36663
-
#14103 ti melyiken nézitek? PPMate vagy TVAnts? -
#14102 nagyon darabzik a TVantsos link:S -
#14101 REGGINA: Campagnalo; Lanzaro, Cirillo, Aronica; Alvarez, Cascione, Cozza, Modesto; Vigiani, Missiroli; Ceravolo
MILAN: Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Emerson; Kakà; Pato, Gilardino
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!! -
#14100 Ambro,See pihennek(Y) helyettük Emerson és Gila kezd...Guffi szerintem be fog állni a másodikban ha nem megy ...forza Milan! -
#14099 ezt konkrétan értem :) ez van a MILAN-os pólómon is :):P
FORZA MILAN! -
#14098 Milan tu sei tutta la mia vita! -
zsilike #14097 pato óriási!!!!!!! -
#14096 ez utóbbi mondat mit jelent? :P -
#14095 Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai!!! -
#14094 remélem Pato hozza a formáját :) -
#14093 ha valaki talál egy sopcast-s linket a mai meccshez kérem ide is írja be ^^ -
#14092 A Reggina színeiben biztosan nem lép pályára Nicola Amoruso, bordatörés miatt, Carlos Valdez pedig eltiltott. Francesco Cozza viszont visszatér eltiltásából.
A Milan keretében még mindig sok a hiányzó. Dida, Jankulovski és Serginho még mindig sérültek, míg Paolo Maldini végigjátszotta a vasárnapi mérkőzést, ezért valószínűsíthető, hogy most pihenni fog. Ronaldonak apróbb izomsérülése van, elmondása szerint vasárnap már a pályán lesz Firenzében.
Akikre figyelni kell
Edgar Barreto (Reggina) – Hihetetlenül jó meccset játszott a hétvégén. Az Atalanta elleni idegenbeli döntetlenből egy góllal és gólpasszal vette ki a részét. A fiatal paraguay-i játékos mindent bele akar adni a Milan ellen is.
Alexandre Pato (Milan) – A kis brazil nagyon jól játszott a hétvégi Genoa elleni hazai bajnokin. Duplájával 2-0-ra nyert a csapat. Hasonlóan jó formával a Reggina védelmében is zavart tud majd okozni.
Várható kezdők
Reggina (4-4-2): Campagnolo; Modesto, Lanzaro, Aronico, Cirillo; Barreto, Cozza, Vigiani, Missiroli; Brienza, Ceravolo
Milan (4-3-2-1): Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Brocchi; Kakà, Seedorf; Pato
Forrás: acmilan.hu
------------------------------
ezzel a kezdővel kiegyeznék, csak Seedorfra is ráférne a pihenés meg sztem Nestára is, Bonera simán mehetne középre Kaladze mellé -
#14091 Ronaldonak most is vmi izomsérülése van de sztem nem komoly és a Fio ellen tartogatja őt Ancelotti
Pippo Serginho Dida és Janku még mindig sérült :||| -
#14090 Dida Oddo Nesta Kaladze Favalli Gourcuff Gattuso Pirlo Seedorf Kaká Pato(Gilardino)
Sztem ez lesz akedző,bár még kitudjaxD -
#14089 sztem Pippo most csak a nagyon fontos meccseken fog játszani és lassan vonulgat vissza és inkább segít a fiataloknak. de hogy Ronaldo még mindég :SSS -
#14088 Reggina-Milan: A keret
Serie A mérkőzésekAncelotti kihirdette a Reggina elleni keretet:
KAPUSOK: Dida, Fiori, Kalac
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Simic
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Kakà, Gilardino, Pato
Forrás: acmilan.com
Pippo még mindig sérült? :( -
#14087 Időről időre leröppenek olyan hírek, hogy Alberto Gilardino nem érzi jól magát a csapatnál és nehezen viseli, emiért Ancelotti kihagyja a kezdőcsapatból. Pato remek debütálása tovább nehezíti a játékos helyzetét.
“Mérges volt a Genoa elleni mérkőzésen, mert két perccel a vége előtt állhatott be. Azért nem játszott, mert más felállásban választottunk, ezért választottam Patót. Egy küzelmesebb mérkőzésen Gilardinót válsztom.
“Megértem, miért csalódott, de ő akkor is hasznos lehet, ha a meccs végén áll be.”
A média többször is utalt arra, hogy az edző és játékosa közt megromlott a viszony, szerintük Ancelotti nem tartja elég jó játékosnak a csatárt.
“Szeretném újra leszügezni, nincs probléma köztem és Gilardino között. Eddig is sokat tett a klubért és a jövőben is fog. Teljes bizalmam van felé, és biztos vagyok benne hogy tovább fejlődik a csapatnál.”
"szerintük Ancelotti nem tartja elég jó játékosnak a csatárt"
még csodálkozik? és erről CA tehet? lol -
#14086 Nagyon elégedettek Milánóban a téli átigazolási szezonban érkezett Alexandre Patóval, a fiatal játékos jól szerepel, ráadásul a Genoa elleni duplájával győzelemhez is segítette csapatát.
