A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
jah, sajnálom... acmilan.hu fórumán nézz szét!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Ja csak sajna nekem nincs .. stream adokra gondoltam

Nuno88
sport 1 adja ha minden igaz

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

meg a Sport 1

Prince23
20:30-kor Milan versus Sampdoria. Jó meccs lesz .
FORZA MILAN!!!!

Csak a CCTV 5 adja ?

Nuno88
én is várom, remélem Ronie ujabb gólokat szerez nálunk 😊

Forza MILAN!!!
itt lenne az idõ elverni a Sampot!

alig varom mar a meccset .. forza Milan forza Ronie 😊

is

Csabesz6
imádom eztaz embert😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nuno88
Ronaldo a következõképpen nyilatkozott múltjáról, jelenérõl és jövõjérõl:

"10 éve már, hogy elõször magamra öltöttem az Inter mezét a Serie A-ban. Ennyi év után még mindig motivált vagyok és bizonyítani akarok, ezért is jöttem a Milanhoz. Ez életem legnagyobb kihívása, és ettõl olyan szép játék a futball. Igaz, a sebességembõl vesztettem valamennyit az évek során, de rövid sprintek alatt még mindig tudok mutatni valamit. Fejesekben azonban még mindig katasztrófális vagyok. Pedig sokat gyakorolom, de sajnos úgy tûnik, semmi hatása! A 1998-as VB döntõ? Még mindig emlékszem az egész esetre. Ebéd után visszaérkeztem a szobámba, és rosszul éreztem magam. Úgy öt percre el is ájulhattam. Utána megérkeztek az orvosok, és ott volt velük Leonardo is. Emlékszem, hogy késõbb, amikor Leonardóval az étterem felé sétálgattunk, arról beszélt nekem, hogy ennyire nem fontos a VB döntõ, és nem értettem, miért mondja ezt az esti meccs elõtt. Nem olyan fontos ez, az életben sok szebb dolog is van, mint a család és a szeretet - ezt mondogatta nekem, amikor pedig visszakérdeztem, azt válaszolta, hogy késõbb majd elmagyarázza és meg fogom érteni."

Forrás: channel4.com

Nuno88
A csapat tegnap könnyített edzést végzett, készülve a
a mai Sampdoria elleni találkozóra.
Galliani egy díjat adott át Ancelottinak, elismerve és megköszönve hogy 300 mérkõzésen ült a Milan kispadján.

Ezután az edzés atlétikai elemekkel kezdõdött, amit labdás gyakorlatok követtek.

A srácok elõször a labdatartást gyakorolták, majd az edzõ utasítására különbözõ taktikai felállásokat próbáltak ki. Ancelotti különösen a megfázással küszködõ játékosok teljesítményét figyelte.

Rino Gattuso és Massimo Ambrosini is a többiekkel edzett.
Yoann Gourcuff és Andrea Pirlo továbbra is a megfázástól szenvedve, külön tréningezett.
Kakha Kaladze a konditeremben végzett számára külön összeállított gyakorlatokat.
Serginho szintén magányosan edzett a homokpályán, a felépülésének részeként.

A laza edzés kicsit több mint egy órán keresztül tartott, majd a csapat az öltözõbe vonult. A mérkõzés reggelén még lesz egy bemelegítõ, nyújtó gyakorlás, délután egy rövid átmozgató edzés, aztán a fiúk indulnak a San Siroba.

A bajnoki a Samp ellen 20:30-kor kezdõdik.

Forrás: acmilan.com

Nuno88
A San Siro mostantól minden szurkoló elõtt nyitva áll, így már a holnapi, Sampdoria elleni találkozón is.

A bajnokság 25. fordulójára csupán egy találkozót kell zárt kapuk mögött játszani, míg a Catania a hátra lévõ hazai meccseit semleges helyszínen kényszerül rendezni az ismert tragédia miatt.

A San Siro mostanáig csupán a bérlettel rendelkezõ szurkolói elõtt állt nyitva, de a mai ellenõrzés megerõsítette, hogy a munkálatok rendben befejezõdtek.

