A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A továbbjutásnak örülök. Ez volt a célunk, és ezt elértük. A mérkõzéssel azonban nem vagyok elégedetett, a teljesítményünkkel pedig különösen nem. Az elõzõ mérkõzésünkhöz képest visszalépés ez a mostani. Talán azért történt ez, mert már a Lazio jár a fejünkben, valamint közrejátszhatott a kondíció is, ami még messze van a tökéletestõl. Az Arezzo nagyon jól játszott és megérdemelte a gyõzelmet, de szerencsére a múlt heti eredmény elég volt a továbbjutást bebiztosításához. A mérkõzés bebizonyította, hogy még sok problémát kell megoldanunk. Ha nem adod a maximumot a pályán, akkor egyértelmû, hogy nem tudsz gyõzni. Most péntektõl vasárnapig a Lazio elleni mérkõzésre fogunk keményen készülni. Azt reméltem, hogy az Arezzo ellen néhány játékosomat pihentetni tudom, például Cristian Brocchit és Clarence Seedorfot, de kénytelen voltam csereként pályára küldeni õket" - nyilatkozta a tréner.
Forrás: channel4.com, acmilan.com
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
AREZZO-MILAN 1-0 (0-0)
Gólszerzõ: Floro Flores (52.)
Játékvezetõ: Pantana
Sárga lap: Andrea Bricca (40.), Ernesto Terra (42.), illetve Brocchi (44.), Jankulovski (63.)
Piros lap: -
AREZZO (4-2-3-1):
Bremec; Capelli, Terra, Conte, Lombardi; Bricca, Roselli; Croce (Di Donato 74.), Goretti (Martinetti 61.), Cavagna; Floro Flores (Bondi 78.).
Nem léptek pályára: Marconato, Chiappara, Barbagli, Calderini
Vezetõedzõ: Sarri
MILAN (4-4-2):
Dida; Bonera, Simic, Costacurta, Favalli (Brocchi 21.); Gourcuff, Gattuso, Ambrosini (Seedorf 37.), Jankulovski; Inzaghi, Oliveira.
Nem léptek pályára: Storari, Maldini, Grimi, Gilardino, Aubameyang
Vezetõedzõ: Ancelotti
Forrás: acmilan.com, gazzetta.it
Arra meg nincs szükség h eggyel több ember üljön a kispadon, és szerintem Ronaldo sem az a kispadonülõs típus.
Vélemény???
na az igaz,hogy Ronaldo nem kell ide annyiért de egy picit feljebb emelhetnénk,hogy komolyan vegyenek. tényleg "ingyen" akarunk sztárokat...

"Nagyon büszke vagyok rá, hogy a Milannál engem akarnak. Õk az egyetlen csapat, akikhez átigazolnék. 30 éves vagyok, és szeretném megtudni, mire vagyok még képes a legmagasabb szinten" - idézi a játékost a Corriere dello Sport.
A Real Madrid a hírek szerint 5 millió fontot szeretne kapni a Milantól a játékosért, azonban a vörös-feketék 2 milliónál feljebb nem akarnak menni - és a jelentõs differencia miatt a tárgyalások egyelõre megakadtak.
Egyes pletykák szerint Ronaldo még azt is felajánlotta Ramon Calderonnak, a madridiak elnökének, hogy az idei szezonra vonatkozó reklámbevételének rájuk esõ részét otthagyja a klubnak - ennek értéke 4,2 millió font körül van.
Adriano Galliani megerõsítette: a Milan nem tárgyal a spanyolokkal, mivel minden beszélgetést a játékos és képviselõi folytatnak le.
"Nem fogunk alkudozni velük. Ha Ronaldo fel tudja bontani a szerzõdését, akkor leigazoljuk, ha nem, akkor marad Madridban" - jelentette ki a Milan alelnöke.
Forrás: channel4.com
KAPUSOK: Dida, Fiori, Storari (mezszám: 26);
VÉDÕK: Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Grimi, Maldini, Jankulovski, Simic;
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf;
CSATÁROK: Aubameyang, Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira.
Forrás: acmilan.com
„Büszke vagyok, hogy ezt a mezt viselhetem. Felkészültem a mai napra, és mindenki nagyon segítõkész volt. Nem lehetek ennél boldogabb. A tárgyalások hétfõ délután kezdõdtek, amikor sajnálatos módon megsérült Kalac, és ma reggel gyorsan sikerült egyezségre jutni. Elõször Rino Gattusot üdvözöltem, akivel még a Perugia utánpótlás-csapatában játszottunk együtt. Hosszú idõ telt el azóta, de jó volt újra találkozni vele. Ma együtt is ebédeltünk. A Milan és Villiam Vecchi egybõl számíthat rám. Edzésben vagyok, továbbá múlt vasárnap is pályára léptem. Szóval készen állok a munkára, és hogy hozzájáruljak a csapat eredményeihez.”
Storari ma délután együtt edzett a csapattársaival. Didával, és a többiekkel kezdte a tréninget, majd speciális gyakorlatokat végzett Villiam Vecchivel és Abatéval.
Forrás: acmilan.com
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
"A Ronaldo féle lehetõség fenáll, most arra várunk, hogy miként reagálnak a Real Madridnál. Végleges szerzõdést kínálnánk neki, másfél évre, de az újságokban olvasható összegeknél szerényebb az ajánlatunk. A szerzõdés feltétele az, hogy a játékost ingyen engedjék el Madridból."
