36663
-
#14823 mettyú-.- -
#14822 Megkérnénk téged, hogy szabadítsd rá tudásod erre a topicra is :) -
ryhdeksan #14821 csinálj a milannak bannert és ez legyen benne
:P -
#14820 jol olvasom hogy bannert kért valaki? :AS_D.aD:Sa
[ő csinálta az Arsenalos bannyert, meg az eredemnyjelzőt regen, + most az Inter + Bordeaux topicsban -.-] -
#14819 és a házigazdaság?:D -
#14818 múltkor is mindenki támogatta és azóta is ez van :D bár semmi bajom a mostanival csak épp tényleg nem aktuális már a téma -
#14817 én is benne vagyok! ;) :) -
#14816 Arsenalos megoldás nekem is bejön...Chelsea-s se rossz...mind2 jobb mint a mostani:I szal bannercserét én is támogatnám -
#14815 jah egy új banner sem ártana, amiben olyan játékosok kapnak szerepet akik már bizonyítottak (Maldini és Kaká pl.)
nekem a werder bremen topicban lévő banner tetszik, vagy a chelsea-s sem rossz... de nekem mindegy milyen stílusban készül :)
meg tehetnénk eredményjelzőt a banner alá, pl olyat amilyen az inter topicban van, csak kérdés h a szerző elvállalja-e még ezt a topicot is mert láttam h nem egy topicba ő csinálja :P -
#14814 esetleg új hg? ( asszem baromi elfoglalt, de majd lesz..ezt írta még anno)
North.... Utolsó látogatás időpontja: 2008. 01. 24. 23:40
szerintem egy tök új bannert is össze lehetne dobni, Arsenalos stílusa spec nagyon tetszik... BL győzelmek szépek, de már a múlt :) -
#14813 jah...meg banneren Ronaldo helyett pl. Patot be lehetne rakni:P -
#14812 a fejlécet nem kellene frissíteni? -
#14811 jaja. hát két egymástkövető szezonban is 24-24 gólt vert a Parmaban, aztán megvettük és elapadt -.- -
#14810 ja sajnos...éppen multkor néztem róla egy videót...hihetetlen még régebben milyen gólokat lőtt mielőtt a Milanhoz került...mindegy milyen szög,távolság, olló, fejes...minden ovlt most meg -
#14809 Carlo Ancelotti kijelölte a hétközi mérkőzésre készülő keretét:
KAPUSOK: Dida, Kalac, Fiori
VÉDŐK: Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf
CSATÁROK: Gilardino, Pato, Paloschi
Kimaradt játékosok: Aubameyang, Digao, Maldini, Simic
Sérültek: Cafu, Inzaghi, Ronaldo, Serginho
Forrás: acmilan.com -
#14808 hát sajnos vele ez azóta van amióta megvettük :|||| -
#14807 Ancelotti nyilatkozatából:
" Gilardino fizikailag tökéletes állapotban van, kiváló az edzésmunkája. Az utóbbi időben kevés gólt szerez, de ez előfordulhat bármelyik csatárral. "
Még oda kellett volan tenni hogy vele halmozottan előfordul :D -
#14806 vihar előtti csend? -
#14805 egymáselleni eredmény alapján gondolom... Pirlo jó lenne ha összekapná magát, mert egy 2006-s Pirlo nagyon jól kellene aki a VB-n is remekelt! -
#14804 ez jó hír remélem végre állandósul a szép és eredményes játék..., Fio-t pontazonosság esetén megelőznénk... -
#14803 RaiUno szerint Kalac, Kaká és Seedorf is készen áll a Samdoria elleni meccsre! -
#14802 Berbatov -
#14801 Dida bizonyíthat -
#14800 A.C. MILAN OFFICIAL NOTE
3/17/2008
MILAN - A.C. Milan communicates that Zeljko Kalac has suffered a trauma to his right knee during today's training. He was immediately subjected to cures. His condition will be evaluated tomorrow.
-
#14799 támogatom -
#14798 ki mondta, hogy akadály lenne? :P
csak nem magyarul fogjuk hallgatni... néha már akkora ökörségeket bírnak mondani, hogy lehet, hogy jobb is XD -
#14797 még téged is meg lehet lepni?ASDdasd valamikor el kell kezdeni:D -
#14796 Yulcsám az mióta akadály?:P -
#14795 szerdán lesz a Sampdoria ellen 20:30-kor, de nem közvetítik sajna. -
#14794 dobjuk össze a pénzt és fizessünk le egy modit hogy bannolja-.-' -
csibi097 #14793 Há??????????????????????? -
csibi097 #14792 ja az -
csibi097 #14791 Nem tudjátok mikor lesz megint meccsünk?? Vagy hol lehet megtudni???????????????? -
ryhdeksan #14790 ez a 97 a szül. dátumod? -
csibi097 #14789 Hogy kaphattunk ki a Roma-tól?????????? Borzalmas nemigaz!! Elbíztuk magunkat!!! Ááááááááá! -
#14788 az a vicc, h a milan magához képest nem volt gyenge, ennél sokkal-sokkal rosszabb meccseket is játszott már és esetleg húzott be hatalmas szerencsével, de erre nem lehet építeni. a lehetőségekhez képest kevés nagy helyzetet dolgoznak ki, az ellenfél büntetőterülete előtt elfogy a tudomány és a lendület, amit pedig sikerül helyzetig kijátszani többnyire kihagyják a "srácok". -
#14787 mentünk haverokkal kocsmába nézni a milan meccset, erre nem a realt adták?:SSSS
szal a meccset nem láttam, egy összefoglalót vki dobhatna, bár olvasottak alapján elég gyengék voltunk...ezeket a meccseket látva remélem rájönnek h erősíteni és fiatalítani ekll mindenképp, mert ez így nem mehet tovább...legalábbis ha európai szinten legjobbak közé akarunk tartozni akkor nem... -
#14786 Fio nyert , megint 4 pont.... -
#14785 .... :( -
mrroma #14784 hat ez nem jott ossze, talan majd legkozeleb, most drukoljatok a Genoanak