36663
-
#14703 ja majd 5 év múlva örülhetünk neki... -
#14702 Napi pletyka: Palibrk
A Triglav Kranj sportigazgatója, Miran Subic elismerte, hogy a mindössze 15 éves Uros Palibrk hamarosan az AC Milan csapatához fog igazolni. Palibrk már túl van egy sikeres próbajátékon, és Subic egy múlt heti nyilatkozatában kijelentette, hogy már csak néhány részletben kell megállapodásra jutniuk, mielőtt az ifjú titán az olasz elitklubhoz kerül.
Forrás: tribalfootball.com
ez jó hír! -
#14701 Empoli - Milan ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/142135 -
#14700 egyetlen picike pontocska... :) -
#14699 Pirlo meg igazán elmehetne a fodrászhoz, sztem ezért van a sok eladott labdája -
#14698 na a végére csak összeszedtük magunkat! szép volt! talán Kakának is önbizalmat ad majd a jövőre nézve ez a gól!
FORZA MILAN! -
#14697 sztem ez a győzelem ad egy kis önbizalmat majd nekik... ha este a Genoa meglepné a Juvét boldog lennék :) -
#14696 ennél szebb vége nem is lehetett volna, behúztuk az akarás szikrái látszódtak a végén...Fio kikapott, 1 pontra vagyunk a 4. helytől, 1 hét alatt remélem jobban összeszedi magát a csapat, forza! -
#14695 nah vége... az eredmény szép, a játék pocsék volt! de a 3 pont a zsebben... remélem a Fio kikapott és akkor 1 pont!!! FORZA MILAN!!! -
#14694 Ambrosini fejes 1:2!!!
de közben meg 1:3 mert Kaká is betalál!!! -
#14693 az egész egyenlő egy batyu fasszal... Favalli szörnyű, Oddo bizonytalan, elől meg megáll a tudomány... Gilardino meg remélem nyáron elmegy és jön helyette egy normális, erőcsatár! -
#14692 inkább Favalli akkor futják le amikor akarják, Oddo legalább próbálkozik, akár vezethetnénk is de az Empoli is a helyzeteik alapján, pontatlanok vagyunk, néha határozatlanok erre jönnek még a kondícionális problémák, így kerek az egész ... tömören ennél rosszabb már nem nagyon lehet -
#14691 a góljukhoz kb 3 balszerencsés mozdulat kellet úgy pattant oda a labda stb... túl sok az ilyen mostanában, szerencsétlenek is vagyunk -
#14690 egy döntetlenre ma is jók vagyunk, sok a hiányzó, kemény a meccs, remélem Ricky tudja folytatni ahogy így elnézem kb egy hónap mire formába lendül a csapat , de nem baj még pár X is bebiztosítjuk magunkat az UEFA kupára -
#14689 Pato gólja szép volt, de... Oddo nagyon gyengén teljesít szerintem :( -
#14688 nyálas... gyors egyenlítés! -.- -
#14687 Pato 0:1 ^^ -
#14686 nem tudom, biztos kondicionális problémái vannak... lényeg hogy ma meg legyen a 3 pont -
#14685 Pato kezd, éljen!
Amúgy Pippoval mi van, hogy nincs a keretben? -
#14684 EMPOLI: Bassi; Raggi, Piccolo, Pratali, Antonini; Abate, Marchisio, Budel, Buscè; Giovinco; Saudati
MILAN: Kalac; Oddo, Maldini, Kaladze, Favalli; Gourcuff, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Pato, Gilardino
a kezdőcsapatok... acmilan.com -
#14683 EMPOLI: Bassi; Raggi, Piccolo, Pratali, Antonini; Abate, Marchisio, Budel, Buscè; Giovinco; Saudati
MILAN: Kalac; Oddo, Maldini, Kaladze, Favalli; Gourcuff, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Pato, Gilardino
Forrás: acmilan.com
--------------------------
elégedett vagyok a kezdőcsapattal... FORZA MILAN!!! -
#14682 BAJNOKI CÉL
"Vasárnap elkezdődik a küzdelem a Bajnokok Ligája helyért. Mindig is ez volt a célunk és továbbra is ez marad. Előnyt kell kovácsolnunk abból, hogy lekerült a vállunkról a BL okozta nyomás, és több időnk marad felkészülni a bajnoki mérkőzésekre. Megfelelő módon tudjuk majd végezni az edzésmunkánkat, jobban tudunk gazdálkodni az erőforrásainkkal, a sérült játékosok pótlása is könnyebbé válik. Javítanunk kell a játékuk minőségén, ami a szezon eddig eltelt részében nem volt túl jó. Az európai búcsú amellett, hogy kudarcot jelent, lehetőséget ad az újrakezdésre a bajnokságban."
