A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Ronaldo bemutatása:

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Az Olasz Futballszövetség felfüggesztette a Serie A és a Serie B bajnoki találkozóit, miután a tegnapi Palermo-Catania mérkõzésen kitört rendbontás során egy rendõr halálát okozták.

A szövetség elnöke, Luca Pancalli így nyilatkozott az ügyben: "Azonnali tárgyalásokat kezdeményezünk, hogy tisztázzuk a sport és a politika közötti helyzetet. Ezt így nem lehet tovább folytatni. Ha ez a futball, akkor én leállítom az egészet."

Forrás: channel4.com, goal.com

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
Marco Van Basten behívta Clarence Seedorfot a szerdán megrendezésre kerülõ Oroszország elleni mérkõzésre készülõ holland válogatott keretébe.

Forrás: acmilan.com

Nuno88
3 bevethetõ van rajta kívül, Gila, Oli és a "kis sötát francia srác" :D
de remélem fõszerephez jut Roni holnap :)

Kaplartom
aha, hallottam róla!

DjCooll
épp ezért vonul vissza idén végén....

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Roniet maris szopatjak az Inter szurkolok .. remelem visszavag nekik mondjuk azzal h. mindne meccsen rug par golt meg az Internek 1 csomot .. Nagy esely van ra h. az Ascolli meccsen mar jatszodjon mivel csak 1 bevetheto csatar van rajta kivul.

Kaplartom
Szép.. De már öreg ehez!

Nuno88
Coustacurta dicsõséglistája:

7 Bajnoki cím
4 BEK-et, illetve BL trófea
2 Világkupa
4 Európai Szuperkupa
5 Olasz Szuperkupa
1 Olasz Kupa

Nuno88
OFFICIAL A.C. MILAN ANNOUNCEMENT
2/1/2007
AC Milan announce they have extended Rino Gattuso’s contract until June 30, 2011.

HIVATALOS: Gattuso hosszabított 2011-ig, Coustacurta pedig az idény végén visszavonul.

Billy szép volt jó volt köszönünk mindent, de kicsit késõn vonulsz már vissza.

Kaplartom
oké-oké

Nuno88
istenem... kb ezerszer le lett írva h nem lett a Real Madridé, mert a FIFA nem engedélyezte az átigazolást!

Kaplartom
Nem most volt már!:D

DjCooll
basszus most megsértültek??? amugy köszi

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Kaplartom
Egyébként azt tuttátok, hogy a kopasznak aszem egyszer küldtek egy levélbombát??

Kaplartom
Oli a realé? mert asztmondták nekem...

Nuno88
na hétvégén Ronaldo remélem egybõl a kzdõbe lesz és nem egy csatárral fogunk felállni, mert akkor tuti a falnak megyek

Nuno88
én nem mondok semmit CA nyilatkozatára...

Azt nem tudom,hogy eddig ki volt de azt tudom,hogy a Roma elleni meccsen megserult Inzaghi meg Dida. Ugyhogy tobb mint valoszinu Ronie keretben es akar kezdoben is lessz.

Kaplartom
nem mindenki, hanem valaki:)

Kaplartom
És az átigazolásokat is leírhatná mindenki!

DjCooll
valaki feltudná nekem sorolni a sérülteket vagy hogy holtudnám megnézni hogy kik azok?

DjCooll
ha észre vetted volna akkor vereség után általában mindig ezt mondaj hogy nem játsszutunk rosszul...ez már sablon szöveg.

LasCar16
na ittvan CA hozzáállása... ha ez neki jójáték akkor nem értem már h. mi lehete az amikor rosszul játszunk???

#acm

LasCar16
Carlo Ancelotti így nyilatkozott a tegnapi, Roma elleni Olasz Kupa vereséget követõen:

"Az elsõ félidõben jól játszottunk, bár túl sokat kockáztattunk a védekezésben. A szünet után Pizarro gólja gyakorlatilag a mérkõzés végét jelentette, mi pedig túl sok területet hagytunk a Romának a kontratámadásokra. Kaká? Nem játszott túl jól, de csak nemrégiben tért vissza egy hónapig tartó sérülése után. Hamarosan visszanyeri a legjobb formáját. Ronaldo érkezése? Szerintem nagyon fontos játékosa lehet a csapatnak, köszönhetõen annak, hogy nagyon szeretne a Milanban játszani."

