36663
  • szucsy89
    Hát megint kikaptunk...
  • szucsy89
    Probable line-up vs. Malaga (4-2-3-1): Amelia; Abate-Mexes-Bonera-De Sciglio; De Jong-Ambrosini; Urby-Montolivo-El Shaarawy; Pato.
  • Palinko
    Emanuelson: "Igyekeztem segíteni a csapatnak, mindent megtettünk amit csak tudtunk, hogy gólt szerezzünk. Kettőt sikerült is összehozni, de ez sem volt elegendő a ponthoz. Nyugodtak vagyunk az öltözőben, Mi vagyunk a Milan, épp ezért nem játszhatunk így."
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD

win
  • LasCar16
    milyen taktikánkba? van olyanunk?
  • szabii98
    nani nagyon jó játékos. csak nem kéne elhinnie magáról
  • Palinko
    de ő nagyon jó ha nem keverem. lesz helye
  • szucsy89
    Legújabb célpont: Nani

Állítólag az MU felajánlotta nekünk, 15 millió az ára. Most azon gondolkodik a vezetőség, hogy mennyire tudnánk beépíteni a mostani taktikánkba (semennyire:D).
  • szucsy89
    én csak azokat a játékosokat soroltam fel, akik a jelenlegi keretből alkalmasak LEHETNEK, egy Pep-féle rendszerhez, ebből kéne főznie, ha már felmerült pletykaként...

Nuno Matyi kommentjeit meg mostmár töröld ami olyan, mert felbasz a sok fassága
  • limperatore
    az a baj h szücsy ezt komolyan gondolja, ennyire ért a dolgokhoz, de ezen nem kell meglepődni
    nem az eszéért szerejtük, ő az sg "udvari bolondja" :)
  • Palinko
    abból 2 normális, vagy 4 tehetséges játékos jön csak ki ami szerintem is kevéske. bár most is igazoltunk majdnem egy komplett keretet majd kiderül ki marad
  • WuFraZselic
    ezt remélem te sem gondolod komolyan
    arról ír a sajtó, hogy Guardiola 80 millió eurót kapna igazolásokra. őszintén... kb 200 kéne, hogy felfrissítsék ezt a keretet, és megtöltsék értelmes emberekkel. az általad említett emberekből egedül Pato aki köré lehetne egy csapatot építeni, de ő az év 70%át a lelátón tölti. SES mögött még egy fél szezon sincs, Montolivo 2 éve nem játszik jól, Emmanuelson közel sem Milan-szint, Robinho évek óta 0, Boateng pedig szenved játszótársak nélkül

a fiatal szélsőtök, De Jong, talán Nocerino, és a Boateng-Pato-SES vonalban lehet valami, de De Jongon kívül nem sok csapatban lennének kezdők az említett játékosok (nyilván Pato igen, de ő vagy a brazil válogatottban lő gólt, vagy sérült)
  • szucsy89
    Apparently the defeat to Lazio yesterday made it Milan's worst start in the history of the club.
  • szucsy89
    :DSDSDASDSa.DSDASDAS.DdsDASDAS

kabaré
  • LasCar16
    Massimiliano Allegri:

"Nem volt szép a játék, mind a két csapat tartott a másiktól az első félidőben. Az első kapura lövésnél szerencsétlenek voltunk, akkor egyenlíthettünk volna, végül 3 perccel a félidő előtt kaptunk ismét gólt. A harmadik gólt követően aztán felébredtünk. A játékosok küzdöttek a döntetlenért, kétszer is betaláltunk. A valóság az, hogy jelenleg csupán 7 pontunk van, és most a Malaga ellen fogunk játszani, utána pedig a bajnokságban folytatjuk, ahol szeretnénk megkezdeni a győzelmeket hazai pályán. Úgy vélem mostanában a csapat jól teljesített, de a hibáinkért súlyosan megfizettünk. Mi mindig hagyományosan gyengén kezdjük a bajnokságot, és még sok idő van a javításra. Pontokat kell szereznünk, stabillá kell válni és eredményeket hozni. Nagyon komoly árat fizettünk az eddigi hibáinkért. A hibákat meg kell találni, ahogyan azt is, hogy mit csináltunk eddig jól, és ezekből kell építkezni. Boateng rossz estét fogott ki. A Lazio nagyon jó csapat, technikásak és jól játszanak. 8 fordulót követően 18 pontot szereztek és minden képességük megvan arra, hogy megtartsák a pozíciójukat. Remek képességű edzőjük van, aki gyorsan felvette az olasz foci ritmusát. Az utolsó 5 percre beküldtem Bojant is, aki nagyon technikás, reméltem, hogy betalál."

