36663
-
#34686 Hát megint kikaptunk... -
#34685 Probable line-up vs. Malaga (4-2-3-1): Amelia; Abate-Mexes-Bonera-De Sciglio; De Jong-Ambrosini; Urby-Montolivo-El Shaarawy; Pato. -
#34684 Emanuelson: "Igyekeztem segíteni a csapatnak, mindent megtettünk amit csak tudtunk, hogy gólt szerezzünk. Kettőt sikerült is összehozni, de ez sem volt elegendő a ponthoz. Nyugodtak vagyunk az öltözőben, Mi vagyunk a Milan, épp ezért nem játszhatunk így." -
#34683 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
win -
#34682 milyen taktikánkba? van olyanunk? -
#34681 nani nagyon jó játékos. csak nem kéne elhinnie magáról -
#34680 de ő nagyon jó ha nem keverem. lesz helye
-
#34679 Legújabb célpont: Nani
Állítólag az MU felajánlotta nekünk, 15 millió az ára. Most azon gondolkodik a vezetőség, hogy mennyire tudnánk beépíteni a mostani taktikánkba (semennyire:D). -
#34678 én csak azokat a játékosokat soroltam fel, akik a jelenlegi keretből alkalmasak LEHETNEK, egy Pep-féle rendszerhez, ebből kéne főznie, ha már felmerült pletykaként...
Nuno Matyi kommentjeit meg mostmár töröld ami olyan, mert felbasz a sok fassága -
#34677 az a baj h szücsy ezt komolyan gondolja, ennyire ért a dolgokhoz, de ezen nem kell meglepődni
nem az eszéért szerejtük, ő az sg "udvari bolondja" :) -
#34676 abból 2 normális, vagy 4 tehetséges játékos jön csak ki ami szerintem is kevéske. bár most is igazoltunk majdnem egy komplett keretet majd kiderül ki marad -
#34675 ezt remélem te sem gondolod komolyan
arról ír a sajtó, hogy Guardiola 80 millió eurót kapna igazolásokra. őszintén... kb 200 kéne, hogy felfrissítsék ezt a keretet, és megtöltsék értelmes emberekkel. az általad említett emberekből egedül Pato aki köré lehetne egy csapatot építeni, de ő az év 70%át a lelátón tölti. SES mögött még egy fél szezon sincs, Montolivo 2 éve nem játszik jól, Emmanuelson közel sem Milan-szint, Robinho évek óta 0, Boateng pedig szenved játszótársak nélkül
a fiatal szélsőtök, De Jong, talán Nocerino, és a Boateng-Pato-SES vonalban lehet valami, de De Jongon kívül nem sok csapatban lennének kezdők az említett játékosok (nyilván Pato igen, de ő vagy a brazil válogatottban lő gólt, vagy sérült) -
#34674 Apparently the defeat to Lazio yesterday made it Milan's worst start in the history of the club. -
#34673 :DSDSDASDSa.DSDASDAS.DdsDASDAS
kabaré -
#34672 Massimiliano Allegri:
"Nem volt szép a játék, mind a két csapat tartott a másiktól az első félidőben. Az első kapura lövésnél szerencsétlenek voltunk, akkor egyenlíthettünk volna, végül 3 perccel a félidő előtt kaptunk ismét gólt. A harmadik gólt követően aztán felébredtünk. A játékosok küzdöttek a döntetlenért, kétszer is betaláltunk. A valóság az, hogy jelenleg csupán 7 pontunk van, és most a Malaga ellen fogunk játszani, utána pedig a bajnokságban folytatjuk, ahol szeretnénk megkezdeni a győzelmeket hazai pályán. Úgy vélem mostanában a csapat jól teljesített, de a hibáinkért súlyosan megfizettünk. Mi mindig hagyományosan gyengén kezdjük a bajnokságot, és még sok idő van a javításra. Pontokat kell szereznünk, stabillá kell válni és eredményeket hozni. Nagyon komoly árat fizettünk az eddigi hibáinkért. A hibákat meg kell találni, ahogyan azt is, hogy mit csináltunk eddig jól, és ezekből kell építkezni. Boateng rossz estét fogott ki. A Lazio nagyon jó csapat, technikásak és jól játszanak. 8 fordulót követően 18 pontot szereztek és minden képességük megvan arra, hogy megtartsák a pozíciójukat. Remek képességű edzőjük van, aki gyorsan felvette az olasz foci ritmusát. Az utolsó 5 percre beküldtem Bojant is, aki nagyon technikás, reméltem, hogy betalál."