Ramon Calderon, a madridiak elnöke azonban várhatóan nem fog lelkesedni ezért az ötletért: korábbi nyilatkozata szerint ugyanis mindenképpen szeretnének valamennyi pénzt kapni Ronaldóért.
-.-
szép...<#zavart2>#zavart2>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
😄DD
19:06 - Galliani: "Berlusconi is szeretné megszerezni Ronaldot!"
Pippo nyilatkozta h ha nem lesz kezdõ tovább áll, de ha kezdõ akkor innen vonul vissza
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
én szeretném ha jönne Oddo, és Ronaldonak se mondanék nemet mostmár 😊
Storari meg milyen mert nem nagyon ismerem õtet...
Beszéltünk Beckhammel, mielõtt Los Angelesbe utazott volna. Aztán Tom Cruise-hoz kötõdõ szoros barátsága miatt végül Amerikát választotta" - mondta a sportvezetõ, aki hozzátette, érdeklõdésük komolyságát mutatja, hogy információkat kértek az angol középpályásról Arrigo Sacchitól, a Real Madrid korábbi sportigazgatójától, aki megerõsítette, a játékos még nem égett ki, teljes intenzitással hajtja végre a feladatokat az edzéseken.
Galliani szerint a pénz is közrejátszott Beckham döntésében, hiszen a Galaxy öt évre 250 millió dollárt kínált, míg a Milan csak sztárjaihoz hasonló fizetést tudott volna garantálni. A milánóiak másik kiszemeltjérõl, a Lazióban szereplõ Massimo Oddóról sincs egyelõre megállapodás: "Jelenleg három millió euró jelenti a diferenciát a két klub álláspontja között" - mondta szûkszavúan Galliani.
#acm
A Milan vezetõsége a napokban lesérült Zeljko Kalac pótlására igazolta le Storarit, miután az ausztrál hálóõr legalább egy hónapig nem állhat Carlo Ancelotti vezetõedzõ rendelkezésére.
Forrás: acmilan.com, channel4.com
A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan évi 4 millió fontos fizetést kínálna az aranylabdás csatárnak, aki ezen felül megtarthatná reklámbevételeit is - amit egyébként a Real Madridnál meg kell osztania a klubbal.
A vörös-feketék eredetileg kölcsönszerzõdés keretében szerették volna megszerezni a brazilt, de a jelek szerint most inkább végleges átigazolásban gondolkodnak, és 2008-ig szerzõdtetnék le a játékost.
A Milan mellett a Flamengo és az arab Al-Ittihad is szeretné leigazolni Ronaldót, azonban a játékos a levezetés elõtt még szeretne egy európai élcsapatban bizonyítani.
"Nem vagyok teljesen nyugodt, de profi vagyok és a pályán mindig a maximumot nyújtottam. A klub tudja, hogy mi a kivánságom - ez egy fontos lehetõség számomra, és lehetõvé tenné azt is, hogy pályára lépjek a Bajnokok Ligájában. 30 éves vagyok, nem hagyhatom figyelmen kívül ezt a lehetõséget. A Laziónak azt is figyelembe kellene vennie, hogy a szerzõdésem egy év múlva lejár. Nem akarok többet beszélni errõl, én játékos vagyok, az elnök pedig Claudio Lotito. Csak remélni tudom, hogy ez a helyzet hamarosan megoldódik" - nyilatkozta az olasz válogatott hátvéd.
A fõvárosiak edzõje, Delio Rossi is megszólalt az üggyel kapcsolatban:
"A Lazio nem akarja eladni egyik játékosát sem, csak annyit mondtunk, hogy Oddo kifejezett kivánságára meghallgatjuk az ajánlatokat. Azonban az ajánlatnak meggyõzõnek kell lennie, és lehetõvé kell tennie számunkra, hogy megfelelõen tudjuk pótolni Oddót."
A brazil klasszis a jelek szerint távozófélben van a Real Madridtól, miután Fabio Capello vezetõedzõ kijelentette, hogy nem tart igényt szolgálataira. Galliani a múlt héten még úgy vélekedett, hogy a Milan nem igazol csatárt januárban, de úgy tûnik, hogy most meggondolta magát:
"Bizonyos körülmények között leigazolhatjuk Ronaldót. Viszont szeretném hangúlyozni, hogy nem tárgyalunk az ügyben a Real Madriddal. Ha a spanyolok megkeresnek minket és jó feltételeket kínálnak, akkor elkezdõdhetnek a megbeszélések."
Ezt követõen Galliani kitért Nelson Dida helyzetére is:
"Júniusig a Milan játékosa. Ha az igényeit lejjebb engedi, akkor maradni fog, ha nem, akkor keresünk egy másik kapust. Vannak bizonyos határok, amit tiszteletben kell tartanunk" - mondta Galliani.
A hírek szerint Dida 3,5 millió fontot szeretne évente, de a Milan nem hajlandó 2,5 millió font fölé menni, mivel a klub politikája szerint az összes kulcsjátékosa ezt a fizetést kapja.
[/center]\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Szerintem a 4-ik hely elérése nem lesz probléma a csapatnak!!!!!