Alberto Gilardino egyetértett a vezetõedzõvel:

"Az elsõ félidõben bár hátrányban voltunk, de jól játszottunk. A Roma gólja a második félidõ elején viszont már túl sok volt nekünk. Mentális és fizikai szempontból jól teljesítettünk. Nagy kár, hogy nem tudtunk még egy gólt szerezni az elsõ félidõben. Most csak a következõ mérkõzésre szabad koncentrálnunk. Sajnálom, hogy kiestünk az Olasz Kupából, de már csak a három ponttal szabad foglalkoznunk, amit meg kell szereznünk az Ascoli otthonában."

Forrás: channel4.com

#acm

DjCooll
Hát srácok én még mindig ki tartok az mellet hogy nyáron Lippi érkezik.Mert ahogy Nuno mondta elmehet a nem tudom hová..-...

Kaplartom
Ennyire rosz Milan idényt még nem látttam!!

Kaplartom
Mi lett Pippo-val?

Kaplartom
Kiestünk!<#gonosz3><#rinya><#wilting><#bdead>

Szabi 22
Teljesen igazd van!

LasCar16
én lehiggadtam... más csapat mért veszi komolyan a kupát? mi meg szinte B csapattal állunk ki, CA mondta múltkor h. 30% az esélyünk, mintha belenyugodott vna..., úgy állította össze a csapatot h. lesz ami lesz... itt lett vna egy remek meccs az önbizalom növelésére erre meg elcsesszük a meccset köszönjük meg CA mesternek és Costacurtának h. hozzájárultak ehhez a nagyszerû szerda estéhez....

#acm

Szabi 22
Az igazolásaink is nevetséges olyan játlkosokat igazolunk aki már gyengélkedik vagy már túl öreg!!! Szerintem 10 év mulva megveszzük Ronaldinhot!

Szabi 22
Nevetséges Ancelotti amit mûvel ideje lenne már edzõt cserélni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fasza idén se nyerünk már semmit!

Kaplartom
PIPPPOOOOO!! MEKKORÁT KIHAGYOTT!!

Kaplartom
Pippo! Ments meg!

LasCar16
mi az istent csinálunk CA faszán összerakta a kezdõ 11et, taktika is fasza...<#wilting>Costacurtat meg Simicset játszatni....Grimit is kiprobálhatnánk, vagy megvárjuk még CC és Maldini visszavonul?????...kíváncsi vagyok a magyarázatokra.... bassza meg CA!!! már csak a düh szól belõlem jóéjt mindenkinek...majd a 7végén javíthatunk

#acm

Kaplartom
IGEN! KIVÉTTE!

Kaplartom
ISTENEM!!! Egész meccsen csak azt látom, hogy feküdnek a roma játékosok, pedig semmi bajuk!

Palinko
Coustacurta már csak díszbõl van a Milánba,ha nem játszatnán k szerin tem vissza is vonulna ami már az õ korában eléggé megért
Kaplartom
3-1:(((((((((

Kaplartom
Gattuso, és Maldini is csere!

Kaplartom
Lejött a 40-es?

Kaplartom
ez a baj! De amúgy nézem a meccset!Amit csinállnak avédõk, az nevetséges, vazze! hát becsúszik és berúgja a Roma játékos elé!!

Nuno88
ha normális csapattal álltunk volna ki akkor meglenne ez a meccs és a döntõbe lennénk... de van egy "rendes" edzõnk és így a döntõt csak tv-bõl fogjuk nézni

Kaplartom
áááááá! rúgni kellene kettõt! De ez a mostani Milannak nem fog menni a mostani Roma ellen!<#szomoru1><#shakehead><#rinya>

Nuno88
NEVETSÉGES!!! CA elmehetsz a nem tom hova télleg h a 40 éves Coustacurtát játszatod oszt kapunk róla 2 gólt... nevetséges, megyel aludni inkább!!!

Kaplartom
Nézi valaki a meccset? mert most nem tom, hogy 1-1 van vagy 2-1 oda

Kaplartom
1-1 Gilardino!<#vigyor1>

Kaplartom
1-0 oda, ha jól tudom:(

gabber_saviola
szó sem volt ilyenrõl, mivel Cara csak akkor ment volna, ha Bianchi megérkezik Palermoba, Reggio Calabriába pegig Zalayeta és a Milán eladja Olivejrát a Reálnak.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.