36663
  • leho94
    Menj el 2x ennyi időre megin:D
  • csibi097
    Régen voltam fennt
  • LasCar16
    mondjuk ha jön akkor ugyebár ingyen, halkan megjegyzem h remélem annyit fog játszani mint Ba ..... :S
  • ForzaInter
    :D
    hát ha ilyen igazolásokat terveztek akkor ne sok jóra számítsatok...
  • LasCar16
    na bassza meg, megyek tüntetni Milánóba....:S:S ingyense!!!....
  • ForzaInter
    év legnagyobb transzfere lesz, minden adott hogy nálatok folytassa!
  • Nuno88
    sztem is szivesebben lenne a pályán mint üldögél mankóval a padon :|||
  • pinnacle
    elhiszed, hogy inkább játszana annyi pénzért?!
  • shad0w
    én is szívesen elüldögélnék, nevetgélnék ott annyi pénzért.
  • Nuno88
    Ronaldo újra Milánóban:

• Nuno88
    én meg akarok 100 milliót meg világbékét -.-

ne ilyen "érinthetetlen" emberek akarjunk már... de amúgy meg annyi alapja van ennek a hírnek mint az új sportcsarnoknak St-ben...
  • LasCar16
    Berlu Pepe-t Ramost & Robinho-t akarja

forrás az el Mundo = ns ...
  • Nuno88
    jó lenne elkapni a Farkasokat, a Fio meg a Juve batlizne és máris óriási lépést tettünk előre ^^
  • ryhdeksan
    =D
  • LasCar16
    ja ezt én is észrevettem az egyik forumozó kollegánASD:AS
    meg még pár fórumon, majd megint kapnak egy hetest és csend lesz, remélem tőlünk:Ddd
  • ryhdeksan
    remélem kiütitek a romat hetvegen, mar kezd nagy lenni az arcuk :D
  • LasCar16
    Pippo sérvvel 3 hétre kidőlt
  • Csabesz6
    annyira nem.
  • LasCar16
    menjen csak nem a Milanba való, amikor lehetőséget kapott akkor nem élt vele Empoli ellen is 4.5 osztályzatot kapott, év végig remélem meggyőz de Gilával egyetemben mehet jelenlegi állapotok szerint, Nasrit viszont szívesen látnám
  • LasCar16
    az de ha csak ilyen stílussal tudsz hozzászólni a topikhoz akkor köszi nem kérünk belőle
  • mrroma
    ez mar vicc
  • Nuno88
    Gourcuff után érdeklődik a Marseille, van egy olyan érzésem h elfog menni...
  • Nuno88
    Ronaldo még februárban, a Livorno elleni találkozón szenvedett keresztszalag-szakadást, legalább féléves kihagyás vár rá. A brazilt Párizsban megműtötték, majd elkezdték a kezeléseket. A francia fővárosban kezdődött a brazil támadó rehabilitációja, a gyógykezelését a jövőben Milánóban folytatják. Ronaldo kedden délben érkezett az észak-olasz városba, délután pedig már várják a Milan főhadiszállásán.
  • Nuno88
    A Milan versenynaptárja szinte már teljesíthetetlenül sűrű volt az év első két hónapjában, a futballisták és Carlo Ancelotti már az Arsenal elleni BL-visszavágó előtt is fáradtságra panaszkodtak. Andrea Pirlo, a gárda középpályása elismerte, hogy a kiesésnek van egy jó oldala is: végre normális terhelésnek lesznek kitéve a játékosok.

- Személy szerint én kicsit fáradt vagyok az elmúlt hónapok erőltetett menete után, de most lesz lehetőségem pihenni, és ezzel párhuzamosan a teljesítményem is javulni fog. A hétfői pihenőnap után az egész hetet végigdolgozhatja a csapat, és erre a nyugodt felkészülésre szükség is van a Roma elleni rangadó és a bajnokság hátralévő meccsei előtt. Így könnyebb lesz megvalósítani a célunkat és megszerezni a negyedik helyet a bajnokságban, de nincs is más választásunk, ezt mindenképpen el kell érnünk - nyilatkozta Pirlo.
  • Yulcsa
    "A szezon végén távozik az Inter kispadjáról Roberto Mancini
    Néhány perccel azután, hogy csapata a Liverpool ellen 1–0-ra elveszített nyolcaddöntő-visszavágóval búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól, Roberto Mancini, az Inter vezetőedzője bejelentette, a szezon végén lemond posztjáról."

