36663
-
#34646 Remélem, hogy nem így lesz...:D
Azért nem árt, ha ügyes cselekkel túl tud jutni a védő(kö)n és gólhelyzetet tud kialakítani ezáltal. -
#34645 Mellesleg ha már a fiataloknál tartunk, a Rodrigo Ely gyerekkel mivan? Idehozták nagy felhajtással aztán azóta nem hallani róla semmit... :D -
#34644 Jézusom... kibaszottul utálom a cselgépeket... de hogy ezt mind 1 meccsen csinálta?!?! Majd ha idősebb lesz leszokik a bohóckodásról vagy a védők leszoktatják róla :D -
#34643 Nem rossz, főleg, hogy mindezt egy meccs alatt csinálta. :) -
#34642 -
-
#34640 moratti nyilatkozta, és mondta ha bocsánatot kér amiért lelépett akkor visszya hozza
de hát cigányok nem kérnek bocsánatot buta szücsy -
#34639 eh -
#34638 + ezt a nyilatkozatot természetesen már nem játékosként hanem edzőként vagy valamilyen pozícióban gondolta a klubnál... -
#34637 Ja, én nem is Ibra hűségéről beszéltem, egyébként az általam belinkelt szövegben benne sincs, hogy Milan drukker... de ezt a Morattinak való visszakönyörgést valahogy nem tudom elhinni... büszkébb ő annál. -
#34636 Azt viszont tudjuk, hogy a címercsókolgatások után mindig lelépett... én nem nagyon adnék a szavára. -
#34635 Könyörgött, és te honnan tudod ott voltál Moratti mellett gondolom :D:D:D
már megint buta vagy -
#34634 gyerek kora ota milanista :DDDDDDDDD
barca utan konyorgott morattinak vegye vissza :D csicska zingaroooooooooooo ooooo sei un zingarooo -
#34633 Ibrahimovic: "Nagyon boldog voltam a Milanban, otthon éreztem magam. A Milan egy olyan klub, ahová bármikor visszamennék, ha szabadon választhatnék. Általában az ember nem megy vissza korábbi csapatához, de én és a Milan, az egy más kapcsolat, ez egy fantasztikus klub. Remélem, hamar visszatérnek a sikerek. A Milan vezetői tudják, hol találnak meg, ha szükségük lenne a segítségemre!" -
#34632 Boateng a Serie A 10 legjobb játékosa között ott van. Igazi 21. századi játékos, gyors, technikás, tiszta izom, végigfutja a 90 percet, jól fejel, jól lő... ezt mind megmutatta a 2 elmúlt szezonban, gondolom te is láttad a góljait, játékát ha máshogy nem néhány videóról. Az az igazság, hogy egyrészt még mindig fiatal (25 éves), másrészt eladták mellőle azokat az embereket (Ibra, Cassano), akikkel úgy megértették egymást már az első pár hétben (!) mintha évek óta együtt játszottak volna. Most kivették a csapat magját, és mindenki tőle várja a megváltást, és hogy a hátán vigye a csapatot, de nem megy neki a játék. Nála sokkalta nagyobb játékosoknak is beletört már a bicskája ebbe (plusz ott van a 10-es mez is, bár elvileg azt ő kérte el...).
Nem lehet tudni, hogy a pályája hová fog innentől tartani, én bízom benne hogy ez egy pillanatnyi formahanyatlás, és felnő a feladathoz, mert jelenleg talán Shaarawyn kívül ő az egyedüli játékos a Milanban, akiről azt mondom, hogy világklasszis lehet belőle... nagyon nem kéne őt eladni.
