36663
-
zsilike #15064 igen most jól jönne!de könyörgöm ez a milánstratégia?nemértem,cash van,fiatal csapatot kell építeni!lehet h rámegy 2 szezon,de ugy néz ki h igyis!pl:nasri... -
#15063 én nagyon örülnék neki (lehet kacsa...) és nem baj hogy 31 éves, ne feledd védő! szerintem még 5 év biztosan van benne. -
-
#15061 jójó, csak ne lenne 31 éves -
#15060 #15058 ez hiányzott még eljött Bonera és Cafu ideje-.-, Nesta is el lesz tiltva, de legalább már Ricky játszhat, mellesleg sp2 szombat 20:30 Milan - Cagliari -
#15059 Eldőlt Zambrotta jövője
Olasz lapértesülések szerint a Barcelona és a Milan minden részletben megegyezett egymással az olasz játékos szerződtetéséről.
Gianluca Zambrotta 2006 nyarán igazolt a Juventusból a katalánokhoz, de a spanyol bajnokságban nem sikerült kiemelkedő teljesítményt nyújtania. Hazaszerződése már hónapok óta téma a sajtóban, és az is valószínű volt, hogy a Milan lesz a 31 éves futbalista következő klubja.
Az olasz lapok szerint már nem kell feltételes módban beszélni Zambrotta milánói szerződéséről, lévén a Milan és a Barca vezetői minden részletben megállapodtak egymással, és napokon (vagy órákon) belül bejelentik, hogy a világbajnok játékos nyártól a piros-feketéknél folytatja.
A hetvenszeres válogatott Zambrotta Olaszországban eddig három klubban szerepelt, a Como, a Bari és a Juventus után a Milan lesz a negyedik hazai állomáshelye. -
#15058 Megműtötték a Milan védőjét
Massimo Oddo szezonjának vége, a 31 éves olasz védő már csak abban bízhat, hogy az Eb-re felépül.
Az Atalanta elleni 2-1-es vereség nemcsak az elhullajtott pontok miatt volt fájó a Milannak, egyik kulcsjátékosának elvesztése tovább tetézte a csalódást. Massimo Oddo az 59. percben kért cserét, s bár az orvosok első diagnózisa optimizmusra adott okot, később kiderült: elkerülhetetlen az operáció.
A térdműtétre kedden került sor, és bár egyelőre kérdéses Oddo visszatérésének időpontja, annyi biztos, hogy a védő a bajnokság végéig már nem léphet pályára. A 31 éves bekk már csak abban reménykedhet, hogy időben felépül az olasz válogatott Európa-bajnokság előtt edzőtáborára, és részt vehet a nyári kontinensviadalon. -
#15057 Clarence Seedorf, a csapat holland válogatott középpályása, ma ünnepli 32. születésnapját.
Clarence a 2002/2003 idényben érkezett a klubhoz, azóta többek közt két Bajnokok Ligáját is nyert a csapattal.
Boldog születésnapot!
Forrás: acmilan.com -
#15056 Nesta 2 meccses eltiltást kapott
Alessandro Nesta kétmeccses eltiltást kapott, miután az Atalanta elleni bajnoki mérkőzésen a kiállítás sorsára jutott. Hasonló okból a következő fordulót további hét játékos: Blasi (Napoli), Codrea, Frick (Siena), Dabo (Lazio), Grella (Torino), Mascara (Catania), Pizarro (Roma) lesz kénytelen kihagyni, valamint a Cagliari edzője, Davide Ballardini sem foglalhat helyet a kispadon.
Forrás: acmilan.com
Berlusconi nyilatkozat:
Az elnök nyilatkozatában kitért Shevchenko két évvel ezelőtti távozásának okára is, szerinte a csatárra felesége helyezett nagy nyomást.
"Bizonyos helyzetekben a nők mesterien tudnak viselkedni. Kristen (Sheva felesége- a szerk.) okos, intelligens nő. A távozás melletti döntés, azonban egy hibás lépés volt."
A Milan ebben a szeonban kiábrándítóan játszik, de Berlsuconi megígérte, hamarosan újra erős Milant láthatnak a szurkolók.
