36663
-
#14743 Menj el 2x ennyi időre megin:D -
csibi097 #14742 Régen voltam fennt -
#14741 mondjuk ha jön akkor ugyebár ingyen, halkan megjegyzem h remélem annyit fog játszani mint Ba ..... :S -
#14740 :D
hát ha ilyen igazolásokat terveztek akkor ne sok jóra számítsatok...
-
#14739 na bassza meg, megyek tüntetni Milánóba....:S:S ingyense!!!.... -
#14738 év legnagyobb transzfere lesz, minden adott hogy nálatok folytassa! -
#14737 sztem is szivesebben lenne a pályán mint üldögél mankóval a padon :||| -
pinnacle #14736 elhiszed, hogy inkább játszana annyi pénzért?! -
#14735 én is szívesen elüldögélnék, nevetgélnék ott annyi pénzért. -
#14734 Ronaldo újra Milánóban:
-
#14733 én meg akarok 100 milliót meg világbékét -.-
ne ilyen "érinthetetlen" emberek akarjunk már... de amúgy meg annyi alapja van ennek a hírnek mint az új sportcsarnoknak St-ben... -
#14732 Berlu Pepe-t Ramost & Robinho-t akarja
forrás az el Mundo = ns ... -
#14731 jó lenne elkapni a Farkasokat, a Fio meg a Juve batlizne és máris óriási lépést tettünk előre ^^ -
ryhdeksan #14730 =D -
#14729 ja ezt én is észrevettem az egyik forumozó kollegánASD:AS
meg még pár fórumon, majd megint kapnak egy hetest és csend lesz, remélem tőlünk:Ddd -
ryhdeksan #14728 remélem kiütitek a romat hetvegen, mar kezd nagy lenni az arcuk :D -
#14727 Pippo sérvvel 3 hétre kidőlt -
#14726 annyira nem. -
#14725 menjen csak nem a Milanba való, amikor lehetőséget kapott akkor nem élt vele Empoli ellen is 4.5 osztályzatot kapott, év végig remélem meggyőz de Gilával egyetemben mehet jelenlegi állapotok szerint, Nasrit viszont szívesen látnám -
#14724 az de ha csak ilyen stílussal tudsz hozzászólni a topikhoz akkor köszi nem kérünk belőle -
mrroma #14723 ez mar vicc -
#14722 Gourcuff után érdeklődik a Marseille, van egy olyan érzésem h elfog menni... -
#14721 Ronaldo még februárban, a Livorno elleni találkozón szenvedett keresztszalag-szakadást, legalább féléves kihagyás vár rá. A brazilt Párizsban megműtötték, majd elkezdték a kezeléseket. A francia fővárosban kezdődött a brazil támadó rehabilitációja, a gyógykezelését a jövőben Milánóban folytatják. Ronaldo kedden délben érkezett az észak-olasz városba, délután pedig már várják a Milan főhadiszállásán. -
#14720 A Milan versenynaptárja szinte már teljesíthetetlenül sűrű volt az év első két hónapjában, a futballisták és Carlo Ancelotti már az Arsenal elleni BL-visszavágó előtt is fáradtságra panaszkodtak. Andrea Pirlo, a gárda középpályása elismerte, hogy a kiesésnek van egy jó oldala is: végre normális terhelésnek lesznek kitéve a játékosok.
- Személy szerint én kicsit fáradt vagyok az elmúlt hónapok erőltetett menete után, de most lesz lehetőségem pihenni, és ezzel párhuzamosan a teljesítményem is javulni fog. A hétfői pihenőnap után az egész hetet végigdolgozhatja a csapat, és erre a nyugodt felkészülésre szükség is van a Roma elleni rangadó és a bajnokság hátralévő meccsei előtt. Így könnyebb lesz megvalósítani a célunkat és megszerezni a negyedik helyet a bajnokságban, de nincs is más választásunk, ezt mindenképpen el kell érnünk - nyilatkozta Pirlo. -
#14719 "A szezon végén távozik az Inter kispadjáról Roberto Mancini
Néhány perccel azután, hogy csapata a Liverpool ellen 1–0-ra elveszített nyolcaddöntő-visszavágóval búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól, Roberto Mancini, az Inter vezetőedzője bejelentette, a szezon végén lemond posztjáról."
