A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Silva eladására többen is felszólaltak a Milannál:
Ibra: Ha Silva megy, akkor én is
Cassano: Silva nélkül a BL helyért fogunk harcolni, olyan mintha a klub eladná az 50%-át. Nem tudom még hogy maradok e.
Boateng: Remélem nem adjátok el a világ legjobb védõjét.
Mexes: Hiba lenne eladni, a Milannak szüksége van rá.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
de 50-et biztos nem ér meg senki a csapatból, max Ibra
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Silvio már áldását adta a transzferre, sõt, a Fininvest felõl azt a feladatot adták ki Gallianinak, hogy a nyáron a lehetõ legtöbb pénzt szedje össze, mert rosszul áll Berlusconi szénája.
#acm
Amúgy az a véleményem, hogy lehetne pótolni Silvát 50 millióból, de kétlem, hogy azért adjuk el 50-ért, hogy aztán ugyanennyiért pótuljuk... Dedét nem ismerem, de ha azt vesszük, Silvát sem ismertem, és mekkora játékos lett belõle.
nem tudom, de nem lesz ez így jó... kineveljük a játékosokat mi is, aztán szépen mindenkit eladunk :s ha itt maradt volna Kaká, meg itt maradna Silva... Menjen inkább 50-ért Pato!
Azért a vezetõségnek sem úgy kéne hozzáállnia, hogy eladjuk a világ legjobb védõjét, aztán abból igazolunk. Lehetne tejelni saját zsebbõl is Berlunak. Ha csupán azt nézzük, hogy ötszörös haszont hozna ha eladnánk Silvat, akkor jó döntés, de õ az a játékos akit semmi pénzért nem szabad eladni.
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
#acm
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Paolo Maldini telefonon keresztül próbálja meggyõzni Thiagót, hogy maradjon a Milanban.
mekkora dráma megy itt már megint -.- 😄
nem kell majd csodálkozni, ha jövõre a bajnoki cím se fog összejönni, míg Torinoban tudatos csapatépítés folyik addig ez nálunk rombolás... most a hírek szerint Silva távozására már Zlatan is menni fog (megérteném)
szánalmas
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
állítólag 50 milla már meggyõzte a kopaszékat ( vagy Berlut?)
fasza a csapatépítés, Milan részrõl kurva nagy kussban van mindenki..
http://www.acmilan.hu/2012/06/11/silva-szerdan-a-psg-e-lesz/
http://www.leparisien.fr/psg-foot-paris-saint-germain/psg-thiago-silva-est-a-paris-11-06-2012-2043524.php
A Goal.com értesülése:
A source close to the Italian club told Goal.com: "Milan have given Thiago Silva permission to speak to PSG, even though the deal is not done yet."
#acm
Sajnos ilyen játékos már nem sok van a világon... megkockáztatom a csapatunkban már egy sem... 😞
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ha "csak" annyiból akkor 200-250 millából is lehet építeni. Kár hogy ezek a felvetések meg hírek szerintem csak álom kategóriában fognak tartozni, még egy jó darabig bõven 😞
#acm
Továbbá valami olyasmi, hogy Berlusconi álma a sejk nélkül elérhetetlen lenne, nevezetesen C.Ronaldo.
lol
#acm
Regisztráljatok erre az oldalra, megéri.... 😊
http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1179418
Bocsi mégegyszer, Forza Milan!! :-)
Patonak szerintem a fejébe szállt a dicsõség, azt hiszi tett már le vmit az asztalra, holott szerintem még koránt sincs így.
elvileg Berlu találkozni fog valami arab sejkkel, remélem áll egy kis pénz a klubhoz már nyáron, nagyon kéne...
Cristiano Ruiu, átigazolás szakértõ beszélt a Milan átigazolási szezonjáról:
Szerinte:
- a Milan megpróbálja megtartani Thiago Silvát, nem akarják eladni.
- ha valakit fel kellene áldozniuk, az Ibra lenne.
- ha Ibra menne, Tévez érkezne.
- nem fog érkezni sem Sahin, sem Strootman, sem Diarra.
- Tymoschuk érkezésére lát több esélyt, aki Van Bommel helyére jönne, de Mascheranót tartaná a legjobb mgoldásnak, viszont az argentin túl drága a Milannak.
- Astori nem fog érkezni, Ogbonna nem szereti a Milant és nem is fogják megszerezni.
bíztató mercato elé nézünk <#idiota>#idiota>
szurkolok, hajrá Pato!!!
Én adok még egy utolsó esélyt Patonak, ne menjen el. Hozzák rendbe végérvényesen, és végre mutassa meg hogy mire képes. Rúgjon 20 bajnoki gólt végre és játsszon végig egy szezont jó formában. Õk Ibrával azért egy elég veszélyes párost alkotnának. Tõlem kap egy utolsó esélyt, remélem nem fog cserben hagyni. (Elsõ teszt számára az Olimpia lesz.)
\"Erről van szó!\"