:D -
#34671 15. Milan 8 2 1 5 9–10 –1 7 -
#34670 már volt a siena ellen -
#34669 -
#34668 Sajnos egy posztot sem tudok mutatni ahol jobbak lennénk nálatok :( -
#34667 lófaszt vagytok minden poszton erősebbek, fejben jobbak vagytok idén ennyi az egész, nem lennék elszállva a helyedben még, mert nektek is lesz még idén pár meglepi zakótok, az ziher:) -
#34666 milyen interével egyenlő? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
aztakurva te nagyon buta vagy :D
ég és föld a kettő, minden poszton erősebbek vagyunk egytől egyig, vagy mutass 1 posztot ahol jobbak vagytok :))) -
#34665 Pato, Robinho, SES, Monti, Boateng, Ema... és talán Bojan, de csak mert együtt dolgoztak. Ők azért elég képzettek technikailag is Pep elképzeléseihez, még vegyük ide Nocerinot és De Jongot 2 futógép, ESETLEG 1-2 igazolás az ő kedve szerint télen majd utána nyáron, és már nem lenne olyan vészes a helyzet.
Még egyszer mondom, ez a csapat nem szar, a keretünk kb. az interével egyenlő, csak a játékosok mentálisan annyira a béka segge alatt vannak, hogy ez a játék az eredménye... ezt márpedig csak egy új edző tudja helyrehozni, vagy Allegri hozhatta volna (és a szerencse) az inter legyőzésével, vagy esetleg tegnap egy fordítással stb. -
#34664 én több lehetőséget adnék a fiataloknak. Pazzini nincs jó formában, miért nem lehet Bojannak, esetleg Niangnak lehetőséget adni? láss csodát, SES is meghálálja... -
#34663 Ha kapna anyagi támogatást is a terveihez akkor lenne értelme, biztos ő sem leégni jönne ide. -
#34662 Egyet kerdeznek a MILAN-os szurkoloktol nem a fos limperger es csurhejetol....Ide akarjak hozni Guardiolat....rendben...de melyik focistank eleg kepzett hogy tudja jatszani az o taktikajat?Lenne ertelme? -
#34661 neked muszáj volt idejönni? már a olasz foci topikban is kiélted magad, na húzd el innen a beled és inkább a fos csapatoddal törődj -
#34660 SA:DSA
-
#34659 Így jöhet majd a duma, hogy mennyire nem volt szerencsénk a végén :D és hogy jó lesz ez így mert csak 1 góllal kaptunk ki blabla, én már rosszul vagyok ettől a mentális gödörben lötyögő bandától :( 1,5 hónapja megy a duma, hogy majd majd, de mikor? Mert Allegrinek így esélye sincs, de már lassan nem is bánnám ha elköszönne, iszonyat gyengék vagyunk fejben, lehet ezt szépíteni meg dumálgatni mint a többi 4 vereségünknél... 8 meccs 5 vereség, no comment :( -
#34658 8 meccs, 5 vereség :( -
#34657 na, még van remény!!!! 3-2! SES!!! -
#34656 Ha valakinek még van kedve megszólalni, mesélje el mi hajtja még jelenleg hogy ne sírja el magát... -
#34655 én ezt már nem is nézem tovább.............. -
#34654 Félek, hogy Allegri ezután is maradni fog... SES-en kívül 0 az egész csapat, amikor Antonini labdába ér az már fizikai fájdalom :D -
#34653 2:0, már pakolják Allegri bőröndjét sztem. -
#34652 jó:D:D:D -
#34651 ez ütött:) -
#34650 fiatal,látszik rajta élvezi a játékot,cselezget,néha bejönnek,néha nem,én szeretem nézni az ilyen srácokat,ha a cselek mellett tanul alázatot is a csapattársai felé,és fejleszti a többi kulcs képességet,akkor jó játékos lesz :) ilyen korban az a lényeg,hogy élvezetből focizzanak,minden nyomás nélkül,abszolút nem gond ez -
#34649 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Monoton #34648 -
#34647 Binho 2 hét off :)