36663
-
#14983 húúú, ez de szép gól volt! XD remélem megjön az önbizalma tőle egy kicsit :) -
#14982 Az AC Milan szemmel tartja a Sao Paulo középpályását, Hernanest. A 22 éves játékost a friss aranylabdás Kakához hasonlítják, ráadásul a piros-feketék másik sztárjának, Alexandre Patonak a kedvence.
Hernanes a Milan érdeklődésével kapcsolatban a következőket mondta:
”Hatalmas megtiszteltetés lenne a középpályán együtt játszani Andrea Pirloval és Clarence Seedorffal.”
Forrás: tribalfootball.com -
#14981 Pato meg nyálas erre mást nem lehet mondani :DDD -
#14980 Pato gólja jobb minőségben -
#14979 Mario Gomezt is meg kellene venni..., ma is vágott 2-t és a meccs embere volt a Nationalelfnek -
#14978 Jól tolja a srác! -
#14977 Brazilía - Svédország 1-0 ALEXANDRE PATO
13 perc kellett a srácnak miután beállt
PATO -
#14976 Oliveiranak nem megy a Serie A sztem, jobban fekszik neki a spanyol bajnokság... -
#14975 hát olyanom sajna nincs :(
persze, stream, tudod én, de azért az mégsem Tv :(
Inzaghiról meg... igenis kell csatárt igazolni! Paloschi és Pato még fejlődésben vannak, nem lehet rájuk 100%-ig mindent rábízni Pippo lassan kiöregszik, meg sokat sérült, Gila meg...
és mi van Ricardo Olivierával? -
#14974 1 normális csatárunk van jelenleg és az Pato, Paloschinak is többet kell játszania de nagy pléj lehet belőle, ha eddig nem tudott Gila önbizalmat szerezni akkor nem is fog, mindenkinek volt elég esélye a bizonyításra, nem lehet állandóan várni h na majd a következő meccsen-.- tetszik a klub mentalitása de azért ne essünk át a ló túloldalára, értem ezalatt azt h türelem az kitart a végsőkig, sem egy rossz szó, semmi és minden marad a régiben(Sergio,Cafu szerződés)..pl -
#14973 ha jól láttam a Rai Uno adja az Olasz meccset 21:45-től... -
#14972 gondolom nem fogja fikázni a csapatot egy interjúban, de remélem a játékosok is belátják h változás KELL a nyáron... -
#14971 “Véleményem szerint a Milannak csupán kisebb változásokra van szüksége a nyáron."
-
#14970 Filippo Inzaghi elmondta, mit gondol a nyári erősítésekről:
“Véleményem szerint a Milannak csupán kisebb változásokra van szüksége a nyáron. Nem kell drasztikus lépéseket tenni, főként nem támadók terén. Már nálunk van Pato, Gilardino és Paloschi. Borriello remekel a Genoában. Ha rajtam múlna, biztosan visszahívnám őt. Erős, dinamikus és rengeteget fejlődött ebben a szezonban. Megismétlem: Nem szeretném, ha külföldi támadókat igazolna a klub. Vannak megfelelő csatáraink itthon is, csak kellő önbizalmat kell szerezniük.”
Forrás: goal.com -
#14969 stream :P www.my2p.eu :) -
#14968 ezt most tényleg jól látom, hogy a magyar meccsen kívül egyik másikat sem közvetítik? :S -
#14967 Pato nem akarja, hogy a legnagyobbakhoz hasonlítsák
A Milan brazil tinije nem örül neki, hogy állandóan Ronaldóhoz és Peléhez hasonlítják.
Alexandre Pato a brazil válogatott következő csillaga, a Milan támadója már eddig is bizonyította páratlan tehetségét. Ennek is köszönhető, hogy bár még csak 18 éves, máris a legnagyobbakkal tartják számon. A Milan fiatal csillagát zavarja, hogy állandóan párhuzamot vonnak közte és a régi nagyok között. Pato szerdán debütálhat a brazil keretben, amely a svéd válogatottal mérkőzik a londoni Emirates-stadionban.
- Minden brazil srác számára a selecao a legnagyobb álom – mondta Pato, aki szeretné, ha nevéhez ne ragasszák a fenomén jelzőt: - Még nagyon sokat kell fejlődnöm. Örülnék, ha nem vonnának párhuzamot köztem és Pelé között. -
#14966 Pirlonak, Gattának meg Ambronak biztos h nem kellene ebben egyetértek, pihenésre volna szükségük, h visszanyerjék a formájukat... -
#14965 egyet értek én Oddo, Pato, Simic, Paloschi 4 est engedném el. -
#14964 szerintem ez pont az az időszak amikor nem kellene a 7közi válogatott meccs legalábbis az olaszjainknak -
#14963 remélem jól fog teljesíteni mindenki:) kell a jó forma meg az önbizalom... -
#14962 na akkor itt van magyarul:
A hétközi barátságos válogatott-mérkőzéseken nyolc Milan játékos lép pályára. Paloschi tétmérkőzést játszik az U21-es csapattal.
