36663
  • csibi097
  • csibi097
    nem uj
  • Yulcsa
    kedden a Viasat 3-on lehet majd megtekinteni a meccset élőben 20:30-tól.
  • zsilike
    egyre jobban eluszunk sajna.
  • Nuno88
    a Lazioban mindig ő lőtte a tizit meg a szabadokat is... a 65. perctől néztem a meccset, egykapuztunk de csak egyenlíteni tudtunk egy "tizivel"... de szvsz egy Kakával és egy Pirlo megvertük volna őket!

Na majd kedden!!! FORZA MILAN!!!
  • Yulcsa
    jah, én is, képzelheted! XD
  • szucsy89
    lol Oddo rugta a 11-est?:oo ezen néztem egyet..
  • Yulcsa
    na vége, 1-1... szép lesz ez az Arsenal elleni visszavágó... remélem kiharcoljuk a továbbjutást!
  • Yulcsa
    na visszaértem, yee! 11-esből Oddo egyenlített, 1-1
  • shad0w
    na még jó h leírtam, kb 5-6 bazirohadtnagy bravúr után beszenvedtek egyet, 0-1
  • shad0w
    szarmeccs, köszönjük meg kalácsnak h egyelőre még 0-0
  • Nuno88
    FORZA MILAN!!! Nem itthonról nézem a meccset valszeg! NYERNI KELL!!!
  • Yulcsa
    majd drukkoljatok helyettem is, mert sajnos 10 perc múlva le kell lépnem :(
    FORZA MILAN!!!
  • zsilike
    kemény lesz a meccs4
  • shad0w
    mindet a kezdőbe, lássuk mit tudnak :)
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti kijelölte a Lazio elleni mérkőzésre készülő keretét, amelyben több fiatal is helyet kapott.

KAPUOSK: Fiori, Kalac, Offredi

VÉDŐK: Bonera, Darmian (mezszám: 36), Digao, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Oddo

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Caraglia (mezszám: 39), Emerson, Gattuso, Gianola (mezszám: 35), Gourcuff, Seedorf

CSATÁROK: Aubameyang (mezszám: 94), Gilardino, Inzaghi, Pato, Paloschi

Forrás: acmilan.com
  • Yulcsa
    na ez egy nagyon jó hír!
    azt hiszem szombaton nem fogom látni a Lazio elleni meccset :'(
  • gabber_saviola
    haverotok szerződést hosszabbított

"Milan: Kakà prolunga sino al 2013"
  • Csabesz6
    jolvan, majd meggyógyulsz.kemény lehet a küzdelem.
  • csibi097
    TAKARODJANAK INNEN AZ INTERES B.......IK
  • csibi097
    ez az eredmnééény... lehangoló
  • Nuno88
    "Elszalasztottunk egy nagyszerű lehetőséget, mivel megszereztük ugyan a vezetést, de képtelenek voltunk bebiztosítani egy fontos eredményt. Az egyenlítő góljuk meglepetésként ért minket, nagy kár érte. Pato lenyűgöző gólt szerzett, világklasszis mozzanat volt. Ami a játékunk többi részét illeti, jelenleg nem vagyunk képesek többre. Olyan sok kötelezettségünk van, hogy nehezen tudunk mindegyiknek eleget tenni. Néhány kulcsjátékosunknak pihenésre van szüksége. Attól tartok, jelenleg nem vagyunk túl jó formában. Kaká kapott egy kisebb rúgást, azt hiszem a játékvezetőknek jobban oda kellene figyelniük, amikor állandóan hátulról próbálják szerelni. Ez a legveszélyesebb fajta szabálytalanság. Ma este 48 szabadrúdás volt és nyolc sárga lap. Túl soknak tűnt, nem kaptunk esélyt a folyamatos játékra".