"Miután kiértékelték a vizsgálóbizottság jelentését, egyhangúlag egyetértettünk abban, hogy a stadion megfelel az elõírásoknak, ezáltal úgy a bérletesek, mind a jeggyel rendelkezõk elõtt nyitva áll" - szerepelt a nyilatkozatban.

Az esti kezdés is megvalósulhat, mivel a Milan - Sampdoria mérkõzés nem minõsül nagy kockázatúnak. Ez azt is jelenti, hogy a Celtik szurkolói is elutazhatnak Milánóba minden további nélkül a márciusi Bajnokok Ligája visszavágóra.

forrás: channel4.com
---------------------
ez egy jó hír <#eljen>

Nuno88
A Sampdoria elleni keret

Serie A mérkõzésekSerie A mérkõzések

KAPUSOK: Dida, Kalac, Storari

VÉDÕK: Bonera, Cafu, Costacurta, Favalli, Grimi, Jankulovski, Oddo, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira, Ronaldo

Nuno88
az nekem is 😊

Palinko
nekem azért a Buffon os dolog tetszik
Nuno88
sõt, nagyon rossz vicc -.-

de rossz vicc 😊

LasCar16
ez vicc

#acm

Nuno88
A Milan megkezdte a keresést egy új kapus után, miután elterjedt a hír, mely szerint Dida megegyezett a Barcelonával, és szerzõdése lejárta után a katalánoknál folytatja pályafutását. A brazil hálóõr kontraktusa június 30-án jár le, és a hosszabbításról folyó tárgyalások idáig nem vezettek eredményre - ennek oka abban keresendõ, hogy Dida követelései nem voltak egyeztethetõek a klub politikájával, mely szerint minden kulcsjátékosa azonos fizetést kap. A mai Gazzetta dello Sport állítása szerint Dida habozásának hátterében egy kedvezõbb ajánlat áll a Nou Campból, a Barcelona ugyanis régóta figyelemmel követi a brazil kapust, és a spanyol sajtó szerint a szóbeli megállapodás már rég megszületett.

A Milan részérõl valószínüleg nem próbálják majd túllicitálni a katalánokat, tekintetbe véve a klub fizetési politikáját és Dida rendre jelentkezõ sérülésproblémáit, így alighanem nyártól új kapusra lesz szükségük. Az elsõ számú jelölt Gianluigi Buffon lehet, bár a világbajnok hálóõr idáig még nem erõsítette meg távozási szándékát a Juventustól, és amennyiben mégis távozik, akkor a Milannak még meg kellene küzdenie az Inter érdeklõdésével is. Egy másik jelölt lehet a Celtic kapusa, Artur Boruc, aki jó benyomást tett a Milan vezetõségére a hétközi Bajnokok Ligája mérkõzésen, azonban nagy hátránya, hogy egyáltalán nincs Serie A tapasztalata.

Más hírek szerint a Milan csereüzletre készül a Romával, melynek keretében a Ronaldo érkezése után elégedetlenkedõ Filippo Inzaghi és a fõvárosiaknál mellõzött Vincenzo Montella cserélnének klubot - legalábbis ezt írja a Corriere dello Sport mai kiadása. Ezt a csereüzletet egyébként már januárban is megszellõztették az olasz lapok.

Nuno88
A Milan a Celticet okolja azért, mert 4 játékosa is megbetegedett azután, hogy a keddi mérkõzést követõen nem volt melegvíz a zuhanyzóban.

Adriano Galliani tegnap este mondta el a Milan Channelen, hogy Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso, Yoann Gourcuff és Massimo Ambrosini is ágyban fekszenek megfázás miatt.

A klub orvosai megerõsítették, hogy a Bajnokok Ligája találkozót követõ, hideg vízben való zuhanyzás áll a megbetegedések hátterében.

A játékosok még a zuhanyzóban voltak, amikor a stadion tûzvédelmi rendszere bekapcsolt és elzárta a melegvizet.

Galliani szerint roppant bosszantó és kellemetlen a helyzet, mert az említett négyes vasárnapi, Sampdoria elleni szereplése kétségessé vált.

