A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
Ha megcsókolja a címert megölöm...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

DeerHunter01
ADAS,DAsd?AS?dA?dA

\"Erről van szó!\"

limperatore
Ibrahimovic sul Psg: "E' un sogno che si avvera"

Egy álom vált valóra

:SA😄SA:SD:😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

😄SA😄SADS😄S: <#mf1>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Nuno88
Elvileg simán, hiszen a PSG 3. vagy 4. számú kalapban lesz, mi meg ugye 1. kalaposak vagyunk.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

acm689
az lesz szép, ha összekerülünk a PSG-vel a BL-ben! :S😄 Lehetséges egyébként?

DeerHunter01
Ez mind igaz amit leírtál, csak arra akartam kilyukadni, hogy õt már nem fogja boldoggá tenni az a +1 millió euró, hisz neki aprópénz. Az meg, hogy Galliani összevissza hazudozik folyamatosan, elõször bejelenti hogy maradt Silva (szerzõdéshosszabbítás), aztán hogy Ibra sem megy, övé lesz a 10-es számú mez, végül mindkettõ egyszerre elment, az szégyen.

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Na Ibra is hivatalos lett. Most már kijelenthetjük hogy valóban nincs egy vezére sem a csapatnak.

Voyager5
Akkor máshogy fogalmazok:
Dolgozol egy helyen ahol szeretsz lenni - kapsz 100.000 Ft-ot, azonban itt kitalálják, hogy holnaptól elkell menned egy másik (számodra szarabb) helyre, ugyanennyiért.
Belemennél?
Rohadtul nem jársz jól, mert új közeg, be kell illeszkedni, nyelvet kell tanulni, sikereket ki tudja mikor fogsz elérni (ha fogsz egyáltalán).
Egyébként a könyvében azt is leírta, hogy anno mikor a Barcelonából igazolt a Milanba akkor a MCityvel tárgyaltak a Milanon kívül, és pontosan ezen dolgok miatt nemakart odamenni.
Jól csinálta, hogy lehúzta õket, csak lehetett volna többel is.
DeerHunter01
Sok pénz NEKÜNK, de azért ezek a focisták, már eddig is, annyi pénzt kerestek, hogy az ükunokájuknak se kelljen soha dolgozni, tehát -/+1 millió euró nekik annyit jelent, mintha MO-n a 100 ezres fizudhoz hozzácsapnának még 10 ezer ft-ot.

\"Erről van szó!\"

Voyager5
Nem akart õ elmenni, de a klub elakarta adni. Akkor meg teljesen igaza van, hogy lehúzza az arabokat.
Ha neked aztmondanák, hogy holnaptól egy olyan helyen kell dolgoznod, ahová semmi kedved nincs menni viszont van pénzük dögivel, akkor te is megpróbálnád lehúzni õket.
És nem kell azzal jönni, hogy szaros 1 millió eurón cseszekszik, mert 1 millió euró bizony kurvasok pénz.
Nuno88
Na igen kedves Kopasz alelnök úr. Lassan már tényleg hihetõvé válik azaz állítás vele kapcsolatban, hogy "Az se igaz, amit kérdez...".

bakkerman
mekkora pofája lenne egy BL cím után...ennek az embernek nem való a kezébe a BL trófea

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasCar16
mondjuk Berluék is el akarták adni.

#acm

Ezért nem lesz belõle sohasem egy Inzaghi. Remélem sohasem nyer BL-t...
Grove4
Szerintem aki 12 milliós évi fizetés magasságában egy millión baszakszik, az igenis undorító.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
Ibra nem undorító sztem, teljesen érthetõ a tette szakmai okokból... mindenki tudta, hogy nem õsmilanos nem is az a hû típus, ráadásul a Milannak most kellett eladni, mert 30 éves játékosért 25 milla körül nem kapott volna soha... ami számomra érthetetlen az Silva eladása.

Ja, és a PSG az undorító jah 😄
Nuno88
Nem nem, nálunk is 12 millát tett zsebre évente, most már 13 millát fog, és ugye erre még jönnek a bónuszok, amibõl tuti lesz zsíros bevétel mert nem 4 gólt fog rúgni abban biztos vagyok.

Közben Seedorf meglátogatta Patot és Silvát a brazil edzõtáborban.

Effe88
:S
akkor +1 millió/évért eladta magát??
azt hittem kevesebbet keresett nálatok mit tom én pl. 6 milla per év

Nuno88
Figyelj nem lepõdöm meg rajta, emlékezz vissza hogy az akkor "süllyedõ" Juventusból ment az Interbe...

