A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
Gilardino áll be... épp most szarakodik a kapcsolat...sztem Pippo jön le

#acm

LasCar16
71. perc 2 szögletet rúgtuk egymás után ...2. veszélyesebb volt , Ambrosini fejelt épph. mellé...

#acm

LasCar16
Oddo se tud beadni áááá!!!!!!! szögleteink is rendre rosszak..pfff

#acm

LasCar16
celtic kontrázik rendesen...vmit csinálni kellene közeledik a 90. perc

#acm

LasCar16
Gravesen fûzött be két játékusunkat a 16oson belül..2 esernyõ csellel... Maldini állt bele a lövésbe ez volt a szerencsénk szvsz...

#acm

LasCar16
61. perc uraljuk a játékot, helyzeteink is vannak...de a gól az nem akar jönni

#acm

Palinko
pl én.
de kezdek lassan ideges lenni
shad0w
(kösz a közvetítést, én olvasom folyamatosan, meg sztem rajtam kívül mások is, csak így tovább :) )

don't give a fuck

LasCar16
Jankulovski lõtte a sorfalba!!!! ááááááá

#acm

LasCar16
szabadrúgás 16mrõl...

#acm

LasCar16
51. perc Pirlo szabadrúgás...Boruc szépen védett...

#acm

LasCar16
Kaká megint azt játsza mint a palermo ellen...helyzetbekerül de nem tud gólt rúgni((

#acm

LasCar16
41. perc Ambrosini kap egy sárgát

#acm

LasCar16
Oddo fejelte rá a labdát Bonera hátára...Dida odaért huhh:SSS

#acm

Palinko
semmi baj ilyenkor mondják,hogy érik a gól :)
LasCar16
Ambrosini fejel kapufa!!!!:((((( ááááááááá

#acm

LasCar16
úristen Kaká csukafejesét Boruc kivédte 5 méterrõl!!!!! szép támadás volt!!! Forza!!!

#acm

LasCar16
Seedorf még mindig nemtud magas labdát adni-.-

#acm

LasCar16
Kaká eddig a húzóemberünk:)

#acm

LasCar16
jobbszélen Oddo szépen játszott össze Kakával, a háromszögelés után Oddo adott be veszélyesen Boruc ütközött az egyik védõvel a kipattano labdát nem sikerült eltalálnia Gattusonak 33. percben vagyunk...

#acm

LasCar16
bakker Maldini mekkorát hibázott:SS majnem megjártuk:S

#acm

shad0w
akkor közvetíts plz mert én sajnos nem tudom nézni, pedig nagyon kíváncsi lennék rá :(

don't give a fuck

LasCar16
nah nézem a meccset:)

#acm

banok
le lesz kódolva.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola
persze

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Legalább a Milanra fogadtál?:))

gabber_saviola
megraktam a meccset, remélem "simán" fog sikerülni :P

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

LasCar16
banok kollega pls:D

#acm

LasCar16
streamet linkeljetek !!!!

#acm

Nuno88
na a Rai Uno adja a meccsünket kérdés hogy le lesz-e kódolva vagy sem...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
sztem meg az egész egy kacsa... de kiváncsi vagyok mi lesz nyáron, jön-e vagy nem, Kaká megy-e vagy nem, de sztem tutira itt marad, Sheva visszajön-e vagy sem...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
és mi van ha csak oliveráról dumálnak?
Nuno88
Az AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi meghívta hétvégére Milánóba a brzil sztár, Ronaldinho menedzserét és testvérét, hogy tárgyaljon velük a játékos jövõjével kapcsolatban. A városi derbit, az Inter-Milan-t fogják együtt megnézni. A találkozó után kerül sor a megbeszélésre. Az olasz elnök célja nem is lehet más, hogy olyan ajánlatot adjon, amivel rábírja Ronaldinhot, hogy a nyáron hagyja el a Barcát és költözzön Milánóba.

(foci24.com - Fedor János)

Palinko
lol :)
Nuno88
Burdisso orrát eltörte és kergették az inter játékosok :D

Nuno88
télleg! kevertem a kettõt bocsesz :)

remélem hétvégén megállítjuk a "menetelõ" inter gárdáját, nem érdekel ha megnyeril a scudettót, mondjuk mostmár sztem megnyerik, csak verjük meg õket hétvégén, a többi nem érdekel! :)

LasCar16
há h. fel akarták már rúgni:D...mennyit röhögtem jájj:D

#acm

LasCar16
tavasszal volt májusban asszem...õsszel kaptunk ki 3-2re

#acm

Palinko
mi volt ez a jelenet pontosan? :)
Nuno88

fogócskáznak :D

Nuno88
de az õsszel volt nem? mert tavasszal kikaptunk 3:2-re azt tudom

LasCar16
tavaly is délután volt akkor nyertünk kaladze góljával 1-0ra...

#acm

Nuno88
Délután lesz a milánói városi rangadó
2007-03-07 14:30:16
Az Olasz Labdarúgó Szövetség döntése értelmében a vasárnapi Internazionale-AC Milan városi derbit délután három órakor rendezik meg - ezt a két klub hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra.
Ez azért érdekes, mert az egyik legnagyobb presztízsû rangadóra az elmúlt tizennégy évben mindig az esti órákban került sor.