----------------------
ez fasza, most ez miatt nem lépnek pályára lehet :||||

banok
CCTV5

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

stream holnapra?

LasCar16
Valencia-Intert adják szerdán...lol

#acm

Nuno88
Az AC Milan középpályása, Massimo Ambrosini kijelentette, hogy a San Siroban szeretné befejezni pályafutását.

„Ha rajtam múlik, akkor itt fejezném be a karrierem. Meglátjuk mi lesz a szezon végéig, és remélem, hogy újabb lehetõségeket kapok a játékra. Még három hónap van hátra az idénybõl, és mi a lehetõ legjobb teljesítményre törekszünk a bajnokságban, és a Bajnokok Ligájában egyaránt. A sérülés után végre teljesen jól érezem magam. Néha elõfordul, hogy túl korán térsz vissza, de az a helyes, ha akkor lépsz pályára, ha már 100%-os állapotban vagy.”

Forrás: tribalfootball.com

Nuno88
A Milan vezetõedzõje, Carlo Ancelotti - az olaszok glasgow-i fellépését kihasználva - felkereste az Edinburgh városához közeli Penicuik nevû települést, ahol a felesége szülei élnek.
A rokonságot a skót bajnok és a világszerte népszerû milánói együttes párharca - a családi vonulat miatt - nagy dilemma elé állíthatta volna, azonban könnyedén megõrizték semlegességüket, ugyanis a foci túlzottan nem érdekli az idõs skót házaspárt. Mivel azonban a szimpátia felhõtlen a piros-feketék vezetõedzõje és a szülõk között - a szakember nem véletlenül szakított idõt a találkozóra a fontos találkozót megelõzõen -, a kölcsönös tisztelet jeléül a szakember anyósa és apósa kilátogatott a Celtic-Milan (0-0) BL-nyolcaddöntõre.
- Rengeteget beszéltem a feleségem rokonjaival - mondta Ancelotti -, nagyon boldog vagyok, hogy kilátogattak a Celtic-stadionba és szurkoltak nekem. A meccsrõl nem váltottunk szót, mert õk nem igazán értenek a futballhoz.

Nuno88
Edzés:

Nuno88
ha netalántán jönne amire nem látok sok esélyt akkor tuti h hasznos lenne, csak már õ is 30, fiatalabbakat ekellene venni :S

DjCooll
hát nem most már csak a védelem a gond...

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Palinko
szerintem nem a kzöéppálya a fõ gond
Nuno88
A hírek szerint Emerson, a Real Madrid középpályása nyáron a Milanhoz igazolhat, miután félresikerült spanyolországi kalandjai a jelek szerint többé-kevésbé véget értek. A brazil játékos tavaly nyáron igazolt a királyi gárdához a Juventustól, de idáig nem tudta beváltani a hozzá fûzött reményeket. A spanyol bajnokság nem igazán fekszik Emersonnak, a szurkolók sem kedvelik igazán, és a hírek szerint megtagadta a pályára lépést a keddi, Bayern München elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen.

Miután a Real Emerson posztjára januárban leigazolta az argentin Gagót, a brazil a nyáron alighanem visszatér a Serie A-ba, ahol több kérõje is akad: amellett, hogy régi klubja, a Juventus visszavárja, a Milan is komolyan érdeklõdik iránta, Carlo Ancelotti vezetõedzõ ugyanis már régóta szeretné csapatában tudni a világklasszis védekezõ középpályást.

Emerson játszhatna Andrea Pirlo mellett és esetenként a helyén is, tehát leigazolása mindeképpen több taktikai variációt biztosítana Ancelottinak. Az ex-római azonban nem az egyetlen Madrid játékos, akit szeretne megszerezni a Milan: a pletykák arról is szólnak, hogy Fabio Cannavaro is a kivánságlistán szerepel.