Nuno88
Ha jól tudom évente 12 milliót.

Effe88
nálatok mennyit keresett évente ibra?

Grove4
undorító a PSG és Ibra is :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Nuno88
Lassan egy hete egyeztetett Párizsban Mino Raiola ügynöke és a PSG vezérkara. Mino Raiola azt követõen ült tárgyalóasztalhoz, hogy a Milan engedélyezte, hogy Ibrahimovic klubot váltson, vagyis a milánói sztárklub elfogadta a franciák ajánlatát (és Thiago Silváét is).

A hosszú tárgyalássorozat oka az volt, hogy a svéd játékos és a PSG nem tudott megegyezni a fizetési feltételekben. A PSG elõször 12 milliós fizetést ajánlott, amit Ibráék alacsonynak tartottak. Végül kedd este megszületett a megállapodás, amely alapján Ibrahimovic évi 13 millió eurót fog keresni, és három évre ír alá. A csatárt különbözõ bónuszok is megilletik, elsõsorban góljai és a csapat eredményessége alapján.

A svéd csatár ügynöke, Mino Raiola kedden a skandináv ország hírügynökségének kijelentette, mindenben megállapodott a francia klub képviselõivel. Beszámolók szerint Ibrahimovic már úton van Párizsba, ahol szerda reggel esik át az átigazolásokkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd a megállapodást a tervek szerint délután jelentik be egy nemzetközi sajtótájékoztatón. (Fél órával azt követõen, hogy Verrattit bemutatják…😉

forrás: acmilan.hu

Nuno88
Hát, én úgy vagyok vele, hogy nem élem bele magam semmibe, a min. elvárás a BL hely. Hozzanak fiatal sikerre éhes focistákat akik meghalnának a pályán a Milan mezében.

LasCar16
izgalmas nyarunk lesz 😄

#acm

Nuno88
Na tessék, én most mondanám hogy "Aki akar annak az ajtó nyitva áll!".

DeerHunter01
Cassano is menni akar, elvileg Genoahoz.

\"Erről van szó!\"

Nuno88
Viszlát Ibra, köszi a gólokat, a bajnoki címbõl kivetted a részed. Könnyeket nem fogok hullajtani...

limperatore
ez a benito a legundoritobb ember a foldon, nem ertem h kerulhetett tv kozelebe, biztos leszopta a juhart mert sztem buzi is

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szabii98
Ibra elmegy, úgyhogy hamarosan bl-t nyertek 😄DDD

I met God. She's black

Majd Acerbi megmutatja mit tud elõl is, mert csatárként kezdte 😊
szucsy89
Benito: "Az viszont kérdés, hogy ki fogja a semmibõl érkezõ, akár érdemtelen gyõzelmekhez szükséges gólokat szállítani. Eltûnik 110 kiló színizom, 190 centi fejjáték, két 70 centi átmérõjû comb büntetõkhöz, távoli lövésekhez, sebességhez, és egy 200 kilotonnás egobomba, ami mindezt egy gólgyárrá teszi. Ezt nem tudod pótolni sehogy."

ez tetszett 😄
Effe88
lol tényleg maldininek van 5 benéztemD😄:d
igazad vcan😄, akkor 8 lehetne na😄😄😄

Effe88
jó de a legcinkebb a leadott 3:0 2005bõl...
csak azért írtam
tök mindegy attól még a Real a csúcstartó jó ideig az is marad

szucsy89
milyen 6? 😄 csak Maldininek van 5, a Milannak 7, most nem tudom döntõs hányszor volt hirtelen, de 10 felett van tuti

amúgy a realnak ugye 9 van, de kurva becsapós, az elsõ 5öt õk nyerték meg konkrétan amikor még lófaszt nem ért a kek 😄 na mind1 ez a múlt, ettõl még omst kurvára nem lesz több bl címünk egy ideig 😄D
Effe88
Bayernnek is 4 vanS😞bár 99 és 2012 be is megérdemeltük volna)
nektek is lehetne 6, ha 3:0 ról nem adjátok le anno
de a legnagyobb tanár a Real

szucsy89
Nuno88
Gennaro Gattuso a Gazzetta dello Sportnak adott interjúban aggodalmát fejezte ki volt csapata átigazolási politikáját látva, valamint elmondta, hogy a klub szerette volna megtartani, Allegri azonban nem tartott igényt a szolgáltatásaira, ezért távozott júniusban.

