36663
  • Yulcsa
    ti melyiken nézitek? PPMate vagy TVAnts?
  • LasCar16
    nagyon darabzik a TVantsos link:S
  • Nuno88
    REGGINA: Campagnalo; Lanzaro, Cirillo, Aronica; Alvarez, Cascione, Cozza, Modesto; Vigiani, Missiroli; Ceravolo

MILAN: Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Emerson; Kakà; Pato, Gilardino

FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!
  • LasCar16
    Ambro,See pihennek(Y) helyettük Emerson és Gila kezd...Guffi szerintem be fog állni a másodikban ha nem megy ...forza Milan!
  • Yulcsa
    ezt konkrétan értem :) ez van a MILAN-os pólómon is :):P
    FORZA MILAN!
  • Kaplartom
    Milan tu sei tutta la mia vita!
  • zsilike
    pato óriási!!!!!!!
  • Yulcsa
    ez utóbbi mondat mit jelent? :P
  • Nuno88
    Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai!!!
  • Yulcsa
    remélem Pato hozza a formáját :)
  • Nuno88
    ha valaki talál egy sopcast-s linket a mai meccshez kérem ide is írja be ^^
  • Nuno88
    A Reggina színeiben biztosan nem lép pályára Nicola Amoruso, bordatörés miatt, Carlos Valdez pedig eltiltott. Francesco Cozza viszont visszatér eltiltásából.

A Milan keretében még mindig sok a hiányzó. Dida, Jankulovski és Serginho még mindig sérültek, míg Paolo Maldini végigjátszotta a vasárnapi mérkőzést, ezért valószínűsíthető, hogy most pihenni fog. Ronaldonak apróbb izomsérülése van, elmondása szerint vasárnap már a pályán lesz Firenzében.

Akikre figyelni kell

Edgar Barreto (Reggina) – Hihetetlenül jó meccset játszott a hétvégén. Az Atalanta elleni idegenbeli döntetlenből egy góllal és gólpasszal vette ki a részét. A fiatal paraguay-i játékos mindent bele akar adni a Milan ellen is.

Alexandre Pato (Milan) – A kis brazil nagyon jól játszott a hétvégi Genoa elleni hazai bajnokin. Duplájával 2-0-ra nyert a csapat. Hasonlóan jó formával a Reggina védelmében is zavart tud majd okozni.

Várható kezdők

Reggina (4-4-2): Campagnolo; Modesto, Lanzaro, Aronico, Cirillo; Barreto, Cozza, Vigiani, Missiroli; Brienza, Ceravolo

Milan (4-3-2-1): Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Kakà, Seedorf; Pato

Forrás: acmilan.hu
    ------------------------------
    ezzel a kezdővel kiegyeznék, csak Seedorfra is ráférne a pihenés meg sztem Nestára is, Bonera simán mehetne középre Kaladze mellé
  • Nuno88
    Ronaldonak most is vmi izomsérülése van de sztem nem komoly és a Fio ellen tartogatja őt Ancelotti

Pippo Serginho Dida és Janku még mindig sérült :|||
  • DjCooll
    Dida Oddo Nesta Kaladze Favalli Gourcuff Gattuso Pirlo Seedorf Kaká Pato(Gilardino)

Sztem ez lesz akedző,bár még kitudjaxD
  • Palinko
    sztem Pippo most csak a nagyon fontos meccseken fog játszani és lassan vonulgat vissza és inkább segít a fiataloknak. de hogy Ronaldo még mindég :SSS
  • Yulcsa
    Reggina-Milan: A keret

Serie A mérkőzésekAncelotti kihirdette a Reggina elleni keretet:

KAPUSOK: Dida, Fiori, Kalac

VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Kakà, Gilardino, Pato

Forrás: acmilan.com

Pippo még mindig sérült? :(
  • Palinko
    Időről időre leröppenek olyan hírek, hogy Alberto Gilardino nem érzi jól magát a csapatnál és nehezen viseli, emiért Ancelotti kihagyja a kezdőcsapatból. Pato remek debütálása tovább nehezíti a játékos helyzetét.

“Mérges volt a Genoa elleni mérkőzésen, mert két perccel a vége előtt állhatott be. Azért nem játszott, mert más felállásban választottunk, ezért választottam Patót. Egy küzelmesebb mérkőzésen Gilardinót válsztom.

“Megértem, miért csalódott, de ő akkor is hasznos lehet, ha a meccs végén áll be.”

A média többször is utalt arra, hogy az edző és játékosa közt megromlott a viszony, szerintük Ancelotti nem tartja elég jó játékosnak a csatárt.

“Szeretném újra leszügezni, nincs probléma köztem és Gilardino között. Eddig is sokat tett a klubért és a jövőben is fog. Teljes bizalmam van felé, és biztos vagyok benne hogy tovább fejlődik a csapatnál.”

"szerintük Ancelotti nem tartja elég jó játékosnak a csatárt"
    még csodálkozik? és erről CA tehet? lol
  • Nuno88
    Nagyon elégedettek Milánóban a téli átigazolási szezonban érkezett Alexandre Patóval, a fiatal játékos jól szerepel, ráadásul a Genoa elleni duplájával győzelemhez is segítette csapatát.