:D
  • LasCar16
    15. Milan 8 2 1 5 9–10 –1 7
  • limperatore
    már volt a siena ellen
  • limperatore
  • Nuno88
    Sajnos egy posztot sem tudok mutatni ahol jobbak lennénk nálatok :(
  • LasCar16
    lófaszt vagytok minden poszton erősebbek, fejben jobbak vagytok idén ennyi az egész, nem lennék elszállva a helyedben még, mert nektek is lesz még idén pár meglepi zakótok, az ziher:)
  • limperatore
    milyen interével egyenlő? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    aztakurva te nagyon buta vagy :D

ég és föld a kettő, minden poszton erősebbek vagyunk egytől egyig, vagy mutass 1 posztot ahol jobbak vagytok :)))
  • szucsy89
    Pato, Robinho, SES, Monti, Boateng, Ema... és talán Bojan, de csak mert együtt dolgoztak. Ők azért elég képzettek technikailag is Pep elképzeléseihez, még vegyük ide Nocerinot és De Jongot 2 futógép, ESETLEG 1-2 igazolás az ő kedve szerint télen majd utána nyáron, és már nem lenne olyan vészes a helyzet.

Még egyszer mondom, ez a csapat nem szar, a keretünk kb. az interével egyenlő, csak a játékosok mentálisan annyira a béka segge alatt vannak, hogy ez a játék az eredménye... ezt márpedig csak egy új edző tudja helyrehozni, vagy Allegri hozhatta volna (és a szerencse) az inter legyőzésével, vagy esetleg tegnap egy fordítással stb.
  • acm689
    én több lehetőséget adnék a fiataloknak. Pazzini nincs jó formában, miért nem lehet Bojannak, esetleg Niangnak lehetőséget adni? láss csodát, SES is meghálálja...
  • LasCar16
    Ha kapna anyagi támogatást is a terveihez akkor lenne értelme, biztos ő sem leégni jönne ide.
  • DONGUBA
    Egyet kerdeznek a MILAN-os szurkoloktol nem a fos limperger es csurhejetol....Ide akarjak hozni Guardiolat....rendben...de melyik focistank eleg kepzett hogy tudja jatszani az o taktikajat?Lenne ertelme?
  • szucsy89
    neked muszáj volt idejönni? már a olasz foci topikban is kiélted magad, na húzd el innen a beled és inkább a fos csapatoddal törődj
  • limperatore
    SA:DSA
  • LasCar16
    Így jöhet majd a duma, hogy mennyire nem volt szerencsénk a végén :D és hogy jó lesz ez így mert csak 1 góllal kaptunk ki blabla, én már rosszul vagyok ettől a mentális gödörben lötyögő bandától :( 1,5 hónapja megy a duma, hogy majd majd, de mikor? Mert Allegrinek így esélye sincs, de már lassan nem is bánnám ha elköszönne, iszonyat gyengék vagyunk fejben, lehet ezt szépíteni meg dumálgatni mint a többi 4 vereségünknél... 8 meccs 5 vereség, no comment :(
  • szucsy89
    8 meccs, 5 vereség :(
  • acm689
    na, még van remény!!!! 3-2! SES!!!
  • forza milan
    Ha valakinek még van kedve megszólalni, mesélje el mi hajtja még jelenleg hogy ne sírja el magát...
  • acm689
    én ezt már nem is nézem tovább..............
  • szucsy89
    Félek, hogy Allegri ezután is maradni fog... SES-en kívül 0 az egész csapat, amikor Antonini labdába ér az már fizikai fájdalom :D
  • Nuno88
    2:0, már pakolják Allegri bőröndjét sztem.
  • Effe88
    jó:D:D:D
  • LasCar16
    ez ütött:)
  • bakkerman
    fiatal,látszik rajta élvezi a játékot,cselezget,néha bejönnek,néha nem,én szeretem nézni az ilyen srácokat,ha a cselek mellett tanul alázatot is a csapattársai felé,és fejleszti a többi kulcs képességet,akkor jó játékos lesz :) ilyen korban az a lényeg,hogy élvezetből focizzanak,minden nyomás nélkül,abszolút nem gond ez
  • Nuno88
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Monoton
  • LasCar16
    Binho 2 hét off :)