A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
Ez kabaré már 😄

Silva eladására többen is felszólaltak a Milannál:

Ibra: Ha Silva megy, akkor én is

Cassano: Silva nélkül a BL helyért fogunk harcolni, olyan mintha a klub eladná az 50%-át. Nem tudom még hogy maradok e.

Boateng: Remélem nem adjátok el a világ legjobb védõjét.

Mexes: Hiba lenne eladni, a Milannak szüksége van rá.
Nuno88
Olyan csalódott vagyok hogy nem is igaz. Még ide se esik jól írni, meg úgy az egész Milantól elment a kedvem, hogy lehetnek ilyenek? Miért velünk történik ez? Már HARMADSZOR!!! SZÁNALMAS!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szomferi
na, visszataláltál? 😄
de 50-et biztos nem ér meg senki a csapatból, max Ibra

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

WuFraZselic
csak nincs az a barom, aki jelenleg kiadna 50et Patoért...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasCar16
http://www.acmilan.hu/2012/06/13/tart-a-biznisz-a-psg-vel/

Silvio már áldását adta a transzferre, sõt, a Fininvest felõl azt a feladatot adták ki Gallianinak, hogy a nyáron a lehetõ legtöbb pénzt szedje össze, mert rosszul áll Berlusconi szénája.

#acm

szucsy89
10
acm689
mennyiért vettük anno Silvát?
Amúgy az a véleményem, hogy lehetne pótolni Silvát 50 millióból, de kétlem, hogy azért adjuk el 50-ért, hogy aztán ugyanennyiért pótuljuk... Dedét nem ismerem, de ha azt vesszük, Silvát sem ismertem, és mekkora játékos lett belõle.

nem tudom, de nem lesz ez így jó... kineveljük a játékosokat mi is, aztán szépen mindenkit eladunk :s ha itt maradt volna Kaká, meg itt maradna Silva... Menjen inkább 50-ért Pato!

Effe88
juhászt elhozzátok a belgáktól-.-

DeerHunter01
Rendbe lehetne tenni, de Thiago Silva szintû középsõ védõt nem tudnánk venni az biztos, rengetegszer húzta ki a csapatot a szarból.
Azért a vezetõségnek sem úgy kéne hozzáállnia, hogy eladjuk a világ legjobb védõjét, aztán abból igazolunk. Lehetne tejelni saját zsebbõl is Berlunak. Ha csupán azt nézzük, hogy ötszörös haszont hozna ha eladnánk Silvat, akkor jó döntés, de õ az a játékos akit semmi pénzért nem szabad eladni.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Ja, lemaradt a folytatás: szurkolóként pedig kurvára nem értem meg, és nem is fogom sokáig megbocsájtani ha elengedik...
szucsy89
Gazdaságilag teljesen megértem, 50 millióból a komplett védelmünket rendbe lehet majd vágni (Mexes kivételével cserélnék mindenkit)... ha okosan fektetjük be erõsödhetünk, de van egy olyan érzésem hogy nem fogjuk a töredékét se visszaforgatni.
DeerHunter01
Kérdés, hogy 50 millió eurót el fogjuk-e költeni vagy hozzuk a lejáró szerzõdésû játékosokat továbbra is meg mindenféle kizsidóskodott kölcsönszerzõdéseseket.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Nem volt itt semmilyen cáfolat, el fog menni. Franciák már biztosra veszik, mi meg már az utódjáról tárgyalunk (Dedé, Vasco da Gama). Ugyan az volt mint Kakával. Csak akkor nem értem miért kell ilyeneket nyilatkozni hogy 99.99% hogy marad, meg érinthetetlen meg megfizethetetlen, ha június elejéig bírtuk az ajánlatokat...
DeerHunter01
Undorító, amit mûvelnek. Szar modern foci, sajnos ide jutott a világ. Már várom mikor jön MO-ra megvenni a Pápát egy arab milliárdos, aztán bl negyeddöntõt vívnának 3 éven belül.

