36663
  • Palinko
    szégyen és siralom :''(((
  • shad0w
    na akkor erről ennyit.
  • leho94
    A kva életbe...ÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • daviddavid
    hajrá Milan
  • Nuno88
    gyerünk már!!!
    és ha az lesz mint tavaly a Celtic ellen? :D
  • leho94
    Nagyon pontatlanul játszanak:((
  • leho94
    De ellenünk dumál most a kommentátor..^^
  • LasCar16
    közönséggel meg mi van??? nem értem én ezt....
  • szucsy89
    szart szállítottatok?:) akkor azért ilyen szép zölt a gyep...a trágya megtette a hatását xDDD
  • Yulcsa
    jah :)
    nem rossz a meccs, de rossz érzéseim vannak...
    sebaj, FORZA MILAN!!!!
    még lehet 2-0 :)
    csak nehogy bekapjunk egy gólt, mert akkor gáz van... :S
  • leho94
    Nyáron már jártam a Milán stadionban mert vmi szart szállítottunk pont oda..Itt a Lajosmizsei foci pálya ahhoz képest kutyaszar:DD
  • LasCar16
    ha nem tudunk változtatni a játékon akkor kiestünk, amíg mi uraltuk a játékot addig közük nem volt a meccshez CA remélem felpörgeti a csapatot a szünetben...avanti
  • szucsy89
    lol, hozass vele Milanos cuccokat:)))
  • szucsy89
    ajajj ez így nem lesz jó...1.félidő elején még jók voltunk hajtottunk, kicsit mintha nem lett volna akarat a vége fele...az Arsenalon látom h szívvel mennek odalépnek, nemtom talán a 2.félidőben felszívjuk magunkat mint eddig sokszor és egy-két Kaká villanást gólra váltunk:)
  • leho94
    Apum Milánóba tart éppen kamionnal, beküldöm már szurkolni mert 15 perc és ott van :DDD
  • LasCar16
    nem igaz az elején jók vagyunk aztán meg hagyunk teret az Arsenalnak, lövőhelyzeteket a 16osnál, Pirlo adogassa el sorjában a labdákat, ívelgetünk csak, 25. percig voltunk pályán, köszönjük meg fortunának hogy az a kapufa nem ment be, nem tudom hogy mire van szükség ahhoz hogy elkezdjünk végre rendesen küzdeni
  • leho94
    Kicsit uralja az Arsenal a dolgot de majd 2-3 kontra és már nyertünk is :)
  • Nuno88
    hát ez eddig karcsú sztem... másodfélidő lesz a miénk!!! FORZA MILAN!!!
  • gabber_saviola
    baznagy avanti van nektek, mutassátok meg az Olaszfocit a világnak.
  • leho94
    1-0 Pato góljával nemlenne semmi :))
  • Palinko
    én is 2-1 et mondok
  • Yulcsa
    Milan-Arsenal: A hivatalos kezdőcsapatok

MILAN:
    Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Inzaghi, Pato

ARSENAL:
    Alumnia; Sagna, Senderos, Gallas, Clichy; Eboue, Fabregas, Flamini, Diaby; Hleb; Adebayor

Forrás: acmilan.com

Pato és Pippo! ezazz! :D
    FORZA MILAN!!!!!!!
  • leho94
    3-1 sztem :)
  • szucsy89
    2-1lesz:) csak h én is tippeljek:) FORZA FORZAAA
  • LasCar16
    ha már mindenki tippel akkor én sem maradok ki :)
    nyerünk 3-1re Pippo dupla és egy Pato góllal :) lekopogtam... jó szurkolást mindenkinek!!!!!
  • Nuno88
    nem merek tippelni de kockáztatok... 2:1 lesz Kaká és Pato góljaival!
  • Yulcsa
    akkor nem vagyok egyedül :)
    megérzésre 2-0 lesz, de egy 1-0-nak is örülnék!
  • Nuno88
    a BL az Ő környezete ez nem kétséges! :)
    de én Pato gólt is szimatolok ma...
  • Yulcsa
    én is! de abban mégjobban, hogy ez a Pato gyerek megmutatja magát a világnak. Sok olyan embert ismerek, aki még csak nem is hallott róla, hiszen bajnokikat nem néz... FORZA!
  • szucsy89
    ha péntek lenne mi is mennénk haverokkal pubba egy sör mellett nézni ....sajna nem péntek van:(
  • LasCar16
    nem tom h ti hogyan vagytok vele, de én ma nagyon bízom Pippoban :))) fontos meccseken mindig eredményes...
  • LasCar16
    MILAN: Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Pato, Inzaghi.

ARSENAL: Almunia; Sagna, Senderos, Gallas, Clichy; Eboué, Flamini, Fabregas, Hleb, Diaby; Adebayor

(calciomercato.com)

lehetséges kezdők, hivatalosak kb 20:00 körül

• LasCar16
    nagy izgalomban bedobtam 3 üveg Heinekent :) haverokkal nézem a meccset meg a bnőmmel :P nincs is ennél jobb aki teheti az menjen sportpubba vagy bárhová ahol tömeg van :)

idei év legfontosabb meccse következik, mindenki magabiztos, lehetetlen tippelni, forza!!! per sempre!!!
  • szucsy89
    ma meccs, nyerni kell, majd jövök előtte forzázni xD
  • LasCar16
    szedd le a sopcast nevű kliensprogit, majd menj vissza az oldalra és a sopcast melletti playre kattints, akkor betölti a progit... felbuffereli az adást, és nézheted is
  • doncsika
    nem tudja megjeleniteni, a playra kell rá menni nem?
  • LasCar16
    engem nem zavar abban az esetben ha igazolunk normális csatárt....
  • Yulcsa
    AC Milan: Ronaldo meghosszabbíthatja a szerződését, ha akarja
    Silivo Berlusconi, az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke kijelentette: amennyiben Ronaldo, az együttes brazil csillaga szeretne a klubnál maradni, úgy felajánlják neki a szerződéshosszabbítást.
    Silivo Berlusconi, az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke kijelentette: amennyiben Ronaldo, az együttes brazil csillaga szeretne a klubnál maradni, úgy felajánlják neki a szerződéshosszabbítást. A 31 éves támadó a február 13-i Livorno elleni bajnokin szenvedett térdszalagszakadást, és várhatóan kilenc hónapot kell emiatt kihagynia.
    "Remélem velünk marad. Úgy érzem, van még benne annyi erő, hogy visszanyerje régi önmagát, csak rajta múlik" - mondta Berlusconi. A kétszeres aranylabdás játékos szerződése június 30-án jár le a milánóiakkal
    nso
  • Yulcsa
    van választék bőven:
    válogass
  • doncsika
    neten hol lehet nézni a meccset?