Nagyon jó véleménnyel van a brazil támadóról Andrij Sevcsenko, a Milan korábbi és a Chelsea jelenlegi támadója is, aki úgy véli, Pato az ő méltó örököse.
    „Pato nagyon hasonlít rám, hiszen ő is mélységből szeret támadni – nyilatkozta a Gazzetta dello Sport megkeresésére az ukrán. – „Ő nem előretolt csatár, de remekül olvassa a játékot, jól tudja bejátszani az üres területet.”

Sevcsenko hozzátette, hogy abban is nagyon egyeznek a dél-amerikaival, hogy ilyen fiatalon ő is rengetegszer került helyzetbe, bár rengeteg lehetőséget elpuskázott. Az ukrán az évek folyamán sokat fejlődött a helyzetkihasználásban, azonban Pato szerencsés, hiszen nagyon korán bekerült a Serie A egyik sztárcsapatába.
    „Olyan játékosok mellett futballozni, mint Kaká, Andrea Pirlo vagy Clarence Seedorf, segíti egy fiatal fejlődését. Pato remekül illeszkedik a Milan stílusába, és a klubnak is szüksége van egy olyan játékosra, mint ő.”

A Chelsea támadója ugyan elmondta, hogy kevés esély van arra, hogy visszatérjen volt csapatához, de szép emlékeket őriz egykori munkaadójáról.
    „Nagyszerűek voltak a Milannál töltött évek, karrierem legszebb hét esztendeje volt. Szeretem a Milant és Olaszországot, rengeteg kellemes emlékem van.”
  • Yulcsa
    hát igen... Pato nem véletlen 7-es... mondjuk én Ambrosininek nem adtam volna 6.5-öt, inkább csak egy 6ost. Főleg a bemérgesedés miatt.
  • Nuno88
    16 Kalac Z. Goalkeeper 6
    44 Oddo M. Defender 5.5
    13 Nesta A. Defender 6
    4 Kaladze K. Defender 6.5
    3 Maldini P. Defender 6
    8 Gattuso G. Midfielder 6
    21 Pirlo A. Midfielder 6
    23 Ambrosini M. Midfielder 6.5
    22 Kakà Midfielder 6
    10 Seedorf C. Midfielder 5
    7 Alexandre Pato Striker 7

goal.com osztályzatai... sztem mindent elárul!
  • Nuno88
    ez télleg kezd komikussá vállni... de szerintem nincs semmi sérülés csak pihentette CA őt, vagyis remélem :|||
  • Palinko
    kissé nevetséges már 3x csinálja játszik 1 meccset akkor pár hónap pihi, na így nagyanyám is jól keresne foci világában
  • LasCar16
    Ronaldo ismét kidőlt:

Egyelőre kérdéses, hogy mennyi időre, de újfent kidőlt Ronaldo, aki szinte a teljes őszi szezont elmulasztotta. Ezúttal egy újabb izomsérülés miatt nem bevethető a rutinos csatár, pedig az elmúlt meccseken kifejezetten jó teljesítményt nyújtott. Hivatalos orvosi vélemény eddig nem érkezett a problémáról, tehát megjósolhatatlan, hogy egy könnyebb, néhány napon belül gyógyítható esetről van szó, vagy egy súlyosabbról.
  • LasCar16
    az nem kérdés-.- nem tudom h szünetben mit mondott a srácoknak Carlo, de szeretném ha minden meccs előtt azt mondaná-.-
  • Nuno88
    de ez a győzelem csak akkor élvezhető ha hozzuk a szerdai Reggina elleni meccset is...
  • Nuno88
    így van, de én abban bízok a legjobban h Pato végre leküzdi a lámpalázat és minden meccsen vállal majd egyet :)
  • Palinko
    meghiszem, akkor próbálunk visszatérni a pontos fogalmazás kedvéért :)
  • Nuno88
    az túlzás h visszatérünk mert nem minden meccsen látsz ilyen második félidőt sajnos :|||
  • Palinko
    még a végén bejön amit tippeltem visszatértünk a 2003 as 2. félidős taktikához? Végül is nem rossz az csak kicsit táncolnak majd az idegek.
  • LasCar16
    internetes közvetítésen...http://myp2p.eu/...
  • Attila 007
    Szeva mindenkinek, szeretném megkérdezni, hogy Ti élőbe hol néztétek a meccset? Valaki nézi a Milan channelt?Vagy internetes közvetítés?Válaszokat előre is köszi
  • LasCar16
    azon gondolkodok hogy mihez tudnám hasonlítani a csapatot, leginkább egy alvó oroszlánhoz, nem tudom hogy Carlo mit mondott nekik a szünetben, de ezentúl ilyen 2. félidőbeli játékot szeretnék látni...
  • szucsy89
    jah én is. grat a csapatnak a winhez^^
  • Yulcsa
    na végül csak összekaptuk magunkat! szép volt PATO!
  • Kaplartom
    Grat Patonak!:)
  • Nuno88
    elég ez a két gól :)
    nagyon örülök ennek a két Pato gólnak és persze a 3 pontnak is ^^
  • szucsy89
    Pato se lő ma már több gólt...de nem is kell neki.szép volt
  • Nuno88
    PATOOOOO :D

• szucsy89
    szééééééééPatoooo
  • LasCar16