EMPOLI-MILAN
"Az Empoli dinamikus csapat, tele fiatalokkal, de nekünk csak magunkra kell gondolnunk. Arra kell törekednünk, hogy jól futballozzunk, jobb ritmusban."
Volt elég időnk kipihenni magunkat, elfelejteni a kiesést. Jó munkát végeztünk a héten és felkészültünk a találkozóra. A legfontosabb jelenleg, hogy minőségileg javítsunk a teljesítményünkön. Pozitív jeleket szeretnék látni a mérkőzésen és természetesen győzelmet várok. Ez adhatna kellő lökést a további találkozókhoz."
PATO
"Pato teljesítménye változó. Néha elképesztő módon játszik, néha kevésbé jól teljesít. Ez természetes egy fiatal játékosnál, aki próbál beilleszkedni egy csapatba. Egyelőre csodás megvillanásaival hívja fel magára a figyelmet. A folytonos jó produkció még várat magára."
DIDA
"Még nincs megfelelő állapotban, nem kész a visszatérésre. Hamarosan ennek is eljön az ideje. A hátfájdalma már elmúlt, de még dolgoznia kell. Az Empoli ellen nem lesz a csapattal."
MALDINI
"Én 33 évesen fejeztem be, semmit sem tudok mondani. Az utóbbi időben sokkal jobb a helyzet a térdével, mint tavaly volt. Idén több edzésmunkát tudott elvégezni. Nem akarok beleszólni a döntésébe. Bármilyen elhatározásra jut, mi tiszteletben tartjuk és elfogadjuk azt."
Forrás: goal.com -
#14681 na ma 3-tól meccs... kiváncsi leszek a csapat játékára! remélem nem lesz pihentetés! -
#14680 egyetértek! én is szívesen látnám újra itthon! :) -
#14679 zsákbamacska, azért mert az utóbbi két szezonban sehol sem volt, de ha visszajön akkor remélem van benne még 3 jó szezon, de akkor is igazolni kéne még csatárt... -
#14678 ez már a múlt zenéje... én megmondtam akkoris és most is h felőlem bármikor jöhet! Nekem ő marad a legeslegjobb! -
#14677 sztem Gilánál jobb lesz ...az a kérdés h vissza tudja e hozni régi Milánói formáját? (és hogy ha ez a vége h visszajött akkor mi értelme volt elmenni egy olyan csapattól ahol imádták és ment is neki a foci:SSssss?) -
#14676 A milánói szaklap azok után érdeklődött Andrij Sevcsenko eladásának lehetősége iránt, hogy a Milan első embere a minap azt nyilatkozta, mindent elkövet, hogy az aranylabdás támadó újra csapatában játsszon. Silvio Berlusconi az ukrán válogatottal igyekszik erősíteni a nyáron, reményeit fejezte ki, hogy Roman Abramovics megfelelő árat szab meg a csatárért. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy az orosz milliárdos nem gördít akadályt Sevcsenko távozása elé. A lap londoni informátora szerint a Chelsea akár 10 millió fontért is hajlandó megválni a támadótól, akit egyébként 45 millióért vásárolt.
--------------------------------
ha ez igaz akkor nyáron tuti visszajön mert ennyit fietni fognak érte!^^ -
#14675 ? -
csibi097 #14674 -
DJ BP #14673 annyi különbséggel, hogy itt a támadó csapat szívott, nem a védekező, de lényegében igen -
#14672 hát igen, ott is az a csapat jutott tovább amelyik jobban rászolgált a meccseken -
#14671 Real úgyanúgy járt mint mi... -
#14670 valójában azt mondta, h “we have lost against a great team”, tehát "egy nagyszerű csapat ellen vesztettünk", árnyalatnyi a különbség, de azért van. hisz pl a real is nagy csapat, de amit most a roma ellen nyújtottak az nem volt nagyszerű... -
#14669 egy nagy csapattól kaptak ki lol ez a bl itt már csak nagy csapatok vannak...nálam ez nem magyarázat...a többivel egyet értek -
#14668 azt hiszem mindenki egyetért Oddoval és Kakával... -
#14667 goal.com-n olvastam pár cikk címet
Oddo: nem játszottunk a Milanhoz méltóan
Kaladze: egy nagy csapattól kaptunk ki
Maldini: pedig nagyon csalódott
Kaká: pedig a vezetőséget sürgeti a fiatalítással -
#14666 nyilatkozatok amúgy voltak már?? (játékosokra gondolok) -
#14665 hát , ez van....győzött a jobb. el kell ismerni.
...majd jövőre......ha -
#14664 télleg kellene egy ujabb banner... ha valaki tud csinálni vagy van olyan ismerőse aki ért az ilyenekhez összehozhatna egyet :P