A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
nem gyenge amit tud.
jöhetne nyáron

\"Erről van szó!\"

LasCar16
Eriksen

nekünk is ilyen tehetségek kellenének 😄

#acm

Nuno88
Én örülök hogy marad, szerintem hasznos volt a teljesítménye, kár h a BL-ben nem játszhatott.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
köszi!
akkor jól tudtam, csak belezavart egy cikk, amiben azt írták, hogy Muntari jövõje most fog eldõlni :S de akkor marad. nem baj, kell egy aprító a középpályára 😄
amúgy szerintem hasznos volt, nem tettünk rossz lóra. szerintetek?

szucsy89
- transfermarkt.de

- Muntari jövõre nálunk fog játszani, ingyen érkezett
acm689
Nehéz kérdés Ibra... én nem adnám el. ha akarunk valamit keresni jövõre, kell egy top csatár, és nem tudom, Pato mennyire lesz beszámítható állapotban...
2 kérdésem lenne:
- tudnátok mondani nekem egy olyan honlapot, ahol fent van a jelenlegi keret, és hogy kinek mikor jár le a szerzõdése?
- Muntarival mi a helyzet? kölcsönben volt csak nálunk, vagy végleg megvettük?
köszi elõre is!

LasCar16
hát summázva ahogy elnézem a nyári mercatót nem szakadnak meg a kopárék az erõsítésben, továbbra sem áldoznak nagyon pénzt senkire sem.. pedig illene minõséggel pótolni a távozókat, de ehelyett foltozgatás van, minõségileg pedig nem erõsödött még a keret.. a legnagyobb értékeink megtartása a céljuk, sõt a kezdeti nevek is eltûntek, milannews forrásaiban bízzatok csak, a többi mehet a levesbe, viszont ha mi innen és a többi szurkoló jól látja, hogy mi kell, akkor abban bízom hogy a vezetõségnek is van egy fasza terve, 2 középsõ védõ két középpályás és egy csatár kellene legalább akik erõsítik a keretet, mert eddig ez sovány😊

#acm

DeerHunter01
írom ezt úgy, hogy az eredeti olasz Juves bögrémbõl kajálom a müzlit 😄DDD

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Ha BL terveink vannak, akkor érdemes megtartani Ibrát , nehéz kérdés nagyon.... el kell gondolkodni kopaszéknak, hogy mit akarnak, én azt mondom tartsuk meg Ibrát, Silvát is, aztán Berlu papa nyúljon a zsebébe szépen és hozzunk 2 szélsõ védõt meg egy IRÁNYÍTÓT!

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Persze arra nincs semmi biztosíték, hogy Tévez beválna olaszban, de Ibráért jövõre ennek a töredékét nem fogjuk már kapni... egy 31 éves csatártért 40 millió euró, ráadásul 24-ért hoztuk, megszolgálta az árát, sõt, nyert nekünk egy bajnoki címet, gólkirály lett, és majdnem duplájáért adnánk túl rajta, már amúgy is kezd nagy arca lenni, egyre többet szól be a vezetõségnek, erre semmi szüksége a csapatnak, ráadásul Patot teljesen elnyomja.

De Galliani valamelyik nap nyilatkozta, hogy megígérte neki a 10-es mezt...
DeerHunter01
én azt mondom, gólkirályt soha nem szabad eladni, jó formában van, meg is javult nálunk, Tévez meg nagyon nem szimpatikus már, másszon vissza a fára inkább.
Tegyük fel eladjuk Ibrát meg Silvát is , lesz 80 millió eurónk, de egyik játékost sem tudjuk pótolni. Silvát végképp nem, hisz a világ legjobb középsõ védõje. Ha eladnánk Ibrát akkor a transfermarkt szerint 46 millából kijönne Dani Alves és Jordi Alba, de kéne egy világklasszis csatár.... Paloschinak adnék esélyt mindenképp.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Én ezt szó nélkül elfogadnám a kopasz helyében...

40-bõl jöhetne Tévez meg még 1 klasszis...
szucsy89
Fuu, egész nyáron ez fog menni már elõre látom 😄 de nem szeretem én a nyarat 😄DD

közben Flamini nem hosszabbít, eldõlt.
Nuno88
Az ügynöke nemrég cáfolta egyébként: "Nem gyõzöm hangsúlyozni, a Milannál fog maradni. Nem tárgyalunk senkivel sem az eladásáról."

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
Nagy a baj gyerekek, Silva lehet hogy távozni fog a Barcába... ha eladja Berlusconi egy ideig tuti nem nézek Milan meccset 😞
szucsy89
Milan - Juventus 2-0

primavera <#taps>
Nuno88
Nagyon mennek itt a dolgok, hogy a Barca már találkozik is Kopaszékkal Silva ügyében, a PSG szeretné az Ibra-Pato-Silva triót, Galliani megigérte Ibrának a 10-es mezt stb...

Remélem közben a háttérben gõzerõvel készülnek az erõsítésre tar fejû és barátai.

Sziasztok!

