36663
-
#14383 én reménykedek h összedrótozzák több mint egy nap van hátra -
#14382 A QWA ÉLETBE!! -
#14381 Kapusproblémákkal küzd Carlo Ancelotti, ugyanis a Milannál Zeljko Kalac és Dida is sérült. Könnyen lehet, hogy az olasz klub hálója előtt a 38 éves Valerio Fiori áll majd, aki az elmúlt nyolc évben mindössze egy bajnokin védett.
Előbb szombaton, majd vasárnap vesztette el egy-egy kapusát az AC Milan, így Carlo Ancelottinak nincsenek kellemes gondjai a csapatösszeállítást tekintve.
A szombati mérkőzésen a Parma ellen Zeljko Kalac állt a kapuban, és Dida a kispadon ücsörgött. A jelek szerint ez sem veszélytelen az egészségre nézve, ugyanis a brazil kapus a mérkőzés után komoly hátfájdalmakra panaszkodott. Dida problémáit állítólag a Tardini-stadion székei okozták, illetve azok kis mérete.
A baj nem jár egyedül, ezt pedig a vasárnapi edzés bizonyította be: ekkor Kalac vált maródivá, akinek egy lövés után kifordult az ujja. Bár a kapus elutazott a társakkal Londonba, az Arsenal elleni mérkőzésre, játékára minimális esély van.
Ancelotti mester így várhatóan Valerio Fiorit fogja a kapuba állítani. A 38 éves kapus már nyolc éve a Milan alkalmazottja, ám ezen időszak alatt mindössze egy (!) bajnokin kapott szereplési lehetőséget, még a 2002/03-as szezonban.
A 38 éves, korábbi U21-es válogatott kapus pályafutása során megfordult a Lodigiani, a Lazio, a Cagliari, a Cesena, a Fiorentina és a Piacenza együttesében, és első BL-mérkőzésére készül.
A Milan gondjait enyhítheti, hogy visszatérhet a csapatba Alexandre Pato. A fiatal brazil játékosnak még február elején rándult meg a bokája a Fiorentina elleni bajnokin.
nso
hát ez gyönyörű... -
#14380 Claus Bo Larsen (Denmark) vezeti a meccsünket Londonban
asszem ő vezette az Urawa Reds elleni meccsünket még a klub VB-n....hm -
#14379 Theo Walcott, Gael Clichy, Robin van Persie----> ezek az ő sérültjeik valamint Adebayor is felépült asszem az izomsérüléséből, de nem tudom h biztosan játszhat-e
Seedorf,Pato már a csapattal edzett tegnap is, tehát ők rendben lesznek, Kalac szintén edzett plusz kapott egy kezelést a kezére... holnap már okosabbak leszünk:) -
#14378 ááá de jó, akkor Pato velünk! :) köszi a híreket! :)
hát, reménykedjünk a győzelemben, aztán majd meglátjuk... az Arsenal hétvégi szereplését elnézve van esélyünk! -
#14377 azért az szomorú hogy egyesek mennyire pesszimisták a szerdai meccsel kapcsolatban.. -
#14376 na akkor tömény hírek.
A Roma játékosának, Matteo Ferrarinak idény végén lejár a szerződése, de a hosszabbításról nem sikerült megállapodnia klubjával. Philippe Mexes és Juan mögött kevés lehetőséget kap a 28 éves védő, ezért is döntött a távozás mellett.
A Milan és a Juventus már egy ideje harcol a védőért. A La Gazzetta dello Sport szerint azonban a milánóiak szóban már megállapodtak vele. A szerződés részleteit a jövő héten tisztázzák és ekkor válhat hivatalossá a transzfer. Természetesen Matteo inygen érkezik, de csak a nyáron csatlakozhat a csapathoz.
A hírek szerint négyéves kontraktust kötnek a felek, Ferrari pedig évi €2.5m-ot keres majd, ami 1 millióval több a jelenlegi fizetésénél.
Az AC Milan figyelemmel kíséri a Bordeaux középpályását, Fernando Menegazzot.
A huszonhat éves brazil játékos rendelkezik már olasz bajnoki tapasztalattal, hiszen szerepelt a Siena és Catania csapatában is.
Arséne Wenger a szerdai találkozó esélyeiről beszélt:
"Mi egy nagyon fiatal csapat vagyunk, míg a Milan a BL címvédője. Ennek tudatában úgy hiszem, ők az esélyesei a párharcnak. Azt monadnám 55% oda, 45% nekünk.
