A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Húh... ez a mondatod nagyon jól esett 😄
mi is fel kellesz kössük ellenetek.

Ui: mikor lesz a Sev - Mil szuperkupa??

Nuno88
hát nem lesz piskóta a Sevilla elleni kupameccs az tuti, fel kell kötni a gatyót!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

LasCar16
nagy tétnél, jobban teljesítünk... csak szeretnék már egy igazi Milan varázst látni😉 péntek meg már rég volt😊

#acm

Meccshiány? Sorra játszuk a felkészülési meccseket.😊
Persze igaz, hogy a tétmeccs más.

LasCar16
hát a Sevilla elleni meccs nagyon nagy lesz! mondjuk azért picit egységesebbek vagyunk mint a Real😄 csak pozitívan😄 meccshiányom van😄

#acm

Kaplartom
én is mek a magyar-olaszra 😄

LasCar16
családdal megyünk!!!😄DD nagy élmény lesz😊

#acm

Nuno88
na 5 Milan játékos jön Magyarországra!

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Dida jól védett.

LasCar16
Pippóra nem tudok mit mondani, állandóan a leshatáron mozog
életveszély az az ember😄 de a Juve sem játszott rosszul

#acm

LasCar16
Nuno88
elsõ ránézésre azt hittem Kaká 😄

9csöves9
igen,becserélték

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
31essel az Digao?😄

#acm

Nuno88

A Milan nyert, de Ancelotti a Juvét dicséri

A lombard Bajnokok Ligája-gyõztes klub vezetõedzõje szerint csapata halvány teljesítményt nyújtott a Juve ellen, amely azonban egységes gárda képét mutatta.

A Milan 2-0-ra nyert a Juventus ellen a Trofeo Berlusconin. A piros-feketék mindkét gólját Filippo Inzaghi szerezte, aki elõször volt kezdõ az athéni BL-döntõ óta, amelyben szintén duplával segítette csapatát a sikerhez. Carlo Ancelotti a mérkõzés után a gyõzelem ellenére nem volt elégedett.

- Nem játszottunk jól, nem voltunk elég határozottak. Ugyan még csak az elõszezon végén járunk, de van még min javítanunk – jelentette ki Ancelotti, aki a Juventusról csak az elismerés hangján beszélt: - Nagyon sokra hivatott gárda, ez elsõ ránézésre is egyértelmû volt. Összeszokott csapat, amely sikeres szezon elé néz.

Nuno88
köszi szépen

Nuno88
Az AC Milan új szerzeménye, Alexandre Pato Rio De Janeiro-ban nyilatkozott.

„Nem vagyok sztár, ahogy phenomeno sem. Az igazi phenomeno Ronaldo, és én tanulni akarok tõle. Sok tanácsot kértem már Ronie-tól. Amikor az orvosi vizsgálatokra Milanelloba érkeztem, odajött hozzám, és azt mondta, hogyha bármire szükségem van, csak szóljak neki. Mindig arról álmodtam, hogy együtt játszhassak vele, és most nagyon boldog vagyok, hogy megtehetem.”

Forrás: acmilan.com

9csöves9
gratula

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nuno88
AC Milan-Juventus 2:0

Nuno88
ez az szép volt fiúk! 😊

összefoglaló linket majd vki nyomathatna 😛

ja látom 2-0
mondtam h itt is kikap a juve xDD

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

mennyi lett,,,

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Szabi 22
Superpippo😄

Gyõzelem. Ez a kupa ismét megvan.😊

Kaplartom
test1?
test2?
test6?
test5?

Most kezdõdik: sop://broker.sopcast.com:3912/28978

Kaplartom
és a berlusconi kupáról mit tudtok?

LasCar16
"A primaverák 2-1-re kikaptak a juvétól a milan.com szerint igencsak vitatható körülmények között. A juve 2 góljának egyike egy Darmianon megpattanó lövésbõl született, míg a 2. gól 11-esbõl, ahol honlapunk szerint Darmian nem bántotta az ellenfél játékosát, a bíró mégis 11-est ítélt. És ezen kívül is tévedett a kárunkra a játékvezetõ (nem adott meg nekünk 11-est amikor pl a 16-oson belül kezezett a juve-játékos).
Pierre azért meglõtte a maga szokásos gólját és ezzel már 6 gólos... nem tudom hogy a 3. helyért játszanak-e a srácok, mert ha igen, akkor még növelheti a góljai számát és gólkirály lehet."

#acm

Kaplartom
hánykor lesz?

Nuno88
jaja sztem vhol lehet majd nézni

Kaplartom
neten adja a milan-juvét?

Nuno88
így van sok sikert a fiuknak!

a nagyoknak meg holnapra, remélem a Berlu kupa zsebbe lesz azért!

LasCar16
Pierre Aubameyang vezeti a góllövõ listát: 5 találattal, pénteken jön a Juve hajrá fiatalok!:_: !!!

#acm

LasCar16
Ezt nem tudtam. Pierre szórja a gólokat, õ kerülhetett fel.
Érdekes, hogy Ancelotti fia is a csapatban van. Kinézetre tiszta apja.

Nuno88
van kettõ is, az egyik már a felnõtt csapat keretéhez tartozik 😊

Palinko
ja egész szeznban ezt kántáltam és láss csodát felhozták...
Ez az Aubameyang ügyes gyerek. Õt kellene felhozni az elsõ csapatba, nem csatárt igazolni.

Nuno88
na Emerson kilõve, ezt a hivatalos oldalon is megerõsítették!

Nuno88
hmmm alszok még rá egyet 😄

Nuno88
😄DDDDD

LasCar16
lehet Berluék más eszközökhöz folyamodnak😄DDD

ala Cosa Nostra😄DD:

#acm

LasCar16
14 millát ajánlottunk Baptistáért -.- 25öt kérnek érte? a fszkalapok😮

#acm

gercse
aham, hát majd meglátjuk, azt hittem ha egyenlõen elosztjuk az jobb 😊
köv. variáció: most nyerhettek mondjuk egy kamu tizivel, de mi vagyunk egész meccsen a jók, szépen focizunk, csak mondjuk Kalács kivéd mindent 😊, Milánóban nyerhettek akárhogyan, otthon vagytok, Torinóban viszont mi nyerünk, de ha mondjuk az Inter ellen csatáznátok a bajnoki címért és nekünk nem lenne esélyünk már(ami aztán abszurd😄) akkor kaphattok egy pontot, de csak mert bl-t nyertetek😊
de csak is akkor, ha pont ez az 1 pont kéne a bajnoki címhez, máskülönben... 😊))
megfelel?😄

Nuno88
ááá az úgy nem jó, pénteken mi nyerünk, Milánóba majd a bajnokin mi nyerünk, Torinóban elég egy X is 😄

gercse
jó ok, igazad van, idén 4 meccsen biztosan találkozunk, tiétek ez a kettõ, miénk a másik kettõ 😊

Nuno88
csaknem 😊

gercse
legalább visszavághatunk 😊

Nuno88
25 millió Bapistáért? 😄DD
ez kész, jóhy egybõl nem Kakát kérnék érte 😄DD

dienesoft
Ööö igen-igen..tudtam, hogy valamit rosszul írtam 😊