A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Ancelotti olasz szövetségi kapitány lenne
Külföldi labdarúgás

A Milan vezetõedzõje még néhány évig szívesen irányítaná a piros-feketéket, majd a squadra azzurra szakmai munkáját venné át. Forrás: Mobilpress

Bár az olasz lapok szerint elképzelhetõ, hogy Carlo Ancelotti már az õszt sem éri meg a Milan edzõjeként, a szakember optimistán gondolkodik milánói jövõjérõl. A tréner még négy évig szívesen irányítaná a piros-feketéket, majd szívesen lenne az azzurrik kapitánya, ha a jelenlegi mester, Roberto Donadoni szerzõdése lejárt.

- Még sok milánói évet látok a jövõmben, de azután - és csak azután -, hogy Donadoni befejezi a munkáját a válogatott élén, szívesen irányítanám én a nemzeti csapatot - nyilatkozta Ancelotti.

Arra a kérdésre, hogy meddig marad a Milan élén, a szakember így válaszolt: „Legalább 2011-ig. Legalábbis remélem!”

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
isteni oldal :)

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Szabi 22
acmilan.blogol.hu !!!!! Ha nem még nem ismernétel feltétlenül nézzétek meg legfrissebb hírek!!!

Nuno88
Az UEFA egy Bajnokok Ligája mérkõzésre szóló eltiltással büntette a Bayern München veterán kapusát Oliver Kahnt.
A német játékos nem megfelelõen viselkedett a legutóbbi doppingvizsgálat során, ezért kell kihagynia a Milan elleni elsõ találkozót.
A kapus ezenkívül még 12 339 eurót is köteles befizetni a szövetségnek.

Csapattársa, a szintén vétkes Lúció nem kapott eltiltást, õ megúszta 6 171 euró befizetésével.

Forrás: uefa.com

Palinko
kérdezhetnénk valamit tõle! :)
Nuno88
remélem jó kis bal védõ válik majd belõle :)

LasCar16
Ma délután 13:00-kor a Milan hivatalos oldalán Kaladze lesz a Chat vendége. Bárki küldhet kérdést, üzenetet a játékosnak. Ehhez nem kell mást tenni, mint a www.acmilan.com oldalon üzenetet hagyni.

#acm

LasCar16
A fiatal argentin védõ, Leandro Grimi idén januárban csatlakozott a Milanhoz. Mostanáig mindössze egy hivatalos mérkõzésen lépett pályára. Jelenleg azon dolgozik, hogy minél tökéletesebben beilleszkedjen új környezetébe és a lehetõ leghamarabb teljes értékû játékosként álljon edzõje rendelkezésére.

A tegnapi edzés után nyilatkozott a Milan Channelnek:

"Ancelotti egy nagyszerû ember. Szeretném neki és az összes csapattársamnak is megköszönni hogy ennyit segítenek a beilleszkedésben."

Az edzések során a fiatal tehetség különösen Paolo Maldini és Rhino Gattuso mozdulatait lesi:

"Rengeteg tanácsot adnak. Hatalmas szívvel rendelkeznek, ezért is próbálok mindig a közelükben lenni. Így tanulhatok a legtöbbet tõlük. inden szavukat és mozdulatukat lesem."

Leandro már érzi az elmúlt három hónapban elvégeztt munka eredményét:

"Sokkal jobban érzem magam fizikailag, mint amikor megérkeztem Olaszországba. Számos téren kell még fejlõdnöm, de jól jól vagyok és pozitívan nézek a jövõbe."

Úgy tûnik Grimivel minden rendben van és társai is befogadták maguk közé:

"A a klubnál lévõ összes ember hozzáállása csodálatos. Tudtam, hogy kiváló játékosok közé érkezem majd, de arra csak itt döbbentem rá, milyen csodálatos emberek is egyben. "

#acm

LasCar16
Az UEFA döntése értelmében a Bayern München játékosa, Mark Van Bommel mégis játszhat a Milan elleni müncheni visszavágón április 11.-én. A középpályás eredetileg két meccsre szóló eltiltást kapott, mivel a Real Madrid elleni gólja után bemutatott a közönségnek. A bajor klub fellebbezett a döntés ellen, és sikerült elérni a büntetés megfelezését.