\"Erről van szó!\"

Grove4
Nem arra gondolok, hogy Thiago Silva a pénzért távozott, hanem arra, hogy gusztustalan, hogy az unatkozó arabok így játszanak a focival...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasCar16
én most inkább fentrõl érzek bajokat, 50 millás ajánlat azért már elég meggyõzõ tud lenni, múltkoriért is Berlu h összebalhézott Gallianival.. h mérnem fogadta el, nem baj kurvákra is kell a lóvé belõlük sosem elég, egy biztos olyan nincs hogy érinthetetlen, max egy olyan csapatnál ahol továbbra is nyerni akarnak mindenhol...

#acm

Grove4
Komolyan, sajnálom, hogy ennyire elkurvult a foci! 😞

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DeerHunter01
leszopom magam

\"Erről van szó!\"

Effe88
bugázott vasból

bakkerman
hát figyelj...a kopinak mennyibõl tart odaszólni a szerkesztõknek,hogy nyugtassátok már meg a szurkolókat...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88
Itt a megnyugtató hír: csak szóbeszéd a Milan szerint Silva eladása. . OFFICIAL: MilanChannel says that this are just rumors and that there's nothing concrete on them. Expected official dismiss in the website.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

szucsy89
na jó még egy uccsó, nem bírtam ki 😄

Paolo Maldini telefonon keresztül próbálja meggyõzni Thiagót, hogy maradjon a Milanban.

mekkora dráma megy itt már megint -.- 😄
szucsy89
Nagyon remélem! Bár gyanus volt, Galliani és Bradia is csak: No commentel válaszolt az újságírók kérdésére... mind1, én most kinyomok minden ilyen oldalt és majd szerda este megnézem hogy hivatalos-e 😄 addig nem idegesítem magam, ma már így is sikerült
Nuno88
A MilanChannel meg cáfolja h Silva Párizsban tartózkodna, illetve hogy bármiféle tárgyalás lenne a két klub közt.

Nuno88
Jó hírek, ez az így tovább...

szucsy89
nem szoktam ilyeneket írni de: elmehet a büdös picsába a vezetõség...

nem kell majd csodálkozni, ha jövõre a bajnoki cím se fog összejönni, míg Torinoban tudatos csapatépítés folyik addig ez nálunk rombolás... most a hírek szerint Silva távozására már Zlatan is menni fog (megérteném)

szánalmas
bakkerman
az széééép...50 misit max a City adna ki érte legfeljebb

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasCar16
Thiago Silva hivatalos facebook oldalán. Thiago Párizsban.

állítólag 50 milla már meggyõzte a kopaszékat ( vagy Berlut?)

fasza a csapatépítés, Milan részrõl kurva nagy kussban van mindenki..

http://www.acmilan.hu/2012/06/11/silva-szerdan-a-psg-e-lesz/

http://www.leparisien.fr/psg-foot-paris-saint-germain/psg-thiago-silva-est-a-paris-11-06-2012-2043524.php

A Goal.com értesülése:
A source close to the Italian club told Goal.com: "Milan have given Thiago Silva permission to speak to PSG, even though the deal is not done yet."

#acm

szucsy89
”Lezártam olaszországi pályafutásomat, mert a Milanban eltöltött tizenhárom év után nem tudnék másik olasz csapat mezében szerepelni. A pénz már nem probléma számomra, így más szempontok alapján dönthetek a jövõmrõl.” - Gattuso

Sajnos ilyen játékos már nem sok van a világon... megkockáztatom a csapatunkban már egy sem... 😞
limperatore
gyenge acélból 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Nuno88
Na az CRoni meg Kaká 😄
Ha "csak" annyiból akkor 200-250 millából is lehet építeni. Kár hogy ezek a felvetések meg hírek szerintem csak álom kategóriában fognak tartozni, még egy jó darabig bõven 😞

szucsy89
A Juve stadionja 150 millából épült ha jól tudom...
Nuno88
Így van de ahogy olvasgatom a szurkolók inkább egy stadiont szeretnének egy ilyesmi befektetéssel, bár igaz ahhoz azért több kellene mind 200 milla, de vhogy rá kellene beszélni az arabot hogy invesztáljon többet, építünk egy stadiont, és õ is kap több %-ot. Akkor lenne bevételünk és talán az igazolások sem lennének vicc kategóriások.

