36663
  • LasCar16
    mettyú-.-
  • Palinko
    Megkérnénk téged, hogy szabadítsd rá tudásod erre a topicra is :)
  • ryhdeksan
    csinálj a milannak bannert és ez legyen benne
    :P
  • Gunnersboy
    jol olvasom hogy bannert kért valaki? :AS_D.aD:Sa

[ő csinálta az Arsenalos bannyert, meg az eredemnyjelzőt regen, + most az Inter + Bordeaux topicsban -.-]
  • LasCar16
    és a házigazdaság?:D
  • Palinko
    múltkor is mindenki támogatta és azóta is ez van :D bár semmi bajom a mostanival csak épp tényleg nem aktuális már a téma
  • Yulcsa
    én is benne vagyok! ;) :)
  • szucsy89
    Arsenalos megoldás nekem is bejön...Chelsea-s se rossz...mind2 jobb mint a mostani:I szal bannercserét én is támogatnám
  • Nuno88
    jah egy új banner sem ártana, amiben olyan játékosok kapnak szerepet akik már bizonyítottak (Maldini és Kaká pl.)

nekem a werder bremen topicban lévő banner tetszik, vagy a chelsea-s sem rossz... de nekem mindegy milyen stílusban készül :)

meg tehetnénk eredményjelzőt a banner alá, pl olyat amilyen az inter topicban van, csak kérdés h a szerző elvállalja-e még ezt a topicot is mert láttam h nem egy topicba ő csinálja :P
  • LasCar16
    esetleg új hg? ( asszem baromi elfoglalt, de majd lesz..ezt írta még anno)

North.... Utolsó látogatás időpontja: 2008. 01. 24. 23:40

szerintem egy tök új bannert is össze lehetne dobni, Arsenalos stílusa spec nagyon tetszik... BL győzelmek szépek, de már a múlt :)
  • szucsy89
    jah...meg banneren Ronaldo helyett pl. Patot be lehetne rakni:P
  • Nuno88
    a fejlécet nem kellene frissíteni?
  • Nuno88
    jaja. hát két egymástkövető szezonban is 24-24 gólt vert a Parmaban, aztán megvettük és elapadt -.-
  • szucsy89
    ja sajnos...éppen multkor néztem róla egy videót...hihetetlen még régebben milyen gólokat lőtt mielőtt a Milanhoz került...mindegy milyen szög,távolság, olló, fejes...minden ovlt most meg
  • Nuno88
    Carlo Ancelotti kijelölte a hétközi mérkőzésre készülő keretét:

KAPUSOK: Dida, Kalac, Fiori

VÉDŐK: Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Pato, Paloschi

Kimaradt játékosok: Aubameyang, Digao, Maldini, Simic

Sérültek: Cafu, Inzaghi, Ronaldo, Serginho

Forrás: acmilan.com
  • Nuno88
    hát sajnos vele ez azóta van amióta megvettük :||||
  • Palinko
    Ancelotti nyilatkozatából:
    " Gilardino fizikailag tökéletes állapotban van, kiváló az edzésmunkája. Az utóbbi időben kevés gólt szerez, de ez előfordulhat bármelyik csatárral. "

Még oda kellett volan tenni hogy vele halmozottan előfordul :D
  • Palinko
    vihar előtti csend?
  • Nuno88
    egymáselleni eredmény alapján gondolom... Pirlo jó lenne ha összekapná magát, mert egy 2006-s Pirlo nagyon jól kellene aki a VB-n is remekelt!
  • LasCar16
    ez jó hír remélem végre állandósul a szép és eredményes játék..., Fio-t pontazonosság esetén megelőznénk...
  • Nuno88
    RaiUno szerint Kalac, Kaká és Seedorf is készen áll a Samdoria elleni meccsre!
  • LasCar16
    Berbatov
  • LasCar16
    Dida bizonyíthat
  • Nuno88
    A.C. MILAN OFFICIAL NOTE

3/17/2008

MILAN - A.C. Milan communicates that Zeljko Kalac has suffered a trauma to his right knee during today's training. He was immediately subjected to cures. His condition will be evaluated tomorrow.
  • Csabesz6
    támogatom
  • Yulcsa
    ki mondta, hogy akadály lenne? :P
    csak nem magyarul fogjuk hallgatni... néha már akkora ökörségeket bírnak mondani, hogy lehet, hogy jobb is XD
  • LasCar16
    még téged is meg lehet lepni?ASDdasd valamikor el kell kezdeni:D
  • LasCar16
    Yulcsám az mióta akadály?:P
  • Yulcsa
    szerdán lesz a Sampdoria ellen 20:30-kor, de nem közvetítik sajna.
  • szucsy89
    dobjuk össze a pénzt és fizessünk le egy modit hogy bannolja-.-'
  • csibi097
    Há???????????????????????
  • csibi097
    ja az
  • csibi097
    Nem tudjátok mikor lesz megint meccsünk?? Vagy hol lehet megtudni????????????????
  • ryhdeksan
    ez a 97 a szül. dátumod?
  • csibi097
    Hogy kaphattunk ki a Roma-tól?????????? Borzalmas nemigaz!! Elbíztuk magunkat!!! Ááááááááá!
  • shad0w
    az a vicc, h a milan magához képest nem volt gyenge, ennél sokkal-sokkal rosszabb meccseket is játszott már és esetleg húzott be hatalmas szerencsével, de erre nem lehet építeni. a lehetőségekhez képest kevés nagy helyzetet dolgoznak ki, az ellenfél büntetőterülete előtt elfogy a tudomány és a lendület, amit pedig sikerül helyzetig kijátszani többnyire kihagyják a "srácok".
  • szucsy89
    mentünk haverokkal kocsmába nézni a milan meccset, erre nem a realt adták?:SSSS
    szal a meccset nem láttam, egy összefoglalót vki dobhatna, bár olvasottak alapján elég gyengék voltunk...ezeket a meccseket látva remélem rájönnek h erősíteni és fiatalítani ekll mindenképp, mert ez így nem mehet tovább...legalábbis ha európai szinten legjobbak közé akarunk tartozni akkor nem...
  • tep
    Fio nyert , megint 4 pont....
  • tep
    .... :(
  • mrroma
    hat ez nem jott ossze, talan majd legkozeleb, most drukoljatok a Genoanak