A két csapat utoljára 1993. november 7-én találkozott egymással délután: akkor a piros-feketék Christian Panucci és Jean-Pierre Papin góljaival 2-1-re diadalmaskodtak. (nso.hu)

Nuno88
Coupe? Jóhogy nem beszéljük rá Seament a visszatérésre -.-

Nuno88
Zeljko Kalac 2009-ig meghosszabbította szerzõdését az AC Milan gárdájánál. Az ausztrál kapus idén több mérkõzésen is helyettesítette Didát, ám teljesítménye nem volt különösebben meggyõzõ, így Storari januári leigazolásakor sokan úgy vélték, nyáron távozik. Jelen állás szerint nem, igaz, most Dida jövõje kérdéses, õt a hírek szerint a Barcelona vinné.
Persze a Milan is erõsítene kapusposzton ez esetben: õk a Lyon labdarúgóját, Gregory Coupet-t szemelték ki.

Nuno88
A Milan egyetlen esélye
Külföldi labdarúgás

A lombardok, ha nem jutnak tovább a Celtic ellen, idén biztosan nem nyernek semmit. A skótok nem kockáztatnak, gyõzni mennek a San Siróba.

Az elsõ meccsen játszott 0-0 egyértelmûen a visszavágón hazai pályán szereplõ Milannak jó, amelynek a szerdai az egyetlen lehetõsége, hogy eredményt mutasson fel az idei szezonban. A 2006 tavaszán kirobbant bíróbotrányban is érintett klubot 8 pontos hátránnyal sújtotta az olasz szövetség, ám ennél nagyobb csapás volt Andrij Sevcsenko nyári távozása. A csapatnál késõn eszméltek az ukrán pótlásával kapcsolatban, így a szezon elsõ felében csak vergõdtek a milánóiak, olyan hátrányt összegyûjtve a tavaszra, amely elfeledtette az indulásnál kirótt nyolc pont mínuszt.

Carlo Ancelotti csapata remekül próbált a hétvégén, a Milan a Chievót gyõzte le 3-1-re ráadásul hátrányból fordítva. Paolo Maldini és Filippo Inzaghi játéka sérülés miatt kérdéses, mindketten régóta húzódó sérüléssel bajlódnak, mindenesetre mindketten az elõzetes kezdõcsapat tagjai. Nem kérdéses, hogy Ronaldo nem lép pályára, a brazil nem egészségügyi gondokkal küzd, természetesen továbbra sem játszhat a BL-ben, hiszen az õsszel a Real Madrid mezében már szerepelt az idei kiírásban.

- Az mindegy, hány csatárral lépünk pályára, a lényeg, hogy támadjunk, és annyi helyzetet alakítsunk ki, amennyit csak tudunk – mondta az egycsatáros felállásra utalva Ancelotti, aki szerint az utóbbi idõben megindult a Milan szekere, igaz ez akkor is, ha sikerei nem túl látványosak. - A továbbjutás létfontosságú a számunkra. A BL az elsõszámú sorozat idén a számunkra, és a végéig akarunk menetelni.

A Celtic vezetõedzõje, Gordon Strachan állítja, hogy csapata nem az ikszre fog játszani. A menedzser szerint ugyanis a szerencse helyett a bátorságot helyezi elõtérbe csapata. Strachan szerint a Skóciában elért 0-0 elég lehet a továbbjutáshoz, ha játékosai elég bátran lépnek pályára a tömött San Siróan. A vezetõedzõnek könnyû a dolga, mert minden alapembere bevethetõ a Milan ellen, így szinte legjobb összeállításában léphet pályára a Celtic.

- Nincs tuti terv. Kimegyünk a pályára, játszunk, és majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. Nem tudnánk együtt élni a gondolattal, hogy egy iksszel jutottunk tovább, így biztosra vehetõ, hogy az elsõ perctõl támadni fogunk – adta ki a jelszót Strachan.

Palinko
ha nem nyerjük meg a BL t és n em leszünk 4 edikek a bajnokságon,akkor elkönyvelhetjük,hogy ez az év sem volt sikeres... szóval hajrá és teljesíteni a követeléseimet! :DD
Nuno88
A Genoa néhány játékos leigazolás ügyében folytat tárgyalásokat az AC Milan vezetõivel. A hírek szerint a Genoa elnöke, Enrico Preziosi élénken érdeklõdik Dario Simic és Christian Abbiati iránt, aki jelenleg kölcsönben a Tornio csapatában szerepel.

Forrás: tribalfootball.com

Nuno88
Carlo Ancelotti kijelölte a Celtic elleni Bajnokok Ligája visszavágó mérkõzésre készülõ keretét:

KAPUSOK: Dida, Kalac, Storari.

VÉDÕK: Cafu, Maldini, Costacurta, Simic, Jankulovski, Favalli, Bonera, Oddo.

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Gattuso, Seedorf, Gourcuff, Pirlo, Kakà, Ambrosini, Brocchi.

CSATÁROK: Ricardo Oliveira, Inzaghi, Gilardino.

Forrás: acmilan.com