Nuno88
szavaztam már 3 géprõl 😄

Palinko
szaaavaaaznii!!!
LasCar16
Szeretnéd élõ adásban nézni március 7-én a Milan-Celtic Bajnokok Ligája nyolcaddöntõt? Szivesen végigizgulnád a továbbjutást eldöntõ összecsapást? Ha válaszod igen, akkor vedd az irányt a Viasat3 honlapjára, ahol a fõoldalon futó szavazáson keresztül Te is beleszólhatsz a döntésbe, hogy melyik mérkõzés legyen mûsoron a szerdai meccsnapon. Forza Milan!

#acm

Nuno88
Training:

Nuno88
Hihetetlen: Marcello Lippi Burkina Fasót választotta!
Külföldi labdarúgás

Hiába hevernek lábai elõtt a földkerekség legpatinásabb klubcsapatai, Marcello Lippi a Real Madrid, a Juventus, a Milan vagy a Manchester United helyett a jövõben a nyugat-afrikai Burkina Faso felzárkóztatásáért fáradozik majd.

Hiába hevernek lábai elõtt a földkerekség legpatinásabb klubcsapatai, Marcello Lippi a Real Madrid, a Juventus, a Milan vagy a Manchester United helyett a jövõben a nyugat-afrikai Burkina Faso felzárkóztatásáért fáradozik majd.

A németországi világbajnokságon gyõztes olasz válogatott szövetségi kapitánya nyolc hónap pihenõ után végre letette a voksát, új feladatot talált magának. Az õsz mestert bármelyik sztáregyüttes tárt karokkal várná kispadjára, Lippi mégis meghökkentette a futballtársadalmat, amikor bejelentette, mostantól az alig egy millió lakosú Burkina Faso sikeréért harcol.

- A nagyszerû csapatot építek, amely kitartó munkával segít leküzdeni az éhséget, a járványokat és boldogabbá teszik a gyermekek életét a világ legszegényebb területein - mondja Lippi a Burkina 2007 jótékonysági akció televíziós hirdetésében. A firenzei székhelyû ONG karitatív szervezet a korábbi szövetségi kapitány kérte fel, legyen a jótékonysági program reklámarca és hivatalos nagykövete.

- A befolyt támogatásokból kórházakat, iskolákat, kutakat építenénk, gyógyszerekkel, játékokkal lepnénk meg a rászoruló gyerekeket - tette hozzá a szakvezetõ, aki személyesen is ellátogat a korábbi francia gyarmat fõvárosába, Ouagadougou-ba. Persze a jövõjével kapcsolatban is megszólalt.

- Májusig biztosan nem vállalok szerepet a nemzetközi labdarúgásban, sõt akár szeptemberig is várhatok - folytatta Lippi a La Gazzetta dello Sport hasábjain. - Most szinte bárhová mehetnék, örömmel látnának, ám nem szeretném, hogy edzõkollégáim feszültek legyenek, hogy a helyükre pályáznék, megvárom az idény végét.

beszarás... :|||

Nuno88

LasCar16
Massimo Oddo and Paolo Maldini visszatérésüket követõen így nyilatkoztak a keddi, Celtic ellen Bajnokok Ligája mérkõzésrõl:

Oddo: "Jól alakult a mérkõzés. Igaz, hogy döntetlen lett, de a lehetõségeinket tekintve nyerhettünk volna. Nem tudtam túl sokat elõremenni, mivel nehéz mérkõzés volt, a Celtic kemény ellenfél, fõleg hazai pályán, ahol akár hatvan százalékkal többet is képesek nyújtani."

Maldini: "Nem volt sok gondunk. A visszavágóra remélhetõleg néhány játékosunk visszatérhet. A lényeg az, hogy jól játszottunk. A Siena elleni mérkõzésig jó volt a védelmünk, a Celtic ellen sem voltak gondjaink, tehát nem egyetlen mérkõzés alapján kellene megítélni. Gyõzni akartunk, és meg is voltak rá a lehetõségeink. Ronaldo? Nagyszerû játékos, de tisztában vagyunk vele, hogy nem játszhat a Bajnokok Ligájában. Képesek vagyunk megnyerni a trófeát nélküle is."

#acm

DjCooll
hát jah. bár anyira sok kapura lõvés nem volt....

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
védelem jól mûködött..azért...