Kicsit off leszek, bár végülis a Milanhoz köze van a kérdésemnek. Van valaki közületek itt a milan klub budapest oldalról? ha igen meg tudná mondani, vagy akár kérdezni az adminoktól, hogy miért nem tudok semmihez hozzászólni a fórumban, valamint a fõtémákban? kipróbáltam FF-el, IE-ben és meg sem jelenik nekem a hozzászólás, vagy a válasz gomb, sem az idézet. Kétszer is beregeltem, de ugyanaz az eredmény. Egyébként koree85 néven regeltem.
Elõre is köszi a segítséget!

Nuno88
Galliani a Palermonál kopogtat Balzaretti ügyében. Abban bízik a kopasz hogy ahogy tavaly eltudta hozni Nocerinot, most megszerezhetné Balzarettit is.

Link

------------

Pato is és Silva is eredményes volt a "mai" válogatott meccsen. A brazilok 4:1-re verték meg USA-t. Silva 26. percben míg Pato a 87. percben volt eredményes.

------------

Kiváncsi vagyok h Flamini meg See papa hogy döntenek a sorsukról. A franciát maradásra bírnám, szerintem még hasznunkra lehetne.

szucsy89

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
LasCar16
nem lenne 80 😄

#acm

szucsy89
Az elsõ hatos amit leírtál, az olyan 80 millió euró körül van, ebbõl én már örülnék, ha egy ember érkezne. 😄 Mondjuk abban biztos vagyok, hogy okosan fogja csinálni Galliani, és kihozza a maximumot abból a rendelkezésre álló pénzbõl (pár millió 😄) amit Berlu igazolásokra szán.

Én a realitásokat nézve még egy középsõ védõt várok (Nesta helyett), egy középpályást (itt már jött Monti, Traoré de még kell egy minimum), valamint egy támadót (Maxi helyett). Persze nem David Luiz - Schweinsteiger - Hulk hármast várok, de egy Ogbonna - Sahin/Strootman - Téveznek már nagyon tudnék örülni.
LasCar16
szvsz kopárék tudják hogy kiket kellene hozni, elég jó célpontjaink vannak akiket a lehetõ legnagyobb nyereséggel akarnak idehozni, ami idõbe telik, dolgoznak a háttérben a megoldásokon ha nem igazolunk a védelembe középre 2 embert valamint a bal szélre egyet és két középpályást plusz egy csatárt még akkor gondok lesznek, és ezt õk nem akarják.. kb még minõségi 6 ember kellene ahhoz hogy nyugodtak legyünk, hogy ez a 6 ember egy Ogbonna,Acerbi, Strootman, Sahin, Jordi Alba, Tévez lesz vagy pedig egy ---> Acerbi,Silvestre, Mudingayi, Dossena, Didac Víla, Ganso six pekk 😄 az a kopárékon múlik, remélem, hogy az idei mercato alatt egy fiatalabb ütõképesebb csapatot raknak össze, ami megy majd a Silva-Prince-Ibra tengelyünkhöz és befoltozza a réseket, valamint kreatívabb és szebb de egyúttal gyorsabb játékot produkál.. nagyobb variációs lehetõséggel és motiváltabb játékosokkal!

#acm

szucsy89
Wow, jó lett a banner! Bár picit nagyobba is lehetett volna! A képet valaki a felirat nélkül be tudja linkelni?
LasCar16
ti amúgy mindent elhisztek? 😄

#acm

DeerHunter01
Amúgy van egy Paloschink is.....legalább januárig kaphatna esélyt

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Remélem a vezetõség nem lesz annyira fafej hogy eladja Ibrát csak azért mert kinyitotta a száját az igazolásokról.

LasCar16
az a lényeg hogy a Silva-Prince-Ibra tengelytõl ne váljunk meg..

#acm

Nuno88
Kiváncsi vagyok hogy mi igaz abból a hírbõl, hogy a Real 20 milliót plusz Sahint adná Boatengért. 😊

szucsy89
igen, kérdés, hogy mennyi van idén átigazolásokra... nem lepõdnék meg, ha csak 20 milla körül lenne (ugye a többi top klub esetében ez 80-100)