Oliver Kahn és Lúcio ügyében ma dönt az UEFA. Mint ismeretes, a két játékos a legutóbbi BL mérkõzés után nem megfelelõ módon viselkedett a doppingvizsgálaton. Az, hogy ez pontosan mit takar, nem hozták nyilvánosságra. Döntés a nap folyamán.

#acm

LasCar16
valami jótékonysági rendezvény lehehetett szvsz:)

#acm

Palinko
kik ezek a képen? gondolom a mezes személyek a többieket ismerem :)
Palinko
szerintem jól beszélsz...
Nuno88

"de figyelni kéne az olasz játékosokra"
Valóban, de mostanában sajnos egyre több olasz játékos megy külföldi klubokat vmilyen okokból. Talán mindenki azt hiszi hogy a saját hazájában nem elég megmutatni a tehetségét. Elég fura felfogás, de lehet hogy ez a helyzet. Meglátjuk mit hoz a jövõ. Hátha lesz egy-két olasz tehetség és esetleg a Milan-nál kötnek ki. (HÁTHA) Sajna mostanában sokan pártolnak el a csapat mellõl, pedig most van igazán szükség a támogatásra. Szerinem legalábbis.
FORZA MILAM
LasCar16
Riki JR dö szekönd-.-

#acm

ifj.Kaká Vagy Kaká Jr. :D esetleg Kaká II
DjCooll
talán egy újabb tehetség:):D lesz kitudja:)

▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
:DDD

#acm

LasCar16
Kakà arról beszélt, mennyire fontos dolognak tartja hogy egyszer apa legyen:

"A legcsodálatosabb célom az, hogy egyszer apa lehessek és a karjaimban tarthassam a gyermekem. A privát életemben ez a legfontosabb.
A feleségem Caroline is szeretne kisbabát. A megfelelõ pillanatra várunk, talán még egy évet. Figyelembe kell vennünk azt is, hogy õ még tanul. Kevesebb mint két éve van vissza a diplomáig, de természetesen õ rajta is múlik, hogy az egyetem befejezése elõtt szeretne-e anya lenni vagy csak azt követõen. Meglátjuk mit hoz az élet. Egy dologban biztos vagyok: Hamarosan apa leszek"

#acm

Palinko
" Bayern simán verhetõ."
egyik barátom véleményében nagyon bízom és õ azt mondta,hogy nem kérdés,megverjük õket. egy kicsit vitatkoztam vele, de végül rá kellett jönnöm,hogy jól beszélt

"egyre több a brazil a csapatban az meg egyenesen szuper"
hát én olyan beállítottságú vagyok, hogy serie a t nézek (olasz liga) ac milan mecseket (olasz csapat) és még 1-2 külföldi játékos jólvan de lassan gila,pirlo,gattuso,nesta melett mindenki külhoni lesz :( na jó tudom ez a foci, meg most lehet szegényes az olasz tehetséglista de figyelni kéne az olasz játékosokra.. a milan mindég is errõl volt híres,hogy sok a hazai játékos. remélem azért figyelnek majd arra is.
Ha összeszedjük magunkat akkor a Bayern simán verhetõ. Lesz egy sûrû másfél hét áprilisban amit át kell vészelni és utána már simább lesz az út. Ha így haladunk valóban meg lesz a 4. hely és most EZ számít, hogy jövõre is mehessen a BL. Ronaldinhoról meg csak annyit hogy biztos jó helye lenne a Milanban, de esetleges átigazolás esetén meg kell szoknia az olasz foci dolgait, bár teszem hozzá hogy ez Ronaldonak sem okozott különösebb fejtörést. Az meg hogy egyre több a brazil a csapatban az meg egyenesen szuper, hisz talán összeszokotabbak és jól ismerik egymást a válogatott meccsekrõl.
LasCar16
remélem a következõ a bayern lesz:P

#acm

Nuno88
hát nagy lenne az öröm az biztos, jó lenne egy nagy csapatot megverni idén

Nuno88
Boldog Szülinapot Alessandro!!! :)

Palinko
ha romát megverjük akkor nagyon meglesz az öröm :D
de szerintem van olyan 60% esélyünk rá
Nem számít, csak az hogy meeg lesz a 4. hely!!!!! Forza Milan!!!!
LasCar16
Carlo Ancelotti úgy véli, Nelson Dida, a gárda brazil kapusa gyenge formában véd, és szerinte a teljesítményromlást az okozta, hogy hónapokig nem volt hajlandó aláírni a vezetõk által felajánlott új szerzõdését. Didáról sokan már le is mondtak, a kapus azonban februárban végül hajlandó volt hosszabbítani.

