A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2005-ös BL döntõ lesz.
Milan-Pool
1 értelmüen a Miannak drukkolok 😊)
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#acm
\"SLICE of LIFE\"
elõre is köszi
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
na, ez a nem mindegy.
és nincs mit, Milánnal soha nem volt bajom(Inzaghi meg remélem játszik)😉
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
#acm
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
#acm
"Maldini a csapattal marad, annak ellenére, hogy nincs megfelelõ formában ahhoz, hogy pályára léphessen."
A veterán hátvéd helyén várhatóan vagy Kakha Kaladze, vagy Daniele Bonera kezd majd Alessandro Nesta mellett a védelem közepén.
Jó hír azonban, hogy Gennaro Gattuso teljesen felépült sérülésébõl és ott lesz a ma esti kezdõcsapatban.
-------
szomorú hír bár már várható volt... szerintem Bonera kezd