A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
akkor jól tudtam, csak belezavart egy cikk, amiben azt írták, hogy Muntari jövõje most fog eldõlni :S de akkor marad. nem baj, kell egy aprító a középpályára 😄
amúgy szerintem hasznos volt, nem tettünk rossz lóra. szerintetek?
2 kérdésem lenne:
- tudnátok mondani nekem egy olyan honlapot, ahol fent van a jelenlegi keret, és hogy kinek mikor jár le a szerzõdése?
- Muntarival mi a helyzet? kölcsönben volt csak nálunk, vagy végleg megvettük?
köszi elõre is!
#acm
\"Erről van szó!\"
De Galliani valamelyik nap nyilatkozta, hogy megígérte neki a 10-es mezt...
Tegyük fel eladjuk Ibrát meg Silvát is , lesz 80 millió eurónk, de egyik játékost sem tudjuk pótolni. Silvát végképp nem, hisz a világ legjobb középsõ védõje. Ha eladnánk Ibrát akkor a transfermarkt szerint 46 millából kijönne Dani Alves és Jordi Alba, de kéne egy világklasszis csatár.... Paloschinak adnék esélyt mindenképp.
\"Erről van szó!\"
közben Flamini nem hosszabbít, eldõlt.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Remélem közben a háttérben gõzerõvel készülnek az erõsítésre tar fejû és barátai.
Kicsit off leszek, bár végülis a Milanhoz köze van a kérdésemnek. Van valaki közületek itt a milan klub budapest oldalról? ha igen meg tudná mondani, vagy akár kérdezni az adminoktól, hogy miért nem tudok semmihez hozzászólni a fórumban, valamint a fõtémákban? kipróbáltam FF-el, IE-ben és meg sem jelenik nekem a hozzászólás, vagy a válasz gomb, sem az idézet. Kétszer is beregeltem, de ugyanaz az eredmény. Egyébként koree85 néven regeltem.
Elõre is köszi a segítséget!
Link
------------
Pato is és Silva is eredményes volt a "mai" válogatott meccsen. A brazilok 4:1-re verték meg USA-t. Silva 26. percben míg Pato a 87. percben volt eredményes.
------------
Kiváncsi vagyok h Flamini meg See papa hogy döntenek a sorsukról. A franciát maradásra bírnám, szerintem még hasznunkra lehetne.
Én a realitásokat nézve még egy középsõ védõt várok (Nesta helyett), egy középpályást (itt már jött Monti, Traoré de még kell egy minimum), valamint egy támadót (Maxi helyett). Persze nem David Luiz - Schweinsteiger - Hulk hármast várok, de egy Ogbonna - Sahin/Strootman - Téveznek már nagyon tudnék örülni.
#acm
de az általad leírtak tényleg elfogadhatók anyagilag + minõségi erõsítést is jelentenének...
reálisabb igazolások: Dídac vissza vagy Jordi Alba, Sahin kölcsön+opció, Strootmanért kicsengetni a pénzt még az EB elõtt, Robikát eladni a Malagának akkor abból lehetne Tévez, ha ez nem akkor vissza a Santosba Gansóért cserébe, eddig ezek az igazolások komolyabb pénzmozgás nélkül is kivitelezhetõk, talán a hollandért kellene kb 15-t fizetni plusz Tévezért még hozzácsapni a Robika pénz mellé 5-t (25milláért szeintem engednék) akkor Romagnoli-t hozzácsapni 10 milla mellé (Pescara-nál lévõ fiatal védõnk, aki Verratti csapattársa) sõt még Ogbonna árát is lehetne csökkenteni pár náluk szereplõ fiatalunkkal, fizetéseken sokat spóroltunk simán kivitelezhetõ lenne ez eddig 30 milla kiadás, plusz még Berlu nem is ajándékozott 😄
#acm
Azért tekintve az anyagi helyzetünket, ha ez igaz akkor nagyon akarhatjuk a srácot. Sahinnal is folynak a tárgyalások, elvileg a kopasz azt mondta neki hogy alapember lesz, így csábítja 😄
+ Galliani legutóbbi nyilatkozata szerint a jövõben erõsen fiatalítani fogunk, na erre kiváncsi leszek 😄
Az új Pirlonak tartják a srácot...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=81266
Ganso kell.
Ogbonna kell.
Sahin szerintem hápog erõsen.
Számomra az is érdekes, hogy nem vesszük meg Maxit és Aquilanit végleg... nem mintha akkora klasszisok lennének, de pl. Maxi amikor beállt szívvel-lélekkel játszott, lõtt is gólokat. Na mind1 annyira nem fognak hiányozni. 😄