Forrás: channel4.com
  • Nuno88
    A tegnapi megmentő: Pato

• Nuno88
    Pato szép gólt rúgott grat neki... Itt a gól aki nem látta...

a Csapat meg megint megbukott... de bízok benne h ez csak az Arsenal elleni visszavágó miatt van...
  • Yulcsa
    1-1 vége...
  • Yulcsa
    Gila és Rhino a pályán
  • Yulcsa
    ez ismételten megtörtént.. ezúttal les miat..
  • Yulcsa
    gólt kaptunk, de szerencsére nem adták meg egy szabálytalanság miatt...
  • Yulcsa
    Cafú - Oddo csere
  • Yulcsa
    bizony, egy szép fejes... 1-1 Spinesi asszem
  • Yulcsa
    1-1 az eredményjelző szerint :S most épp nincs képem nekem se :(
  • Yulcsa
    nekem is nagyon akadozik, de több, mint a semmi :)
  • szucsy89
    oh nekem nem megy:((( ééénis látni akarom:D majd ha fent lesz neten linkeljétek :ASD
  • Yulcsa
    PATOOOO!!! Mekkora góóóóóól! :D :D :D
  • Yulcsa
    félidő, 0-0
  • Nuno88
    A kezdőcsapatok:

CATANIA: Polito; Sardo, Silvestri, Stovini, Silvestre, Varagas; Colucci, Edusei, Baiocco; Martinez, Mascara

MILAN: Kalac; Cafu, Bonera, Maldini, Favalli; Brocchi, Emerson, Ambrosini; Seedorf; Pato, Inzaghi

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    hát egy ideig ment de most meghalt megállt a kép :(
  • Yulcsa
    megy a meccs!!!!!!!
    http://www.atdhe.net/SerieA2.html
  • szucsy89
    nagyon remélem hogy nem ez lesz a sorsa és még fényes út áll előtte:(
  • Yulcsa
    na ez gyönyörű...

A Milan szerint akár a közeljövőben véget érhet Kaká karrierje
    Az AC Milan szerint Kaká karrierjének végét is jelentheti, ha ellenfelei szüntelenül szabálytalan eszközökkel állítják meg a brazil játékmestert. A támadó középpályás jelenleg is sérüléssel bajlódik, és kérdéses, hogy pályára léphet az Arsenal elleni olaszországi visszavágón.

A világ legjobb játékosának választott Kaká a bal térdére kapott egy rúgást a Palermo elleni bajnokin, és már a félidőben le kellett őt cserélnie a csapat szakvezetőjének, Carlo Ancelottinak.

A klub elöljárói úgy vélik, nem az a fő probléma, ha mindig egyetlen védő állítja meg akár szabálytalanság árán is a brazilt, de többnyire mind a tíz mezőnyjátékos azzal van elfoglalva, hogyan bármilyen eszköz igénybe vételével semlegesítse a Milan meghatározó támadóját.

„Mindaddig nem is fog változni ez a „taktika”, ameddig a játékvezetők nem torolják meg ezeket a megmozdulásokat" - írta a milánói klub közleményében.

Hétfőn maga a sértett is kifakadt egy televíziós adásban: „Nem szeretek beszélgetni a bírókkal, de mindenképpen kell tennem valamit annak érdekében, hogy ne rúgjanak le állandóan az ellenfél játékosai” – mondta Kaká.

A Milan közleményében kifejtette azt is, miért tart olyannyira a korai búcsútól: „Nem szeretnénk azt, ha Marco van Basten sorsára jutna Ricky (ez Kaká beceneve – a szerk.).”

A jelenlegi holland szövetségi kapitány és leendő Ajax-szakvezető a 80-as évek végén, 90-es évek elején a Milan vezéralakja volt, csapattársa volt többek között Carlo Ancelotti, Ruud Gullit és Frank Rijkaard.

„A nagyszerű holland játékos 28 évesen volt kénytelen befejezni profi pályafutását, és ha nem vetünk véget az éppen tartó folyamatnak, Ricky is elődje sorsára juthat.”