A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
AC Milan <1 - 0> Bayern Munich A. Pirlo

LINK

D.v. Buyten AC Milan <1 - 1> Bayern Munich

LINK

AC Milan <2 - 1> Bayern Munich Kaka (pen.)

LINK

AC Milan <2 - 2> Bayern Munich D.v. Buyten

LINK

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
na jólvan nyerünk 1-0ra és kész... nehéz lesz de sikerülhet

#acm

Palinko
a milant soha sem szerette a sajtó és ezért szerencsére kevés a divat drukkerünk 😊 írjonak amit akarnak. aki vak az nem látja hogy a milan igen is minden évben helyt áll. hol volt a bayern tavaly? meg hol lesz jövõre? sehol. most szerencséjük volt a reklám margittal és továbbjuttak. ha jövõ héten is mákjuk lesz,levernek minket, de jövõre amilan ismét a 8 között lesz a bayern meg sehol,ezt lemerném fogadni
LasCar16
az ilyen címeket vártam, azok rágják a témát akik nem látták a meccset, szal képük sincs a pályán történtekrõl

#acm

LasCar16
Gila összeszedte a maga sárgáját, Pippo fog kezdeni...ha a fiúk elhiszik h. õk a jobbak akkor megvan a a továbbjutás CA is felébredhetne már,..de erre nem látok sok esélyt...

#acm

tep
Origó sporthíre : BL: bírói segítséggel sem nyert a Milan<#duma>

\"SLICE of LIFE\"

DjCooll
De még azon is kivagyok akadva, hogy ott van ez a Buyten gyerek rúgót, egy gólt és rúg még egyet, miért nem figyelünk rá??? Azért ez tejesen érthetetlen. Nem tudom mi a szándéka Ancelottinak a visszavágón de, remélem, hogy Oliveira kezd mert Gila akkor egy bizonytalan hogy azt el nem tudom mondani.. és még válogatott.

Na mind 1 megpróbálok aludni remélem fog menni, de a visszavágót hoznunk kell mert mi vagyunk a jobbak és ezt a meccs is bizonyította.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
a rohadt életbe!!! egy ilyen meccset is el lehet szúrni 70perc alatt 3at kellett volna rúgnunk!!!!! nyomás alatt tartani õket, már majdnem dícsértem CA-t erre nem frissített a csapaton, visszaálltunk , elfáradtunk meg is lett az eredménye..2 helyzetbõl 2 gól...kapu elõtti hadonászásból, így maradhat a visszavágóra az igazi izgalom...nem hiszem h. 1-0ra fogjuk idegenben verni a bayernt... nagyon ideges vagyok, erre nincsen szó..., kíváncsi vagyok a meccs elemzésekre, alig várom h. milyen jól játszott a bayern..egyértelmû h. melyik a jobb csapat...nah megyek aludni mindenkinek jobb lesz

#acm

Timbo
Én 250% ig pártatlan vagyok! Ha nem áll le a milan védekezése akkor azt mondom , hogy megérdemlik! De sosem szabad elbíznia magát! Majd meglátjuk a visszát!

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

DjCooll
meg még egy valamit nem értek oké hogy behozzta a 70 edik perceb avyg mikor inzahghit de az csak egy ember és õ nem csinál tejes frissitést 82 vagy mikor behoza Gourcuff-ot és akkor még Kaldze na emberek utolsó percekbe cserél mien már?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

tep
én azt nem értem , h miért álltunk le védekezni a végén.........amíg támadtunk , legalább nálunk volt a labda. érthetetlen<#fejvakaras>

\"SLICE of LIFE\"

Palinko
semmi baj, látszott ki tudott játszani és ki nem. érdekelne pártatlan nézõk válaszai arra a kérdésre,hogy ki volt a jobb. szerintem egyértelmû. de ha van rá lehetõség kérdezze meg valaki pártatlan nézõt,hogy ki volt a jobb!
Csabesz6
részvétem srácok:@

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DjCooll
Na bazzeg azért ez a bíró geci áh gyerekek tiszta ideg vagyok
nem tudok aludni se....

Nuno88
visszavágón meg mi leszünk a f**z végén...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Nuno88
fos csapat? 2-bõl 2... mi meg? Gila kihagyná még üres kapura is... errõl ennyit

FORZA MILAN!!!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
a bayern egy fos csapat, bazz volt 2 helyzete... abból két gól. nembaj srácok! jobbak voltunk és jobbak leszünk és tovább fogunk jutni!
tep
ezt nem hiszem el 😞(((((((((((

\"SLICE of LIFE\"

Palinko
mit csináltunk?
Nuno88
Oli a visszavágóra remélem nagyon készülni fog

tep
na mégegyet a végére 😊

\"SLICE of LIFE\"

tep
jah , meghallotta a bíró a reklamálásunkat 😊

\"SLICE of LIFE\"

Palinko
azért bármenyire elfogultnak gondoltok azért ez nem volt kamutizi

és bejött nuno cseretippje
Palinko
jól van giláét nem adta meg,most kaptunk egyet
Nuno88
2:1 kamutizivel, jöhet a makkerezés, de 2:1 és kész!!!

Palinko
szerintem megérdemelt volt. az elsõ félidõben is elég kétséges. igaz hogy a labdára ment volna,de mikorra odaért a labda már nem volt ott. és bennvan!!!!!!!!!!!!
tep
SIKAKAAAAAAAAA

\"SLICE of LIFE\"

Palinko
be kell rúgni!
Nuno88
TIZI!!!

tep
igeeeeeeeeeeennnnn

\"SLICE of LIFE\"

Nuno88
elsõ félidõ meseszép volt, a második elsõ 10 perce is jó volt aztán vége, kipukkadt a csapat

Palinko
de miért kell ezt velünk csinálni? mindég megvan az öröm,hogy ma nagyon jól megy és elalaszunk,hogy még ilyen csapat ellen is kapunk gólt... hát szégyen ez nekünk, de szvsz még egy gólt majd adunk...
Nuno88
Oddo elaludt...

tep
fasz kivan😞

\"SLICE of LIFE\"

Nuno88
szép 1:1, nagyon elaludtunk

Nuno88
Gourcuff - See csere szvsz nem ártana

tep
hát jah....elrugás pillanatában egyvonalban volt Gila a védõvel.......nem volt les.

\"SLICE of LIFE\"

Nuno88
ebben az idényben elõször látom szívvel lélekkel menni a csapatot 😊

FORZA MILAN!!!

2:0 is lehetne 😞

Palinko
elõre is köszi!
Palinko
nembaj! Kaká is elszúrta picit, de hát srácok, mi vagyunk akik rúgnak kapura! szóval csak így tovább. még nem láttam ilyen szépen focizni a fiúkat idén.
gabber_saviola
nagyon jók vagytok
/nemsokára jön a videó a gólról/

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tep
nem is volt les😞

\"SLICE of LIFE\"

Palinko
na azért gólt már adják meg,ne sárgát helyette
Nuno88
mint állat...

Zenszkij
örühettek bammeg

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Nuno88
nekem is neaggódj 😊

Palinko
ez mekkora taktikai malõr volt! ilyen szépen kidolgozott gólt. hát erre nem számítottam. most megvan az öröm 😊
Forza Italia
megjött Pirlo

1-0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nuno88
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!

tep
PIRLÓÓÓÓ GÓÓÓÓL

\"SLICE of LIFE\"