A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eurosport:
Péntek (március 9.)12:00 Labdarúgás
UEFA Bajnokok Ligája, sorsolás (élõ)
Péntek (március 9.)12:00 Labdarúgás
UEFA Bajnokok Ligája, sorsolás (élõ)
bassza meg izgi volt... 1 csatárról no comment, de sok helyzetet kidolgoztunk, bár csak az összefoglalót néztem de ott esélye sem volt a Celticnek! 2 kapufa, sok kihagyott halyzet! nem baj lényeg a továbbjutás, FORZA MILAN!!!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
rég izgultam ennyire végig egy meccset, megérdemeltük a továbbjutást..szvsz ha nem Boruc állt volna a Celtic kapujában nagyobb arányú gyõzelmet arattunk vna...de most nem rontom el a pillanatot én ezt megünnepelem egy jó hideg heinekennel, várom a következõ ellenfelet, nefeledjétek h. vasárnap 14:45 Inter-Milan hasonló lelkesedést várok😛PP a csapat bebizonyította legalábbis nekem h. tudnak küzdeni... mindenkinek jó8 FORZA MILAN!!😊
#acm
vége a hosszabbítás 1. félidejének... még 15 perc.. ha nyerünk nem tudom h. h. fogok ma aludni... forza Milan!!
#acm
OH IGENNNNNNNNNNNN SZÉP VOLT KAKÁ!!! GYERÜNK így tovább!! FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!! GYERÜNK SRÁCOK!!!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
ilyenkor kell teljes szívbõl szúrkolni...FORZA MILAN vagy eldõl a következõ 30 percben vagy jönnek a büntetõk
#acm
nem hiszem el h semmi nem megy be... már kezdem egyre kevésbé sajnálni h nem látom élõben a meccset, asszem már megõrültem volna, még olvasni is rossz h mivan 😊
don't give a fuck