36663
-
#34566 gondolom mivel Ganso ügynökségi tulajdon. pont leszarják, hogy riválisnak adják el. abban bíznak, hogy onnan majd jobban el tudják passzolni 40-50-60-... milláért európába. mint ahogy Mourát is 40+ért. -
#34565 Ezek szerint Európában nem kellett komolyan senkinek. -
#34564 meghülyülök... Ganso 9 millióért váltott klubot Brazílián belül... Mi miért nem tudtuk őt elhozni ennyiért????
forrás: http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-igazi_bombaigazolas_braziliaban_-66855
Egy riválisnak eladják ennyiért, de Európába meg kikötik a 40-50-... milliós átigazolási árat? Mi ebben a logika?? -
#34563 én inkább a meccsre költöm minthogy szücsy cidázzon haha :D -
#34562 én elbasztam hernyóra a 60k-m de ennyi pénzért Matyi kétszer lecidáznatéged Szücsy :D -
#34561 jó nem rád meg lascarra gondoltam :D:D:D:D: -
#34560 Sajnos ez a csapat nem érdemli meg hogy kifizessek értük ennyi pénzt, pedig idén terveztem elmenni egy Milan meccsre végre... -
#34559 vkit erdekel? 60eft
AC Milan – FC Internazionale
Az INTER CLUB UNGHERIA és az AC MILAN SZURKOLÓI EGYESÜLET szervezésében
Tervezett program
Utazás: 50 fős külön busszal
Találkozó: 2012. október 5. péntek este 19:30 Budapest, 56-osok Tere (régi Felvonulási tér), a homokóra mellett
Indulás: 2012. október 5. péntek 20:00, visszaút a mérkőzés után közvetlenül
Vidéki felszállási lehetőség:
Az M7-es autópálya vonalán. Akik vidéken szeretnének felszállni, azok jelezzék e-mailben.
- Székesfehérvár Shell kút M7
- Siófok - Tesco parkoló
- Nagykanizsa előtti INA kút
Első nap (szombat):
- Érkezés Milánóba (a stadionhoz) a délelőtti órákban
- Stadiontúra (fakultatív program, az ára 10-12,5 euro)
- Délben a szállás elfoglalása
- Egész nap szabadprogram a városban, vásárlás a Milan-, ill. Inter Store-ban
- Este a két klub közös vacsira, sörözésre megy, a szombat esti mérkőzés megtekintése egy étteremben (fakultatív program, a részleteket a buszon megbeszéljük)
Második nap (vasárnap):
- Reggeli a szállodában (7:00-10:00 között lehet reggelizni)
- 10:00-kor indul a busz a szálloda elől
- 11:00-12:00 Szurkolói foci az Inter Club Ungheria és az AC Milan Szurkolói Egyesület között (fakultatív program. A pálya műfüves, természetesen öltöző, zuhany van.)
- A foci után a busz visszamegy a stadionhoz, és onnan már a meccs lefújásáig nem is mozdul.
- Napközben szabad program
- 20:45 Milan – Inter meccs megtekintése
- Visszaút a mérkőzés lefújását követően 1 órával (Várható érkezés: hétfő 14:00)
FIGYELEM!!! A 7. forduló mérkőzésnapjait még nem osztották ki, így a mérkőzés pontos kezdési időpontjáról sem született még döntés! Előreláthatólag vasárnap este kerülhet sor a bajnoki mérkőzés megrendezésére, a meccs előtti napokban van BL és EL forduló. Amennyiben a mérkőzés időpontját megállapítják, a program a későbbiekben pontosításra kerül!
Belépőjegy: 3. gyűrűbe, p
-
#34558 jaja! köszi, találtam is, csak aggaszt az onlinetv-s, eddig mindig itt néztem mindent. -
#34557 Juve topikban találsz csomót... én is nézem, nagyon kíváncsi vagyok rájuk, mert eddig ugye Európában semmit nem mutattak. -
#34556 nézném a Juve meccsét, de az onlinetvkeresre offline :((( tud valaki róla valamit? -
#34555 Lefőtt már a kávé Allegrinek nálunk. -
#34554 hát ha ennek is örülnünk kell csinálok én belefele :D -
#34553 közben meg a P$G Ibra és Silva góljával győz... :'((( -
#34552 0-0 :) -
#34551 Bassza meg a mester, nem várok ma sem jobb produkciót... 4-3-1-2 ... -
#34550 AC Milan (4-3-2-1) – Massimiliano Allegri
Christian Abbiati; Mattia De Sciglio, Daniele Bonera, Philippe Mexes, Luca Antonini; Mathieu Flamini, Nigel De Jong, Antonio Nocerino; Kevin-Prince Boateng, Urby Emanuelson; Giampaolo Pazzini.
Bench: Amelia (GK), Abate, Yepes (DEF), Constant, Ambrosini (MID), Bojan, El Shaarawy (ATT).
R.S.C. Anderlecht (4-3-1-2) – John van den Brom
Silvio Proto; Marcin Wasilewski, Bram Nuytinck, Cheikhou Kouyaté, Olivier Deschacht; Lucas Biglia, Sacha Kljestan, Guillaume Gillet; Kanu; Dieudonné Mbokani, Massimo Bruno.
