A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
- Minden kritikával és ellenkezõ híreszteléssel szemben biztos vagyok abban, hogy Ronaldo újra válogatott lesz. Még nagyon sok örömet okoz majd a hazai szurkolóknak - nyilatkozta az O Globo címû napilapnak a tréner, aki 2002-ben világbajnokságot nyert a dél-amerikai válogatottal.
mindkét lehetõség jólesz ám 😄
Külföldi labdarúgás
A milánói piros-feketéket ezúttal a PSV-ben védõ Heurelho Gomes kapussal hozták összefüggésbe.
A Milan továbbra is a távozóban lévõ Nelson Dida utódját keresi, érdeklõdése legújabb tárgya pedig a brazil kapus honfitársa, Heurelho Gomes lett. A lombardok kapujában védõ Dida nem hajlandó meghosszabbítani nyáron lejáró szerzõdését a klubbal, állítólag külföldrõl vár ajánlatot. A Milan azonban nem vár tovább, és elkezdett körülnézni a piacon. Természetesen újra felmerült Gianluigi Buffon neve is, legutóbb pedig a PSV brazilja, Heurelho Gomes.
A Milan már megtapasztalhatta, igazi bravúrkapus Gomes. A Bajnokok Ligájában ugyanis 2005 õszén kivédte az olaszok szemét a portás, Kakáék két meccsen képtelenek voltak gólt rúgni a hálóõrnek!
A már a selecao szövetségi kapitánya, Dunga által is felfedezett kapusnak 2010-ig szóló szerzõdése van Eindhovenben, így a Milannak ki kell õt vásárolni a kontraktusból. A 26 éves Gomes árát ötmillió fontra taksálják.
"A Milan az a Milan, hazai pályán játszunk és mindennel rendelkezünk, hogy tovább tudjunk menni a következõ fordulóba. A Celtic kerete nem túl erõs. Otthon nagyon jól játszanak, de idegenben nem legyõzhetetlenek. A Milan jobb csapat, és én személy szerint biztos vagyok a továbbjutásban. Ronaldo? Nem könnyû dolog szezon közben csapatot váltani, elõfordulhatnak nehézségek. A képességei és a klasszisa vitán felüliek. Csak be kell illeszkednie a csapatba, és akkor õ is hozzá fogja tenni a maga teljesítményét. Ronaldo képességeit nem kérdõjelezheti meg senki."
Forrás: channel4.com
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
1. jogilag nem
2. emberileg viszont IGEN
de hogy akar így menni máshova,ha nálunk is visszaesett... régen még mikor motivált volt angyon jól védett,de mostanában...
#acm
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Külföldi labdarúgás
A katalánok sportigazgatója elutasította a brazil leigazolását, Dida két pad között a földre huppanhat.
A Barcelona sportigazgatója, Txiki Beguiristain kijelentette, klubja nem kívánja leigazolni a Milan kapusát, akinek szerzõdése a nyáron jár le Milánóban. Didát rengeteg kritika éri csapatánál, legutóbb szombati bakija után hangosodtak fel kritikusai, akik fõleg bizonytalansága miatt támadják. A Milan vezetõi azonban nem csak teljesítménye miatt bírálják a kapust, Silvio Berlusconi tulajdonos szerint Dida azért húzza az idõt szerzõdésének meghosszabbításával kapcsolatban, mert minden sztárnál nagyobb fizetést akar kicsikarni. A brazil válogatott hálóõr hetek óta bizonytalanságban tartja a Milan elöljáróit, a hírek szerint a Barca hívószavára vár. Hiába teszi, mert a katalánok nem számolnak Dida leigazolásának a lehetõségével.
- Nem érdeklõdünk Dida iránt, és nem vagyunk boldogok az ilyen pletykáktól. Kimondottan elégedettek vagyunk Victor Valdes és Albert Jorquera munkájával, a jövõben is nekik kívánunk bizalmat adni – jelentette ki Beguiristain.
Dida könnyen ráfázhat taktikázására, mert a piros-feketék sem erõltetik mindenáron a szerzõdéshosszabbítást, a tervek szerint a milánóiak Gianluigi Buffont akarják elcsábítani a Juventustól.
"Nagyon örülök, hogy én szereztem az egyenlítõ gólt, ez fontos lépés volt a mérkõzés megfordításában. A második félidõben Massimo nagyszerû gólt lõtt, azt hiszem, ez egy fontos gyõzelem számunkra a Celtic elleni mérkõzés elõtt. Még életben vagyunk és a morálunk is jó, erõt és elszántságot mutattunk azzal, hogy hátrányból hoztuk vissza a meccset. Milyen volt Ronaldóval játszani? Elégedettek lehetünk, hiszen ez volt az elsõ mérkõzésünk együtt. Nem lehet nem észrevenni a képességeit. Celtic? Nem szabad lebecsülni õket, és ezt a hibát nem is fogjuk elkövetni. Idén rendre jól játszanak és gyõznek. Fontos mérkõzés lesz ez számunkra, gólokra és a gyõzelemre kell törekednünk. Remélhetõleg a szurkolóink támogatni fognak minket, szükségünk van rájuk, õk nélkülözhetetlenek számunkra."
Forrás: acmilan.com
hát egy ilyen telt most de ha vmi elképzelésed van akkor írd le 😊
Külföldi labdarúgás
A milánói közönség a távozó félben lévõ Didát hibáztatta a Milan kapott góljáért, és az esetnél asszisztáló védõ is a brazilra keni a felelõsséget.
