36663
-
#14623 szégyen és siralom :''((( -
#14622 na akkor erről ennyit. -
#14621 A kva életbe...ÁÁÁÁÁÁÁÁ -
daviddavid #14620 hajrá Milan -
#14619 gyerünk már!!!
és ha az lesz mint tavaly a Celtic ellen? :D -
#14618 Nagyon pontatlanul játszanak:(( -
#14617 De ellenünk dumál most a kommentátor..^^ -
#14616 közönséggel meg mi van??? nem értem én ezt.... -
#14615 szart szállítottatok?:) akkor azért ilyen szép zölt a gyep...a trágya megtette a hatását xDDD -
#14614 jah :)
nem rossz a meccs, de rossz érzéseim vannak...
sebaj, FORZA MILAN!!!!
még lehet 2-0 :)
csak nehogy bekapjunk egy gólt, mert akkor gáz van... :S -
#14613 Nyáron már jártam a Milán stadionban mert vmi szart szállítottunk pont oda..Itt a Lajosmizsei foci pálya ahhoz képest kutyaszar:DD -
#14612 ha nem tudunk változtatni a játékon akkor kiestünk, amíg mi uraltuk a játékot addig közük nem volt a meccshez CA remélem felpörgeti a csapatot a szünetben...avanti -
#14611 lol, hozass vele Milanos cuccokat:))) -
#14610 ajajj ez így nem lesz jó...1.félidő elején még jók voltunk hajtottunk, kicsit mintha nem lett volna akarat a vége fele...az Arsenalon látom h szívvel mennek odalépnek, nemtom talán a 2.félidőben felszívjuk magunkat mint eddig sokszor és egy-két Kaká villanást gólra váltunk:) -
#14609 Apum Milánóba tart éppen kamionnal, beküldöm már szurkolni mert 15 perc és ott van :DDD -
#14608 nem igaz az elején jók vagyunk aztán meg hagyunk teret az Arsenalnak, lövőhelyzeteket a 16osnál, Pirlo adogassa el sorjában a labdákat, ívelgetünk csak, 25. percig voltunk pályán, köszönjük meg fortunának hogy az a kapufa nem ment be, nem tudom hogy mire van szükség ahhoz hogy elkezdjünk végre rendesen küzdeni -
#14607 Kicsit uralja az Arsenal a dolgot de majd 2-3 kontra és már nyertünk is :) -
#14606 hát ez eddig karcsú sztem... másodfélidő lesz a miénk!!! FORZA MILAN!!! -
#14605 baznagy avanti van nektek, mutassátok meg az Olaszfocit a világnak. -
#14604 1-0 Pato góljával nemlenne semmi :)) -
#14603 én is 2-1 et mondok -
#14602 Milan-Arsenal: A hivatalos kezdőcsapatok
MILAN:
Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Inzaghi, Pato
ARSENAL:
Alumnia; Sagna, Senderos, Gallas, Clichy; Eboue, Fabregas, Flamini, Diaby; Hleb; Adebayor
Forrás: acmilan.com
Pato és Pippo! ezazz! :D
FORZA MILAN!!!!!!! -
#14601 3-1 sztem :) -
#14600 2-1lesz:) csak h én is tippeljek:) FORZA FORZAAA -
#14599 ha már mindenki tippel akkor én sem maradok ki :)
nyerünk 3-1re Pippo dupla és egy Pato góllal :) lekopogtam... jó szurkolást mindenkinek!!!!! -
#14598 nem merek tippelni de kockáztatok... 2:1 lesz Kaká és Pato góljaival! -
#14597 akkor nem vagyok egyedül :)
megérzésre 2-0 lesz, de egy 1-0-nak is örülnék! -
#14596 a BL az Ő környezete ez nem kétséges! :)
de én Pato gólt is szimatolok ma... -
#14595 én is! de abban mégjobban, hogy ez a Pato gyerek megmutatja magát a világnak. Sok olyan embert ismerek, aki még csak nem is hallott róla, hiszen bajnokikat nem néz... FORZA! -
#14594 ha péntek lenne mi is mennénk haverokkal pubba egy sör mellett nézni ....sajna nem péntek van:( -
#14593 nem tom h ti hogyan vagytok vele, de én ma nagyon bízom Pippoban :))) fontos meccseken mindig eredményes... -
#14592 MILAN: Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Pato, Inzaghi.
ARSENAL: Almunia; Sagna, Senderos, Gallas, Clichy; Eboué, Flamini, Fabregas, Hleb, Diaby; Adebayor
(calciomercato.com)
lehetséges kezdők, hivatalosak kb 20:00 körül
-
#14591 nagy izgalomban bedobtam 3 üveg Heinekent :) haverokkal nézem a meccset meg a bnőmmel :P nincs is ennél jobb aki teheti az menjen sportpubba vagy bárhová ahol tömeg van :)
idei év legfontosabb meccse következik, mindenki magabiztos, lehetetlen tippelni, forza!!! per sempre!!! -
#14590 ma meccs, nyerni kell, majd jövök előtte forzázni xD -
#14589 szedd le a sopcast nevű kliensprogit, majd menj vissza az oldalra és a sopcast melletti playre kattints, akkor betölti a progit... felbuffereli az adást, és nézheted is -
doncsika #14588 nem tudja megjeleniteni, a playra kell rá menni nem? -
#14587 engem nem zavar abban az esetben ha igazolunk normális csatárt.... -
#14586 AC Milan: Ronaldo meghosszabbíthatja a szerződését, ha akarja
Silivo Berlusconi, az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke kijelentette: amennyiben Ronaldo, az együttes brazil csillaga szeretne a klubnál maradni, úgy felajánlják neki a szerződéshosszabbítást.
Silivo Berlusconi, az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke kijelentette: amennyiben Ronaldo, az együttes brazil csillaga szeretne a klubnál maradni, úgy felajánlják neki a szerződéshosszabbítást. A 31 éves támadó a február 13-i Livorno elleni bajnokin szenvedett térdszalagszakadást, és várhatóan kilenc hónapot kell emiatt kihagynia.
"Remélem velünk marad. Úgy érzem, van még benne annyi erő, hogy visszanyerje régi önmagát, csak rajta múlik" - mondta Berlusconi. A kétszeres aranylabdás játékos szerződése június 30-án jár le a milánóiakkal
nso -
#14585 van választék bőven:
válogass -
doncsika #14584 neten hol lehet nézni a meccset?