36663
-
:DDD mert mi a sonkánál többért megyünk Parmaba [szellemesek az acm.hu-n] :P -
#14342 Pato a firenzei mérkőzés óta nem lépett pályára, miután megséürlt a bokája. A felépülése a vártnál gyorsabban halad, így elképzelhető, hogy már szerdán az Arsenal ellen visszatérhet.
"Szeretnék visszatérni, amilyen gyorsan csak lehet. Mindent megteszek, amit az edzőim kérnek tőlem, és a bokán is jobb állapotban van."
Pato üzent Ronaldónak is.
" Ő a Fenomeno, az egész világ mellette áll."
A Milan a mai napon Parmába látogat, a támadósorban pedig nagy valószínűséggel az Inzaghi-Gilardino kettős játszik majd.
Forrás: goal.com -
#14341 Carlo Ancelotti kijelölte a Parma elleni mérkőzésre készülő keretét.
KAPUSOK: Dida, Fiori, Kalac
VÉDŐK: Bonera, Cafu, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo
CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Paloschi
Forrás: acmilan.com -
pacclacc #14340 http://www.youtube.com/watch?v=kaCpHeMwlEA
:( -
#14339 reméljük hogy játszani fog, és olyan formában lesz mint anno a MU ellen:PPp -
#14338 igen játszik, már a 7végi Parma ellen is játszhatna...egyedül Pato kérdéses, de ő is játszhat már a visszavágón -
#14337 Kérdezned csak szabad :)
Szerintem mindenképpen be lesz vetve -
#14336 Tudom, semmi közöm hozzá, mert Manchesteres vagyok, de Kaká játszik az Arsenal ellen?:D Ha már minket kivert, őket is verje ki...:D -
#14335 AC Milan: Párizsban sikeres műtétet hajtottak végre Ronaldón
Sikeres térdműtétet hajtottak végre csütörtök este Ronaldón, az AC Milan brazil labdarúgóján. Kezelőorvosai, Gerard Saillant és Eric Rolland szerint a kétórás beavatkozás jól sikerült, a futballista felépülése elsősorban azon múlik, a támadó mennyire hisz a teljes gyógyulásban és mindenben maximálisan követi-e az orvosi utasításokat.
Ronaldónak várhatóan 8-10 napot kell kórházban maradnia, de a rehabilitációs kezeléseket már pénteken el lehet kezdeni.
A futballista szerda este a Livorno elleni bajnokin szenvedett súlyos térdsérülést: csereként lépett pályára, ám három perc elteltével egy szabálytalanság után - amelyért tizenegyest kapott a Milan - a bal térdében elszakadt egy ínszalag.
Ugyanilyen sérülést szenvedett 2000-ben, akkor is a bal térdét kellett operálni, a beavatkozást akkor is a Saillant által vezetett orvoscsoport végezte el Párizsban. -
#14334 Egyszóval megint Kakának kell mindent összehozni nekünk :D -
#14333 Hát Ronnie kilőve, marad Gila, Pato, Inzaghi és Paloschi... -
#14332 Clarence Seedorf csak a lelátóról nézte a szerdai Milan-Livorno összecsapást, és már az első pillanatban tudta, hogy nagy a baj a csatárral. A középpályás annak idején az Internél is Ronaldo csapattársa volt, mikor a brazilnak a másik térdében elszakadtak a szalagok.
- A lelátón ültem, láttam a visszajátszást, és azonnal tudtam, hogy nagy a baj. Mikor megláttam, hogy mekkora fájdalmai vannak, a szívverésem is megállt egy pillanatra. Nagyon szomorúak vagyunk, Ronnie nem ezt érdemelte. Egész pályafutása alatt peches volt a sérülésekkel, pedig remek ember, és a futballtörténelem egyik legjobb játékosa. El kell kezdenie a felépülést, meglátjuk, hogy meg lesz-e benne a kellő akarat és erő a visszatérésre. Akárhogyan dönt is, remélem, jó elhatározást hoz - nyilatkozta Seedorf. -
#14331 öö nem láttam a meccset de leírtak alapján nem is sajnálom::SSSSss nem hiszem el Ronaldot:S sztem meg fogunk válni tőle (remélem).... -
#14330 csapattársam egy ilyen után 6 hónappal már pályán volt velünk. mi nyilván megközelítőleg nem ilyen terhelés alatt játszunk, de az orvosi hátterünk sem ilyen, valamint a srác is jóval fiatalabb volt mint ronaldo (és előtte nem volt gondja a lábával).