Én Pato - Pastore cserét támogatnám, de nem Prince árán! -
#34631 Na igen ha azt nézed, Prince-nek volt egy jó szezonja mikor bajnokságot nyertünk, meg tavaly ősszel is mikor rúgott pár gólt, de azóta, vagy sérült vagy alibizik a meccseken és villanásai vannak csak. Nem tudom magam sem hogy neki mi az igazi szerepe, középpályás sokat futna harcolna, vagy ahol Allegri játszatta irányító, ahol viszont nem teljesít úgy ahogy én elvárnám egy irányítótól. Szerintem kicsit elszaladt vele a ló, de remélem nem megy el és jól fog teljesíteni a jövőben. -
#34630 Boateng hihetetlen gyenge játékos, vagy csak Allegri nem találja a helyét. a Milan támadások 80%á elakad benne, azon kívül hogy összehoz 2-3 szabadrúgást a 20 méterre a kaputól, mást nem nagyon csinál. szerintem ha 23at fizet érte bárki is, nem kérdés, hogy el kell adni. ha azt nézzük, hogy Lavezzi volt mondjuk 26(vagy 7)...
én nem tartom királynak, csak 50x sokoldalúbbnak, mint Pazzinit. szóval így mindenképp jó üzletet csináltunk. és kisebb patkánynak tartom, mint Vierit, Ibrát, vagy épp az áruló dagit -
#34629 Pato - Pastore csere, de mivel az argentin drágább jóval így az árkülönbséget úgy oldanánk meg hogy odaadnánk Prince-t a Bayern-nek 23 misi körül. Vélemények?
Én Boat nem adnám el, Pato meg sérült mindig, semmi értelme nincs hogy játszik 2 meccset és lesérül 2 hónapra. Menjen próbáljon szerencsét máshol, szerintem az neki se jó, hogy mindig a lelátón ücsörög, főleg úgy hogy '14-ben itt a brazil VB. -
wright #34628 Azért az nagy szégyen,hogy egy Cassano-n kell a két milánoi szurkolótábornak veszekedni.Ez nem támadás részemről,hanem sajnálat az olasz foci lecsúszása miatt.
U.i.:Azé' egy döntetlent kihozhatott volna a piros/fekete bagázs... -
#34627 -
#34626 Vicces, hogy így felszopjátok Cassanot, tavaly még az ultráitok baszogatták a szíve miatt, most meg ő az király? Ha olyan kurva nagy inter drukker akkor nem jött volna a Milanba, és az inter elleni gólja után nem ünnepeltette volna ott magát meg játszotta volna az agyát annyira... mind1, sokkal többet nem fog nyerni nálatok se már, a világot se fogja megváltani, van még 1-2 éve aztán majd hazavágyik a Sampba és onnan visszavonul. -
#34625 No name megye kettes szintű emberek biztos voltak :D -
#34624 hát mert tőletek kb senki nem jött :D -
#34623 Sírjon az akinek két anyja van. Ha valóban Inter drukker gyerekkora óta, akkor legyen boldog nálatok.
Amúgy igy belegondolva akik tőletek jöttek közvetlenül, azok inkább emlékeztetnek focistára mint akik tőlünk mentek hozzátok :D (talán Cassanot kivéve...) -
#34622 ha úgy viselkedik vele a vezetőségünk, mint Galliani tette, akkor lehet... (mint ahogy megértettem volna, ha Julio Cesar hozzátok megy)
de azért az egy fontos dolog Cassano esetében, hogy Ő valóban Inter drukker gyerekkora óta, így ezt nehezebb eldönteni ebben az esetben -
#34621 persze h felbaszna de nem A KURVA SZÍVE MIATT :D
mert semmi közötök nem volt h ő túlélte a műtétet :D
azért baszna fel mert interből ment milanba, de nemtudom mit sírtok
vieri,pazzini,seedorf,ronaldo,ibrahimovic,pirlo,simic,muntari
meg még kitudja hányan interesek voltak és milanba mentek
szánalmas ahogy sírtok -
#34620 Oké tegyük fel tavaly nálatok van, nálatok hal majd nem meg stb., és hozzánk jön a nyáron. Úgy viselkedik ahogy, téged nem baszna fel? -
