A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
Mára is csak Kakával kapcsolatos hír jut szinte
+ mellé még Robbent akarjuk elvileg.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Fõleg a mi helyzetünkben, hogy sürgõsen kellenek az igazolások.

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Annyiért még gondolkozni sem kéne szerintem.

\"Erről van szó!\"

LasCar16
Spanyol lapértesülések szerint az ára 10 millió Euró, a tegnapi Murinnyós megbeszélés után.

#acm

LasCar16

#acm

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
fogadjunk 20.000-ben szücsy 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
elõttetek végzünk még így is, majd meglásd <#mf1>
limperatore
de ti még idén ott se fogtok végezni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
Juve ellen még hagyján ott egy tizit fújtak be, Inter ellen meg vezetést adtuk le 2 buta góllal... nem mintha számítana ez a kupa, ha jól tudom tavaly is az Inter nyerte és EL helyen végeztek 😄 nem jelent sokat, viszont nem valami bíztató jel, kell még 1-2 igazolás
DeerHunter01
Elég "jól" nyomtuk ma. 2 vereség.

\"Erről van szó!\"

LasCar16
A Sky szerint a Milan le akarja igazolni a Montpellier 23 éves belsõ védõjét, Yanga-Mbiwat, akinek 2013 nyarán jár le a szerzõdése. Rendelkezik francia útlevéllel. Az értéke 6 millió euró.

A Sky Sport 24 szerint a Milan ajánlatot készül tenni a Benfica 29 éves paraguayi csatáráért, Oscar Cardozoért.

#acm

limperatore
na mutass 1 példát h mikor nyaltam a seggét te majom 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
te ha ibráról van szó valahogy mindig megjelesz: D

interben még seggét nyaltad, most meg már nem tudod hogy oltsd 😄DDDD szánalom
limperatore
| #34212<#zavart1>

😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Redbull756
Trofeo Tim keret:

1. Amelia, 50. Narduzzo, 60. Pazzagli, 62. Albertazzi, 13. Acerbi, 77. Antonini, 25. Bonera, 2. De Sciglio, 58. Iotti, 15. Mesbah, 19. Taiwo, 76. Yepes, 23. Ambrosini, 27. Boateng, 54. Cristante, 28. Emanuelson, 12. Traorè, 57. Valoti, 55. Carmona, 92. El Shaarawy, 56. Ganz, 61. Prosenik, 70. Robinho.

Palinko
És 15,5 millióért vették 😄
Nuno88
Igen tudjuk, aztán ha jól emlékszem vmelyik Milan - Juvén szépen mutogatott a szurkolóknak...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Fabio Capello
Matri padozni, onnan beállítani jó, mert vannak villanásai, és benne van egy-egy gól, de stabil kezdõként én nem tudom elképzelni, ahhoz nem elég gólerõs szerintem.

Amúgy azt tudjátok, hogy öt évig a ti ifistátok volt, ugye? 😛

Nuno88
Stem sem nagy durranás...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Mondok én nem Juvésként Matriról valamit. Ki ez? A Juvéba ha befér jövõre, akkor ott tényleg nagy problémák lesznek. Még sokan mondták, hogy milyen kár, hogy nem tették be a válogatottba. Az hiányzott volna... 😄
DeerHunter01
Én is mindig Google fordítóval nézem 😄

\"Erről van szó!\"

szucsy89
Matrit akarjuk... semmi extra sztem a csávó, de majd a Juvésok mondjanak róla valamit 😄

Ibra pótlására mindenképp vicc kategória lenne, max. Robinho helyére tudnám elképzelni, elvileg nagyon akarja a Santos, az ajánlatukat is emelték már, holnap folytatódnak a tárgyalások.
Effe88
kösz
igaz egy szót se értek de hátha elviszitek😊

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

Effe88
ezt a Robbenest hol olvastad???
mert én nagyon örülnék neki ha lelépne Münchenbõl😊

DeerHunter01
Thiago Silva elsõ párizsi nyilatkozata:
"Ez az elsõ sajtótájékoztatóm PSG színekben. Boldog vagyok az átigazolás miatt, de egyben szomorú is, mert távoztam a Milantól. Nagyon erõs érzéseket tapasztaltam ott: ez a klub kifejezettem a játékosokért és a szurkolokért él. Sokat köszönhetek nekik. Szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóktól: A PSG-hez szerzõdtem, ez már 100%, viszont a szerzõdéshosszabbításom után ez nem az én döntésem volt. Sokan azt mondják zsoldos vagyok, de nem fogok többet keresni itt sem. Szerettem volna tisztázni a helyzetet, ez az én hibám volt, bocsánatot kérek a Milan szurkolóitól."

\"Erről van szó!\"

limperatore
1 bilan topicban miért vársz intelligens hozzászólást? 😄😄

szucsy89
megint egy intelligens hozzászólás, köszönjük... bár tõled már megszoktuk 😄

de most már nincs Ibra, nem tudsz zingarozni <#mf1>
limperatore
mert õ a világ legjobbja nyilván 😄

szabii98
Messi miért van nagy betûvel írva végig?-.-

I met God. She's black

Oziris666
😄DD

DeerHunter01
Napi pletykák:
- Santosszal nem sikerült megegyezni Robinho ügyben
- Robben nevét is bedobták a lehetséges érkezõk közé
- Van Persie lehet végül a MU-ban köt ki
- Dzeko azt nyilatkozta, hogy nincs kapcsolat közte és a Milan között
- Kaká jöhet, ha a fizetését a felére hajlandó csökkenteni

\"Erről van szó!\"

Grove4
😄DDDDDDDDDDDDDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
az igazi négerek 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dobálni kéne az aprót nekik 😄 mindjárt felásnák a füves pályát 😄

WuFraZselic
Verratti azért ment oda, mert nagy valószínûséggel oda adták csak el. õ meg nyilván nem mond nemet egy PSG-re... 12+4m egy serie b-ben játszó kölyökért, ezzel az Inter-Juve-Milan trió nem tud versenyezni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Redbull756

Mondjuk annak és is jobban örültem volna. De felõlem jöhetett volna a Chievoba is csak ingyen 😉
Nuno88
Verratti gyerek jöhetett volna ide 😊

Az biztos, de egyébként eddig a Milan volt az álma, õ akart lenni az új-Inzaghi (nem biztos hogy jól emlékszem, de valami ilyet is mondott), erre a PSG lett az álma... Azt is nyilatkozta, hogy ezt már soha nem hagyja el, de akkor hogy nyer BL-t a PSG? 😄
Egyedül Verrattit értem meg, hogy odament, õ még fiatal és egy jó hely, hogy minél jobb legyen.
Nuno88
FM 2012/13 kicsit realisztikusabban 😊

acm689
ezt komolyan nem értem. állítólag Kaká is a célpontok között. minek ennyi középpályás és támadó középpályás?

bakkerman
*500m€

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
nem értem minek szórakozik a játékosokkal ez az arab,egyszerûbb lenne kitöltene egy 500€ euros csekket a cége nevére,odaadná Berlusconinak,és akkor övé az egész Milan. Ha mákja van,kap mellé pl.: egy Cataniat is,ahova küldhet egy kezdõre való arab srácot az országából.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DeerHunter01
😄DDD Ez már vicc.

\"Erről van szó!\"

acm689

Nuno88
"Elméletileg 35 millió eurót ajánlott a PSG Boatengért. Milan4ever facebook oldalán olvastam és eddig csak reális híreket olvastam náluk!"

acmilan.hu fórumról

BEFOSNÉK MÁR KOMOLYAN! 😄😄😄