36663
-
#34526 hagyjátok már szegényt, ti még sosem néztetek be soha semmit? kétlem!
jó újra Milanelloban látni Silvát, de... pedig még a főszponzor is stimmel! :) -
#34525 először helyett azt akartad írni, hogy sokadjára.. igaz? -
#34524 szucsy kösz ezt az élményt ASF:SADHDFDFH -
#34523 sztem te nem is tudod mi az a fasság, mert nálad az a normális :DDDDD -
#34522 jóvanna, benéztem sg-s pályafutásom során először írtam fasságot, problem? :Dasd -
#34521 fúbazz :DDD -
#34520 :DDDD:SAD:ASD:ASD:AS:DASD:_AS:DSA:DAS:DAS:ASD:DAS:asd
aztakurva szücsy rád már nincsenek szavak :DDDDDDDD mennyire BUTA VAGY -
#34519 láttam én már Nike boltban Milan mezt :D de akkor legyen PSG címer -
#34518 Nike gatyán Milan címer? Szted? -
#34517 Xavi majdnem a Milanhoz került -
#34516 Silva Milanelloban járt... jól látom ugye, az egy Milan címer a rövidnadrágján? :)
-
#34515 őt se kellett félteni soha,ha kellett vitte az embert is labdástul... :DD -
#34514 Bommelnek fel sem tűnik, mintha természetes lenne :DDDDDDDDDDDDDD :DDSADSD:SDAAASDDASAD -
#34513 utána meg meccsen csinál egy ilyet ASD:SASD:asds
-
:D -
#34511 kölcsön 10 misiért,fizuja 50%-át állja csak a Milan,nyáron 35 milliós opció 4 éves törlesztésre :DDDDD -
#34510 interbe cscak 1x sérült meg de akkor 2 évre :D előtte nyert 1 uefát az internek ;) ott volt a csúcs -
#34509 inkább a psv-s meg a barcás éveibe
interbe is már sokat volt sérült ha jól tudom
a milanosba meg már vicc voltS:S:bár nem az ő hibája volt az e(azért lefogyhatott volna akkor nem kellett volna már annyit zabálni:D:D:D) -
#34508 én meg az Interesbe mikor igazán csúcsformában volt :D a milanos 1 vicc volt ahhoz képest -
#34507 Kölcsön + opció? :DDD -
#34506 én inkább a Realos mezében raknám a képre,és aláírnám,hogy "van amikor 9 több 99-nél". Nálatok már nem az igazi volt,akkor már volt egy pici felesleg is rajta -
#34505 -
#34504 hát 10 emberrel játszik a vendég csapat is, bár 11 ember ellen is elvárható a nagy arányú győzelem... tippmixen a 3-as hendi nagyon ajándék volt ~1,90-ért :D -
#34503 szóóóri emberek: itt egy kis frissítés plusz a várható visszatérések közelítő dátumai:
Abate : szeptember közepe
Robinho: szeptember vége
Pato: október eleje
Vila: október vége
Straser: október vége
Muntari: november közepe -
#34502 már 2-t vágott :D igaz 6-0 már a meccs :D -
#34501 Wednesday, October 3, 2012
Zenit - Milan tehát nem fogunk odafagyni :)) -
#34500 Ambrosini: a jobb lábfejének zúzódása miatt kihagyta a Sampdoria elleni találkozót. (Azóta mint tudjuk, visszatért.)
Boateng: kéztörés, 15 nap múlva térhet vissza.
Didac Vila: ágyéksérv, ami miatt végül nem vette kölcsön a Valencia. (A felépülésre vonatkozóan nem írnak semmit.)
Mexés: Térdproblémák az EB után, és jelenleg még messze van az ideális formájától. (A visszatérésre vonatkozóan róla sem írnak semmit.)
Montolivo: combsérülés a Bologna ellen, 2-3 hét kihagyás.
Muntari: térdszalagszakadás vakáció alatt. (Visszatérésről nincs információ.)
Pato: izomhúzódás, mily meglepő... (Visszatérésről nincs információ.)
Robinho: combizomhúzódás, valamikor szeptember második felében térhet vissza.
Strasser: bokatörés, rögtön azután, hogy kihevert egy másik sérülést... (Visszatérésről nincs információ.)
-
#34499 hm, én eddig abban a hitben éltem, hogy csak egyiptomi, na de akkor ma is tanultunk valamit -
#34498 Persze, olasz-egyiptomi. -
#34497 Fáraó kettős állampolgár lenne? egy El Shaarawy lőtt gólt az U21-es olaszok kötelékében... kétlem hogy még egy lenne Olaszországban :D -
#34496 Hát hihetetlen... kurva nehéz meccsek lesznek, főleg Oroszországban, remélem még a -40 fok is bejátszik majd... bár akkor Hulk is befagy :DDD -
#34495 hát igen miután egy csoportba kerültünk velük nem csoda hogy igazoltak ha az Interrel ( éljen az EL!!!) kerültek volna össze akkor leigazolják még Biabianyt és Quaresmat hogy legyen esélye a kuzinoknak -
#34494 ezt nem hiszem el!!! végre egy könnyebb csoport, erre:
"Őrület: Hulk és Witsel a Zenit játékosa!" -
#34493 ADOM -
#34492 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rommá -
#34491 nem csak ez aranyhaj .P -
#34490 igen, sztem megint bevagy tépve :D mondjuk vkinek ez jutott csak ;) -
#34489 nem baj szöszi ettől még buta maradsz :D -
#34488 hát Milan verésre én se fogok kimenni :ddd -
#34487 én majd a bilan verésre megyek, tudod ahova te sose jutsz el mert minden pénzed elszívod, vkinek a meccs, vkinek a fű :DDDDD