„Thiagos Silva és Alessandro Nesta nélkül elvesztette a stabilitását a védelem, Ibrahimovic pedig egymaga minimum 10 mérkõzést nyer meg a csapatnak egy szezonban. Ha Allegri helyében lennék, én bizony nyugtalanul aludnék.” – kezdte a 34 éves középpályás a Gazzetta dello Sportnak.

„Nesta és én azért döntöttünk a távozás mellett, mert éreztük, hogy Allegrinek nincs már szüksége ránk.”

Rino egyébként a svájci FC Sion labdarúgójaként folytatja pályafutását, miután számos olasz csapat ajánlatát visszautasította.

forrás: azzurri.co.hu

acm689
úgy értem, akik majd érkeznek. pl Kaká...

LasCar16
Gyerekek, nincs igazi vezére a csapatnak 😞

#acm

limperatore
robinhoval? 😄

acm689
ja, és nem rossz az új banner! remélem, aug. 31 után bõvülhet még a kép egy-két "mostani" sztárral is 😊

acm689
én hogy õszinte legyek, várom, hogy Ibra menjen. sok a fizuja, már nem is fiatal és 14-ben lejár a szerzõdése. ez a 20 misi szerintem korrekt érte, õt lehet, hogy én is eladtam volna (sõt, biztos...) Silva más tészta, de ezt most hagyjuk.

Berbatovot sokan leszólják, én neki is örülnék. és én Kakát is visszavárom! a PSG-be szerintem nem fog elmenni, van ott már pár játékos az õ posztján, itt pedig szinte tuti kezdõ lenne!

Nuno88
Az elmúlt napokban sokan elbizonytalanodtak azzal kapcsolatban, hogy a svéd klasszis követi hamarosan Thiago Silvát Párizsba, sõt néhány cikkben már a játékos maradásáról tanakodtak az olasz újságírók. Viszont most megtört a jég, hiszen a kiszivárgott információk szerint a rutinos támadó holnap elrepül Franciaországba, ahol szignózza a kontraktusát.

A robosztus csatár ügynöke, Mino Raiola, jelenleg is a fõvárosban tartózkodik, ahol a gall klub sportigazgatójával, Leonárdóval, tárgyal ügyfele szerzõdésének minden apró részletérõl. Egyelõre nem megerõsített hírek alapján Zlatan Ibrahimovics 12 millió eurós évi fizetést és sok esetleges bónusszal tarkított záradékot tartalmazó dokumentumokat hajlandó csupán aláírni. Carlo Ancelotti, illetve brazil felettese sincsen tehát tekintettel korábbi sikerei helyszínére, mivel nagyon úgy tûnik: munkásságuknak köszönhetõen kiírják az AC Milant a bajnoki cím elhódítása szempontjából esélyes együttesek közül.

forrás: azzurri.co.hu

bakkerman
én se értem ezeket a nyilatkozatok...inkább mondja azt Silva is,hogy sokat köszönhetek a Milannak,itt lettem klasszis játékos,így sok sikert kívánok a csapatnak a jövõben. ez bõven elég lenne,õ is tudja,hogy már nem fog visszatérni,27 éves,kurvanagy gázsival,hosszútávú szerzõdéssel,onnan már csak vagy brazilba megy vissza,vagy irány arábia/kína

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nuno88
Engem roppantul idegesítenek ezek a mondatok hogy majd egyszer szeretnék visszatérni. Én is szeretnék sok mindent... nem kell elmenni és kész 😊

acm689
csak Neked 😊
"A nyáron a Paris Saint-Germainbe igazoló Marco Verratti ígéri, egyszer még visszatér nevelõegyesületébe a Pescarába."

az igazolásokról: én Tevez helyett inkább Dzekonak, vagy Leandro Damiao-nak örülnék. Láttam játszani a srácot, engem meggyõzött! De ki mit tud errõl a Rolandoról? Jó védõ?

Nuno88
-Rolandot nem sok választja el tõlünk, elvileg 10 misit adnánk érte a Porto 15-öt akar.
-Tevez nevét is láttam pár helyen, remélem sikerül leigazolni õt, elvileg vele megegyeztünk, a City maradt hátra
-Kakának mondták hogy ha 5 misi körüli fizut elfogad akkor visszajöhet, ma beszél elvileg a Real vezetõségével

Ha Rolando, Tevez, Kaká, meg még egy szélsõ hátvéd jönne, akkor azt mondom hogy nem duzzogok tovább, boldog nem leszek azért...

Nuno88
Hagyjuk már ezt a "visszakarokmégtérnimielõttbefejezem a karrierem" témát...