LasCar16
talán belátta az öreg, hogy tõke kell a csapatba ha már õ nem akar beinvesztálni 20-25%-kal mindenki jól járna

#acm

Nuno88
Elégszánalmasnak érzem hogy ezt kell írnom, de Berlu kérlek add el és legyen végre pénz! (...de nem kell CRonaldo)

LasCar16
LasCar16
A Corriera dello Sport információ szerint az arab sejk (Rashid Al-Maktum) 20-25 %-ékos részesedést vásárolna, mintegy 200 millió euróért.
Továbbá valami olyasmi, hogy Berlusconi álma a sejk nélkül elérhetetlen lenne, nevezetesen C.Ronaldo.

lol

#acm

Kaplartom
Bocsi, egy kis off:
Regisztráljatok erre az oldalra, megéri.... 😊
http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1179418
Bocsi mégegyszer, Forza Milan!! :-)

Nuno88
Dehogy nyomja el Patot, csak egyszerûen jobb nála, érettebb ugye és rutinosabb, meg nincs baja az izomzatával.
Patonak szerintem a fejébe szállt a dicsõség, azt hiszi tett már le vmit az asztalra, holott szerintem még koránt sincs így.

horpeti
"Patot teljesen elnyomja"
Szerinted õ rugdossa le edzésen, hogy lesérüljön mindig? 😊

szucsy89
hát remélem eléggé félreinformált a gyerek 😄DD

elvileg Berlu találkozni fog valami arab sejkkel, remélem áll egy kis pénz a klubhoz már nyáron, nagyon kéne...
LasCar16
ez csak egy "szakértõ" véleménye tavaly ez a csávó mondta h Kaká visszajövetele 100% 😊))

#acm

szucsy89
acm fórumról:

Cristiano Ruiu, átigazolás szakértõ beszélt a Milan átigazolási szezonjáról:

Szerinte:
- a Milan megpróbálja megtartani Thiago Silvát, nem akarják eladni.
- ha valakit fel kellene áldozniuk, az Ibra lenne.
- ha Ibra menne, Tévez érkezne.
- nem fog érkezni sem Sahin, sem Strootman, sem Diarra.
- Tymoschuk érkezésére lát több esélyt, aki Van Bommel helyére jönne, de Mascheranót tartaná a legjobb mgoldásnak, viszont az argentin túl drága a Milannak.
- Astori nem fog érkezni, Ogbonna nem szereti a Milant és nem is fogják megszerezni.

bíztató mercato elé nézünk <#idiota>
acm689
egyetértek! a napokban nyilatkozta, hogy megoldották azt a problémát, ami évek óta kínozta, és most már rendben lesz. szerintem meg kell várni az Olimpiát, nem tudom, az mennyire hosszú torna, de ha ott képes jó teljesítményt nyújtani, akkor mindenképp megérdemel még egy esélyt. ha nem, akkor nem tudom, vagy elgondolkodnék az eladásán, vagy max 1 évet adnék neki.
szurkolok, hajrá Pato!!!

Nuno88
Nekünk is dobbantani kellene, még egyenlõre nyugodt vagyok, remélem Gallianiék odateszik magukat, és õk is komolyan gondolják ezt a generációváltást.

Én adok még egy utolsó esélyt Patonak, ne menjen el. Hozzák rendbe végérvényesen, és végre mutassa meg hogy mire képes. Rúgjon 20 bajnoki gólt végre és játsszon végig egy szezont jó formában. Õk Ibrával azért egy elég veszélyes párost alkotnának. Tõlem kap egy utolsó esélyt, remélem nem fog cserben hagyni. (Elsõ teszt számára az Olimpia lesz.)

LasCar16
eközben a Juve fél játékjogát megvette az Asamoah - Isla duónak, opcióval... :S

#acm

DeerHunter01
Õt is hozhatnánk, nem számít rá a Real. Kíváncsi leszek mit alkotnak kopaszék.

\"Erről van szó!\"

LasCar16
nekem spec. Kaká ugrott be a videó láttán 😊

#acm

DeerHunter01
transferm. szerint 13 millió az értéke, gondolom annyiért nem adják ide, de még 18-at is megérne és még csak 20 éves.

\"Erről van szó!\"