Amit biztosan állíthatok, ezután a nyolcaddöntő után választ kapunk arra, képesek vagyunk-e megnyerni a Bajnokok Ligáját."
Carlo Ancelotti kijelölte az Arsenal elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre készülő keretét, amelynek tagja Kalac, Pato, és Seedorf, míg Dida, valamint Ronaldo csak a lelátóról drukkolhat csapattársainak.
KAPUSOK: Kalac, Fiori, Offredi (mezszám: 30)
VÉDŐK: Cafu, Maldini, Nesta, Kaladze, Simic, Jankulovski, Favalli, Bonera, Oddo
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Emerson, Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Ambrosini, Brocchi
CSATÁROK: Kakà, Gilardino, Inzaghi, Pato (én emeltem ki Yulcsa kedvéért) -
#14375 inkább a Manchestert fogadnám meg, a Celtic ellen az biztosabbnak tűnik. Reménykedem én is a győzelembe, hát szerintem ez nagyban függ Pato formájától... csak épüljön fel! Mikor hirdetnek keretet? -
#14374 hát eldőlni tuti nem fog még sztem, de a győzelem is meglehet akár! -
#14373 2-1re nyerünk bár lehet h jobb lenne ha nem dőlne el a találkozó mert akkor adná mondjuk a Viasat a visszavágót de pozitív eredményre számítok, elvégre ha a BL a legfontosabb akkor ez elvárható -
#14372 én inkább nem teszem meg most, mindig akkor kapunk ki amikor a Milant is belerakom a mixbe:P -
#14371 én úgy vagyok vele, hogy egy ilyen meccsre nem érdemes. esetleg a 2. fordulóra akkor is csak ha most döntetlen lesz vagy vesztünk... nem tudom mire számítsak az arzenálnál sok fiatal van mint ahogy említette a cikk is és a milan ellen szeretnének bizonyítani 1. hogy BL, 2. nagy csapat 3. legendás védelem, szóval reményeim szerinte nem lesz egy tili-toli meccs. -
#14370 egy rúgott gólos döntetlennek örülnék, ha meg siekrülni kikaparni a győzelmet, akkor meg boldog lennék 8) -
#14369 amúgy szerintetek megéri fogadni? Talán a döntetlen tűnne a legjobbnak, legvalószínűbbnek, de... -
#14368 igen, adják a tv-ben szerencsére! :) Pato-ról tudni már valamit? -
#14367 Kaká gyönyörű játékot ígér az Arsenal ellen
Az AC Milan játékmestere már nagyon várja a milánóiak és az ágyúsok szerdai találkozóját a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
- Sokan úgy titulálják a meccset, mint a fiatalok és az idősek összecsapása - nyilatkozta a tavalyi év játékosa. - Ez egy nagyon felszínes összehasonlítás, mert ugyan az átlagéletkor a Milan első csapatánál harminckét év, de ez nem azt jelenti, hogy öregek lennénk. A tapasztalat nagyon sokat számít a BL ezen szakaszában. Csodálatos játék várható - tette hozzá Kaká.
- Számunkra a Bajnokok Ligája a legfontosabb. A futball történelemkönyvében mégis jobban néz ki az ember neve mellett egy BL-győzelem, mint egy bajnoki cím - zárta rövidre a brazil klasszis utalva ezzel az AC Milan Serie A-ban nyújtott, a megszokottnál gyengébb szereplésére. -
#14366 Fiorival nyálasak leszünk! -.- -
csibi097 #14365 klafa! -
csibi097 #14364 Az M1-en?
-
csibi097 #14363 üdv jó reggelt :) -
#14362 amit megtekinthetünk az M1 csatornán szerdán.
(ugye csak én tudtam meg most, hogy ott is adják? ) -
#14361 végre egy nem kárörvendés céljából benézett vendég... :) remélhetőleg sportszerű és szép mérkőzést látunk, gólokkal :) -
#14360 igazábol örülnöm kéne hogy egy jelentős sérültlistával jön a Milan londonba, de révén énis focizom meg nemis vagyok az ellenfelek ellen, szörnyü ennyi sérülésröl olvasni, remélem hamar felépülnek :} -
#14359 bízom a rutinban..Rinot pedig csak pihentette a 2. félidőben Ancelotti, semmit nem olvastam h rásérült volna az előző sérülésére, remélem Kalac-ot összedrótozzák vagy legalább Dida bevethető lesz -
#14358 na neeee! komolyan mondom, ez már azért sok... felépül Ronnie, lesérül Pato, majd megint lesérül Ronaldo, nem is akármennyi időre... nem tudom Gattuso most rásérült az előző sérülésére? Még jó, hogy Kaká csak 2 meccsre dőlt ki... de már nem merek semmit mondani... Fiori? hát... azt hiszem a célunk az, hogy 3-nál kevesebbet kapjunk akkor Londonban... -
#14357 aztajóbüdösmindenit.... ezt nem hiszem el, az egyik legjobb formában lévő játékosunk dőlt ki, Didanak meg beállt tegnap a háta és hordágyon vitték el a cserepadtól... maradt Fiori? -
#14356 Az AC Milan hivatalosan megerősítette, hogy a mai edzésen Zeljko Kalacnak a jobb kezén kificamodott a mutatóujja. Várhatóan holnapra derül ki, hogy bevethető lesz e Londonban az Arsenal ellen.
