A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
Elvileg Forlánt is hoznánk, pont tegnap gondolkodtam rajta, hogy elég olcsón jöhetne és korához képest jó focista nagyon, csak a sinteres szezonja gyenge lett. Robinho szinte biztos, hogy el fog menni, valszeg az õ helyére érkezne.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Tárgyalunk Destroval... bár Juve és Inter is akarja, szóval nehéz lesz elhozni, de bízok a kopárban. 😄
DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

horpeti
Na, ez zsír lenne!

szucsy89
<#eljen>
LasCar16
Lassana Diarra ügynöke Ernesto Bronzetti elmondta a sajtónak, hogy a Real Madrid játékosa nyáron elhagyja Spanyolországot és csatlakozik a Milanhoz.

„Diarra jelenleg Amerikában nyaral.” mondta Bronzetti a Marcának „Azonban hamarosan visszatér és akkor befejezhetjük a tárgyalásokat a Milannal.”

A 27 éves játékos 2009-ben igazolt a Real Madridba a Portsmouthtól, de korábban játszott már a Le Havreban, a Chelseaben és az Arsenalban is.

Bronzettinek több ügyfele is a spanyol bajnokságban játszik így jól ismeri azt, de jó barátja a Rossoneri alelnökének Adriano Gallianinak is.

A középpályás az elmúlt szezonban mindössze 17 bajnokin lépett pályára Madridban.

#acm

Palinko
ja nekem meg megállt az eszem mikor a németeknél volt a labda, mondja Boateng, röhögök az olasz 😄 közben meg csak nálunk játszik azért gondoltam 😄
DeerHunter01
Montolivoról azért elég sokan megfeledkeztek, hisz õt már télen biztosra vettük, hogy jönni fog. Bízok benne nagyon.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Montolivo és Cassano gólpassz tegnap Balotellinek, Milanos gyõzelem <#zavart1>

Remélem Monti ilyen jó lesz itt is, nem tudom Gundi miért szólta le állandóan, még Prandelli is kiemelte hogy milyen fontos láncszem volt.

Palinko
hát mi sem túl sokat adunk az olasz keretbe 😄
szucsy89
Hagyd már...Az EB-t se tudják nézni mert nincs itt a brazil,argentín,kolumbiai b-válogatott,akkor meg kinek szúrkoljanak???
DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Reméljük hozza ezt a formáját itt is! 😊
limperatore
na látod szücsy kommentjét? ezért imádom mert akkora butaságokat tud írni, és én meg segíteni akartam neki munkát szerezni, de mondták h inkább tanuljon még 😄😄😄😄😄:

nincs igazából, meg nem is érdekel ez az ebrei népség 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Csak irigykedik, a zsoldos interben sose lesznek olyan focisták mint Maldini, Nesta, Gattuso, Seedorf vagy Pippo <#worship>
Rockynhooo
Játékosra gondoltam 😄 lehet már nem aktív is, már ha van valaki 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasCar16
hagyjad, buta mint a föld.. náluk ilyen Materazzi félék az ikonok 😊

#acm

limperatore
persze, szücsy, mert annyira aranyos mikor a butaságait irogatja 😄😄dd

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rockynhooo
Ezer éve meg akarom kérdezni de létezik olyan Milanos akit elismersz meg respektálsz? 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
vicces h a 10es mezt pont a zingaro kapja 😄

mondjuk igazi milanista mint nesta meg gattuso meg ezek voltak 😄D

DeerHunter01
hmm...errõl nem tudtam, kár, hogy elengedtük.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Paloschi az Acerbi biznisszel 100%-ban a Chievoé lett.
DeerHunter01
Úgy érzem, ha ez valós ajánlat, akkor bele fognak menni kopaszék. Kell a pénz, mellé kapnánk egy támadó kp-t is aki közönségkedvenc( csakúgy, mint Boateng).
Paloschit pedig nem kéne már kölcsönadni 100adjára.
Kaká, Robinho, Ibra, Cassano, Paloschi ötös nem lenne rossz támadósor, lehetne válogatni.

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Nagyon hosszú idõ után van új gazdája a 10-es meznek... remélem ismét gólkirály lesz benne Zlatan! Én azt mondom, Seedorfnál nagyon jó helyen volt ez a mez.
DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01

Szevasz tezsvírem nincs nálad egy szállll cigi?

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Még el sem kezdõdött az idény, már sérülés...
Redbull756
Muntari megsérült a válogatottban, 5-6 hónapot kell kihagynia,
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=83564

Acerbi és Constant érkezett,
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=83554

DeerHunter01
Ha esetleg jönnek az arabok és beszállnak 200 millával nem lenne rossz, elég lenne "csak" 50-et költeni belõle.
Egyébként nem tudom mire fel ér bármelyik játékos is ennyit.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
vagy Robikát el kell passzolni még és úgy 7 millióból kijönne a csapat.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Kaká meg Sahin érkezhetne egybe, de akkor nekünk kéne ráfizetni az tuti. Transfer szerint Kaká 30 millát, Sahin pedig 18-at ér, Boateng pedig 23-mat.
Tehát ha így számolunk akkor 25 millát kéne csengetni a Kaká-Sahin párosért.
Ha eladtunk volna Thiagot akkor még pont 25 millánk maradna, de azért ennyit csak rászán Berlu az átigazolásokra, ha akar valamit.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
"Visszatér az utolsó Aranylabdásunk? Kaká akár ingyen is távozhat Madridból, Perez állítólag kezdeményezi a szerzõdésének felbontását, spanyol infók szerint nem kívánja tovább fizetni a csillagászati fizetését. Elképzelhetõ, hogy visszatér a Milanba." ACmilan.hu facebook oldaláról.

\"Erről van szó!\"

acm689
részben egyetértek. de sajnos azt lehetett olvasni, hogy ha elmegy 50 misiért, akkor annak az összegnek csak a 15-20%-át költjük igazolásokra, amibõl korántsem lehet minõségi erõsítést végrehajtani... szerintem jó, hogy maradt Silva.

szucsy89
Szerintem ezt nem így kell nézni. Kurva nagy gáz van a klubnál anyagilag, ez az utóbbi 1-2 évben lejött. Választania kellett Berlunak, hogy vagy eladja Silvát és lesz erõsítés vagy marad, de akkor több igazolás nem lesz... õ az elõbbi mellett döntött, de akkora volt a szurkolói visszhang, hogy nem merte meglépni. Ez van, lehet az eladásával a klub jobban járt volna (érkezhetett volna az árából 2-3 minõségi ember), ezt már nem tudjuk meg.
Nuno88
És most le kellene borulni Berlu elõtt? Na meg még mit nem, elég már abból h 26 év alatt mit tett, a múltból nem lehet megélni, tegyen most is!

Akkor megemelném a kalapom ha rögtön elutasítja azt a 46 milliót Silváért és nincs ez a mizéria! Kezd szánalmas lenni az öreg...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Palinko
uhhh, vége a szappanoperának 😊
DeerHunter01
Azért Hummels-t szívesen elnézném a védelemben 😊
Silvával szerintem világklasszis párost alkotnának.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
azért durva, hogy a rangers tönkrement teljesen

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Úgy látszik Barbara ismét meggyõzte az apját. Örülök. 😊
acm689
szuper, és már hivatalos is!! jó döntés!!

Redbull756
Nuno88
Berlu állítólag lefújhatja a Silva bizniszt...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Forza Italia
kell a pénz 😄😄 a kopasz kurvákat akar belõle 😄 amúgy tényleg óriási hiba lenne eladni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nuno88
Vicc az egész közben a háttérben Messi leigazolásán dolgoznak, én tudom 😄