#34619 nekem az a kedvencem, hogy rengeteg Milános azt hajtogatja, hogy a klub fizette az életmentő műtétjét meg a rehabilitációját, és erre ezt adja cserébe :D
most nem azért, de hagyni kellett volna meghalni? vagy nem tudta volna saját zsebből fizetni Cassa? -
#34618 mi az h a klub kiállt érte? ezt a szar dumát :D minden klub ezt tette volna, vagy szerinted más csapatok mit csináltak volna vele? :D kiratkák volna? -
#34617 Nincs azzal baj h elment, Ibrát is megértettem, hiszen ő is megmondta hogy ha nem erősítünk, csak gyengülünk akkor megy ő is. Cassano viszont tényleg gondolhatna arra, hogy mikor baj volt akkor a klub kiállt érte, és történt ami történt, akkor sem kellene így viselkednie. -
#34616 Nem mondtam, hogy maradnia kellett volna a Milanba, meg is értem, hogy elment, csak szerintem nem illően viselkedett a meccsen. -
#34615 minek maradt volna a milanba? megmondta előre ha ibrát meg silvát eladják ő sem fog maradni, eladták és elment
-
#34614 Integetett folyamatosan, "feltüzelte" az inter drukkereket, mintha már évek óta ott játszana kb., meg pont a volt csapata ellen játssza a fejét, mintha nem állt volna ki mellette teljes egészében a Milan a pihenése idején és nem biztosított volna neki játéklehetőséget..... -
#34613 mit csinált Cassano? -
#34612 Egyetértek, elérkezett az edzőváltás ideje. Allegri nem mer kockáztatni egyik meccsen sem, ráadásul előszeretettel hanyagolja el a fiatal, tehetséges játékosokat. A bajnoki cím az tényleg egy hatalmas dolog volt a részéről, de akkor azért a keret is jóval, de jóval erősebb volt. Most itt egy "szedett-vetett" csapat, mely a tavalyi 10 perces cserékre támaszkodik jó pár poszton, szóval egy kemény edző kéne aki lelket önt beléjük és kihozza belőlük a maximumot, ha nem teljesítik ezt a játékosok, akkor meg ücsörögjenek a padon vagy húzzanak a tartalékokhoz.
ui: Cassano te aljas szarrágó, remélem jól f*lszoptad magadat a tavaly szívbetegségedből gúnyt űző inter drukkereknél. -
#34611 Én azon az elven voltam hogy nem kellene kirúgni Allegrit, nem ő tehet a sok sérülésről stb.
DE!
Most már azt mondom el kellene egy edzőcsere, mert Max már nem tudja, mondjuk nem tudom tudta-e már jó ideje motiválni ezt a brigádot. Ide egy olyan erőskezű edző kellene mint JM. Aki az asztalra csap és azt mondja hogy ha nem futtok akkor kiállok a Primeverával, és leszarom ha kapunk hatot. Egy ilyen edző kell, ki gatyába rakná ezt a szedett vetett társaságot.
Mindenesetre is FORZA MILAN EGY ÉLETEN ÁT!!! -
#34610 Jaja... de megérdemelték... jobban mondva mi nem érdemeltünk még döntetlent sem.
Most várhatjuk, hogy Allegrit kirúgják-e a picsába. :D -
#34609 ez annyira szar volt, hogy az életkedvem is lassan elmegy, továbbra sincs semmilyen előrelépés, a gólt újra pontrúgásból kaptuk, levegőben.. Abbiati is kb Udinese elleni mutatványt hozott össze, bíró is szar volt, Nagatomo pirosa is vicc volt, mentálisan agyonvert vezér nélküli csapatunk van, csúnya egy szezonunk lesz -
#34608 Na ez a meccs egy kibaszott nagy vicc volt. Ezt a nem valami acélos intert, EMBERELŐNYBEN nem tudtuk megverni, de még gólt sem lőni nekik, Boateng, Allegri meg úgy az egész csapat elmehet a faszomba... szégyen.
Cassano meg egy igazi féreg, jó csapatba igazolt. -
#34607 ja, sok helyzetet elpuskázott, gyenge ez a keret.