látom a cikkben írják a 9-12 hónapot, ronira nézve reális is... -
#14329 nagyon remélem h nem hosszabbítanak vele, én nem neki akarok rosszat hanem a milannak jót. menjen haza, a flamengoban még talán pályára is lép párszor, a milan meg nem adja oda a nyilván nem kevés fizetést egy használhatatlan játékosnak, valamint nem lehet majd arra hivatkozni átigazolási időszakban, h "nem hozunk csatárt hiszen van nekünk roni, gila, pato, paloschi". -
#14328 most mondták h kb 9 hónap mire felépül... -
#14327 ne legyél ennyire kegyetlen... sokat tett értünk és meghosszabítják a szerződését tuti, és én is ezt tenném... bár van bennem olyan érzés is hogy nem fog többet pályára lépni (de ne így legyen) -
#14326 ennyitől ínszalag szakadás azért nem gyenge... most gyorsan el kell passzolni a flamengonak aztán onnantól már azt kezd magával amit akar. -
#14325 "http://www.channel4.com/sport/football_italia/feb13r.html
szóval a kezdetleges hírek szerint a bal térdében elszakadtak a szalagok... szóval vége a pályafutásának
a korábbi kérdésemet meg is válaszolnám: korábban a jobb térdével cumizott ugyanígy .... hát szegény..."
...idézet az acmilan.hu fórumáról! -
#14324 akkor Ronaldo pályafutásának vége? -
#14323 hát nem volt egy jó meccs, az biztos... az elején nagyon jól bekezdtünk, de mint mindig, most sem sikerült a döntő pillanatban gólt szerezni... Ronnie meg... ah, nem is érdemes róla beszélni. Mikor lesz újra Patonk és Kakánk? -
#14322 Ronalo -
#14321 Tudod, hogy milanos vagyok én is, de kérlek ilyet ne mondj, hogy "rühellem az ilyen szarházi csapatokat mint a Livorno" mert, nem az ő hibájuk, hogy nincs olyan keretük mint nekünk és nem tudnak támadni mi ellenünk, inkább folytassuk a csapat szidását, hátha megint használ, nem valószínű, mert jó játékosaink voltak most is a pályán (a livornohoz viszonyítva jók) és nem tudtunk megint nyerni, ez elkeserítő. Igaz nem látom a meccseket de én CA tudom hibáztatni, ez már gyanús, hogy nem nagyon tudunk nyerni csapat ként hanem csak egy két ember villogásával, én így szűröm le kár hogy nem nézhetem a meccseket. -
zsilike #14320 akkor nem hallgattad a meccset(tetkó ügyben)!amugy 10szer legalább volt ilyen fr ligába is,de mindegy !véleményemet fennteartom -
#14319 no comment a meccshez... komolyan már vártam azt a gólt amit kaptunk, de legalább el lehet ismerni mert nagyon bevarrta a srác... régen rossz ha a játékot Rinonak és Ambronak kell szerveznie, Ambro elfáradt...Oddo tömören egy FOS ... Favallitól én nem várok többet..középen meg lófaszt nem értünk a labdabirtoklásunkkal, Ronie-nak örültem mert már az első labdaérintésén látszott h változni fog a játékunk, erre jön a sérülés...bal térde ...:S:S komolyan már nagyon sajnálom azt ami vele van, iszonyú pechhe van...Serginho érkeztével pedig beálltunk karácsonyfába...ennyit ért, végén még Ambro is feljebblépett az ívelgetések miatt.... rühellem az ilyen szarházi csapatokat mint a Livorno, de ennek ellenére nyernünk kellett volna, sanszunk is volt rá csak ekkor jött állandóan Amelia... -
#14318 #14316
ááá tényleg magamon tudok a legnagyobbakat röhögni, nem is tudom miért írtam, pedig egyértelmű. :D ja Roninak tényleg most valahogy eltűnni kicsit, aztán úgy angolosan lelépni mert ez így csúfos vég lesz :(