- Dida túl sokáig hagyta a levegõben ezt az egész szerzõdés ügyet. Szokatlan szituáció alakult ki, de végül úgy döntött, nem tárgyal más klubokkal és marad Milánóban. A bizonytalanság azonban kihatott a formájára is, mert bár továbbra is kiváló kapus, a közelmúltban több nagyobb hibát is elkövetett, olyanokat, amelyeket korábban nem - mondta Ancelotti. (samsungsport.hu)

#acm

LasCar16
A Milan brazil szupersztárja, Kaká nyilatkozatában beismerte: minden meggyõzõerejét latba fogja vetni, hogy segítsen Ronaldinhót Milánóba csábítani.

"Egy ideje nem beszéltem Ronaldinhóval, de jövõ héten találkozunk, amikor is a brazil válogatott Chíle és Ghána ellen fog pályára lépni. Mit fogok mondani neki? Elõször is válaszolok a kérdéseire. Utána majd elmesélem neki, milyen nagyszerû klub is a Milan, és talán megpróbálom majd meggyõzni, hogy igazoljon hozzánk" - mondta a Sky Italiának Kaká.

A Milan másik brazil csillaga, Ronaldo éppen a múlt héten nyilatkozott arról, mennyire feküdne is Ronaldinhónak a Milan rendszere.

"Ronaldinhóval jóbarátok vagyunk, és örülnék, ha itt lenne nálunk. Biztos vagyok benne, hogy tökéletesen illeszkedne a Milan rendszerébe. Személyesen nem beszéltem még vele errõl, de annyit tudok, hogy Berlusconi elnök úr és Galliani alelnök úr szerint a Milan lenne a legjobb pozícióban, amennyiben elhagyná a Barcelonát."

Ronaldinhóval kapcsolatos hír az is, hogy a játékos ügynöke, Roberto Assis a múlt héten Milánóban járt - elmondása szerint persze csak és kizárólag Ricardo Oliveira ügyét vitatta meg Berlusconival és Gallianival, azonban sokan kétkedve fogadták ezt a kijelentését, ami egyáltalán nem meglepõ...

#acm

LasCar16
A válogatott szünetet követõ idõszak mérkõzései:

March 31: Roma-Milan
April 3: Milan-Bayern München (Bajnokok Ligája)
April 7: Milan-Empoli
April 11: Bayern München-Milan (Bajnokok Ligája)
April 15: Messina-Milan
April 18: Ascoli-Milan
April 22: Milan-Cagliari
April 29: Torino-Milan
May 6: Milan-Fiorentina
May 13: Catania-Milan
May 20: Milan-Udinese
May 27: Reggina-Milan

#acm

LasCar16
így van ezek az 1-0ák hiányoztak, remélem Nesta a következõ fordulókban már kezdhet, 4. hely meglesz..Blben is helytállunk még, örülök a bayernnek:) Forza Milan!

#acm

LasCar16
:)))

#acm

Még visszatérve:...Nem volt nagy gyõzelem, de most a kicsi is elég hisz kapaszkodni kell felfelé a táblázaton, mert csak így mondhatjuk majd el hogy a kezdeti nehézéségeket legyûrve viszonylag sikeres évet zártunk. Nem számít h milyen gólkülönbséggel, de hozni kell a hozható meccseket. A többi most nem számít.

