta döntését az edző "
    acmilan.hu
  • ryhdeksan
    loool, hogy lehet nézni ott am eccset

amugy ajánlom h nyerjetek, sok pénzem bánja ha nem ;DD
  • Nuno88
    ma is győzni kell és szerdán is a Reggina ellen ha jól tudom... lehet h Ronaldo arra a meccsre pihen és nincs is neki semmi baja o.o
  • LasCar16
    remélem ezt a csapat is tudja hogy ma győzni kell
  • Nuno88
    Klerensznek padon lenne a helye, röviden tömören
  • LasCar16
    köszi gabber
  • LasCar16
    Pato jól nyomta eddig, csak a helyzeteit be kéne lőnie, úgy látom ma fenyőfázunk, legalább Klerensz elégedett lesz-.-
  • gabber_saviola
    Milan-Genoa: Le probabili formazioni
    Il Milan, reduce dalla sconfitta di misura a Bergamo nel recupero della dodicesima giornata, cerca l’immediato riscatto a San Siro contro un Genoa in salute come dimostra la striscia di tre vittorie consecutive. Queste le probabili formazioni:

MILAN (4-3-2-1): Kalac; Oddo 44 Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf, Pato.
    A disposizione: Fiori, Cafu 2 Favalli, Emerson, Brocchi, Gourcuff, Gilardino.
    All.: Ancelotti

GENOA (3-4-3): Rubinho; A. Lucarelli, Bovo, Santos; Konko, Paro, Juric, Fabiano, M. Rossi, Borriello, Sculli.
    A disposizione: Scarpi, Ghinassi, Danilo, Vanden Borre, Milanetto, Masiero, Figueroa.
    All.: Gasperini
  • Nuno88
    AC Milan - Genoa 15:00
  • Nuno88
    én még nem néztem, de sztem maradok a sopcast-nál :)
  • Kaplartom
    ti néztetek már bwin-en meccset? nagyon jó nem akadozik 5 mp alatt bejön. csak az a baj h. ma az intert lehet csak nézni...
  • Nuno88
    na marad a netes meccsnézés, mivel egyik sport tv sem közvetíti a meccset -.-
  • Nuno88
    megint jah, mert Ronaldo sérült -.- Gilardino 4 meccsenként jó vmire, igaz Pato se jobb 3 meccs alatt 1 gól és két pocsék játék, de fiatal és jobban megbízok benne mint Gilában
  • ryhdeksan
    megint Pato ;DD
  • Nuno88
    szűk 6 óra és kezd a meccs ^^
    kivi leszek Pato mit alkot egyedül elől...
  • Kaplartom
    jaaaaaaaaaaaaaaaaXD
  • Kaplartom
    nem volt kedvem visszaolvasni:P
    am. én még nem értem ezt a ték-et XD
  • Palinko
    Bocsájtsatok meg vak vagyok és hülye is :)
  • LasCar16
    Óóó Tupekre:D ilyet nemtudni?:Ddd fórumozásból megbuktál ;D (14ezredik hsznél, írtam a TÉK-et...szerinted miért?:D)
  • leho94
    :)
  • Palinko
    mi ezen a ték? vagyis mi az a ték pontosan? :D
  • LasCar16

TÉK
  • LasCar16
    :;;;;}}
  • LasCar16
    minnyá ték
  • LasCar16
    #13988 .... azé szomorú hogy nem tucc visszaolvasni:D
  • Kaplartom
    Ronaldo hol a keretből? hát így nem non lesz paroka
  • LasCar16
    múlt heti nyilatkozatban még úgy volt h most vasárnap már játszhat, ősszel csatárgondok, mosmeg szélsőgondok:|| mindig van valami amiért nem megy a szekér
  • Palinko
    hát csak annyi szépséghibája, hogy egy arzenálból nagyon nehéz lesz elcsábítani ha ott jól érzi magát.
  • szucsy89
    Eboué:D örülnék neki, ő jöhet
  • Nuno88
    nem hiszem el már télleg h ennyi ideig tart a felépülése, két hete már írták h hétvégén játszhat, de melyik hétvégén? :S
  • LasCar16
    fasza ez is(y) :ssss
  • LasCar16
    Marek épüjjé már föl fászom:||||||||||||||w
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti kijelölte a Genoa ellen készülő keretét.

KAPUSOK: Kalac, Fiori

VÉDŐK: Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Kakà, Pato.

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    Ronaldo holnap nem játszik mivel izompróblémái vannak így a keretben sincs benne :|||
  • Nuno88
    hát ez nekünk csak jó lehet :)
  • LasCar16
    fabiano szerint olnap támadószellemben fognak játszani:)

asszem akkor meg lesznek pakolva:P
  • DjCooll
    Nah neki örülnék=) szimpatikus a játékstílusa.
  • Nuno88
    A Milan és a Juve vinné az Arsenal ifjú ászát

Az ágyúsok huszonnégyéves játékosa Emmanuel Eboué elárulta, hogy Torinóból és Milánóból érkezett érte ajánlat.

A jelenleg az Afrika Kupán Elefántcsontpart válogatottjával szereplő Eboué szívesen is igazolna Olaszországba, ám a konkrét tárgyalásokra meg kell várni a torna befejezését. Eboué a Sky Sports-nak árulta el, hogy több klub is felfigyelt rá, az angolok úgy tudják, hogy a Milan és a Juventus érdeklődik iránta a leglelkesebben.

- Valóban több klub érdeklődik a szerződtetésem iránt, de egyelőre nem akarok elárulni részleteket. Soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, ám az biztos, hogy jelenleg az Afrika Kupára koncentrálok – mondta Eboué.