Forrás: acmilan.com -
#14355 -
#14354 Sevcsenkóért (is) megy a Milan
A hétközi BL-összecsapás előtt a címvédő vezetői a Chelsea elöljáróival is egyeztetnek. Lapszemle.
Anglia:
Az angol lapokban a Liverpool váratlan FA-kupa veresége és a Manchester magabiztos Arsenal elleni győzelme a legfontosabb téma. Mail On Sunday a liverpooliakat a hajrában kiejtő Barnsley-csatárt, Brian Howardot idézi, aki úgy véli, Rafa Benitez nagyot hibázott, mikor Steven Gerrardot csak az utolsó negyedórára cserélte be. A Sunday Express szerint a Milan két legyet ütne egy csapásra londoni kirándulásán: legyőzné az Arsenalt és visszavásárolná Andrij Sevcsenkót a Chelsea-től. -
#14353 megtörtént xD -
#14352 ezekszerint jobb is h nem láttam a meccset... -
#14351 egyáltalán nem aggódok a szerdai Londoni meccs miatt, BL az nekünk más... az Arsenalt meg elveri a MU mint jég a határt. -
#14350 megint egy újabb felejthető meccs... remélem is, hogy az Arsenal ellen más lesz! talán Patoval.. -
#14349 ilyen nincs, 1. félidőben támadójátékunk Pirlo nélkül egy nagy rakás ****... 3 vkp majd szervezi a játékot,nem?... 2. félidőben nem les, nincs szerencsénk... az a szomorú h ilyen bűngyenge kiscsapatokat nem tudunk megverni, mert ez van ha nincsen normális csatárunk aki hasznosan tud az ilyen védelem ellen játszani...Pippoék csak azt tudják ha a szájukba teszik a labdát, vagy közvetlen a kapu előtt hasznosak, iszonyat mérges vagyok mert az ilyen meccseket a többi nagy csapat simán tudja hozni, pl ma az Inter a Livornot, nincs meg bennünk az az átütő erő, azért vagyok szomorú mert a támadójátékunk eredményessége Pirlo-n és Paton múlik, ebben a keretben nincs senki olyan aki tudná őket pótolni éljen a családias légkör, remélem Ronaldonak már holnap aláírjuk a szerződését és majd jön a duma h minek nekünk van egy Ronaldonk...van de mi ér többet a folyamatos jó teljesítmény(Inter) vagy a szeretetszolgálat( AC Milan) hátha kapunk még 20 fair play díjat... nekünk olyan emberek kellenek akik képesek meghalni a pályán, Kaká-t sajnálom h ilyenkor elől nincsen társa... remélem hogy holnap nem nyer a Fiorentina, de figyeljétek meg h az Arsenal ellen máshogy fogunk játszani... sempre -
#14348 hát ez már megint egy bazirossz meccs srácok... félidőben 0-0, de olyan szinten semmi nem történt, h az már vmi szörnyű. nézem közben a manchester meccset is, összehasonlíthatatlanul színvonalasabb. -
#14347 PARMA:
Bucci; Zenoni, Couto, Falcone, Castellini; Dessena, Morrone, Cigarini, Pisanu; Reginaldo, Lucarelli
MILAN:
Kalac; Cafu, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Emerson, Ambrosini, Serginho; Kakà; Inzaghi
Forrás: acmilan.com
Serginho remélem nem olyan lesz mint a Livorno ellen mert akkor... -
#14346 nem semmi gratula Paolo! -
#14345 na hát ő az akit a sportvilágban mindenkinél jobban tisztelek. ehhez nagyon nincs is mit hozzáfűzni, gratulálok neki :) -
#14344 capitano az 1000. meccsére készül:)