FORZA MILAN
Kit--Kat
Boldog Születésnapot Alessandro!!!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nuno88
úgylátom nem volt itt nagy élet a meccs alatt

Szabi 22
Milan - Atalanta 1-0 Ambrosini!

banok
BWin, vagy a CCTV Soccer a TVAntson. TVUPlayer most nem játszik :)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csabesz6
mi adja a meccset neten?(tvu player)?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nuno88
jaja, sztem ha úgy alakul akkor be is fog állni! :)

de sajna a meccset nem látom mert nekem is meccsem lesz :(

Palinko
he he és nesta ott van a kispadon!
Nuno88
köszönjük az infót :)

remélem Oli innentõl 100%-ot fog adni :)

Szabi 22
haha Gilardinojó helyen van :)))

gabber_saviola
MILAN (4-3-2-1): 1 Dida; 44 Oddo, 25 Bonera, 17 Simic, 18 Jankulovski; 8 Gattuso, 32 Brocchi, 23 Ambrosini; 22 Kakà, 7 Oliveira; 99 Ronaldo
In panchina: 16 Kalac, 2 Cafu, 13 Nesta, 10 Seedorf, 20 Gourcuff, 11 Gilardino, 9 Inzaghi
Allenatore: Carlo Ancelotti

ATALANTA (4-4-1-1): 27 Calderoni; 16 Rivalta, 2 Talamonti, 15 Loria, 6 Bellini; 79 Ferreira Pinto, 8 Bernardini, 5 Donati, 19 Ariatti; 21 Tissone; 72 Doni
In panchina: 18 Ivan, 80 Carrozzieri, 3 Adriano, 26 Migliaccio, 30 Arrigoni, 34 Defendi, 11 Cisse
Allenatore: Stefano Colantuono

Arbitro: Saccani di Mantova
(A)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Nuno88
mondjuk ami ebbõl a védõsorból kihozható szvsz a: Oddo, Simic, Bonera, Janku

Palinko
még csak Nesta és Kaladze kéne és meglenne az öröm :)
Nuno88
védelem az megint <#eljen>

Palinko
Keret:
KAPUSOK: Dida, Kalac, Storari

VÉDÕK: Bonera, Cafu, Favalli, Grimi, Jankulovski, Oddo, Simic

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Seedorf

CSATÁROK: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira, Ronaldo

Forrás: acmilan.com
Nuno88
Az A.C.Milan közölte hogy Paolo Maldinit megvizsgálta Marc Martens professzor. A védõ bal térde sérült meg az Inter elleni mérkõzésen, ezért folyamatos kezelésben fog részesülni. Felépülésének ideje még kérdéses, de mindenki azon dolgozik hogy a lehetõ leghamarabb visszatérjen a pályára.

LasCar16
jaja:D

#acm

Palinko
jó reklám klubbunknak :D
Nuno88
Ricky Kakà a Milan Channel vendége volt, ahol a szurkolók által beküldött kérdésekre válaszolt. A brazil klasszis gyorsan pontot tett a találgatások végére:

"Milánó városa a legfontosabb dolog számomra, emberként és profiként is. Összesen két együttesben játszottam eddig, a Sao Paoloban és a Milanban. Nagyon ragaszkodom ezekhez a klubokhoz. A természetembõl fakadóan lojális vagyok a barátaimhoz, a feleségemhez és általában minden fontos dologhoz az életemben.

Ami a távozását firtató cikkeket illeti:

"Tavaly nyáron tudtam hogy a klub nem követett el semmit, ezért a káosz közepén meghosszabbítottam a szerzõdésem. Azért tettem ezt, hogy megmutassam a hitemet a többiek felé akik azt szerették volna hogy maradjak. Szeretek a csapatért játszani."

A brazil család új taggal bõvült Ronaldo személyében:

"Mindig is példa volt számomra. Úgy nõttem fel hogy õt néztem és ma megadatik nekem hogy mellette játszam. Ez csodálatos. Ez egy különleges érzés, amit a futballtól kaptam"

Bajnokok Ligája:

"Mindent megteszek a Milanért. Azok közé tartozom, akik még nem nyerték meg a trófeát. Szeretnék én is egy olyan játékos lenni a klub történelmében, aki sok címet szerez."

Kakà kitért Dida szerzõdéshosszabbítására is:

"Kétféle kapus létezik szerintem: a normális és az evilágon kívüli. Az utóbbi képes a csodákra, Dida pedig ide tartozik. Örülök hogy nálunk marad, hiszen õ mégiscsak egy brazil csapattárs."

Végül egy üzenet a szurkolóknak:

"Találkozunk a következõ szezonban is!"