A Milan 3-1-re legyõzte a Chievót szombat este az olasz bajnokságban, a piros-feketék a mérkõzés nagy részét uralták, és néha szemre is tetszetõs játékot produkáltak. Ennek ellenére a mérkõzés elején két játékos egyéni hibája miatt hátrányba került a Milan, Daniel Bonera és Dida bizonytalansága után Sergio Pellissier az üres kapuval került szembe, és nem hibázott.
A mérkõzés másnapján a labdát a támadó elõl fedezni kívánó védõ kijelentette, nem az õ hibája miatt került hátrányba a milánói csapat. Bonera szerint ugyan jobb helyzetben volt a támadónál, és akár menteni is tudott volna, de a kapus szólt, hogy érkezik. Az összjáték vége a Chievo vezetését jelentette.
- Elsõ voltam a labdáért folytatott küzdelemben, amikor Dida szólt, ezért én csak fedeztem a lasztit. Mondhatnám azt, hogy az enyém a felelõsség, ha nekem kellett volna megszerezni a labdát – vette le saját válláról a felelõsséget a Parmától igazolt védõ, aki hozzátette: – Annyit elvállalok, hogy hátulról rálöktek, ez az én hibám.
a hírekhez kapcsolódóan:
Tetszik ahogy Ronaldo nyilatkozik és szerintem sokáig nálunk lesz. Szerintem ha el is adjuk az majd tényleg a pályafutása végén lesz,amikor már nem akar majd hajtani (mint Tomassont is akkor adtuk el, nemtom emlékeztek e még a Dánra, nekem õ is szimpi volt)
"Úgy gondolom, jól játszottam, csak a gól hiányzott. Tudtam, hogy lassacskán visszanyerem a formámat. A fizikai erõnlét a legfontosabb, és remélem a derbyre csúcsformában lehetek. A Bajnokok Ligájában nem játszhatok, úgyhogy lesz egy egész hetem felkészülni. Ki fogom használni ezt a lehetõséget. Jó lenne minden meccsen gólt szerezni, de tudom, hogy ez nem lehetséges. Azt mondták, hogy az elsõ félidõben szerzett meg nem adott gólom nem volt les, de ilyesmi elõfordul. A Bajnokok Ligája nagyon hiányzik, de ott leszek a meccsen és szurkolni fogok a Milannak, remélem minden jól alakul a Celtic ellen. Tudjuk, hogy gyõznünk kell, nincs más lehetõség. Ronaldinho? Az emberek folyton kitalálnak mindenféle pletykát, aztán nekünk meg cáfolnunk kell. Ronaldinho felemelte a mezét, hogy megmutassa, nincs súlyfeleslege, de tulajdonképpen semmit nem kellett bizonyítania. És ez rám is vonatkozik."
Ronaldinhóhoz kapcsolódó hír, ahogy Silvio Berlusconi lényegretörõen reagált a brazil szupersztár ezen a héten tett kijelentésére, mely szerint egész életében Barcelonában szeretne maradni:
"Ha elhagyja a Barcelonát, a Milan lesz a legjobb helyzetben a szerzõdtetésére. Ezt garantálom. Egyébként pedig nem hiszek ezekben az életre szóló igéretekben."
"Eltartott egy ideig, amíg megtaláltuk a megfelelõ tempót. Gyengén kezdtünk, és a Chievo a gyors játékával nyomás alá helyezett minket. Szerencsére a mérkõzés többi részében jók voltunk. Igazán kiegyensúlyozottak vagyunk, és nem veszítettük el a fejünket a legnehezebb pillanatokban sem. Mostanában új összetételû középpályával próbálkozunk. Ez valamennyire korlátozza a labdabirtoklásunkat, de úgy érzem, kihoztuk a lehetõ legtöbbet a lehetõségeinkbõl. Ez egy kemény szezon volt, de most már látni a fényt az alagút végén. Ronaldo? A befejezésekben lehetett volna jobb is a vége felé, de összességében lenyûgözõ volt. Egy-az-egyben bámulatos dolgokat csinált, mindig nagyon nehéz elválasztani a labdától. A kapott gólnál Dida hibázot, ennek hatását az egész mérkõzésen érezte."

MILAN-CHIEVO 3-1 (1-1)
Milánó: San Siro - 41.072 nézõ
Gólszerzõk: Gilardino (33.), Oddo (55.), Seedorf (93.), illetve Pellissier (17.)
Játékvezetõ: Tagliavento
Sárga lap: Gattuso (44.), Gilardino (70.)
Piros lap: -
MILAN (4-3-1-2):
Dida, Oddo, Simic, Bonera, Jankulovski, Gattuso (Seedorf 80.), Pirlo, Brocchi, Kakà, Gilardino (Ambrosini 76.), Ronaldo (Favalli 88.).
Nem léptek pályára: 16 Kalac, 24 Grimi, 7 Oliveira, 9 Inzaghi
Vezetõedzõ: Ancelotti
CHIEVO (4-4-2):
Squizzi, Malagò, Mandelli, D'Anna, Lanna, Sammarco (Rrudho 80.), Italiano, Troiano (Brighi 46.), Semioli, Pellissier, Cozzolino (Kosowski 61.).
Nem léptek pályára: 99 Concetti, 4 Mantovani, 47 Marchese, 20 Marcolini
Vezetõedzõ.: Del Neri
Forrás: acmilan.com, gazzetta.it
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
na ma végre tényleg egy jó milán játszott az ereménybõl ítélve kár,hogy nem láthattam a mecset
#acm