ugye senki nem gondol arra, ami nekem első pillanatban az eszembe jutott...? Mourinho...
  • Nuno88
    "Ronaldinho sosem volt a mi legfőbb célpontunk, mert tudjuk, a csapatnak nem olyan karakterű játékosra van szüksége, mint ő." - mondta Berlusconi az Antenna 3-nak.

"Vannak világklasszis játékosaink, mint Kaká vagy Pato. Ha újra a legjobbak akarunk lenni, pénzügyi áldozatokat kell hoznunk. A múltban sem hiszem, hogy csalódást okoztunk volna a szurkolóinknak etéren."

Az elnök úgy látja, Shevchenko visszatérése segíthet a klubnak.

"Sztárjátékosokat keresünk. Úgy gondolom, Shevchenko még mindig elég jó. Megfelelő fizikális állapotban van, és mindig is a szívünkben maradt.

"A klubnak a védelmét kell megerősítenie, illetve szükségünk van egy erőteljes csatárra."

A játékosok részéről korábban Maldini és Ambrosini is kijelentették, szívesen várják vissza a klub legendáját. Kérdés, Abramovich és a Chelsea miként vélekednek a dologról.

Forrás: goal.com/ acmilan.com
  • ryhdeksan
    engem nem lehet =DD
  • LasCar16
    téged nem bannoltak?:D
  • LasCar16
    na ilyen kpra van szükségünk még jöhet egy Nasri kaliberű és akkor a kp rendben...
  • Nuno88
    a goal.com most Flaminit hozta velünk összefüggésbe, állítólag Berlu akarja ezt a transfert...
  • ryhdeksan
    :D:D
  • Yulcsa
    FM-be nálam bevált XD
    amúgy akit nagyon várnék az Dani Alves lenne, de sajnos nem úgy néz ki, hogy eljönne hozzánk :(
  • szucsy89
    szerintem csak vitzelt...
  • LasCar16
    Dzsudzsák? ne röhögtess már
  • Yulcsa
    jó kérdés XD
    amúgy szélsőkre tényleg nagy szükség lenne! pl jöhet Dzsudzsák! :)
  • szucsy89
    ez kiez?:o
  • Nuno88
    Az ukrán klasszis pályafutása eddigi legszebb éveit töltötte az olasz gárdánál, mígnem 2006-ban a Chelseahez igazolt. A beilleszkedés azonban nem sikerült jól sem a kékeknél, sem pedig az angol bajnokságban. A múlt héten Silvio Berlusconi, a Milan elnöke bejelentette, hogy Seva nyáron visszatérhet korábbi sikerei színhelyére. Ennek örömére Maldini és Ambrosini is megszólalt az ügyben.

- A Milannal azoknak mindig van hely, akik sokat tettek a csapatért. Andrij is közéjük tartozik. Ő is, sok más klasszishoz hasonlóan beírta magát az együttes történelemkönyvébe - nyilatkozta Maldini.

- Mi nem dönthetünk erről, csak azt tudom mondani, hogy Seva a barátom, és ha elhagyja Londont, akkor mi tárt karokkal várjuk a San Siróban - tette hozzá Ambrosini.
  • LasCar16
    én amondó vagyok hogy a játékunkat kell felgyorsítani, jó szélsőkkel és mínimum 2 középpályással ( támadó, és egy mindenes..értem ezalatt az olyat aki jól irányít és szűr is) csatárok pedig alap kérdés...
  • Yulcsa
    najó, de még mindig jobb, mintha bejelentenék, hogy leigazoltak egy 50 éves kapust a jövő szezonra... inkább 15, mint 40!
    aztán hajrá Drogbával, Shevával, Zambrottával!
  • Palinko
    de tényleg nemtom hogy csak 15 éveseket vagy 40 éveseket tudunk venni. hát ez förtelem.