Nagyon jó véleménnyel van a brazil támadóról Andrij Sevcsenko, a Milan korábbi és a Chelsea jelenlegi támadója is, aki úgy véli, Pato az ő méltó örököse.
„Pato nagyon hasonlít rám, hiszen ő is mélységből szeret támadni – nyilatkozta a Gazzetta dello Sport megkeresésére az ukrán. – „Ő nem előretolt csatár, de remekül olvassa a játékot, jól tudja bejátszani az üres területet.”
Sevcsenko hozzátette, hogy abban is nagyon egyeznek a dél-amerikaival, hogy ilyen fiatalon ő is rengetegszer került helyzetbe, bár rengeteg lehetőséget elpuskázott. Az ukrán az évek folyamán sokat fejlődött a helyzetkihasználásban, azonban Pato szerencsés, hiszen nagyon korán bekerült a Serie A egyik sztárcsapatába.
„Olyan játékosok mellett futballozni, mint Kaká, Andrea Pirlo vagy Clarence Seedorf, segíti egy fiatal fejlődését. Pato remekül illeszkedik a Milan stílusába, és a klubnak is szüksége van egy olyan játékosra, mint ő.”
A Chelsea támadója ugyan elmondta, hogy kevés esély van arra, hogy visszatérjen volt csapatához, de szép emlékeket őriz egykori munkaadójáról.
„Nagyszerűek voltak a Milannál töltött évek, karrierem legszebb hét esztendeje volt. Szeretem a Milant és Olaszországot, rengeteg kellemes emlékem van.” -
#14085 hát igen... Pato nem véletlen 7-es... mondjuk én Ambrosininek nem adtam volna 6.5-öt, inkább csak egy 6ost. Főleg a bemérgesedés miatt. -
#14084 16 Kalac Z. Goalkeeper 6
44 Oddo M. Defender 5.5
13 Nesta A. Defender 6
4 Kaladze K. Defender 6.5
3 Maldini P. Defender 6
8 Gattuso G. Midfielder 6
21 Pirlo A. Midfielder 6
23 Ambrosini M. Midfielder 6.5
22 Kakà Midfielder 6
10 Seedorf C. Midfielder 5
7 Alexandre Pato Striker 7
goal.com osztályzatai... sztem mindent elárul! -
#14083 ez télleg kezd komikussá vállni... de szerintem nincs semmi sérülés csak pihentette CA őt, vagyis remélem :||| -
#14082 kissé nevetséges már 3x csinálja játszik 1 meccset akkor pár hónap pihi, na így nagyanyám is jól keresne foci világában -
#14081 Ronaldo ismét kidőlt:
Egyelőre kérdéses, hogy mennyi időre, de újfent kidőlt Ronaldo, aki szinte a teljes őszi szezont elmulasztotta. Ezúttal egy újabb izomsérülés miatt nem bevethető a rutinos csatár, pedig az elmúlt meccseken kifejezetten jó teljesítményt nyújtott. Hivatalos orvosi vélemény eddig nem érkezett a problémáról, tehát megjósolhatatlan, hogy egy könnyebb, néhány napon belül gyógyítható esetről van szó, vagy egy súlyosabbról. -
#14080 az nem kérdés-.- nem tudom h szünetben mit mondott a srácoknak Carlo, de szeretném ha minden meccs előtt azt mondaná-.- -
#14079 de ez a győzelem csak akkor élvezhető ha hozzuk a szerdai Reggina elleni meccset is... -
#14078 így van, de én abban bízok a legjobban h Pato végre leküzdi a lámpalázat és minden meccsen vállal majd egyet :) -
#14077 meghiszem, akkor próbálunk visszatérni a pontos fogalmazás kedvéért :) -
#14076 az túlzás h visszatérünk mert nem minden meccsen látsz ilyen második félidőt sajnos :||| -
#14075 még a végén bejön amit tippeltem visszatértünk a 2003 as 2. félidős taktikához? Végül is nem rossz az csak kicsit táncolnak majd az idegek. -
#14074 internetes közvetítésen...http://myp2p.eu/... -
Attila 007 #14073 Szeva mindenkinek, szeretném megkérdezni, hogy Ti élőbe hol néztétek a meccset? Valaki nézi a Milan channelt?Vagy internetes közvetítés?Válaszokat előre is köszi -
#14072 azon gondolkodok hogy mihez tudnám hasonlítani a csapatot, leginkább egy alvó oroszlánhoz, nem tudom hogy Carlo mit mondott nekik a szünetben, de ezentúl ilyen 2. félidőbeli játékot szeretnék látni... -
#14071 jah én is. grat a csapatnak a winhez^^ -
#14070 na végül csak összekaptuk magunkat! szép volt PATO! -
#14069 Grat Patonak!:) -
#14068 elég ez a két gól :)
nagyon örülök ennek a két Pato gólnak és persze a 3 pontnak is ^^ -
#14067 Pato se lő ma már több gólt...de nem is kell neki.szép volt -
#14066 PATOOOOO :D
-
#14065 szééééééééPatoooo -
#14064 Pato, ez de laza gól volt:D 2-0