Bench: Kaminski (GK), Safari, Juhász (DEF), Praet, Vargas (MID), Yakovenko, De Sutter (ATT). -
#34549 ne feledd az edző a pálya MELLET van -
#34548 hogy a picsába mutasson bármit is, hogy ha előtte nem dolgozott máshol? :D Guardiolat sem az első 5 tétmeccse után ítélték meg :D
Allegri meg mindig is ilyen edző volt, egy irtó gyenge Inter is majdnem behozott egy 14 pontos hátrányt 2 éve, de akkor még Ő volt az Isten, emlékszem itt a kommentekre. ha nincs alatta csapat, nem fog csodát tenni, márpedig jelenleg nincs. és nyilván kifogják baszni, mert nem jönnek az eredmények, de hogy ha nem fektetnek be pénzt berluék lehet itt bárki az edző
amúgy Allegri legnagyobb hibája az, hogy Boatenget irányítónak képzeli, pedig abban az emberben csak elakadnak a támadások -
#34547 Mivan? Azért edzőtök az u21-en kívül még semmit nem mutatott, most kapott 3at a Rómától max. annyit, meg kikapott ilyen Hajduk Splitektől az EL-ben :DDD
Allegri 2x lett az év edzője olaszban, mondjuk szerintem se valami nagy edző... nem az ő hibája hogy eladták alóla a komplett csapatot, de egyszerűen a tegnapi vereséget 100% az ő nyakába varrom, olyan punci módon nyúl bele a meccsekbe, hogy hihetetlen. Semmit nem kockáztatott még 1-0nál a 80. percben sem, mindig a 70. perc körül cserél, túl sablonos, nem képes egy új felállást kipróbálni, mióta itt van ezt erőlteti, pedig azóta kicserélődött az egész csapat, és az emberekhez kéne a taktikát felállítani nem fordítva... a kezdőről nem is beszélve. Játszatja a világtalan Mesbaht meg Antoninit, Zapata sehol, Mexes sehol, Bonerát erőlteti folyamatosan stb. stb.
Na mind1, szerintem ki fogják amúgy rúgni, bár azzal még nem lesz megoldva semmi, maximum annyi, hogy az új edző legyen az bárki próbál egy új formációt, kirakja a csapatból a balfaszokat, és a játékosok az új edzővel hátha új önbizalomra kapnak és elkezd menni a szekér... legalább annyira, hogy az EL vagy esetleg a BL hely meglegyen év végén. -
#34546 az a kókler megnyerte a legrangosabb nemzetközi u21 tornát, bajnokságot és kupát az ifistákkal, ezután került az Inter élére. Allegri mit csinált a Milan előtt? benntartotta a Cagliarit? :D
amúgy most mutatkozik meg, hogy ha nincs alapanyag akkor kurva nehéz dolgozni. és ez egyértelműen kopaszék hibája, így hogy elment egy komplett keret, még mindig kibaszott magas a fizetés, játékosra meg sajnálják a pénzt -
#34545 te nagy gyökér vagy :D -
#34544 vagy sztramaccsónit... ja nem, kókler edző nem kell :DD -
#34543 Marco Van Basten.
SPalletti.
Gullit.
Felipao -
#34542 és kit hoznál helyette? -
#34541 nem adok sok időt Allegrinek és repülni fog... amit nem bánnék, egy igazi fasz, most se mert igazán belenyúlni a meccsbe, az az igazság hogy teljesen megérdemelten kaptunk ki mindkétszer otthon -
#34540 hát ez sajnos ma sem jött össze, nagyon nem volt jó meccs... -
#34539 PÉNZT? -
#34538 mi a fasz volt ez az 1. félidő? nagyon gyengék vagyunk, nem tudom hány éve és hányszor írtam már, de leírom mégegyszer: ANTONINI MIT KERES A KEZDŐBEN? -
#34537 he nem ment volna el Silva elégedett is lennék az idei átigazolási szezonnal. megnézitek majdnem egy egész keretet leigazoltunk. bár most kicsit ilyen kiscsapat feelingem van, hogy felfedezzük a "nagy" párizsi klubbnak a tehetséget és eladjuk :D -
#34536 holnap 20:45 Milan - Atalanta
http://milan.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/14/3_Giornata_Milan_-_Atalanta__Nem_szabad_hibazni/ -
#34535 http://twitpic.com/au1rxi -
gazzetta szerint mesterünk ezen taktikák közül fog csemegézni az idei szezonban, nem csak a jó öreg 4-3-1-2 lesz -
#34533 A City is 200 millát ajánlott elvileg és szó nélkül elutasították :D -
#34532 az bebaszna, de kacsa szerintem :DDD
200-ért is ideadná a real szerintem, bár kitudja.... :D -
#34531 http://focifanok.wordpress.com/2012/09/09/berlusconi-giga-ajanlatot-tehet-telen-c-ronaldo-ert/
:DDDDDDDDDDDD -
#34530 Én nem geciségből írtam Szücsy :) -
#34529 na mostmár el lehet húzni :DDDDDDDDDDDDDDDDDasda -
#34528 igen jól látod:D:D:D -
#34527 hát szucsy... :D