"A szurkolók nyugodjanak meg, maximális erőbedobással dolgozunk azon, hogy egy újabb nagy Milan jöjjön létre. A futballban elkerülhetetlenek a csalódások. A sikerek után mindig törvényszerű a visszaesés. Az védelem megújításával fogjuk kezdeni. Most azonban még korai az átigazolásokról beszélni."
Carlo Ancelotti esetleges távozásáról szóló híreket is kommentálta az elnök:
"Carletto jó edző. Jobbra cserélni őt? Hol találna jobb szakembert a Milan nála?
Berlusconi tudni véli az okát a tavaszi kudarcoknak.
"Ronaldo sérülése sóúlyosan érintett minket. A csapatot a Kaká-Pato-Ronaldo mágikus hármassal képzeltem el. Ronie nélkül minden nehezebbé vált."
A bajnokság végső győztesére is tippelt:
"Az Inter fogja nyerni a bajnokságot. A Roma elszalasztotta a lehetőséget a derbyn."
Forrás: goal.com -
#15055 halad igen, már mankók nélkül tud járni!
kérdés h mennyire lesz a régi? :/// -
#15054 Képzeld lehet menni hatalmas kedvezménnyel a BANamákra!Minden szerencsést privát üzenetben értesítenek, ha szerencséd lesz, te is kapsz majd ilyen szép csomagot.Good luck!
on:
Remélem Ronaldo jól halad a gyógyulgatással. -
#15053 hát köszönöm, elvállalom, de ha valamit nem jól csinálok szóljatok nyugodtan! :) -
#15052 na akkor nuno ha vállalod sztem meg lettél szavazva :) -
#15051 Nuno legyél te elvállalnám simán ha nem lenne ennyi dolgom, reggeltől estig suli, plusz meló..stb :( szal nuno for hg:) jó8 -
#15050 jaja, nuno vagy lascar szerintem is. szóltam gabbernak nekem sok már ebből a gyerekből... -
#15049 döntsük el h ki legyen, ez így nem mehet tovább... -
#15048 könyörgöm valaki intézze már el magának a házigazdaságot. nuno, lascar, valaki :) -
csibi097 #15047 A milan.hu egy jó oldal
-
csibi097 #15045 -moderálva- -
csibi097 #15044 Milan-Cagliari
2008-04-05 20:30
Sport2 -
#15043 A milan.hu-n lévő hírnek meg megörültem reggelről, de aztán az utolsó sort olvasva már csak szentségeltem! :) -
#15042 nem harapjuk le a fejed :)
valószínűleg ez lesz belőle, mert a BL az már cak egy távoli álom... a másik kérdés az h milyen játékos mozgás lesz a nyáron, kik jönnek és kik mennek majd... -
#15041 Lehet sokan leharapjátok a fejem, de rátok is rátokférne egy amolyan 'csapatépítős' UEFA.Kisebb csapatok igaz, mégis nemzetközi porond, így a következő idény utáni szezonban már összeszokott csapatként játszhatnátok a BL-ben. -
#15040 helyes -
#15039 Carlo Ancelotti Rómában fejezné be edzői pályafutását -
#15038 Pato: Hibát hibára halmoztunk!
Az AC Milan csatára szerint a csapat csak önmagának köszönheti, hogy kikapott a Serie A hétvégi fordulójában.
Az Atalanta már 2-0-ra vezetett a San Siróban, amikor Paolo Maldini öt perccel a rendes játékidő vége előtt szépített. A Milan azonban nem tudta kihasználni a számára felkínált lehetőséget, hiszen egyenlítési esély állt előttük, de Andrea Pirlo kihagyta a tizenegyest. Pato a találkozót követően nagyon csalódott volt. Egyrészt saját, másrészt pedig a gárda teljesítménye miatt.
- Sajnos nem játszottunk egy nagyszerű meccset. Sokszor és sokat hibáztunk, és ezért vesztettünk. Az Atalanta jobban tudott összpontosítani, és ennek meg is lett az eredménye - nyilatkozta Pato.
- Az egyetlen pozitívum, hogy mivel a Fiorentina is kikapott, ezért nem kerültünk nagy távolságra a BL-t jelentő negyedik helytől. Még reménykedhetünk abban, hogy ott leszünk a legrangosabb európai kupasorozatban - tette hozzá Pato. -
#15037 Berlusconi is aggódik
Egy politikai megbeszélés után Silvio Berlusconi beszélt a krízisben lévő AC Milanról.