hát én is hallottam már én szeretem ha nem mindég csak a passzokról szól a meccs, de erről sem kéne hogy szóljon csak, én még nem hallottam sokat a tetkórol, egyedül backham meg materazzi tetkóit emelgették. áh meg ők a focihoz értenek, te meg ahhoz is ne figyelj rájuk :)
-
zsilike #14317 remélem lesz kiút!-----más téma ezek a röhelyes balfék riporterek minden meccsen a tetkókat elemzik(agyontetovát...tetkószalonok kedvence,nincs hely rajta)könyörgöm 2008derekán?úristen ekkora szar országot,maradi fos,vagy nem tudja feldolgozni a látványt erre figyel?vagy mi van ez magánszféra."""a kedvenc::szószerint idézem:úristen mit tetováltatott magára,valami rács a nyakán!elképesztő,hát nekem nem tetszik--ezt bemondja a köcsög és nem szólnak neki h kussoljon tetkó ügybe.boccs az offért de régota halgatom a hülye tetkó témát.hajam tépem már(én tetováló vagyok)ennyi,de nem birom ezt -
#14316 nem vezettünk, mi egyenlítettünk 0-1ről.
roni meg sztem jobban tenné ha visszavonulna.
majdnem gólt fejelt pippo az ötösről, amelia kb a 3. nagy védését mutatta be. -
#14315 ja nagy kár a gólért, pedig már vezettünk. Ronaldon most tényleg hangosan röhögtem, ez már nagyon sok, valami rekordot nem tart ezzel? még nincs minden veszve, forza! -
zsilike #14314 hát igen,mit is irtam,bejött!sajna igy nehéz angelotti eltaktikázza megát,kapust szerezni kell valami(casillas-szintüt aki biztositja a jövöt!kaladze peches feje(de nem szokás középre fejelni ugye.,de Oddo miért ?én ugy hiszem jó játékos,de ma teljes csőd! -
#14313 roni ennyi volt, elment a térde.
pirlo büntetőből egyenlít, serginho jött az örök sebesült helyett... van fél óránk fordítani. -
#14312 hát nem igazán volt senki a labda útjában sajnos. érdemes végignézni a gólt. oddo balfaszul labdát veszít a livornoi 16os előterében, előrevágott labda, pirlo nem áll az embere elé, lazán lefordul róla, beívelés, vmelyik középső védőnk rossz helyre fejel, második hullámban csak livornoi érkezik.
azóta volt egy livornoi kezezés büntetőterületen belül, de nem lett volna jogos a büntető sztem.
most pedig kettős csere, roni és pippo váltották az eddig pályán lévő két csatárt.
és büntetőt lőhetünk, roni talán le is sérült... -
#14311 úgy érzem meglesz ez... meg kell lennie! :) remélem kalács se esett a formájából és ő is ott lesz a labda útjába ha jön a kontra. de érdekes ilyet mondani, hogy kiesett a formájából, eddig nem volt miből kiesni, de úgy hallom mostanába csupa meglepetés :) -
#14310 gól, 0-1... pulzetti -
#14309 egyetértek, minddel.
ha a második félidőben egy kontrából kapunk gólt és nem nyerünk akkor kivasalom a hajam. -
#14308 #14303
Paloschi nembaj, nagyon jó kell az ilyen játékos igaz még nm láttam játszani de eredményes és pippo játéka mindég is szimpi volt.
ja ez már biztos, de azért rúghatna a sérülés mellé még gólt :D -
zsilike #14307 eddig nem az igazi,pato lelkesedése hiányzik roni sajna egy fos!sérülékeny,lassú,öreg,durcás,dagadt!Jöjjenek a fiatalok,ez a jövő,nem ronisize -
#14306 szvsz ronaldo ha beáll megsérül. :) -
#14305 nagyon kell egy gól... szvsz Ronaldo ha beáll ő szerzi -
#14304 no, félidő 0-0, végefelé volt mégegy pirlo átlövés, valamint a livorno cserélt egyet. nem éppen az évszázad meccse.