A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ mellé még Robbent akarjuk elvileg.
\"Erről van szó!\"
#acm
\"Erről van szó!\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A Sky Sport 24 szerint a Milan ajánlatot készül tenni a Benfica 29 éves paraguayi csatáráért, Oscar Cardozoért.
#acm
interben még seggét nyaltad, most meg már nem tudod hogy oltsd 😄DDDD szánalom
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. Amelia, 50. Narduzzo, 60. Pazzagli, 62. Albertazzi, 13. Acerbi, 77. Antonini, 25. Bonera, 2. De Sciglio, 58. Iotti, 15. Mesbah, 19. Taiwo, 76. Yepes, 23. Ambrosini, 27. Boateng, 54. Cristante, 28. Emanuelson, 12. Traorè, 57. Valoti, 55. Carmona, 92. El Shaarawy, 56. Ganz, 61. Prosenik, 70. Robinho.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Amúgy azt tudjátok, hogy öt évig a ti ifistátok volt, ugye? 😛
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Ibra pótlására mindenképp vicc kategória lenne, max. Robinho helyére tudnám elképzelni, elvileg nagyon akarja a Santos, az ajánlatukat is emelték már, holnap folytatódnak a tárgyalások.
\"Erről van szó!\"
"Ez az elsõ sajtótájékoztatóm PSG színekben. Boldog vagyok az átigazolás miatt, de egyben szomorú is, mert távoztam a Milantól. Nagyon erõs érzéseket tapasztaltam ott: ez a klub kifejezettem a játékosokért és a szurkolokért él. Sokat köszönhetek nekik. Szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóktól: A PSG-hez szerzõdtem, ez már 100%, viszont a szerzõdéshosszabbításom után ez nem az én döntésem volt. Sokan azt mondják zsoldos vagyok, de nem fogok többet keresni itt sem. Szerettem volna tisztázni a helyzetet, ez az én hibám volt, bocsánatot kérek a Milan szurkolóitól."
\"Erről van szó!\"
de most már nincs Ibra, nem tudsz zingarozni <#mf1>#mf1>
- Santosszal nem sikerült megegyezni Robinho ügyben
- Robben nevét is bedobták a lehetséges érkezõk közé
- Van Persie lehet végül a MU-ban köt ki
- Dzeko azt nyilatkozta, hogy nincs kapcsolat közte és a Milan között
- Kaká jöhet, ha a fizetését a felére hajlandó csökkenteni
\"Erről van szó!\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Egyedül Verrattit értem meg, hogy odament, õ még fiatal és egy jó hely, hogy minél jobb legyen.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
acmilan.hu fórumról
BEFOSNÉK MÁR KOMOLYAN! 😄😄😄