”Mint minden Milan szurkoló, én is aggódok a klubért,” – mondta a piros-feketék első számú embere. ”A győzelmek ideje elmúlt, és ezután mindig jön egy hanyatlás.”
Forrás: acmilan.com -
#15036 hol olvastál te ilyet? Ricky marad ezt már korábban leszögezte, csak szimplán szarok vagyunk, csoda majd jövőre, reméljük -
csibi097 #15035 Mi van velünk? Valami nincs rendjén... :S Igaz a hír hogy Kaká el akar menni? -
#15034 Na CA meg Galliani a bíróra fogja a vereséget, nevetséges ez is... -
#15033 Ancelotti: Nagyon pocsékul játszottunk
A Milan szezonbeli nyolcadik vereségét szenvedte el az Atalanta ellen, ráadásul negyedszer kapott ki a San Siróban.
A Milan már az első félidőben kétgólos hátrányba került, és bár mindent megtett az egyenlítésért végül csak egy gólra futotta a hazaiak erejéből. Pedig az utolsó percekben hatalmas lehetősége volt a Milannak az egalizálásra, de Andrea Pirlo a hajrá perceiben büntetőt hibázott.
- Nagyon figyelmetlenek voltunk néhány helyzetben, és ugyanaz történt velünk, mint a Sampdoria ellen. Tudatában vagyunk, hogy nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, és sajnáljuk is a történteket. Sajnos az egész szezonban nagyon gyengén teljesítünk, még hazai környezetben is – sajnálkozott Ancelotti az újabb vereség után. -
#15032 nevetségesek vagyunk... Pirlo megkoronázta a teljesítményét azzal h kihagyta a tizit!
meg sem érdemeljük a BL-részvételt... -
#15031 nem fog csomagolni nyugodj meg....:S
mondjuk esély az volt a döntetlenre, de még az se lett volna elfogadható...siralmas játék, siralmas forma...a csapatból kialudt a "tűz" ami eddig volt, ezt már csak vérfrissítéssel lehetne helyrehozni. és igen jöhetne Murinho de erre nincs sok esély -
#15030 néztem egy összefoglalót, remélem CA belátja és már ma csomagol, jöjjön Murinho vagy Lippi tökmind1!!! radikális változások kellenek, türelemmel már semmi nem lesz megoldva ebben a szezonban végképp nem Favalli,Gila kapásból mehetne.. áhh, rémesek vagyunk :( -
#15029 ezt nem hiszem erre kell hazajönnöm, mi kell még hogy elkezdjünk focizni??? meddig megy még a magyarázkodás hogy mindenki teljes erőbedobással küzd, erre meg vereségek, pocsék hazai mérleg, de nem baj meg lesz magyarázva, lélektelen,kiégett csapat benyomását keltjük.. ilyen hozzáállással nem érünk be a 4. helyre, eljött az a pillanat amikor már hátra kell néznünk nem előre mert még simán végezhetünk a 7. helyen is, rangadókba bele sem merek gondolni, saját magunkat vertük meg ebben a szezonban azzal hogy a vezetőség bemagyarázta, hogy nekünk van a világon a legjobb kezdőnk, erre tessék: sérülések, több meccs óta tartó sorozatos formahanyatlások, túlhajszoltság, ezek mind okozzák ezt az eredményességet, nem leszünk csábítóak senkinek sem így nyáron, szomorú vagyok h Berluék ezt az egészet nem látták át még nyáron és nem tettek érte semmit, nem tudom hogy mit kellene csinálni hogy a fejekben rend legyen, nem akarom ezt Carlo nyakába varrni, ez az egész klub hibája, még pár meccs és végképp lemondhatunk a BL-ről, kíváncsian várom a reakciókat -
#15028 hát,ideje lenne fiatalítania Ancelotti mesternek...vagy inkább Galliani-nak -
#15027 vége... kikaptunk... azt hiszem megérdemelten :( -
#15026 és Pirlo kihagyta... -
#15025 11-es nekünk!!! be kell lőni!!!!!!!!!!!! -
#15024 Nestát kiállították...