de az általad leírtak tényleg elfogadhatók anyagilag + minõségi erõsítést is jelentenének...
LasCar16
Ha Sahint kölcsönbe opcióval elhozzuk akkor nagyot szakíthatunk vele pláne ha a Dortmundos formáját hozza, ugyebár a Madrid 10 milláért vette, ára nem nagyon ment fel 😊) max az lehet a baj ha nagyon ragaszkodnak hozzá és bizonyítani akar egy ilyen számára rossz szezon után. Gansonak a bokájával volt egy kis problémája, megmûtötték 30 nap múlva felépül, vele kapcsolatban nincs semmi új hír.. Debuchy-t figyeljük, egy kis Abate konkurencia 😊 Strootman-ról sincs új hír a PSV fiatal vkp-ját sokan akarják, plusz ha Robika megy akkor 110% hogy jön egy új támadó, de mivel Maxi távozott szvsz így is jönni fog még valaki elõre, kapus poszton megvagyunk az új brazil sráccal, egy balhátvéd is kellene még.. lehet Dídac bizalmat kap?(olvastam egy olyan hírt, miszerint Dídacot visszahívnánk és egybõl passzolnánk át a Valenciának Jordi Albáért cserébe + némi bagó, ez sem lenne rossz) Allegri pedig azt mondta hogy Urbyval is azon a poszton számol, Prince-el pedig nem a csatárok mögött hanem középen, Acerbi érkezése egyre biztosabb de a jó hír, hogy még egy középhátvéd érkezése is várható (Verthongen sajna úgy tûnik hogy a Spurs-é lesz) Ogbonna talán?? bár érte is sokat kérnek amit ugyebár a kopárék nem szeretnek. 😛 Verrattiért nagy harc lesz itt még semmi semmi biztos, lényeg pedig az hogy azok a pléják akiket figyelünk és biztos EB kerettagok, na õket még elõtte jó lenne megszerezni, mert ha jól nyomják akkor az áruk is mehet fel...

reálisabb igazolások: Dídac vissza vagy Jordi Alba, Sahin kölcsön+opció, Strootmanért kicsengetni a pénzt még az EB elõtt, Robikát eladni a Malagának akkor abból lehetne Tévez, ha ez nem akkor vissza a Santosba Gansóért cserébe, eddig ezek az igazolások komolyabb pénzmozgás nélkül is kivitelezhetõk, talán a hollandért kellene kb 15-t fizetni plusz Tévezért még hozzácsapni a Robika pénz mellé 5-t (25milláért szeintem engednék) akkor Romagnoli-t hozzácsapni 10 milla mellé (Pescara-nál lévõ fiatal védõnk, aki Verratti csapattársa) sõt még Ogbonna árát is lehetne csökkenteni pár náluk szereplõ fiatalunkkal, fizetéseken sokat spóroltunk simán kivitelezhetõ lenne ez eddig 30 milla kiadás, plusz még Berlu nem is ajándékozott 😄

#acm

szucsy89
Ja, tudom... egyébként tegnapi hír, hogy 10 millát + ez ifit ajánlottunk érte.

Azért tekintve az anyagi helyzetünket, ha ez igaz akkor nagyon akarhatjuk a srácot. Sahinnal is folynak a tárgyalások, elvileg a kopasz azt mondta neki hogy alapember lesz, így csábítja 😄

+ Galliani legutóbbi nyilatkozata szerint a jövõben erõsen fiatalítani fogunk, na erre kiváncsi leszek 😄
LasCar16
hát már kb 2 hete írnak a srácról amúgy... 😄

#acm

szucsy89
Ja, az lemaradt, hogy Verrattiról van szó. 😄
szucsy89
„Számos klub a Juventus elõtt áll, többek közt a Milan is” – mondta a Pescara igazgatója a Tuttojuve.com-nak. „Nem akarok több csapatot megnevezni, de vannak külföldi klubok is, akik szeretnék megszerezni a játékost; a Premier Leaguebõl, a La Ligából és a Bundesligából is vannak érdeklõdõk. A Bianconeri is le akarja igazolni, de utoljára két hónapja hallottunk róluk. Azóta egyszer sem kerestek.”

Az új Pirlonak tartják a srácot...
Nuno88
<#idiota><#idiota><#idiota>

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88
Kiugranék az ablakon örömömben szerintem 😄

szucsy89
LasCar16
Strootman, Sahin, Acerbi, Ogbonna, Ganso, Tévez, Jordi Alba 😄DD

#acm

DeerHunter01
Ez aztán a generációváltás 😄D
Jól be kell vásárolni a nyáron.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
+ Van Bommel 😄
szucsy89
Mehet... Nesta, Zambrotta, Seedorf, Gattuso, Inzaghi, Maxi Lopez, Aquilani, Flamini... mennyi távozó 😮
Nuno88
Valszeg Flamini nem fogadja el az új szerzõdést, amiben lényegesen kevesebb fizu jutna neki.

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=81266

szucsy89
Schalke, Chelsea és a Real Madrid ellen is játszunk majd nyáron felkészülési meccset... fincsi lesz!
Nuno88
Nem kell Maxi.
Ganso kell.
Ogbonna kell.
Sahin szerintem hápog erõsen.

DeerHunter01
Robikát be kell vonni a Ganso bizniszbe, aztán helyette játszhatna Maxi

\"Erről van szó!\"

szucsy89
WTF??? Ebben azt mondja a kopasz, hogy még egy védõt igazolunk és kész... meghülyült vagy a szokásos ködösítés?

Számomra az is érdekes, hogy nem vesszük meg Maxit és Aquilanit végleg... nem mintha akkora klasszisok lennének, de pl. Maxi amikor beállt szívvel-lélekkel játszott, lõtt is gólokat. Na mind1 annyira nem fognak hiányozni. 😄
DeerHunter01
Kakával együtt.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Realnak nincs rá szüksége, jöhet.

\"Erről van szó!\"