ugye senki nem gondol arra, ami nekem első pillanatban az eszembe jutott...? Mourinho... -
#14718 "Ronaldinho sosem volt a mi legfőbb célpontunk, mert tudjuk, a csapatnak nem olyan karakterű játékosra van szüksége, mint ő." - mondta Berlusconi az Antenna 3-nak.
"Vannak világklasszis játékosaink, mint Kaká vagy Pato. Ha újra a legjobbak akarunk lenni, pénzügyi áldozatokat kell hoznunk. A múltban sem hiszem, hogy csalódást okoztunk volna a szurkolóinknak etéren."
Az elnök úgy látja, Shevchenko visszatérése segíthet a klubnak.
"Sztárjátékosokat keresünk. Úgy gondolom, Shevchenko még mindig elég jó. Megfelelő fizikális állapotban van, és mindig is a szívünkben maradt.
"A klubnak a védelmét kell megerősítenie, illetve szükségünk van egy erőteljes csatárra."
A játékosok részéről korábban Maldini és Ambrosini is kijelentették, szívesen várják vissza a klub legendáját. Kérdés, Abramovich és a Chelsea miként vélekednek a dologról.
Forrás: goal.com/ acmilan.com -
ryhdeksan #14717 engem nem lehet =DD -
#14716 téged nem bannoltak?:D -
#14715 na ilyen kpra van szükségünk még jöhet egy Nasri kaliberű és akkor a kp rendben... -
#14714 a goal.com most Flaminit hozta velünk összefüggésbe, állítólag Berlu akarja ezt a transfert... -
ryhdeksan #14713 :D:D -
#14712 FM-be nálam bevált XD
amúgy akit nagyon várnék az Dani Alves lenne, de sajnos nem úgy néz ki, hogy eljönne hozzánk :( -
#14711 szerintem csak vitzelt... -
#14710 Dzsudzsák? ne röhögtess már -
#14709 jó kérdés XD
amúgy szélsőkre tényleg nagy szükség lenne! pl jöhet Dzsudzsák! :) -
#14708 ez kiez?:o -
#14707 Az ukrán klasszis pályafutása eddigi legszebb éveit töltötte az olasz gárdánál, mígnem 2006-ban a Chelseahez igazolt. A beilleszkedés azonban nem sikerült jól sem a kékeknél, sem pedig az angol bajnokságban. A múlt héten Silvio Berlusconi, a Milan elnöke bejelentette, hogy Seva nyáron visszatérhet korábbi sikerei színhelyére. Ennek örömére Maldini és Ambrosini is megszólalt az ügyben.
- A Milannal azoknak mindig van hely, akik sokat tettek a csapatért. Andrij is közéjük tartozik. Ő is, sok más klasszishoz hasonlóan beírta magát az együttes történelemkönyvébe - nyilatkozta Maldini.
- Mi nem dönthetünk erről, csak azt tudom mondani, hogy Seva a barátom, és ha elhagyja Londont, akkor mi tárt karokkal várjuk a San Siróban - tette hozzá Ambrosini. -
#14706 én amondó vagyok hogy a játékunkat kell felgyorsítani, jó szélsőkkel és mínimum 2 középpályással ( támadó, és egy mindenes..értem ezalatt az olyat aki jól irányít és szűr is) csatárok pedig alap kérdés... -
#14705 najó, de még mindig jobb, mintha bejelentenék, hogy leigazoltak egy 50 éves kapust a jövő szezonra... inkább 15, mint 40!
aztán hajrá Drogbával, Shevával, Zambrottával! -
#14704 de tényleg nemtom hogy csak 15 éveseket vagy 40 éveseket tudunk venni. hát ez förtelem.