#acm

Nuno88
<#zavart1>
de a Celtic ellen nem csinált bakit, szerencsére

DjCooll
hát nem....😄 jól van na😄

Nuno88
hát jah, sztem nyáron sem fog távozni Londonból

Kijev? álmodnak arrafelé 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nuno88

Nuno88
2007-02-19
Sevcsenkót visszaigazolná a Dinamo Kijev

Az ukrán csatár csak szenved a Chelsea-nél, ennek a szenvedésnek vetne véget egykori klubja azzal, hogy leigazolja õt.

A Dinamo elnöke, Ilhor Surkis abban bízik, klubja nyáron képes lesz olyan ajánlatot tenni a Chelsea-nek, amellyel sikerülhet leigazolnia Andrij Sevcsenkót. Az elnök úgy véli, a csatár csakis új környezetben lenne képes megújulni, Londonban nincsenek meg a feltételek ahhoz, hogy újra jó formába lendüljön.

- Megmondtam Andrijnak is, hogy nem fog tudni jól szerepelni Londonban, mert nem bíznak meg benne a klubnál. Az edzõnek abba kellene hagyi az állandó kritizálását, mert õ nem egy átlagos képességû játékos, hanem a világ egyik legjobb csatára. Ha nyáron új csapathoz igazolna, az ismét lendületet adna neki, de addig csak szenvedni fog a Chelsea-nél. Remélem, nyáron tudunk olyan feltételeket biztosítani a futballistának, amelyek mellett visszatérne a Dinamóba, s itt mutatná meg mindenkinek, mennyire jó játékos valójában – nyilatkozta az elnök.

Nuno88

Nuno88
Celtic-AC Milan:

Nuno88
A Milan részérõl Carlo Ancelotti vezetõedzõ és Adriano Galliani alelnök nyilatkozott a Milan Channelnek a tegnapi, Celtic elleni Bajnokok Ligája mérkõzést követõen.

Ancelotti: "Megfelelõen kézben tartottuk a mérkõzést. Nem adtunk lehetõséget ellenfelünknek. Elõretolt védelemmel, magas koncentrációval játszottunk, a lehetõségeinket azonban nem tudtuk kellõképpen kihasználni. Az összeállítást egyrészt a szükség döntötte el, a Siena elleni mérkõzéshez képest azért így is nagy elõrelépés történt, fõleg azok által, akik nem játszanak túl gyakran, gondolok itt például Massimo Ambrosinire és Yoann Gourcuffre. A Bajnokok Ligája valami igazán különleges dolog számunkra, feltölt minket energiával és gyõzni akarással. A csapat jól teljesített. Talán az elsõ félidõben túl keveset húzodtak elõre a szélsõhátvédjeink, de a második félidõben ez is pozitívan változott. Majd meglátjuk, mi történik a San Siróban március 7-én."

Galliani: "A csapat nagyon jól játszott. Egy pillanatig sem éreztem azt, hogy szenvednénk a pályán, és volt két vagy három tiszta helyzetünk a gólszerzésre. Elégedett vagyok a csapat játékával. Alberto Gilardino és Kaká is jól teljesítettek. Azt hiszem, Carlo Ancelotti taktikailag megtalálta a megoldást, mivel sosem játszunk alárendelt szerepet. Zeljko Kalac és Massimo Oddo is jók voltak, és Yoann Gourcuff is, aki húsz évesen máris szép teljesítményre képes a Bajnokok Ligájában. A védelem többi részével is elégedett vagyok, Paolo Maldinivel, Kakha Kaladzével és Marek Jankulovskival is. Ami az eredményt illeti, a jó eredmények közül ez a lehetõ legrosszabb, mivel mindenképpen gyõznünk kell hazai pályán. Bízom benne, hogy a visszavágón 67500 szurkoló elõtt játszhatunk, igyekszünk addigra 60 beléptetõkaput beüzemelni, egyéb fejlesztésekkel együtt. Reméljük a Celtic elleni visszavágón és a derby-n is ekkora közönség elõtt játszhat majd a csapat."

Nuno88
hát azért ez egy kicsit erõs