Spanyolország-Olaszország: Oddo, Gattuso, Pirlo, Ambrosini
Skócia-Horvátország: Simic
Svédország-Brazília: Pato
Dánia-csehorszá: Jankulovski
Észak-Írország-Grúzia: Kaladze
U21 Eb-selejtező
Azerbajdzsán-Olaszország: Paloschi
Forrás: acmilan.com -
#14961 NATIONAL TEAMS: TOMORROW A FRIENDLY GAME WITH THE ROSSONERI PLAYERS
3/25/2008
MILAN - Tomorrow Spain-Italy at Elche with Oddo, Gattuso, Pirlo and Ambrosini. The games to note are: Scotland-Croatia, at Glasgow, for Simic; Sweden-Brazil, in London, for Pato; Denmark-Czech Republic, at Herning, for Jankulovski; Northern Ireland-Georgia, at Belfast, for Kaladze. -
remélem az Atalanta elleni meccsen is így örülnek majd a srácok! -
#14959 nagyon ász lett, köszönjük! -
#14958 vaóó uj banner király lett:)
már csak egy eredményjelző kéne :) -
#14957 Fasza a Banner!:) -
#14956 de, legközelebb ha megy a PS akkor javítom -
#14955 nagyon ott van, ha megengedsz egy kis hajszál hasogatást, akkor Kaká jobb öklének nem kéne szürkének lenni? -
#14954 na szóltam gabbernek, maj csak benn lesz :) -
#14953 -
#14952 uhhh nekem nagyon tetszik!!! :) -
#14951 -
#14950 brutál, minden összejött -
#14949 A jelenleg sérült brazil csillag a spanyol Deportivo el Mundónak adott nyilatkozatában bevallotta, hogy soha nem akart a Real Madridban játszani. Kaká boldog, hogy a közelmúltban 2013-ig meghosszabbította szerződését a Milannál, és további díjak megszerzését tervezi a piros-feketéknél.
- A Milan mindent megadott nekem, amire szükségem volt, amikor Olaszországba érkeztem. A csapatnál mindenki nagyon könnyűvé tette számomra a beilleszkedést, és ezért örökre hálával tartozom – mondta Kaká. – Eszem ágában sincs másik klubhoz igazolni, az a célom, hogy ugyanolyan bálványa legyek a Milannak, mint Paolo Maldini.
Kaká egyébként tisztában van azzal, hogy idén valószínűleg nem ő kapja majd az aranylabdát, de nem is bánkódik emiatt. Mint mondta, fiatal még, hátralévő pályafutása alatt ugyanakkor még legalább kétszer szeretné elhódítani a világ legjobbjának járó rangos díjat. -
#14948 beszart a gép, reinstall volt ,de egy óra mulva lejön kb a PS -
#14947 A Treviso játékosa, Andrea Russotto megsérült, így helyére Alberto Paloschi kapott meghívót az olasz U21-es válogatottba. Paloschi még csak 18 éves, de már két gólt is jegyzett a Serie A-ban (a Siena és a Sampdoria ellen). Kedden Azerbajdzsán ellen lép pályára Pierluigi Casiraghi csapata. -
#14946 Carlo Ancelotti
"Sokat szenvedtünk azért, hogy sikerüljön bevenni a Torino kapuját. Számos lehetőségünk adódott. A végén, minden nehézsége ellenére, képesek voltunk megnyerni a találkozót. Előre kell tekintenünk, mert a Fiorentina is győzött. Most is azt mondom, rajtunk múlik, hol végzünk a bajnokság végén. Gilardino kiválóan játszott a mérkőzésen. Bár hagyott ki helyzetet, de Pato gólja neki köszönhető. Jobban örültem volna, ha inkább ő szerzi a gólt."
Walter Novellino
"Ez egymás után a második mérkőzés, ahol nem érdemeltünk vereséget. Ez a hét nem sikerült túl jól számunkra, örülünk hogy vége. Nehéz időszakban vagyunk, de nem beszélnék krízisről. Minden felelősséget vállalok, ez most egy kemény periódus az edzői karrieremben."
-
#14945 nem szeretnék tolakodó lenni, de hogy állsz vele? -
#14944 szerencsénk volt... de legalább meglett! szép volt Pato és Gila!